- 21 Temmuz 2015
- 148
- 60
- 98
- 49
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #13.421
valla kızcak diye gitmeyede korkoyorum zaten.ben hastalandığım için pozitifi görme şansım yok malesef..hayırlısı buymuş demekki canım beklicez bakalımKizlar oglusum olcakmisgorduk bugun pipisini . D Difrenbahya gecmis olsun canim insallah cok skinti vermez sana. @cinarada hayirli olsun cnm cok guzel bir sayi iki denemlik embriyon olmus. Kaliteleride cok guzel masallah. Insallah en az biri tutunur annesine. karanfil1990 cnm hakkinda hayirlisi olsun keske testi yaptirsaydin. Benimde idrarda negatifti ama kanda pozitifi gordum. Kaan bey duymasin cok kizcak ilaclarini kesmediysen bence tekrarla kan tahlilini.
inşallah canım ..inşallah birgün bizlerde olumlu sonuç alırız olana kadar devamkaranfil1990 canim haknnda hayırlısı olsun.ama hiç ümidini kesme bak çok şükür üç tane dondurulmusinda varmis inşallah onlarla olacak
Ininşallah canim dualarimz sizinle hep:)inşallah canım ..inşallah birgün bizlerde olumlu sonuç alırız olana kadar devam
çok sağol canım inşallahIninşallah canim dualarimz sizinle hep:)
Çok çok mutlu oldum adına,hadi inşallah canım hayırlısıyla hamile haberini verirsin burdan.Öyle Herşeyin hayırlısı Allah'ım nasip etsin banada ve benim gibi el açan tüm Arkadaşlarıma..Çok Sağol.Bebeitom arkadasim sakin uzulme...yarış mücadele yeni başlıyor....bendede 1 yimurta olustu ve transfer edildi.imkansiz bisey oldu ve 4 gunumdeyim.allahim hakimzdan hayorlisniz nasip etsin...asla uzulme....vardir bundan bir hayirrr..
Amin..inş.birde arkadaşım asla imkansiz mesajı bilinc altına verme...bilinc altın herşeyi olumsuz algiliyor ve beyni o sekilde yönlendiriyor...olumlu pozitif ve gercekten inanarak yola devam etmelisinÇok çok mutlu oldum adına,hadi inşallah canım hayırlısıyla hamile haberini verirsin burdan.Öyle Herşeyin hayırlısı Allah'ım nasip etsin banada ve benim gibi el açan tüm Arkadaşlarıma..Çok Sağol.
ohhh hadi gozun aydin canim.bugun yazdim nasil bir sonuc aldin diye merak ettim .ama ancak girdin herhalde nete :) insallah yumislerin annelerine tutunur ve bize hamis haberi verirsin :)Kizlar 2 gun girmedim ne kadar yazmissiniz oyle.. irenbeden aramislar 4 yunurtadan 3. Dollenmis.. 1 tane 1. Kalite 2 tane 2. Kalite dedi.. ama 2. Kalite de denmez dedi.. :)) 11 hucreli 7 ve 6 hucreliymis. Simdi toplamda 6 tane dondurulmus oldu.. 2 tane 2. Kalite 4 tane birinci kalite oldu..
Aslında bu duygularım hassasiyetimden.Ben çok inanıyorum ve Evladım olacak umut ve inancıyla güçlü oluyorum.Ama gözyaşlarımı tutamıyorum bazen,herkece rüyamda ya bebek ya doğum ya hastahane ayda opu görüyorum:)Amin..inş.birde arkadaşım asla imkansiz mesajı bilinc altına verme...bilinc altın herşeyi olumsuz algiliyor ve beyni o sekilde yönlendiriyor...olumlu pozitif ve gercekten inanarak yola devam etmelisin
daisyp ve @cinarada kızlar çok mutlu oldum sizin adınıza inşallah içlerinden istediğiniz kadarı bebişiniz olur Çoğu gitti azı kaldı hayırlı haberlerinizi alıcaz inşallah.
