- 27 Mayıs 2014
- 1.802
- 1.198
- 133
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #13.441
Evet cnm kentteydim 4 gibi ordaydım. Ben görmedim seni hiç görsem konuşurdum. Sağlıklı olsunlarda hiç önemli değil cinsiyet.daisyp ve krc05 kızlar çok mutlu oldum sizin adınıza inşallah içlerinden istediğiniz kadarı bebişiniz olur Çoğu gitti azı kaldı hayırlı haberlerinizi alıcaz inşallah.
D Difrenbahya çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin ağrıların çok olmaz inşallah.misscaglayan canım gözünaydın kenttemiydin bugün bi ara bende oradaydım. Banada Kaan hoca da Orçun beyde biri erkek galiba dedi. Kaan hoca 2.cide erkek gibi dedi ama göstermedi bebiş. Hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah.
@karanfil1990 canım ilaçlara devam ederken o kadar erken regl olmazdın gibime geliyor bi ihtimal yani bilemezsin test yaptırmalısın bence. Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah.
amin canım amin dualarınızı eksik etmeyincanim insallah senden de yarin cok guzel haberler alirsin ve birlikte seviniriz .havalar cok sicak ve ister istemez etkileniyoruz .benimde ikinci opu ve oncesi birinciye gore daba sikintili gecmisti .ama sonuca bakmak gerek dimi :)))
''her nasip vaktine esir'' ne güzel bir cümledir öyle... çok şükür ki kaan beyle şimdiye kadar ulaşmadığımız sonuçlara ulaştık allahım inşallah devamını da getirir hayırlısıyla ! ben hayatta hiçbir şeye istediğimin anda ulaşamadım hep biraz gecikmeli, beni zorlayarak oldu ama çok şükür ki en güzeli oldu hep yine olacak iananıyorum! kist, yumurta, sperm bahane zamanı geldğinde ve rabbim ol dediğinde hayırlısıyla en güzeli olacak inşallah!!!Cnm ins hersey yolunda gider saglikli embriolar elde edilir.sorununuz ne bilmiyorum Tam olarak ama bizim sadece spermler yeteri sayida olmadigi icin ancak tüp bebekle olur dedi doktorlar.baska da hic bir sey Yok. Kaan bey le basladigimiz tedaviyle Cok sükür hamileyim.ins sende yakinda güzel haberler alirsin bizide mutlu edersin cnm...:))) allahtan umudunu kesme kaan bey kisiye göre tedavi ediyor ztn. Her nasip vaktine esir.ins seninde vaktin gelmistir .dua etmeyide unutma lütfen
inşallah canım yaaa.... eğer olmayacaksa bahanesi çok olur biz elimizden geleni yapıyoruz neredeyse ölsek ölüyoruz demiyoruz birçok şeye katlanıyoruz doktorun da elinden geleni yaptığına inanıyorum bundan sonrası allahın taktiri!!!ama ondan gelecek mucizeye çok çok çok ihtiyacım var!!!rabbim yakarışlarımı, yakarışlarımızı duyar ve karşılıksız bırakmaz inşallah!!!Rezerv azdı,sperm Hızı yoktu,sebepsizdi v.s bunların hepsi imtihanımız için bahane.Allah istediyse olcak inşallah.Seninde yarın hayırlı güzel haberlerini alacağız inanıyorum.
ayyy canım çok sevindim hadi gözün aydın sana demiştim 4 e 3 çok güzel bir sonuç diye bak hepside devam etmiş 3. güne inşallah en kısa zamanda onları kucağına alacağın günleri de görürsün!!!Kizlar 2 gun girmedim ne kadar yazmissiniz oyle.. irenbeden aramislar 4 yunurtadan 3. Dollenmis.. 1 tane 1. Kalite 2 tane 2. Kalite dedi.. ama 2. Kalite de denmez dedi.. :)) 11 hucreli 7 ve 6 hucreliymis. Simdi toplamda 6 tane dondurulmus oldu.. 2 tane 2. Kalite 4 tane birinci kalite oldu..
