Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

sen kalbini ferah tut canim ve bol bol dinlen bebislerin annelerini cok seviyor hep onunla kalacaklar merak etme sen

bebeklerden birinin eşi aşağıdaymış o sebep olmuş olabilir dedi. çok korktum şarıl şarıl kan akıyordu. neyseki iğne yaptılar kesildi. ama bir süre daha yapabilirmiş. şimdi hep yatıyorum. kaan beyden Allah razı olsun, bana çok ama çok güven veriyor. iyi ki var. pek yazmak istemedim keyfim yoktu sizinde moraliniz bozulmasın hep güzel haberler alalım okuyalım istiyorum.

Aynı sebep iste canim benimde plesentam asagidaymis oda dinlenmeden duzelmiyormus.ben sürekli yatıyorum yeni yeni izin verdi bana kaan bey kendini yormadan kalk dedi ama ben yinede bir gun kalkiyosam iki gün Yatiyorum

Aynı sebep iste canim benimde plesentam asagidaymis oda dinlenmeden duzelmiyormus.ben sürekli yatıyorum yeni yeni izin verdi bana kaan bey kendini yormadan kalk dedi ama ben yinede bir gun kalkiyosam iki gün Yatiyorum
senin erken olmuş bu sorun peki yukarı çıktımı plesentan. ya kaan bey bana deseki tamam herşey yolunda normal hayatına dön dese mümkün değil dönemem artık. senin gibi dinlenerek iş yapmayarak geçiririm günlerimi cuma günü rutin kontrol mü canım?

Inşallah değildir ama takip et sen yinede kilona bak sürekli cnk onsda bir günde on kilo falan artış oluyomus aman yok yok değildir değildir:) iyidir insallahta kanaması gectimi acaba
o-on kilo mu zaten boyum 1.50den hallice, topaç olurum yoksa ay değildir inşallah

Kalbimin geçmiş olsun canım. ..benim annem hep derdi eş asagidaki sırt üstü yat kalmanın altına minder uzan başka çare yok..artık plesentanin yeri artık değişmez. Artık hep böyle

canım çok geçmiş olsun. bebişlerin sağ salim beklicekler senle kavuşcakları zamanı karnında inşallah:) yaz canım sana da moral olur hem habersiz bırakma bizi de

Civarda 20 dk ameliyathane soğuk hava deposu ve bizler Çatalca onu toplam gaz olmasi çok çok normal. .biraz aykları sıcak tut.birde.ıliķ çaylar iç bak nasıl rahatlayacksın. :)keşke erkeklerdede gaz sancısı olsada evde bizi anlayan olurdu en azindan:)))))))

Ewt canim rutin kontrol çok şükür.insan çok stres oluyor ya Allah bidaha yasatmasin herkes kaan bey dahil normal panik yapma diyo ama öyle olmuyor iste bu arada henuz cikmadi yukari ama çok şükür tam kapatmiyomus rahim agzini sadece yakinmis .bende bu gece acilligim muhtemelen.dünden beri bobrek agrisindan kivranipiyorum.dün gidecektim acile hatta kaan beye msj falan attım oda git bana haber ver demiş sonra gecti gitmedim bende bugunde iyiydim şimdi yine başladı bebislerle ilgili biraey değildir diye düşünüyorum (inşallah) ama yinede gidicem bi tahlil yapsınlar

Çok geçmiş olsun,artık normal gebeliklerde bile risk var,heleki bizim durumumuzda;yumurta oldumu,embriyo kaliteli mi,transfer olcak mı ,tutacakmı..hep heyecan hep Endişe ama sürekli risk risk düşünürsek de buda can yani! :) Sen içini rahat tut canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Böyle güçlü konuştuğumda bakmayın çok Nazlı çok panik çok pipirik birisiydim ama şu 4ayda 10 yaş olgunlaştım

Bu arada yirmialtinci haftaya kadar ckarsa cikiyomus yukarı yoksa cikmiyomus

Kızlar ne kadar sayfa birikmiş iki günde :))) maşallah Allah muhabbetinizi artırsın. krc05 ve daisyp inşallah embriyolarınız kaliteli bi şekilde bölünmeye devam eder ve 3.günde Güzelce kardan bebek olurlar.
Çipli Yöntem bizde uygulanmıştı ekstra ödemesi de vardı. Erkeğin sperminde problem varsa öneriliyor sanırım. Ben zaten merkeze Kaan hoca ve çipli Yöntem için gitmiştim.
D Difrenbahya c.tesi kontrolde bana da plasentan aşağıda biraz dikkat et Demişti inşallah bi problem olmaz sağsalim alalım kucaklarımıza inşallah.
Bu arada bi arkadaş vardı C.tesi test günüydü hatırlayan var mı ? Ne oldu acaba.

inşallah canım yaa karnım acayip derecede şişti patlamak üzereyim evet canım takip etcem ama inşallah olmaz bişiy yaa(

Ya ne diyecek ben de aynı durumdayım karnım öyle şiş ki dün gece iğnelerden sonra oldu sanki kabızlık da var kayısı kurusu Falk yiyorum ama hiç faydası olmadı daha ben de yumurta da toplanmadı patlayacakmisim gibi

Ay se

ay sen beni guldurdun Allahta seni guldursun:) korlma korkmadan hamisi olunca on değil yirmi kilo alcaksin:)
Amin canim hepimizi insallah:)) 10 kiloyu duyunca tik geldi resmen ama geldim eve tartildim hala ayni kilodayim sukur ay hamileyken alinan kiloya kurban:))
amin canimm insallah:)) benim cenem dustu biraz ondan birikti sanirim bizim de asil problem sperm ama belki de ilk sefer diye soylemedi Kaan Hoca. ay canin sen de calismiyosan eger dinlen bol bol bisi olmaZ Allah'in izniyle sakin stres yapma
canim bi hafifliyo bi artiyo, ben yarin da ayni olursam Kaan Hoca'yi ararim direkt. bisi olmaz insallah hicbirimize gelip gecici olsunlar canimm..

Canim ikizlerde hep aynı sorun var dinlrn bol bol sende.inşallah bişey olmayacak bebislerimiz sağ salim gelecek.bu arada acildeyim idrar tahlili sonucumu bekliyorum inşallah bişey çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…