Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

anammm benim bayilma sesi geldimi oraya kadar

Hele pruluton depot 3.günde 1 olan iğne. Yürürken zorlanabilirsiniz. Beze de yapıyor kalçada. Bir nevi kısmi felç gibi birde prednol hap var. Ayyyyyyiiiiii zehir gibi şimdiden kolay gelsin transfer sürecindeki arkadaşlara

canim bir moral verdin bir moral biraz once gmat in yazdiklari yuzunden bi bayilmistim simdi gene bayilma moduna gireyim bari

Sabah erkenden uyanmayı nasıl başarıuorsunz anlamiyorum...bebege hazirlik herhalde.uykusuzuluk provasımı yapıyorsunz...
Ay sorma ben çok severim uykuyu bıraksan öğleye kadar uyurum şimdi nerde acıkıyosun mecbur erken kalkıp birşeyler yemen gerekiyor. Şimdiden alıştırın kendinizi.

oo devam yani.. olsun bu yola çıktık devamını da getiririz. Ben az evvel kontrolden çıktım,Kaan Bey herşey yolunda gidiyor dedi,yumurtalar 15-16mm civarlarında,ilaçlara devam ve cuma son kontrolüm olacak ve pazartesi için opu görünüyor.Alsancak'tan son gelişmeler bunlar..görüşmek üzere kızlar

canim bir moral verdin bir moral biraz once gmat in yazdiklari yuzunden bi bayilmistim simdi gene bayilma moduna gireyim bari
İgnede eli hafif biri gelirse çok yakmıyor öyle. İnşallah öylesi gelir. Ama bilin tabi. Çok yağlı bir iğne olduğu için böyle. Prednolde acı tadı var artik ağzınizda değdirmeden (nasıl olacaksa) içmeye çalışırsınız. misscaglayan canım oğlusun hatırlı olsun. Gözün aydın canım

hadi hayirlisi canim guzel guzel buyusunler sonrada dollenip kaliteli yumisler olsun :)) kac tane yumurta gorunuyor ?

Sağol cnm şimdi sıra sizlerde bakalım

10dan fazla görünüyormuş 2 tanesi dediğim mm.lerde,diğerleri içinse hemşire onlara yakın dedi. inşallah sayı ile kalite doğru orantılı çıkar...önemli olan bu. sonuç itibari ile 1 tane kaliteli konulacak..saol canım B berlin74 . hepimize Allah yardım etsin.

saol tatlim :)) zaten igne ve ilaca o kadar alistik ki bunlara da alisacagiz mecburen .sonuc iyi olsunda :)))

Oy oy oyyy canım varmış gene baya yaa ben de bir ümit azalıyor mu diyodum.. neyse olsun yeter ki katlanıcaz artık..:)
okuyunca içim açıldı hayırlısı artık inşallah eli hafif birine denk geliriz

kızlar çok canım sıkkın irenbeden aradılar 7 yumurtadan 4 ü işleme alınmış ama onlardan da 1 tanessi döllenmiş diğerlerini de takip ediyoruz cuma günü tekrardan bilgi verecez dediler o 1 tane de 3. gün gidecekmi bakalım çoookkkk üzüldüm

canım benim çok haklısın ama bak tecrübeli arkadaşlar hep söylüyor, önemli olan kaliteli bir adet olması. hangi arkadaşımındı hatırlamıyorum ama 3 toplandı 2 döllendi 1 kondu o da tuttu demişti sanırım. şimdiden belli olmuyor ki ben hep tedirginim, bakalım tutuncaklar mı diye. hemen sıkma canını, olacak olan 1 yumurtayla da olacak... hepimizin hakkında hayırlısı, Allah emeklerimizin karşılığını versin inşallah..

Canım üzülmemek elde değil fakat diğerlerinizde takip ediyoruz demişler henüz kesin değil son anda atağada geçebiliyorlar duyduğum.Birtaneside döllenmiş ne güzel bence 3.güne gider ilk gün az çok Anlaşılıyor çünkü..Kaderinde varsa bu sene anne olmak o Birtanesi olur tutunur ve kucağına alırsın.Hep aynı Cümleler belki ama gerçek bu..

inşallah canım yaaa okadar iğne ilaç acı....hayırlısını dileyip beklemekten başka yapacak birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…