Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Çok sevindim bence süper haber sonuç çok güzel daha ne olsun hücre sayıları ve kalitelerini sordun mu canım

Kayısıyı aç karna yiyip ılık su içmek lazım yada aktivyada rahatlatıyor benim her transferden sonra kabızlık sıkıntım olmuştu

Gözün aydın canım çok sevindim inşallah transferde de sana sıkıca tutunurlar

kızlar iki gündür çektiğim böbrek agrisi yine kaan bey sayesinde çözüldü. Ben dün agrilara dayanamayıp iki ayrı acile gittim idrar kan vs.yapıldı dediler ki idrar yolu iltihabı ilaç verip yolladılar.ben kaan beye sormadan ilaç almadım bugün sabahtan konuştuk ben acile güvenmiyorum urolojiye git diye ısrar etti bende gittim ve iki bobrektede büyüme çıktı.ve bu agrlar doğuma kadar devam edecekmiş.ilacı yok son aylarda dayanılmaz olursa katatel takiyolarmis bobrege.neyse ki bebislerime bir zararı yokmuş ben de şükrediyorum ağrıyı çekerim bi sekildee onlara zararı olmadığını bildikten sonra.Ayy ne çok yazdım yine krc05 çok guzel hbr inşallah tüm bekleyenlerden boyle haberler gelir

Çok çok geçmiş olsun canım,Allah ağrılarını azaltsın inşallah.Böbrek ağrısı çok zor derler ama bebeklerimiz için o ağrıya bile dayanıyorum diyorsun bak şimdi duygulandım ağlamaya başladım Allah'ım hepimize yardım etsin..

Çok geçmiş olsun canım. Daha önce böbrek ağrın olmuş muydu yani hamilelikten önce? Bir de neden olmuş ki acaba ?

Sana 4 tane embriyon da dondurulacak demiştim. Bugünlerde hislerim çok kuvvetli :) Zaten bir daha toplama olmayacakmış gibi davranmış Kaan Bey ki sana o yumurta oluşumunu önleyici iğneyi yazmış. Hadi hayırlısı darısı başımıza :)

Ayy kiyamam ağlama sorma walla diyom ya ben normalde acil nedir bilmem dün ağlaya ağlaya iki kere girtim. Ama Allahım beterinden korusun ne diyelim

Geçmiş olsun dikkat et.kendine bebuslere birşey olmadığı sürece bütün ağrılara katlaniyouz acil sifalar

krc05 çooook sevindim adına canım ya harika o zaman herşey.. darısı bana ve diğer arkadaşlarıma benim yumişler son sürat büyüyodur inş. yarın kontrol var yine ve olası toplama cmts. dualarınız da bana da yer verin.

Gözün aydın canım. Heyecanlı bekleyiş bitmiş çok şükür. Bundan sonra çoğu gitti azı kaldı senin için

Çok geçmiş olsun tatlım. Benim bir yakınımda da olmuştu bu. Neyse ki doğumdan sonra normale döndü. Nazlı, yaramaz bebekler bunlar. Şimdiden üzüyorlar annelerini. Hele bir doğsunlar, ısır her yerlerini

simdi gazin da kalmaz :))) gozun aydin tatlim :)))
ahahah ay sorma karnım bi indi sanki:)) sağol canımm
Hadi gözünaydın canım 4tane kardan Bebeğin varGazın alındı bence rahatla oh oh oh
evet canım çok şükür bin şükür Allahıma. gaz azaldı resmen ay şaka gibi
Çok sevindim bence süper haber sonuç çok güzel daha ne olsun hücre sayıları ve kalitelerini sordun mu canım
çok şükür canım aynen. valla ilk bi unuttum bidaha aradım sapık gibi utandım ama:) 9,8,7 ve 6 hücreliymiş, 2 tane 1. kalite, 2. tane 2. kalite dediler. bu kısımdan pek anlamıyorum ama teşekkür edip kapattım telefonu
Gözün aydın canım çok sevindim inşallah transferde de sana sıkıca tutunurlar
sağol canım aminnn inşallah Yarabbim emeklerimizin karşılığını alırız inşallahhh
demiştin valla:)) ve ben o umutla bekledim hep biliyo musun, Allahım inşallah 4ü de dondurulsun diye:)) belki de canım valla doğru söylüyosun. amin canım inşallah

Ayy inşallah canim Allah o günleri bi gösterse hayirlisıyla isircam bol bol:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…