- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #13.281
sen kalbini ferah tut canim ve bol bol dinlen bebislerin annelerini cok seviyor hep onunla kalacaklar merak etme sencanım şimdi okuyordum. kanamam hala devam ediyor. bugün kahverengiye döndü. kaan bey 2 hafta yatacaksın dedi. sadece wc. cumartesi de kontrol olacak. bebeklerim çok şükür iyiydi. ama risk var dedi. inşallah geçer ve derin bir oh çekerim. rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın.amin.
bebeklerden birinin eşi aşağıdaymış o sebep olmuş olabilir dedi. çok korktum şarıl şarıl kan akıyordu. neyseki iğne yaptılar kesildi. ama bir süre daha yapabilirmiş. şimdi hep yatıyorum. kaan beyden Allah razı olsun, bana çok ama çok güven veriyor. iyi ki var. pek yazmak istemedim keyfim yoktu sizinde moraliniz bozulmasın hep güzel haberler alalım okuyalım istiyorum.Ayy canim ya çok şükür walla kac gündür bakiyom yazdinmi bişey diye meraktan oldum.aman kalkma canim sakin yat. Neden olmuş peki biaey dedimi? Ama korkma iyi düşün hep benim onikinci haftaya kadar hep vardı çok aukur gecti.dinlemerek geçiyor canim
sağol canım. Allah razı olsun. tedavi sırasında çok rahattım. ama hamilelikten bu yana endişeler çok daha farklı. ama çok şükür daha iyiyim.sen kalbini ferah tut canim ve bol bol dinlen bebislerin annelerini cok seviyor hep onunla kalacaklar merak etme sen
Aynı sebep iste canim benimde plesentam asagidaymis oda dinlenmeden duzelmiyormus.ben sürekli yatıyorum yeni yeni izin verdi bana kaan bey kendini yormadan kalk dedi ama ben yinede bir gun kalkiyosam iki gün Yatiyorumbebeklerden birinin eşi aşağıdaymış o sebep olmuş olabilir dedi. çok korktum şarıl şarıl kan akıyordu. neyseki iğne yaptılar kesildi. ama bir süre daha yapabilirmiş. şimdi hep yatıyorum. kaan beyden Allah razı olsun, bana çok ama çok güven veriyor. iyi ki var. pek yazmak istemedim keyfim yoktu sizinde moraliniz bozulmasın hep güzel haberler alalım okuyalım istiyorum.
senin erken olmuş bu sorunAynı sebep iste canim benimde plesentam asagidaymis oda dinlenmeden duzelmiyormus.ben sürekli yatıyorum yeni yeni izin verdi bana kaan bey kendini yormadan kalk dedi ama ben yinede bir gun kalkiyosam iki gün Yatiyorum
Inşallah değildir ama takip et sen yinede kilona bak sürekli cnk onsda bir günde on kilo falan artış oluyomus aman yok yok değildir değildir:) iyidir insallahta kanaması gectimi acaba
canım çok geçmiş olsun. bebişlerin sağ salim beklicekler senle kavuşcakları zamanı karnında inşallah:) yaz canım sana da moral olur hem habersiz bırakma bizi debebeklerden birinin eşi aşağıdaymış o sebep olmuş olabilir dedi. çok korktum şarıl şarıl kan akıyordu. neyseki iğne yaptılar kesildi. ama bir süre daha yapabilirmiş. şimdi hep yatıyorum. kaan beyden Allah razı olsun, bana çok ama çok güven veriyor. iyi ki var. pek yazmak istemedim keyfim yoktu sizinde moraliniz bozulmasın hep güzel haberler alalım okuyalım istiyorum.
Ewt canim rutin kontrol çok şükür.insan çok stres oluyor ya Allah bidaha yasatmasin herkes kaan bey dahil normal panik yapma diyo ama öyle olmuyor iste bu arada henuz cikmadi yukari ama çok şükür tam kapatmiyomus rahim agzini sadece yakinmis .bende bu gece acilligim muhtemelen.dünden beri bobrek agrisindan kivranipiyorum.dün gidecektim acile hatta kaan beye msj falan attım oda git bana haber ver demiş sonra gecti gitmedim bende bugunde iyiydim şimdi yine başladısenin erken olmuş bu sorunpeki yukarı çıktımı plesentan. ya kaan bey bana deseki tamam herşey yolunda normal hayatına dön dese mümkün değil dönemem artık. senin gibi dinlenerek iş yapmayarak geçiririm günlerimi cuma günü rutin kontrol mü canım?
