- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #13.381
Ara vermen iyi olur canım. Umudunu hiç bir zaman kaybetme lütfen. Kendine zaman ayır, spor yap, hobilerini yapmaya çalış, gez, dolaş. Eylül Ekim ayları havalar da çok güzel olur zaten. İyice enerji depola kendine. Bilmiyorum dondurulmuş embriyoların var mıydı ama yoksa bile her şeye tekrardan başlayabilirsin. Her şey çok güzel olacak dinlendikten sonra unutma. Mucizelere inan..
sakin uzulme demekki bebisinin gelmesinin az biraz daha zamani var .keske her ihtimale karsi testi yaptirsaydin .bazen kanama gelse dahi testinizi yaptirin diyorlar .ayrica 3 tane kardan bebegin var .en azindan sil bastan baslamak zorunda degilsin bu guzel bir haber .allah gonlune gore versin .evet canım hayırlısı buymuş demekk ki.3 tane dondurulmuşum var ..kaan beyle görüşmedim daha bakalım o ne diyecek..umarım yapar dediğin testi.sinirden gidip tahli bile yaptırmadım umarım kaan bey bişey demez niye yaptırmadın diye kızcak gibime geliyo
Bizde de problem aynıVar olmaz mı:) İlk opu da değil de 2- 3 ve 4 te maalesef döllenme bile olmamıştıBen de zaten yumurta rezerv azlığı var 1 max 2 yumurta oluşuyor. Eşimde de sperm azlığı hareketliği sorunu olunca böyle bir sonuç bazen kaçınılmaz olabiliyor.
herseyin basi moral canim .stres yaparsan olacagi varsa dahi olmaz .olumlu seyler dusun guzel seyler olsun .ve ben inaniyorum herseyin bir zamani var .sen kalbini ferah tut ve oyalanacak birseyler bul kendine .Bizde de problem aynıBen ilk opu mu oldum bu sonuçla karşılaştık,Acaba dedim tek benmiyim bu şekilde olan Allah'ım inşallah bu opuda daha hayırlı ve güzel sonuç alırız.Ne bileyim kendi kendime Döllenme bile olmadı deyip karamsarlığa düştüm 2 gündür ağlıyorum durup durup sonra toparlıyorum Allah tan deyip
aynı sorun bende de oldu. 4 opum ve 2tane de iptalim var. ( erken çatlayan ve ümitsiz olunan) 2. ve 4.opumda embriyo elde ettim. toplam 3 taneydi ve çok şükür ikisi annesine tutundu. bu arada benimde rezervim bitik durumda... amh:0.13 idi. gönlünü ferah tut. zamanı gelince rabbim ol dediğinde olacaktır. inancını yitirme canım.Bizde de problem aynıBen ilk opu mu oldum bu sonuçla karşılaştık,Acaba dedim tek benmiyim bu şekilde olan Allah'ım inşallah bu opuda daha hayırlı ve güzel sonuç alırız.Ne bileyim kendi kendime Döllenme bile olmadı deyip karamsarlığa düştüm 2 gündür ağlıyorum durup durup sonra toparlıyorum Allah tan deyip
Canım benim nasıl umut oldu bana yazdıkların anlatamam.Şu an yazarken de ağlıyorum ama senden umut aldığım için.İnşallah Allah'ım banada nasip etsin,sende hayırlısıyla kucağına al bebeklerini.Inanıyorum ve Allahtan umudumu hiç kesmiyorum var bir zamanı diyorum..ikiz annesi olurum belki dee Allah büyükaynı sorun bende de oldu. 4 opum ve 2tane de iptalim var. ( erken çatlayan ve ümitsiz olunan) 2. ve 4.opumda embriyo elde ettim. toplam 3 taneydi ve çok şükür ikisi annesine tutundu. bu arada benimde rezervim bitik durumda... amh:0.13 idi. gönlünü ferah tut. zamanı gelince rabbim ol dediğinde olacaktır. inancını yitirme canım.
