Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Amin canim kimseye yasatmasin gercektten

Canım olumsuz düşünmemeye çalış herşey nasip olcak olduktan sonra 1 tanede yeter ben bu süreçte şunu çok iyi öğrendim sayı yada kalite önemli değil benden 14 yumurta toplanmıştı bunların 9 tanesi döllendi 5 ini dondurmuştuk ve hepside blastokist evresindeydi ama şu anda hala kucağım bomboş demekki rabbim henüz zamanının gelmediğini düşünüyor burdan okuyoruz düşük kalitede 1 embriyo konuyo oda tutunuveriyor yani herşeyin başı sonu nasip

KİZLAR yarın saat 9da IRENBE deyim . Yarın randevusu olan varmı?
Cnm benim var.allahin izniyle bebegimin kalp atisini duymak icin gidicem ama benim daha Gec bir saaatte randevum malesef denk gelseydi Cok Iyi olurdu.bir dahaki gidisimde bende yazarim denk gelen arkads olursa tanisiriz.iyi fikirmis :)))) sende yaz bidahakinede belki yine denk gelir günlerimiz hic belli olmaz:)

Hadi ya erken olsaymis keşke denk gelirdik hemde senin en guzel gününden birinde:) bencede herkes yazsın boylede denk gelelim bari

canim kullandigimiz ilaclar ve igneler bizim ruh halimizi etkiliyor .zaten iceriklerini okursan ordada ruhsal degisiklikler olabiliyor diyor .yani benimde oluyordu ve hala oluyor .bana rn cok deca sikinti veriyor .

Bende pazartesi irenbede olucam sabırsızlıkla bekliyorum randevuyu embriyolarım neden tutunmuyor bunu araştırıyor kaan bey bakalım pazartesi ne diyecek

Kızlar 2 gündür çok fena belim ve kasıklarim ağrıyor özellikle küçük çişimi yaparken dayanılmaz oluyor yumurta toplamadan mı kaynaklı acaba???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…