- 6 Kasım 2014
- 191
- 384
- 78
- 35
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #13.401
amin canım inşallah.rabbim bebişini sağ salim kıucağına almayı nasip etsin dua et bizlereCanım hakkında hayırlısı olsun, bir dahaki sefere inşallah Rabbim yüzünü güldürsün
valla canım mucize olur olursa ama sanmıyorum ya.teste negatifi görünce tamam dedim.bitti herşey benim için.bu hafta mutlaka gidicem kaan beyeanladım canım. ama ümit vermekte istemiyorum ama kan gelse bile test mutlaka yaptırın ilaçlarınızı bırakmayın diyorlardı. adette görülebiliyormus. yakınında sağlık ocağı varsa bence bir yaptır canım. ve kaan beyle de mutlaka görüş. zaten o en doğrusunu bilir.
canim insallah senden de yarin cok guzel haberler alirsin ve birlikte seviniriz .havalar cok sicak ve ister istemez etkileniyoruz .benimde ikinci opu ve oncesi birinciye gore daba sikintili gecmisti .ama sonuca bakmak gerek dimi :)))kızlarrrr ne çok konuşmuşsunuz yine... bu sefer biraz tansiyon sorunu yaşıyorum önceki opuda gayaet rahattım hiçbir sıkıntı yaşamamıştım ama bu sefer hem yumurta geliştirme hem de opu beni baya etkiledi herkesin allah yardımcısı olssun diyorum bizim 7 tane yumurta toplandı ama bizim için asıl sıkıntı spermde de sorun olması nedeniyle döllenme olmaması o yüzden bu 3 günlük süreç çok önemli allahım inşallah yüzümüzü güldürür!!! allahım yarın güzel haberler almayı nasip etsin inşallah!!!tedavinin her aşaması ayrı sıkıntı ne yazıkki... bu gün sabah olur mu bilmiyorum artık
Amin canım inşallah herkese nasip etsin. Her zaman dualarımdasınızamin canım inşallah.rabbim bebişini sağ salim kıucağına almayı nasip etsin dua et bizlere
Ayy maşallah, Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin canım..Kizlar oglusum olcakmisgorduk bugun pipisini . D Difrenbahya gecmis olsun canim insallah cok skinti vermez sana. @cinarada hayirli olsun cnm cok guzel bir sayi iki denemlik embriyon olmus. Kaliteleride cok guzel masallah. Insallah en az biri tutunur annesine. karanfil1990 cnm hakkinda hayirlisi olsun keske testi yaptirsaydin. Benimde idrarda negatifti ama kanda pozitifi gordum. Kaan bey duymasin cok kizcak ilaclarini kesmediysen bence tekrarla kan tahlilini.
ollusun sag salim dogsun cok tatli mi tatli olsun annesine asik asik baksin insallahhhhh :))))Kizlar oglusum olcakmisgorduk bugun pipisini . D Difrenbahya gecmis olsun canim insallah cok skinti vermez sana. @cinarada hayirli olsun cnm cok guzel bir sayi iki denemlik embriyon olmus. Kaliteleride cok guzel masallah. Insallah en az biri tutunur annesine. karanfil1990 cnm hakkinda hayirlisi olsun keske testi yaptirsaydin. Benimde idrarda negatifti ama kanda pozitifi gordum. Kaan bey duymasin cok kizcak ilaclarini kesmediysen bence tekrarla kan tahlilini.
Ayy ne güzel sevindim cnm yas::))) Allah saglicakla kucagina almayida nasip etsin ins.her ultrason ayri heyecan bende cuma günü kalp atisi icin gidicem. Ins duyarim bebegimin kalp sesini.sen kalp atisini kac günlükken duydun cnm hatirliyormusun acaba ???? Benim cuma günü 6+4 ken gidicem duyarmiyim acaba???Kizlar oglusum olcakmisgorduk bugun pipisini . D Difrenbahya gecmis olsun canim insallah cok skinti vermez sana. @cinarada hayirli olsun cnm cok guzel bir sayi iki denemlik embriyon olmus. Kaliteleride cok guzel masallah. Insallah en az biri tutunur annesine. karanfil1990 cnm hakkinda hayirlisi olsun keske testi yaptirsaydin. Benimde idrarda negatifti ama kanda pozitifi gordum. Kaan bey duymasin cok kizcak ilaclarini kesmediysen bence tekrarla kan tahlilini.
