Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

inşallah canım yaaa okadar iğne ilaç acı....hayırlısını dileyip beklemekten başka yapacak birşey yok
kesinlikle canım... az buz değil çektiklerimiz zor bir yoldayız ama eninde sonunda kabul olcak dualarımız. olumsuz düşünüp kendini hırpalama. sadece bekle canım benim.. Allahım herşeyin hayırlısını versin inşallah...

diğer 3 ünde sonradan döllenme olur mu bilmiyorumki....rabbimden bana ve hepimize bir mucize göndermesini diliyorum!!! biz tedavinin hep bu aşamasında hüsrana uğrayınca canım sıkıldı, öncekiler aklıma geldi hatta aradıklarında dışardaydım eve geldim hemen dar geldi her yer ... maddi manevi o kadar zorlanıyoruz ki artık bu sefer güzel bir sonuç alırsak yavaş yavaş rahatlarız, topalarız kendimizi diyorduk yaaa o kadar çok şey düşünüyorm ki... kafam da bir sürü şey ... bu gün mesela eltimin hamile olduğunu hatta doğum yapma aşamasında olduğunu öğrendim farklı şehirlerde yaşadığımız için çok görüşemiyoruz ama hiç söylemediler acaba bizim yok diye mi söylemediler diyorum ona bile o kadar üzüldüm ki....hatta izne ayrılacağız yarın memlekete gideceğiz şimdi diyorum herkesin lüzumsuz sorularıyla karşılaşacağım insanlar senin halini derdini bilmeden düşüncesizce konuşuyorlar eşim diyor istemiyorsan gitmeyelim o da ailesini sene de bir defa görüyor zaten diyorum, diyorum, diyorum yani.....

canim bak uzulme benimde 3 tane yumurta toplanmisti 1 tanesi dollendi oda kotu dollenme dediler yani umut yoktu ama 3 ncu gun aradilar bolunme gerceklesti donduruyoruz dediler .umudunu kaybetme icini ferah tut .

Ben burda birisinden duymuştum takipteyken son anda gelişime uğramış diye o Yüzden dedim ama sayıya takılma.Canım o kadar iyi anlıyorumki;soranlar hiç bitmez düşünüyormusunuz, e hadi yaşınız geldi artık,söylesen noldu noldu tedavi boyunca sorular,söylemesen e insanız paylaşmak en güzel şey..sonra zamanla iyi niyetlide olsa işte hamile haberini verirken birisinin ay kusura bakma falan ne yani hasta değiliz çok şükür herşey Allah tan! insanı garip bırakan bir durum ama Allah bize güç versin boynumuzu bükmesin çok aratmasın beni ve isteyen herkesi evlat sahibi yapsın sağlıkla inşallah.kendini nasıl rahat ve iyi hissedeceksen o şekilde yap.Zaten henüz olumsuz birşeyde yok belki çok güzel embriyon oluşacak bilemezsin.Karnında tutunup kucağına almak sağlıklı birşekilde önemli olan bu.

Sıkma canını daha belli diil, üzülme olacağı varsa önüne duramazsın inşallah diğerleride döllenir.

kızlar allah hepinizden razı olsun burda hepmiz kader birliği yapıyoruz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz az çok hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz halime çok çok çok şükrediyorum belki burda durumu benden daha zor olan arkadaşlar da var onlar asla yanlış anlamasınlar umudum da hep var çok şükür sadece beklediğim böyle değildi ve yorulmuş hissediyorum biraz. bu gün herşey de üst üste geldi duygusallaştım iyice... ama lütfen dua edin benim için allah hepimizin yardımcısı olsun!!!

Ben cinsiyetten çok bebeği merak ediyorum. Her ultrasonda ekrana kilitleniyom görmek için. Benim içime hep erkek doğuyordu. Ruyamda da erkek gordum hatta en son pipisini falanda gördüm gercek oldu. Allah hepinize yaşatsın o duyguyu inşallah.[/QUOTE]
Canım gözün aydın. Hayırlı bir oğlan evladı olsun inşallah

Üzülme yahu sağlam olsun 1 olsun. Bak ben 1 le yola devam ettim.tek yumurta tek transfer.nasipde varsa olur.20 yumurta döllenen in bebeği olmadığını bu sitede gördüm. Sakın inancını yitirme arkadaşım.olana şükür

Seni çok iyi anliyoruz. Valla ben dün duygusal değişimden ilaçlardan şeyim rest çektim...aman allah aslan kesildim. Normalde basit bir konuşma aldirmazdim :) yani iyi oldu ama içindekileri döktüm....9 yıldır sesim çıkmıyordu. Ilıca insanı ne hale getirdi

o arkadas bendim :))))

Kiyamam ya canim inanki burdaki herkes seni çok iyi anlıyor heoimiz yaşadık yaşadıklarını.benimde kardeş gibi büyüdüğüm kuzenim bana söylememişti hamileliğini ben anlayıp sordum sarılıp ağladı sana soyleyrmedik dedi söyleseydi sevincimden delirirdim ama o an duyunca sevinemedim bile hep neden bana söylemediler diye agladim dogumundada kyinvalidedi benden kaçırıp durdu bebeği yani insanlar bu kadar kötü Ve anlayissiz. Ben sonra sonra hiç kafama takmayip herkese Allah ne zaman isterse o zaman olacak diyodum.hiç birşeyi takma canim

bunlar ne böyle bir sürü bende seviniyordum bitti diye bunları histodan sonra kaç gün içiyoruz Birde histodan kaç gün sonra transfer oluyor ortalama olarak

Evet canım yaa bizim fesatlık yapacağımızı düşünürken asıl fesatligi onlar yapıyorlar halbuki bizim yaşadığımızi yaşayanlar asla birisinin çocuğu hakkında kötülük düşünmez herkesin çocuğu elbette degerlidir ama çocuklar bizim için çok daha degerlidir yokluğunu yaşamış insanlar olarak ama bunu bazı insanlar anlamıyor ne yazikki...burdaki insanlar o yüzden bu kadar samimi ve içten aynı duyguyu yaşadiklari için bu konuştuklarimizin benzerlerini mutlaka diğer arkadaşlarimizda yaşıyordur...yaşamayan bilmiyor işte yine de rabbim kimseye yaşatmasın!!!

Canim hic sikma canini ben cok iyi anliyorum seni.. bak bana 1 tanesi sonradan dollendi 11 hucreli oldu:)) insallah senin de oyle olur.. geride 3 tane yumurtan var. Allah istedikten sonra 1 taneyle oluyor.. yeterki o ol desin.. hamile kalmakla da bitmiyor.. ondan sonra daha cogaliyor problemler.. dualarim seninle.. uzme kendini..

canım benim çok sağol inşallah dediğin gibi olur senin 11 hücreli olan o ilk gün döllenmeyen yumurtamıymış ???aslında halime çok şükür en azından olacak umudumuz var o doğrultuda çabalıyoruz ama noluyor anlamıyorum ağlamaktan kendimi alamıyorum içim daralıyor, kendi kendime sığamıyorum hayırlısyla cuma bi gelsin bakalım nolcak???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…