Canim takılma onlara hiç ben sormamistim bile kalitelimi kac hücreli diye sadece üç tane donduruldu demişlerdi sevinçten havalara ucmustum.sadece transfer sonrasi ucude tutunca kaan bey Allah Allah birinin kalitesi düşüktü o tutunmaz demistik nasil tututndu oda dediğinde duydum kalite lafını.ki bak ondarin dusuk kalite dedilleri bile tutundu ama sonra gelişmedi o kuzum. o yüzden takma sen sadece guzel bebislerini düşünyaaa kızlar kafama birşey takıldı yine bizim önceki donurulan embriyolar 6 ve 7 hücreliydi ve bize 1. kalitede demişlerdi ama bazı arkadaşların 6-7 hücreli embriyolarına 2. kalitede demişler nasıl oluyor anlamadım ???? canım sıkıldı biraz kafamda zaten az soru varmış gibi...
Canım hiç Düşünme bunları 4-5 hücreliye 2. Kalite diyorlar. 7 hücreli çok güzel bir kalite tutunma potansiyeli yüksek. Daisyp nin 11 hücreli de var diye onlara bi tık aşağıda demişler demekki.yaaa kızlar kafama birşey takıldı yine bizim önceki donurulan embriyolar 6 ve 7 hücreliydi ve bize 1. kalitede demişlerdi ama bazı arkadaşların 6-7 hücreli embriyolarına 2. kalitede demişler nasıl oluyor anlamadım ???? canım sıkıldı biraz kafamda zaten az soru varmış gibi...
Canim gunaydin boyle seylerle kafani mesgul etme bak arkadaslar ne guzel demis tutacagi varsa 3 ncu kalite yumurta ile de gebelik saglanabilir .Sen yuregini ferah tut .yaaa kızlar kafama birşey takıldı yine bizim önceki donurulan embriyolar 6 ve 7 hücreliydi ve bize 1. kalitede demişlerdi ama bazı arkadaşların 6-7 hücreli embriyolarına 2. kalitede demişler nasıl oluyor anlamadım ???? canım sıkıldı biraz kafamda zaten az soru varmış gibi...
Sağol canım benim inşallah hepimiz için Hayırlısı olsun. Bu arada ilaçlar azaldı diye sevinmişsin ya Histodan sonra Gör bak neler içeceksin :)) ben telefonuma program indirmiştim yoksa kesin karıştırırdım heralde.misscaglayan canım çok şükür valla evet innşallah 2.'ye gerek olmaz, herşey yolunda gider de ilkinde tutunurlar sıpalar:))
H hayado canım bana bir tane gonapeptyl depot verdi yumurta oluşumunu engelleyivi, hatta bu sabah vurdum onu çok şükür:) bi de duphaston verdi. o kadar şimdilik. histo olcam bunlardan sonra. histodan sonra ne verir bilmiyorum ama:)) ay aynen ama zamanla azalıyor o o çok güzel:) ilk zaman günde kaç hap yuttuğumu hatırlamıyorum resmen şimdi iice azaldı:)
daisyp sağol canım hepimizin inşallah. bak moral bozduğuna değmedi hiç, maaşallah bol bol kardan bebişin var artık:)) inşallah tutunsunlar hemencik sana da... gaz benim dün kesildi canım, düne kadar kıvranıyordum. senin de geçecektir yakın zamanda..
Gmat canım inşallah olur valla çok şükür.. oyy o gün sorcaktım sana da kafam bi hoştu hadi hayırlısı olsun inşallah senin için de:))
anamSağol canım benim inşallah hepimiz için Hayırlısı olsun. Bu arada ilaçlar azaldı diye sevinmişsin ya Histodan sonra Gör bak neler içeceksin :)) ben telefonuma program indirmiştim yoksa kesin karıştırırdım heralde.
Günaydınnn,hepimizin güzel haberler alacağı,hamileliğe daha da yakşalacağımız bir gün ve hafta olsunnn:)Günaydın kızlarrrrrr
İns bebetim bu hafta hamiş haberi cok alalım..morelelrimz dizelsin yahuuu..olumsuz sakin kimse sölemesin...sakınnnnnGünaydınnn,hepimizin güzel haberler alacağı,hamileliğe daha da yakşalacağımız bir gün ve hafta olsunnn:)
bende duynustum ilac ve igne var galiba sirada huuuuuuuanamgerçekten mi yaa? ben hakkaten azaldı iyice diye sevinmiştim tühh iğne var mı çok peki
Progestan günde 3 kere 2 şer taneanamgerçekten mi yaa? ben hakkaten azaldı iyice diye sevinmiştim tühh iğne var mı çok peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?