Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Evet cnm kentteydim 4 gibi ordaydım. Ben görmedim seni hiç görsem konuşurdum. Sağlıklı olsunlarda hiç önemli değil cinsiyet.

canim insallah senden de yarin cok guzel haberler alirsin ve birlikte seviniriz .havalar cok sicak ve ister istemez etkileniyoruz .benimde ikinci opu ve oncesi birinciye gore daba sikintili gecmisti .ama sonuca bakmak gerek dimi :)))
amin canım amin dualarınızı eksik etmeyin

''her nasip vaktine esir'' ne güzel bir cümledir öyle... çok şükür ki kaan beyle şimdiye kadar ulaşmadığımız sonuçlara ulaştık allahım inşallah devamını da getirir hayırlısıyla ! ben hayatta hiçbir şeye istediğimin anda ulaşamadım hep biraz gecikmeli, beni zorlayarak oldu ama çok şükür ki en güzeli oldu hep yine olacak iananıyorum! kist, yumurta, sperm bahane zamanı geldğinde ve rabbim ol dediğinde hayırlısıyla en güzeli olacak inşallah!!!

Rezerv azdı,sperm Hızı yoktu,sebepsizdi v.s bunların hepsi imtihanımız için bahane.Allah istediyse olcak inşallah.Seninde yarın hayırlı güzel haberlerini alacağız inanıyorum.
inşallah canım yaaa.... eğer olmayacaksa bahanesi çok olur biz elimizden geleni yapıyoruz neredeyse ölsek ölüyoruz demiyoruz birçok şeye katlanıyoruz doktorun da elinden geleni yaptığına inanıyorum bundan sonrası allahın taktiri!!!ama ondan gelecek mucizeye çok çok çok ihtiyacım var!!!rabbim yakarışlarımı, yakarışlarımızı duyar ve karşılıksız bırakmaz inşallah!!!

ayyy canım çok sevindim hadi gözün aydın sana demiştim 4 e 3 çok güzel bir sonuç diye bak hepside devam etmiş 3. güne inşallah en kısa zamanda onları kucağına alacağın günleri de görürsün!!!

yaaa kızlar kafama birşey takıldı yine bizim önceki donurulan embriyolar 6 ve 7 hücreliydi ve bize 1. kalitede demişlerdi ama bazı arkadaşların 6-7 hücreli embriyolarına 2. kalitede demişler nasıl oluyor anlamadım ???? canım sıkıldı biraz kafamda zaten az soru varmış gibi...

r: 671878"]yaaa kızlar kafama birşey takıldı yine bizim önceki donurulan embriyolar 6 ve 7 hücreliydi ve bize 1. kalitede demişlerdi ama bazı arkadaşların 6-7 hücreli embriyolarına 2. kalitede demişler nasıl oluyor anlamadım ???? canım sıkıldı biraz kafamda zaten az soru varmış gibi...[/QUOTE] Canim takılma onlara hiç ben sormamistim bile kalitelimi kac hücreli diye sadece üç tane donduruldu demişlerdi sevinçten havalara ucmustum.sadece transfer sonrasi ucude tutunca kaan bey Allah Allah birinin kalitesi düşüktü o tutunmaz demistik nasil tututndu oda dediğinde duydum kalite lafını.ki bak ondarin dusuk kalite dedilleri bile tutundu ama sonra gelişmedi o kuzum. o yüzden takma sen sadece guzel bebislerini düşün

Canım hiç Düşünme bunları 4-5 hücreliye 2. Kalite diyorlar. 7 hücreli çok güzel bir kalite tutunma potansiyeli yüksek. Daisyp nin 11 hücreli de var diye onlara bi tık aşağıda demişler demekki.

Canim gunaydin boyle seylerle kafani mesgul etme bak arkadaslar ne guzel demis tutacagi varsa 3 ncu kalite yumurta ile de gebelik saglanabilir .Sen yuregini ferah tut .

misscaglayan canım çok şükür valla evet innşallah 2.'ye gerek olmaz, herşey yolunda gider de ilkinde tutunurlar sıpalar:))
H hayado canım bana bir tane gonapeptyl depot verdi yumurta oluşumunu engelleyivi, hatta bu sabah vurdum onu çok şükür:) bi de duphaston verdi. o kadar şimdilik. histo olcam bunlardan sonra. histodan sonra ne verir bilmiyorum ama:)) ay aynen ama zamanla azalıyor o o çok güzel:) ilk zaman günde kaç hap yuttuğumu hatırlamıyorum resmen şimdi iice azaldı:)
daisyp sağol canım hepimizin inşallah. bak moral bozduğuna değmedi hiç, maaşallah bol bol kardan bebişin var artık:)) inşallah tutunsunlar hemencik sana da... gaz benim dün kesildi canım, düne kadar kıvranıyordum. senin de geçecektir yakın zamanda..
Gmat canım inşallah olur valla çok şükür.. oyy o gün sorcaktım sana da kafam bi hoştu hadi hayırlısı olsun inşallah senin için de:))

Sağol canım benim inşallah hepimiz için Hayırlısı olsun. Bu arada ilaçlar azaldı diye sevinmişsin ya Histodan sonra Gör bak neler içeceksin :)) ben telefonuma program indirmiştim yoksa kesin karıştırırdım heralde.

anam gerçekten mi yaa? ben hakkaten azaldı iyice diye sevinmiştim tühh iğne var mı çok peki

Hamis olan deneyimli arkadaslar histodan sonra dondurulmus yumislerin tranferi oncesi ilac veya igneler neler kullandiniz ?

anam gerçekten mi yaa? ben hakkaten azaldı iyice diye sevinmiştim tühh iğne var mı çok peki
Progestan günde 3 kere 2 şer tane
Previt positive
Ecopirin
B12plus
Prednol
Estrofem
Cilmara forte
Proluton depod iğne(3günde 1 0.hafta bitene kadar)
Kızlar Hatırladığım kadarıyla bunlar transfere hazırlık Sürecinde Başlıyor hamileliğinizin 10.haftası bitene kadar devam ediyor :)) B berlin74

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…