Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canim ikizlerde hep aynı sorun var dinlrn bol bol sende.inşallah bişey olmayacak bebislerimiz sağ salim gelecek.bu arada acildeyim idrar tahlili sonucumu bekliyorum inşallah bişey çıkmaz
Canım çok geçmiş olsun inşallah tertemiz çıkar. Bizede haber ver burdan.
Haklısın ikizlerin malum durumları işte hem çok özeller hem de çok zorlar. Bi doğsunlar ben onların totolarını nasıl ısırcam bak.
Bu Arada sen birazcık öndesin benden hissettin mi hiç ?

Idrar yollarimda bol miktarda epitel çıktı yarın kendi doktoruna gorun dedi kaan beye msj attım oda cvp atmadı daharandevusuz gitsem bakrmi ki? Ben bir iki hisssettim gibi geldi ama kaan bey daha hissetmezsin gaz o dedi:)

Kızlar yumurtaların hepsi farklı boyutta oluyor..18mm nin üzerindeki yumurtaları mı topluyorlar yoksa sadece belli olgunluğa erişenleri mi??? sizin toplanan yumurtaların boyutları ne kadardı??

Kızlar yumurtaların hepsi farklı boyutta oluyor..18mm nin üzerindeki yumurtaları mı topluyorlar yoksa sadece belli olgunluğa erişenleri mi??? sizin toplanan yumurtaların boyutları ne kadardı??
Canim 20 yı geçtiğinde yumurta çatlıyor diye biliyorum o yüzden 18 e ulaşan yumurtalar olduğunda toplama yapıliyor zaten çatlatma ignesinden 1 gün sonra toplama yapıliyor 36 saat içinde toplanması gerekiyor toplamaya kadar da o 18 olan yumurtalar da büyüyordur en büyümüş olanlar da olgun ve kaliteli oluyor heralde

Tüp bebek profösuru olduk yahuuu .arastirmakdan.sormakdann....inanin 1 ay önce ne olacak nasil. Hicbirşey bilmiyorudum..1 ayda hayatim degostii..işe odaklanamiyorum...dunya sadece bebek uzerine kurulduu..surekli arastirma yapmakla okudugum şeyleri tekrar tekrar okumakla geciyor..sizlerdede öylemiii kizlar

Günaydın kızlar ben arada giriyorum,dün kaan beyle kontrolüm vardı 1 tane dondurulmuş yumurtam var şimdi tekrar toplayalım dedik ama yumurtalarım büyümüyo zaten iki tane görünürde 15gün hiç ilaç kullanmayıp beklicez .benim gibi olan varmı yada doğal olarak ne yapıyım allahımmm hepimizin yüzünü güldürsün insallah

canim gunaydin .bence prof olmayi mecburen ogrenmek zorunda kaldik :) o kadar cok dikkat edilmesi gereken seyler ve uygulamalar varki mecburen arastirmak zorunda kaliyoruz :) insallah herksin emekleri bol bol bebislerle taclanir :)

gunaydin :))) oyle oluyor tatlim siskinlik bi cok oluyor bi azaliyor bikac gun daha dayan sonra duzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…