Ne olur yapma böyle. O duyguyu çok iyi biliyorum. Ama mesela biz eşimle hemen o gün o kötü haberi aldığımız gün kendimizi dışarı atıp kafa dağıtmıştık. Alışveriş falan yapmıştık sinemaya gitmiştik. Hemen o gün atlatmayı başarmıştık. Ertesi güne taşımadık hiç üzüntümüzü.Bizde de problem aynıBen ilk opu mu oldum bu sonuçla karşılaştık,Acaba dedim tek benmiyim bu şekilde olan Allah'ım inşallah bu opuda daha hayırlı ve güzel sonuç alırız.Ne bileyim kendi kendime Döllenme bile olmadı deyip karamsarlığa düştüm 2 gündür ağlıyorum durup durup sonra toparlıyorum Allah tan deyip
Canım çok Sağol.Lisans mezunuyum ama ev hanımlığı yapıyorum o Yüzden kendimi hobi olarak yemek yapmaya verdim:)herseyin basi moral canim .stres yaparsan olacagi varsa dahi olmaz .olumlu seyler dusun guzel seyler olsun .ve ben inaniyorum herseyin bir zamani var .sen kalbini ferah tut ve oyalanacak birseyler bul kendine .
Çok geçmiş olsun, benimde idrarda enfeksiyon çıktı dr ilaç vermedi bol limonlu su iç dedi, bende öyle yaptım iki hafta sonra tekrar bakıldı temiz çıktı. Böbrek ağrısı dayanılcak gibi diil, Allah yardımcın olsun canımkızlar iki gündür çektiğim böbrek agrisi yine kaan bey sayesinde çözüldü. Ben dün agrilara dayanamayıp iki ayrı acile gittim idrar kan vs.yapıldı dediler ki idrar yolu iltihabı ilaç verip yolladılar.ben kaan beye sormadan ilaç almadım bugün sabahtan konuştuk ben acile güvenmiyorum urolojiye git diye ısrar etti bende gittim ve iki bobrektede büyüme çıktı.ve bu agrlar doğuma kadar devam edecekmiş.ilacı yok son aylarda dayanılmaz olursa katatel takiyolarmis bobrege.neyse ki bebislerime bir zararı yokmuş ben de şükrediyorum ağrıyı çekerim bi sekildee onlara zararı olmadığını bildikten sonra.Ayy ne çok yazdım yinekrc05 çok guzel hbr inşallah tüm bekleyenlerden boyle haberler gelir
Bizde opu sonrası aynı şeyi yapmıştık ama sonra haber gelince ben telefonda çok Ağladım,Kaan Bey de hemen öyle Dağılma daha dur bakalım Dedi.Böyle çok hassasını iyi haberede duygulanıp ağlıyorum mesela:) Spor yapmadım sadece havalar biraz serinlesin başlayacağım inşallah.Allah sağlık sıhhat versin Allah ağlatmasın tabii böyle isyankar gibi değilse çok duygusalım..Çok Sağol desteğin için canım..Ne olur yapma böyle. O duyguyu çok iyi biliyorum. Ama mesela biz eşimle hemen o gün o kötü haberi aldığımız gün kendimizi dışarı atıp kafa dağıtmıştık. Alışveriş falan yapmıştık sinemaya gitmiştik. Hemen o gün atlatmayı başarmıştık. Ertesi güne taşımadık hiç üzüntümüzü.
Siz de öyle yapın . Evet üzülmek normal , üzülmemek anormal olurdu. Ağlamak da, ama o gün hemen üzüntünüzü yaşayıp bitirin..
Bir sonraki opuya umutla hazırlanın. daha fazlasını yaparak, daha çok dua ederek daha çok spor yaparak daha çok beslenmeye dikkat ederek..
amin canım inşallah..valla bende artık onu düşünüyorum kendiliğinden olursa olur..hayırlısı sizler güzel haberler verirsiniz inşallahÜzülme diyeceğim ama çok zor bir süreç canım,Allah güç ve sabır versin hepimize,kaderimizde varsa anne olmak olacağız.Allah ne zaman isterse o zaman olacak.Allahım çok aratmasın hepimizi en kısa zamanda evlat sahibi yapsın sağlıkla inşallah.Ama bak ne güzel bir sorun yok senin belki bu süreçte Kafanı off moduna aldığın için kendiliğinden olacak bilemezsin..