Çok geçmiş olsun,artık normal gebeliklerde bile risk var,heleki bizim durumumuzda;yumurta oldumu,embriyo kaliteli mi,transfer olcak mı ,tutacakmı..hep heyecan hep Endişe ama sürekli risk risk düşünürsek de buda can yani! :) Sen içini rahat tut canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Böyle güçlü konuştuğumda bakmayın çok Nazlı çok panik çok pipirik birisiydim ama şu 4ayda 10 yaş olgunlaştımcanım şimdi okuyordum. kanamam hala devam ediyor. bugün kahverengiye döndü. kaan bey 2 hafta yatacaksın dedi. sadece wc. cumartesi de kontrol olacak. bebeklerim çok şükür iyiydi. ama risk var dedi. inşallah geçer ve derin bir oh çekerim. rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın.amin.
Ay seo-on kilo mu zaten boyum 1.50den hallice, topaç olurum yoksa ay değildir inşallah
ay sen beni guldurdun Allahta seni guldursun:) korlma korkmadan hamisi olunca on değil yirmi kilo alcaksin:)o-on kilo mu zaten boyum 1.50den hallice, topaç olurum yoksa ay değildir inşallah
Bu arada yirmialtinci haftaya kadar ckarsa cikiyomus yukarı yoksa cikmiyomussenin erken olmuş bu sorunpeki yukarı çıktımı plesentan. ya kaan bey bana deseki tamam herşey yolunda normal hayatına dön dese mümkün değil dönemem artık. senin gibi dinlenerek iş yapmayarak geçiririm günlerimi cuma günü rutin kontrol mü canım?
puahahaaa koptumm ne gusel moral veriyosun sen oyle :))))Ay se
ay sen beni guldurdun Allahta seni guldursun:) korlma korkmadan hamisi olunca on değil yirmi kilo alcaksin:)
inşallah canım yaakarnım acayip derecede şişti patlamak üzereyim evet canım takip etcem ama inşallah olmaz bişiy yaa (
Amin canim hepimizi insallah:)) 10 kiloyu duyunca tik geldi resmen ama geldim eve tartildim hala ayni kilodayim sukurAy se
ay sen beni guldurdun Allahta seni guldursun:) korlma korkmadan hamisi olunca on değil yirmi kilo alcaksin:)
amin canimm insallah:)) benim cenem dustu biraz ondan birikti sanirimKızlar ne kadar sayfa birikmiş iki günde :))) maşallah Allah muhabbetinizi artırsın.krc05 ve daisyp inşallah embriyolarınız kaliteli bi şekilde bölünmeye devam eder ve 3.günde Güzelce kardan bebek olurlar.
Çipli Yöntem bizde uygulanmıştı ekstra ödemesi de vardı. Erkeğin sperminde problem varsa öneriliyor sanırım. Ben zaten merkeze Kaan hoca ve çipli Yöntem için gitmiştim.
D Difrenbahya c.tesi kontrolde bana da plasentan aşağıda biraz dikkat et Demişti inşallah bi problem olmazsağsalim alalım kucaklarımıza inşallah.
Bu arada bi arkadaş vardı C.tesi test günüydü hatırlayan var mı ? Ne oldu acaba.
canim bi hafifliyo bi artiyo, ben yarin da ayni olursam Kaan Hoca'yi ararim direkt. bisi olmaz insallah hicbirimize gelip gecici olsunlar canimm..Ya ne diyecek ben de aynı durumdayım karnım öyle şiş ki dün gece iğnelerden sonra oldu sanki kabızlık da var kayısı kurusu Falk yiyorum ama hiç faydası olmadı daha ben de yumurta da toplanmadı patlayacakmisim gibi
Öyle şekerim walla benim boyum uzun ama topaç gibi geziyom ortalarda.sende tez zamanda böyle ol inşallah:)puahahaaa koptumm ne gusel moral veriyosun sen oyle :))))
Canim ikizlerde hep aynı sorun var dinlrn bol bol sende.inşallah bişey olmayacak bebislerimiz sağ salim gelecek.bu arada acildeyim idrar tahlili sonucumu bekliyorum inşallah bişey çıkmazKızlar ne kadar sayfa birikmiş iki günde :))) maşallah Allah muhabbetinizi artırsın.krc05 ve daisyp inşallah embriyolarınız kaliteli bi şekilde bölünmeye devam eder ve 3.günde Güzelce kardan bebek olurlar.
Çipli Yöntem bizde uygulanmıştı ekstra ödemesi de vardı. Erkeğin sperminde problem varsa öneriliyor sanırım. Ben zaten merkeze Kaan hoca ve çipli Yöntem için gitmiştim.
D Difrenbahya c.tesi kontrolde bana da plasentan aşağıda biraz dikkat et Demişti inşallah bi problem olmazsağsalim alalım kucaklarımıza inşallah.
Bu arada bi arkadaş vardı C.tesi test günüydü hatırlayan var mı ? Ne oldu acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?