- 26 Şubat 2015
- 438
- 640
- 113
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #13.301
Canım çok geçmiş olsun inşallah tertemiz çıkar. Bizede haber ver burdan.Canim ikizlerde hep aynı sorun var dinlrn bol bol sende.inşallah bişey olmayacak bebislerimiz sağ salim gelecek.bu arada acildeyim idrar tahlili sonucumu bekliyorum inşallah bişey çıkmaz
insallah :)))))Öyle şekerim walla benim boyum uzun ama topaç gibi geziyom ortalarda.sende tez zamanda böyle ol inşallah:)
Idrar yollarimda bol miktarda epitel çıktı yarın kendi doktoruna gorun dedi kaan beye msj attım oda cvp atmadı dahaCanım çok geçmiş olsun inşallah tertemiz çıkar. Bizede haber ver burdan.
Haklısın ikizlerin malum durumları işte hem çok özeller hem de çok zorlar. Bi doğsunlar ben onların totolarını nasıl ısırcam bak.
Bu Arada sen birazcık öndesin benden hissettin mi hiç ?
Aminnn.ins emeklerinize degerr.Allah hepimize yardım etsin..İşlerimizi kolaylaştırsın..Çektiğimiz acıları ,sıkıntıları azaltsın..Hakkımızda hayırlı olanı versin kızlar..
Canim 20 yı geçtiğinde yumurta çatlıyor diye biliyorum o yüzden 18 e ulaşan yumurtalar olduğunda toplama yapıliyor zaten çatlatma ignesinden 1 gün sonra toplama yapıliyor 36 saat içinde toplanması gerekiyor toplamaya kadar da o 18 olan yumurtalar da büyüyordur en büyümüş olanlar da olgun ve kaliteli oluyor heraldeKızlar yumurtaların hepsi farklı boyutta oluyor..18mm nin üzerindeki yumurtaları mı topluyorlar yoksa sadece belli olgunluğa erişenleri mi??? sizin toplanan yumurtaların boyutları ne kadardı??
Kızlar yumurtaların hepsi farklı boyutta oluyor..18mm nin üzerindeki yumurtaları mı topluyorlar yoksa sadece belli olgunluğa erişenleri mi??? sizin toplanan yumurtaların boyutları ne kadardı??
Canım naber, nasıl gidiyor senin tedavin?selam kizlar.epeydir giremedim ama ara ara okuyorum yazilanlari.dualarim hep sizlerle opuldunuzzzzzz
canim gunaydin .bence prof olmayi mecburen ogrenmek zorunda kaldik :) o kadar cok dikkat edilmesi gereken seyler ve uygulamalar varki mecburen arastirmak zorunda kaliyoruz :) insallah herksin emekleri bol bol bebislerle taclanir :)Tüp bebek profösuru olduk yahuuu .arastirmakdan.sormakdann....inanin 1 ay önce ne olacak nasil. Hicbirşey bilmiyorudum..1 ayda hayatim degostii..işe odaklanamiyorum...dunya sadece bebek uzerine kurulduu..surekli arastirma yapmakla okudugum şeyleri tekrar tekrar okumakla geciyor..sizlerdede öylemiii kizlar
günaydın canıım:)krc05 canim nasil oldun merak ettim seni ?
gunaydin :))) oyle oluyor tatlim siskinlik bi cok oluyor bi azaliyor bikac gun daha dayan sonra duzelirgünaydın canıım:)
valla şişkinliğim hala var canım, dün akşam daha iyiceydim, an be an değişiyo. gün içinde takip edicem bakalım, rezene içtim şimdi iyi gelir belki diye. ay düzelir inşallah ya şişlik ne fenaymış
ayy ağzına sağlık canım demek ki senin dediğin gibi bişiy bu, geçicek inşallah az kaldıgunaydin :))) oyle oluyor tatlim siskinlik bi cok oluyor bi azaliyor bikac gun daha dayan sonra duzelir
evet canim az kaldi :))) bugun yumislerin icin hayirli haberlerini bekliyoruzayy ağzına sağlık canım demek ki senin dediğin gibi bişiy bu, geçicek inşallah az kaldı
ay canım sorma çok heyecanlıyım, sabaha kadar huzursuz huzursuz uyudum zaten.. herşey yolundadır inşallah...evet canim az kaldi :))) bugun yumislerin icin hayirli haberlerini bekliyoruz
ne zor yollardan geciyoruz dimi allah bize sabir veriyor herhalde :))) guzel dusunelim guzel sonuclar ciksin .hepsi cok guzel bolunmus ve kaliteli olsun insallahhhhay canım sorma çok heyecanlıyım, sabaha kadar huzursuz huzursuz uyudum zaten.. herşey yolundadır inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?