- 27 Temmuz 2014
- 521
- 479
- 23
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #13.501
Amin canim kimseye yasatmasin gercekttenEvet canım yaa bizim fesatlık yapacağımızı düşünürken asıl fesatligi onlar yapıyorlar halbuki bizim yaşadığımızi yaşayanlar asla birisinin çocuğu hakkında kötülük düşünmez herkesin çocuğu elbette degerlidir ama çocuklar bizim için çok daha degerlidir yokluğunu yaşamış insanlar olarak ama bunu bazı insanlar anlamıyor ne yazikki...burdaki insanlar o yüzden bu kadar samimi ve içten aynı duyguyu yaşadiklari için bu konuştuklarimizin benzerlerini mutlaka diğer arkadaşlarimizda yaşıyordur...yaşamayan bilmiyor işte yine de rabbim kimseye yaşatmasın!!!
Canım olumsuz düşünmemeye çalış herşey nasip olcak olduktan sonra 1 tanede yeter ben bu süreçte şunu çok iyi öğrendim sayı yada kalite önemli değil benden 14 yumurta toplanmıştı bunların 9 tanesi döllendi 5 ini dondurmuştuk ve hepside blastokist evresindeydi ama şu anda hala kucağım bomboş demekki rabbim henüz zamanının gelmediğini düşünüyor burdan okuyoruz düşük kalitede 1 embriyo konuyo oda tutunuveriyor yani herşeyin başı sonu nasipkızlar çok canım sıkkın irenbeden aradılar 7 yumurtadan 4 ü işleme alınmış ama onlardan da 1 tanessi döllenmiş diğerlerini de takip ediyoruz cuma günü tekrardan bilgi verecez dediler o 1 tane de 3. gün gidecekmi bakalım çoookkkk üzüldüm
Cnm benim var.allahin izniyle bebegimin kalp atisini duymak icin gidicem ama benim daha Gec bir saaatte randevum malesef denk gelseydi Cok Iyi olurdu.bir dahaki gidisimde bende yazarim denk gelen arkads olursa tanisiriz.iyi fikirmis :)))) sende yaz bidahakinede belki yine denk gelir günlerimiz hic belli olmaz:)KİZLAR yarın saat 9da IRENBE deyim . Yarın randevusu olan varmı?
canim gunaydin .ilk opudan 1 tane 2 nci kalite 2 nci opudan 2 tane 2 kalite donduruldu .adet olmayi bekliyorum sonra histo ve nasipse transferYaaa canım nasıl olmuştu seninki şu an hangi aşamadasin?
GunaydinnnnnGünaydın güzel anneler ve anne adayları.
Günaydınnn,anne olmaya yaklaştığımız Birgün daha olsunGünaydın güzel anneler ve anne adayları.
Hadi ya erken olsaymis keşke denk gelirdik hemde senin en guzel gününden birinde:) bencede herkes yazsın boylede denk gelelim bariCnm benim var.allahin izniyle bebegimin kalp atisini duymak icin gidicem ama benim daha Gec bir saaatte randevum malesef denk gelseydi Cok Iyi olurdu.bir dahaki gidisimde bende yazarim denk gelen arkads olursa tanisiriz.iyi fikirmis :)))) sende yaz bidahakinede belki yine denk gelir günlerimiz hic belli olmaz:)
İnşallah inşallah arkadaşım hayırlısıyla hepimiz hamile olup sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alalımBebitommmmmm amina inşş arkadaşımgün saýıyoruz arkadaş..gel 5 gün gel. Ne zor yahu beklemek sabırsız bir insan olarak.
canim kullandigimiz ilaclar ve igneler bizim ruh halimizi etkiliyor .zaten iceriklerini okursan ordada ruhsal degisiklikler olabiliyor diyor .yani benimde oluyordu ve hala oluyor .bana rn cok deca sikinti veriyor .canım benim çok sağol inşallah dediğin gibi olur senin 11 hücreli olan o ilk gün döllenmeyen yumurtamıymış ???aslında halime çok şükür en azından olacak umudumuz var o doğrultuda çabalıyoruz ama noluyor anlamıyorum ağlamaktan kendimi alamıyorum içim daralıyor, kendi kendime sığamıyorum hayırlısyla cuma bi gelsin bakalım nolcak???
Benim kontrolum pazartesi :)))kızlar salı günü hastaneye giden varmı
bende baktırcam ona..daha önce bu konuda görüştün mü canım kaan beyleBende pazartesi irenbede olucam sabırsızlıkla bekliyorum randevuyu embriyolarım neden tutunmuyor bunu araştırıyor kaan bey bakalım pazartesi ne diyecek
tüh desene görüşemicez..bidahakine artık canımmBenim kontrolum pazartesi :)))
kacta ordasin canim benim 09.20 de randevumBende pazartesi irenbede olucam sabırsızlıkla bekliyorum randevuyu embriyolarım neden tutunmuyor bunu araştırıyor kaan bey bakalım pazartesi ne diyecek
insallah canim :))tüh desene görüşemicez..bidahakine artık canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?