- 19 Temmuz 2015
- 211
- 222
- 18
- 39
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #13.341
Çok sevindim bence süper haber sonuç çok güzel daha ne olsun hücre sayıları ve kalitelerini sordun mu canımaynen canım ben de dayanamadım aradım az önce. Çok şükür bin şükür, 2 şerli olarak dondurulmuş embriyolar, toplam 4 tanebiz aricaktık sizi öğleden sonra dediler, ben dayanamadım kusura bakmayın dedim artık. çok şükür Allahım inşallah yolunda gitsin herşey...
Kayısıyı aç karna yiyip ılık su içmek lazım yada aktivyada rahatlatıyor benim her transferden sonra kabızlık sıkıntım olmuştuYa ne diyecek ben de aynı durumdayım karnım öyle şiş ki dün gece iğnelerden sonra oldu sanki kabızlık da var kayısı kurusu Falk yiyorum ama hiç faydası olmadı daha ben de yumurta da toplanmadı patlayacakmisim gibi
Gözün aydın canım çok sevindim inşallah transferde de sana sıkıca tutunurlaraynen canım ben de dayanamadım aradım az önce. Çok şükür bin şükür, 2 şerli olarak dondurulmuş embriyolar, toplam 4 tanebiz aricaktık sizi öğleden sonra dediler, ben dayanamadım kusura bakmayın dedim artık. çok şükür Allahım inşallah yolunda gitsin herşey...
Çok çok geçmiş olsun canım,Allah ağrılarını azaltsın inşallah.Böbrek ağrısı çok zor derler ama bebeklerimiz için o ağrıya bile dayanıyorum diyorsun bak şimdi duygulandım ağlamaya başladımkızlar iki gündür çektiğim böbrek agrisi yine kaan bey sayesinde çözüldü. Ben dün agrilara dayanamayıp iki ayrı acile gittim idrar kan vs.yapıldı dediler ki idrar yolu iltihabı ilaç verip yolladılar.ben kaan beye sormadan ilaç almadım bugün sabahtan konuştuk ben acile güvenmiyorum urolojiye git diye ısrar etti bende gittim ve iki bobrektede büyüme çıktı.ve bu agrlar doğuma kadar devam edecekmiş.ilacı yok son aylarda dayanılmaz olursa katatel takiyolarmis bobrege.neyse ki bebislerime bir zararı yokmuş ben de şükrediyorum ağrıyı çekerim bi sekildee onlara zararı olmadığını bildikten sonra.Ayy ne çok yazdım yinekrc05 çok guzel hbr inşallah tüm bekleyenlerden boyle haberler gelir
kızlar iki gündür çektiğim böbrek agrisi yine kaan bey sayesinde çözüldü. Ben dün agrilara dayanamayıp iki ayrı acile gittim idrar kan vs.yapıldı dediler ki idrar yolu iltihabı ilaç verip yolladılar.ben kaan beye sormadan ilaç almadım bugün sabahtan konuştuk ben acile güvenmiyorum urolojiye git diye ısrar etti bende gittim ve iki bobrektede büyüme çıktı.ve bu agrlar doğuma kadar devam edecekmiş.ilacı yok son aylarda dayanılmaz olursa katatel takiyolarmis bobrege.neyse ki bebislerime bir zararı yokmuş ben de şükrediyorum ağrıyı çekerim bi sekildee onlara zararı olmadığını bildikten sonra.Ayy ne çok yazdım yinekrc05 çok guzel hbr inşallah tüm bekleyenlerden boyle haberler gelir
Sana 4 tane embriyon da dondurulacak demiştim. Bugünlerde hislerim çok kuvvetli :) Zaten bir daha toplama olmayacakmış gibi davranmış Kaan Bey ki sana o yumurta oluşumunu önleyici iğneyi yazmış. Hadi hayırlısı darısı başımıza :)aynen canım ben de dayanamadım aradım az önce. Çok şükür bin şükür, 2 şerli olarak dondurulmuş embriyolar, toplam 4 tanebiz aricaktık sizi öğleden sonra dediler, ben dayanamadım kusura bakmayın dedim artık. çok şükür Allahım inşallah yolunda gitsin herşey...
Ayy kiyamam ağlamaÇok çok geçmiş olsun canım,Allah ağrılarını azaltsın inşallah.Böbrek ağrısı çok zor derler ama bebeklerimiz için o ağrıya bile dayanıyorum diyorsun bak şimdi duygulandım ağlamaya başladımAllah'ım hepimize yardım etsin..