Cnm ins hersey yolunda gider saglikli embriolar elde edilir.sorununuz ne bilmiyorum Tam olarak ama bizim sadece spermler yeteri sayida olmadigi icin ancak tüp bebekle olur dedi doktorlar.baska da hic bir sey Yok. Kaan bey le basladigimiz tedaviyle Cok sükür hamileyim.ins sende yakinda güzel haberler alirsin bizide mutlu edersin cnm...:))) allahtan umudunu kesme kaan bey kisiye göre tedavi ediyor ztn. Her nasip vaktine esir.ins seninde vaktin gelmistir .dua etmeyide unutma lütfenkızlarrrr ne çok konuşmuşsunuz yine... bu sefer biraz tansiyon sorunu yaşıyorum önceki opuda gayaet rahattım hiçbir sıkıntı yaşamamıştım ama bu sefer hem yumurta geliştirme hem de opu beni baya etkiledi herkesin allah yardımcısı olssun diyorum bizim 7 tane yumurta toplandı ama bizim için asıl sıkıntı spermde de sorun olması nedeniyle döllenme olmaması o yüzden bu 3 günlük süreç çok önemli allahım inşallah yüzümüzü güldürür!!! allahım yarın güzel haberler almayı nasip etsin inşallah!!!tedavinin her aşaması ayrı sıkıntı ne yazıkki... bu gün sabah olur mu bilmiyorum artık
tesekkur ederim canim inşallah benimkide geçer. Su cidden cok ise yarıyor ama onunda fazlası zararmi bilemedim.dün eşime agrimi anlatırken diyorum biri elini icime sokuyor bobregimi döndüre döndüre koparıyor sanki. Sen maşallah otuzlu haftalardasin Allah bizede sağlıkla gosterain o günleri inşallahÇok geçmiş olsun, benimde idrarda enfeksiyon çıktı dr ilaç vermedi bol limonlu su iç dedi, bende öyle yaptım iki hafta sonra tekrar bakıldı temiz çıktı. Böbrek ağrısı dayanılcak gibi diil, Allah yardımcın olsun canım
Kizlar oglusum olcakmisgorduk bugun pipisini . D Difrenbahya gecmis olsun canim insallah cok skinti vermez sana. @cinarada hayirli olsun cnm cok guzel bir sayi iki denemlik embriyon olmus. Kaliteleride cok guzel masallah. Insallah en az biri tutunur annesine. karanfil1990 cnm hakkinda hayirlisi olsun keske testi yaptirsaydin. Benimde idrarda negatifti ama kanda pozitifi gordum. Kaan bey duymasin cok kizcak ilaclarini kesmediysen bence tekrarla kan tahlilini.
Rezerv azdı,sperm Hızı yoktu,sebepsizdi v.s bunların hepsi imtihanımız için bahane.Allah istediyse olcak inşallah.Seninde yarın hayırlı güzel haberlerini alacağız inanıyorum.kızlarrrr ne çok konuşmuşsunuz yine... bu sefer biraz tansiyon sorunu yaşıyorum önceki opuda gayaet rahattım hiçbir sıkıntı yaşamamıştım ama bu sefer hem yumurta geliştirme hem de opu beni baya etkiledi herkesin allah yardımcısı olssun diyorum bizim 7 tane yumurta toplandı ama bizim için asıl sıkıntı spermde de sorun olması nedeniyle döllenme olmaması o yüzden bu 3 günlük süreç çok önemli allahım inşallah yüzümüzü güldürür!!! allahım yarın güzel haberler almayı nasip etsin inşallah!!!tedavinin her aşaması ayrı sıkıntı ne yazıkki... bu gün sabah olur mu bilmiyorum artık
Canim çoook sevindim bizede biri oğlan geliyoru ama öteki inatla gostermiyohayirlisi sağlıklısı olsunda cinsiyet önemli değil.ama yinede merak ediyor insan:)Kizlar oglusum olcakmisgorduk bugun pipisini . D Difrenbahya gecmis olsun canim insallah cok skinti vermez sana. @cinarada hayirli olsun cnm cok guzel bir sayi iki denemlik embriyon olmus. Kaliteleride cok guzel masallah. Insallah en az biri tutunur annesine. karanfil1990 cnm hakkinda hayirlisi olsun keske testi yaptirsaydin. Benimde idrarda negatifti ama kanda pozitifi gordum. Kaan bey duymasin cok kizcak ilaclarini kesmediysen bence tekrarla kan tahlilini.
Hadi gözün aydın canım çok güzel bir haber bu,6taneyle oooo çok güzel hamile olup anne olursun sen inanıyorum..:)Darısıda benim Başıma inşallah..Kizlar 2 gun girmedim ne kadar yazmissiniz oyle.. irenbeden aramislar 4 yunurtadan 3. Dollenmis.. 1 tane 1. Kalite 2 tane 2. Kalite dedi.. ama 2. Kalite de denmez dedi.. :)) 11 hucreli 7 ve 6 hucreliymis. Simdi toplamda 6 tane dondurulmus oldu.. 2 tane 2. Kalite 4 tane birinci kalite oldu..
Amin canim darisi senin basina insalah..Hadi gözün aydın canım çok güzel bir haber bu,6taneyle oooo çok güzel hamile olup anne olursun sen inanıyorum..:)Darısıda benim Başıma inşallah..
Bebeitom arkadasim sakin uzulme...yarış mücadele yeni başlıyor....bendede 1 yimurta olustu ve transfer edildi.imkansiz bisey oldu ve 4 gunumdeyim.allahim hakimzdan hayorlisniz nasip etsin...asla uzulme....vardir bundan bir hayirrr..Bizde de problem aynıBen ilk opu mu oldum bu sonuçla karşılaştık,Acaba dedim tek benmiyim bu şekilde olan Allah'ım inşallah bu opuda daha hayırlı ve güzel sonuç alırız.Ne bileyim kendi kendime Döllenme bile olmadı deyip karamsarlığa düştüm 2 gündür ağlıyorum durup durup sonra toparlıyorum Allah tan deyip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?