D Difrenbahya çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin ağrıların çok olmaz inşallah.misscaglayan canım gözünaydın kenttemiydin bugün bi ara bende oradaydım. Banada Kaan hoca da Orçun beyde biri erkek galiba dedi. Kaan hoca 2.cide erkek gibi dedi ama göstermedi bebiş. Hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah.
karanfil1990 canım ilaçlara devam ederken o kadar erken regl olmazdın gibime geliyor bi ihtimal yani bilemezsin test yaptırmalısın bence. Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah.
evet canım ya bende şaşırdım erken olunca birsürü ilaç kullandım geç olurum diye tahmin ediyodum.umutlanmak istemiyorum kendimi olumsuzluğa alıştırdım.ama cuma günü gitmeyi düşünüyorum kaan beye..hayırlısı artıkdaisyp ve @cinarada kızlar çok mutlu oldum sizin adınıza inşallah içlerinden istediğiniz kadarı bebişiniz olur Çoğu gitti azı kaldı hayırlı haberlerinizi alıcaz inşallah.
D Difrenbahya çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin ağrıların çok olmaz inşallah.misscaglayan canım gözünaydın kenttemiydin bugün bi ara bende oradaydım. Banada Kaan hoca da Orçun beyde biri erkek galiba dedi. Kaan hoca 2.cide erkek gibi dedi ama göstermedi bebiş. Hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah.
karanfil1990 canım ilaçlara devam ederken o kadar erken regl olmazdın gibime geliyor bi ihtimal yani bilemezsin test yaptırmalısın bence. Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah.
Canim sağol bugün yok çok fazla çok şükür.Ayy banada aynı şeyi soylediler canim biri kesin erkek öteki gostermiyor ama yuzde 51erkek dedi karatastaki doktor:) hayırlısı bakalımdaisyp ve @cinarada kızlar çok mutlu oldum sizin adınıza inşallah içlerinden istediğiniz kadarı bebişiniz olur Çoğu gitti azı kaldı hayırlı haberlerinizi alıcaz inşallah.
Hayırlısı sağlıklısı ama onlarda kızsa var ya yerim onları süper olurCanim sağol bugün yok çok fazla çok şükür.Ayy banada aynı şeyi soylediler canim biri kesin erkek öteki gostermiyor ama yuzde 51erkek dedi karatastaki doktor:) hayırlısı bakalım
Hadi gözün aydın canım ne güzel bir haber buKizlar 2 gun girmedim ne kadar yazmissiniz oyle.. irenbeden aramislar 4 yunurtadan 3. Dollenmis.. 1 tane 1. Kalite 2 tane 2. Kalite dedi.. ama 2. Kalite de denmez dedi.. :)) 11 hucreli 7 ve 6 hucreliymis. Simdi toplamda 6 tane dondurulmus oldu.. 2 tane 2. Kalite 4 tane birinci kalite oldu..
Hayırlı olsun canım , bebeğin sıkı sıkı tutunsun sana inşallah, transferle alakalı olduğunu sanmıyorum canım bence gaz vardır bu yüzden kramp oluyodurMigdeme krap saplanıyor sanki kızlarrr....ara ara vuruyorrrr...taransferin 5 günü....onla alakası olabilmii
Arkadasim bu gass neden oluyorkii...Hayırlı olsun canım , bebeğin sıkı sıkı tutunsun sana inşallah, transferle alakalı olduğunu sanmıyorum canım bence gaz vardır bu yüzden kramp oluyodur
Sgol cnm allah sizlerede yaşatsın o günleri. Bende o haftalarda gittim 6 haftalıktı hem kese hem kalp atışı gorduk ama dinletmedi.Ayy ne güzel sevindim cnm yas::))) Allah saglicakla kucagina almayida nasip etsin ins.her ultrason ayri heyecan bende cuma günü kalp atisi icin gidicem. Ins duyarim bebegimin kalp sesini.sen kalp atisini kac günlükken duydun cnm hatirliyormusun acaba ???? Benim cuma günü 6+4 ken gidicem duyarmiyim acaba???
[/QUOTE]Ayyy çok Heyecanlı ama güzel heyecan çok tebrik ederim canım,isim düşünmeye başlarsınız artık:) Ben eşime diyorum eğerki hamile kalırsam cinsiyetini öğrenmiycem sen de bana söylemezsin diyorum.Nasılsa heyecana alıştık biraz daha heyecan katayım diyorum
Gostermiyosa kıZdır oğlanlar yaya yaya gösteriyorlar maşallahCanim çoook sevindim bizede biri oğlan geliyoru ama öteki inatla gostermiyohayirlisi sağlıklısı olsunda cinsiyet önemli değil.ama yinede merak ediyor insan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?