aynen canım ben de dayanamadım aradım az önce. Çok şükür bin şükür, 2 şerli olarak dondurulmuş embriyolar, toplam 4 tanebiz aricaktık sizi öğleden sonra dediler, ben dayanamadım kusura bakmayın dedim artık. çok şükür Allahım inşallah yolunda gitsin herşey...[/QUOTE Çok güzel gözün aydın olsun canım
bunu öğrenmem iyi oldu mutlaka gidip konuşucam bu testi.yok son güne kadar ilaçları kullandım canım çabuk hastAlandım bende şaşırdım .daha öncekinde 10 gün falan geçmiştinormalde ilaçları kullanırken adet olunmuyor diye duymuştum diğer kızlardan. sanırım sen ilaçları bıraktın galiba. canım sen kaan beyle konuş kromozom testini hatırlat. bir arkadaşımızdan istemişti. benden de neden yumurtam döllenmiyor diye istemişti. çok şükür 3.embriyon daha var. ümidini yitirme. bu testi klinik yapıyor. izmirdeysen yaptır canım. yaklaşık 1 ayda çıkıyor sonucu.
canım benim. Allahtan ümit kesilmez.Can
Canım benim nasıl umut oldu bana yazdıkların anlatamam.Şu an yazarken de ağlıyorum ama senden umut aldığım için.İnşallah Allah'ım banada nasip etsin,sende hayırlısıyla kucağına al bebeklerini.Inanıyorum ve Allahtan umudumu hiç kesmiyorum var bir zamanı diyorum..ikiz annesi olurum belki dee Allah büyük
amin canım inşallah.şükür 3 tane daha var biraz dinleneyim diyorum sonra bidaha şansımı denerimsakin uzulme demekki bebisinin gelmesinin az biraz daha zamani var .keske her ihtimale karsi testi yaptirsaydin .bazen kanama gelse dahi testinizi yaptirin diyorlar .ayrica 3 tane kardan bebegin var .en azindan sil bastan baslamak zorunda degilsin bu guzel bir haber .allah gonlune gore versin .
Canım bak arkadaşların dediği testten yaptır bakalım bi. belki de hakkaten sıkıntı asıl o testten çıkacaktır. Allahım doğal yoldan nasip eder inşallah ama 3 tane dondurulmuşun varmış, bence baya iyi sayı, en kötü kafan rahatladığında onlarla denersin bir de. inşallah canım amin hepimiz inşallah..evet canım yumurta toplanıyo dölleniyo herşey yolunda gidiyo ama nedense sonuç alamıyoruz..kaan beyde şaşırıyor.hayırlısı diyelim.inşallah sen güzel sonuçlar alırsın
Âmin âmin âmin..Allah ne Murad'ın varsa versin canım,benimde dualarım seninle.canım benim. Allahtan ümit kesilmez.purplelife34 ninde dediği gibi hobiler edin. ben bütün kış kurslara gittim ahşap boyama incik boncuk plates gibi. yeterki düşünmeyeyim diye. her olumsuzlukta ayağa kalkmasını bildim. kaan beyinde çok desteği oldu. hiçbir zaman pes etmedi. hatta bana birgün Seni gebe bırakmadan bırakmayacağım. dedi bu sözünü hiç unutmadım. o bana güven verdi. her seferinde farklı şekillerde tedavi uyguladı. ve ne yazıkki uzun sürüyor. sabır çok önemli. hiç aklıma gelmezdi transfer olacağım. ve embriyolarım öyle 1. kalite değildi. inşallah sende ikiz annesi olursun. lütfen moralini bozma. kürleri uygula. inşallah olacak Allahın izniyle. dualarım seninle.
anladım canım. ama ümit vermekte istemiyorum ama kan gelse bile test mutlaka yaptırın ilaçlarınızı bırakmayın diyorlardı. adette görülebiliyormus. yakınında sağlık ocağı varsa bence bir yaptır canım. ve kaan beyle de mutlaka görüş. zaten o en doğrusunu bilir.bunu öğrenmem iyi oldu mutlaka gidip konuşucam bu testi.yok son güne kadar ilaçları kullandım canım çabuk hastAlandım bende şaşırdım .daha öncekinde 10 gün falan geçmişti
Canım hakkında hayırlısı olsun, bir dahaki sefere inşallah Rabbim yüzünü güldürsüncanlar burdayım güzel haber vermeyi çok isterdim ama malesef veremiyorum.kan tahlili yaptırmadım evde çıkayınca..zaten dünde hastalandım..4 yada 5 ay ara vericem biraz vücudum dinlensin istiyorum..artık üzülemiyorum bile olmamasına da alıştım..umarım sizlerin olur..hakkımızda hayırlısı olsun
oda bisiiii :))))))Canım çok Sağol.Lisans mezunuyum ama ev hanımlığı yapıyorum o Yüzden kendimi hobi olarak yemek yapmaya verdim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?