Geçmiş olsun dikkat et.kendine bebuslere birşey olmadığı sürece bütün ağrılara katlaniyouz acil sifalarkızlar iki gündür çektiğim böbrek agrisi yine kaan bey sayesinde çözüldü. Ben dün agrilara dayanamayıp iki ayrı acile gittim idrar kan vs.yapıldı dediler ki idrar yolu iltihabı ilaç verip yolladılar.ben kaan beye sormadan ilaç almadım bugün sabahtan konuştuk ben acile güvenmiyorum urolojiye git diye ısrar etti bende gittim ve iki bobrektede büyüme çıktı.ve bu agrlar doğuma kadar devam edecekmiş.ilacı yok son aylarda dayanılmaz olursa katatel takiyolarmis bobrege.neyse ki bebislerime bir zararı yokmuş ben de şükrediyorum ağrıyı çekerim bi sekildee onlara zararı olmadığını bildikten sonra.Ayy ne çok yazdım yinekrc05 çok guzel hbr inşallah tüm bekleyenlerden boyle haberler gelir
Canim yoktu daha önceden sorunum hamilelikte oluyomus bebekler baski yaptığı için ama altıncı yedinci ayda daha çok olirmus.benim ikiz diue erken olmuşÇok geçmiş olsun canım. Daha önce böbrek ağrın olmuş muydu yani hamilelikten önce? Bir de neden olmuş ki acaba ?
Aynen canim Allahım onları korusun bizede geçici şeyler versin InşallahGeçmiş olsun dikkat et.kendine bebuslere birşey olmadığı sürece bütün ağrılara katlaniyouz acil sifalar
Canim yoktu daha önceden sorunum hamilelikte oluyomus bebekler baski yaptığı için ama altıncı yedinci ayda daha çok olirmus.benim ikiz diue erken olmuş
Gözün aydın canım. Heyecanlı bekleyiş bitmiş çok şükür. Bundan sonra çoğu gitti azı kaldı senin içinaynen canım ben de dayanamadım aradım az önce. Çok şükür bin şükür, 2 şerli olarak dondurulmuş embriyolar, toplam 4 tanebiz aricaktık sizi öğleden sonra dediler, ben dayanamadım kusura bakmayın dedim artık. çok şükür Allahım inşallah yolunda gitsin herşey...
Çok geçmiş olsun tatlım. Benim bir yakınımda da olmuştu bu. Neyse ki doğumdan sonra normale döndü. Nazlı, yaramaz bebekler bunlar. Şimdiden üzüyorlar annelerini. Hele bir doğsunlar, ısır her yerlerinikızlar iki gündür çektiğim böbrek agrisi yine kaan bey sayesinde çözüldü. Ben dün agrilara dayanamayıp iki ayrı acile gittim idrar kan vs.yapıldı dediler ki idrar yolu iltihabı ilaç verip yolladılar.ben kaan beye sormadan ilaç almadım bugün sabahtan konuştuk ben acile güvenmiyorum urolojiye git diye ısrar etti bende gittim ve iki bobrektede büyüme çıktı.ve bu agrlar doğuma kadar devam edecekmiş.ilacı yok son aylarda dayanılmaz olursa katatel takiyolarmis bobrege.neyse ki bebislerime bir zararı yokmuş ben de şükrediyorum ağrıyı çekerim bi sekildee onlara zararı olmadığını bildikten sonra.Ayy ne çok yazdım yinekrc05 çok guzel hbr inşallah tüm bekleyenlerden boyle haberler gelir
ahahah ay sorma karnım bi indi sanki:)) sağol canımmsimdi gazin da kalmaz :))) gozun aydin tatlim :)))
evet canım çok şükür bin şükür Allahıma. gaz azaldı resmen ay şaka gibiHadi gözünaydın canım 4tane kardan Bebeğin varGazın alındı bence rahatla oh oh oh
çok şükür canım aynen. valla ilk bi unuttum bidaha aradım sapık gibi utandım ama:) 9,8,7 ve 6 hücreliymiş, 2 tane 1. kalite, 2. tane 2. kalite dediler. bu kısımdan pek anlamıyorum ama teşekkür edip kapattım telefonuÇok sevindim bence süper haber sonuç çok güzel daha ne olsun hücre sayıları ve kalitelerini sordun mu canım
sağol canım aminnn inşallah Yarabbim emeklerimizin karşılığını alırız inşallahhhGözün aydın canım çok sevindim inşallah transferde de sana sıkıca tutunurlar
demiştin valla:)) ve ben o umutla bekledim hep biliyo musun, Allahım inşallah 4ü de dondurulsun diye:)) belki de canım valla doğru söylüyosun. amin canım inşallahSana 4 tane embriyon da dondurulacak demiştim. Bugünlerde hislerim çok kuvvetli :) Zaten bir daha toplama olmayacakmış gibi davranmış Kaan Bey ki sana o yumurta oluşumunu önleyici iğneyi yazmış. Hadi hayırlısı darısı başımıza :)
Ayy inşallah canim Allah o günleri bi gösterse hayirlisıyla isircam bol bol:)Çok geçmiş olsun tatlım. Benim bir yakınımda da olmuştu bu. Neyse ki doğumdan sonra normale döndü. Nazlı, yaramaz bebekler bunlar. Şimdiden üzüyorlar annelerini. Hele bir doğsunlar, ısır her yerlerini
Sağol canim evet su çok önemliymiş iki gündür tuvaletten cikamiyom sudan:)Geçmiş olsun.... Bol bol su tüketmeye çalışın.... Allahın izniyle doktor kontrolünde sağlıkla atlatırsınız... :)
Tesekkir ederim:)D Difrenbahya çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?