- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #13.461
anammm benim bayilma sesi geldimi oraya kadar
Hele pruluton depot 3.günde 1 olan iğne. Yürürken zorlanabilirsiniz. Beze de yapıyor kalçada. Bir nevi kısmi felç gibi
canim bir moral verdin bir moral biraz once gmat in yazdiklari yuzunden bi bayilmistim simdi gene bayilma moduna gireyim bariHele pruluton depot 3.günde 1 olan iğne. Yürürken zorlanabilirsiniz. Beze de yapıyor kalçada. Bir nevi kısmi felç gibibirde prednol hap var. Ayyyyyyiiiiii zehir gibi şimdiden kolay gelsin transfer sürecindeki arkadaşlara
Ay sorma ben çok severim uykuyu bıraksan öğleye kadar uyurum şimdi nerde acıkıyosun mecbur erken kalkıp birşeyler yemen gerekiyor.Sabah erkenden uyanmayı nasıl başarıuorsunz anlamiyorum...bebege hazirlik herhalde.uykusuzuluk provasımı yapıyorsunz...
İgnede eli hafif biri gelirse çok yakmıyor öyle. İnşallah öylesi gelir. Ama bilin tabi. Çok yağlı bir iğne olduğu için böyle. Prednolde acı tadı var artik ağzınizda değdirmeden (nasıl olacaksa) içmeye çalışırsınız.canim bir moral verdin bir moral biraz once gmat in yazdiklari yuzunden bi bayilmistim simdi gene bayilma moduna gireyim bari
hadi hayirlisi canim guzel guzel buyusunler sonrada dollenip kaliteli yumisler olsun :)) kac tane yumurta gorunuyor ?oo devam yani.. olsun bu yola çıktık devamını da getiririz. Ben az evvel kontrolden çıktım,Kaan Bey herşey yolunda gidiyor dedi,yumurtalar 15-16mm civarlarında,ilaçlara devam ve cuma son kontrolüm olacak ve pazartesi için opu görünüyor.Alsancak'tan son gelişmeler bunlar..görüşmek üzere kızlar
Sağol cnm şimdi sıra sizlerde bakalımİgnede eli hafif biri gelirse çok yakmıyor öyle. İnşallah öylesi gelir. Ama bilin tabi. Çok yağlı bir iğne olduğu için böyle. Prednolde acı tadı var artik ağzınizda değdirmeden (nasıl olacaksa) içmeye çalışırsınız.misscaglayan canım oğlusun hatırlı olsun. Gözün aydın canım
saol tatlim :)) zaten igne ve ilaca o kadar alistik ki bunlara da alisacagiz mecburenİgnede eli hafif biri gelirse çok yakmıyor öyle. İnşallah öylesi gelir. Ama bilin tabi. Çok yağlı bir iğne olduğu için böyle. Prednolde acı tadı var artik ağzınizda değdirmeden (nasıl olacaksa) içmeye çalışırsınız.misscaglayan canım oğlusun hatırlı olsun. Gözün aydın canım
Benim belli gibi canım. Tabi kız olan sonradan değişmediyseSağol cnm şimdi sıra sizlerde bakalım
Ay ne güzel maşallahBenim belli gibi canım. Tabi kız olan sonradan değişmediysebir kız bir oğlan.
Oy oy oyyy canım varmış gene baya yaa
okuyunca içim açıldıHele pruluton depot 3.günde 1 olan iğne. Yürürken zorlanabilirsiniz. Beze de yapıyor kalçada. Bir nevi kısmi felç gibibirde prednol hap var. Ayyyyyyiiiiii zehir gibi şimdiden kolay gelsin transfer sürecindeki arkadaşlara
Nasip canım. Kolay elde etmedik. Kız erkek he türlüsü güzel. Artik alışverişe başlama zamanıAy ne güzel maşallahannemlerde çok kız istediler ama biZim ki gösterdi pipisini değişmez artık.
canım benim çok haklısın ama bak tecrübeli arkadaşlar hep söylüyor, önemli olan kaliteli bir adet olması. hangi arkadaşımındı hatırlamıyorum ama 3 toplandı 2 döllendi 1 kondu o da tuttu demişti sanırım. şimdiden belli olmuyor ki ben hep tedirginim, bakalım tutuncaklar mı diye. hemen sıkma canını, olacak olan 1 yumurtayla da olacak... hepimizin hakkında hayırlısı, Allah emeklerimizin karşılığını versin inşallah..kızlar çok canım sıkkın irenbeden aradılar 7 yumurtadan 4 ü işleme alınmış ama onlardan da 1 tanessi döllenmiş diğerlerini de takip ediyoruz cuma günü tekrardan bilgi verecez dediler o 1 tane de 3. gün gidecekmi bakalım çoookkkk üzüldüm
Canım üzülmemek elde değil fakat diğerlerinizde takip ediyoruz demişler henüz kesin değil son anda atağada geçebiliyorlar duyduğum.Birtaneside döllenmiş ne güzel bence 3.güne gider ilk gün az çok Anlaşılıyor çünkü..Kaderinde varsa bu sene anne olmak o Birtanesi olur tutunur ve kucağına alırsın.Hep aynı Cümleler belki ama gerçek bu..kızlar çok canım sıkkın irenbeden aradılar 7 yumurtadan 4 ü işleme alınmış ama onlardan da 1 tanessi döllenmiş diğerlerini de takip ediyoruz cuma günü tekrardan bilgi verecez dediler o 1 tane de 3. gün gidecekmi bakalım çoookkkk üzüldüm
inşallah canım yaaa okadar iğne ilaç acı....hayırlısını dileyip beklemekten başka yapacak birşey yokcanım benim çok haklısın ama bak tecrübeli arkadaşlar hep söylüyor, önemli olan kaliteli bir adet olması. hangi arkadaşımındı hatırlamıyorum ama 3 toplandı 2 döllendi 1 kondu o da tuttu demişti sanırım. şimdiden belli olmuyor ki ben hep tedirginim, bakalım tutuncaklar mı diye. hemen sıkma canını, olacak olan 1 yumurtayla da olacak... hepimizin hakkında hayırlısı, Allah emeklerimizin karşılığını versin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?