- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #13.521
canim benimde ikinci opuda oyle olmustu idrar sikintisi disinda kasik agrisi ve bel agrisi .kan testi yaptirdi kaan hoca bana irenbede hani enfeksiyon felan varmi diye .istersen bir yaz kendisine bakalim ne diyecek .Kızlar 2 gündür çok fena belim ve kasıklarim ağrıyor özellikle küçük çişimi yaparken dayanılmaz oluyor yumurta toplamadan mı kaynaklı acaba???
Mrh ,test sonucum pozitif haftaya keseyi gormeye gidicez ,cok heyecanlitim ,darisi tum bekleyen arkadaslarin basinaanladım canım hoşgeldin aramıza. hepimiz aynı sıkıntıları yaşıyoruz, aynı yollardan geçiyoruz. aa çok az kalmış senin de inşallah güzel haber verrsin bize hsonu canım:)
canim cok sevindim allah kucagina almayi nasip etsin :)))Mrh ,test sonucum pozitif haftaya keseyi gormeye gidicez ,cok heyecanlitim ,darisi tum bekleyen arkadaslarin basina
Gözün aydın hayirli olsun:)Mrh ,test sonucum pozitif haftaya keseyi gormeye gidicez ,cok heyecanlitim ,darisi tum bekleyen arkadaslarin basina
Gözünaydın,Allah kucağına almayı nasip etsin çok mutlu oldum adına:)Darısıda bizlerin başına inşallah,bizim içinde dua edin hamilelerin duaları kabul olur..Mrh ,test sonucum pozitif haftaya keseyi gormeye gidicez ,cok heyecanlitim ,darisi tum bekleyen arkadaslarin basina
Tesekkur ederim,Gözün aydın hayirli olsun:)
Amin cumlemizinn,canim cok sevindim allah kucagina almayi nasip etsin :)))
Amin ,mutlu haberlerinizi aliriz insallahGözünaydın,Allah kucağına almayı nasip etsin çok mutlu oldum adına:)Darısıda bizlerin başına inşallah,bizim içinde dua edin hamilelerin duaları kabul olur..
Amin ,seninde dogum yakin herhalde kizin mi olacak oglun mu ? Allah sagliklla kucagina almayi nasip etsin.Canım cok sevindim gözün aydın rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Benim randevum 16.30 da canımkacta ordasin canim benim 09.20 de randevum
Evet önceki gidişimde ilaç başladı şimdi rahmi transfer yapıcakmış gibi hazırlıyor kalınlaşma problemi olup olmadığına bakıcak endimetriyumdan parça alıp patoloiye gödericek birde bağışıklık sistemim güçlü olabilirmiş bu durumdada rahim embriyoları kabul etmiyormuşbende baktırcam ona..daha önce bu konuda görüştün mü canım kaan beyle
Hayırlı olsun canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinMrh ,test sonucum pozitif haftaya keseyi gormeye gidicez ,cok heyecanlitim ,darisi tum bekleyen arkadaslarin basina
Canım eşimin kuzenininde 6 defa transfer yapılmasına rağmen tutmamışti sonra niye olabilecegini araştırdılar bir sürü test falan yapıldı sonra vücut embriyoyu mikrop gibi algılıyormus o yüzden dışarı atıyormus bu senin söyledigin bağışıklık sisteminin güçlü olması heralde şimdi hamile hem de ikiz... Seninkinin nedeni de tez zamanda anlaşılır umarım!!!Evet önceki gidişimde ilaç başladı şimdi rahmi transfer yapıcakmış gibi hazırlıyor kalınlaşma problemi olup olmadığına bakıcak endimetriyumdan parça alıp patoloiye gödericek birde bağışıklık sistemim güçlü olabilirmiş bu durumdada rahim embriyoları kabul etmiyormuş
Bunu bende okudum ve duydum bir tanıdığımdan.Bu durumda bağışık sistemini pasifleştirici ilaç tedavisi oluyormuş.Allah tedavisi olan dert varsın Herşeyin bir tedavisi var bu süreçte.Allahım yardım etsin hepimize..Canim
Canım eşimin kuzenininde 6 defa transfer yapılmasına rağmen tutmamışti sonra niye olabilecegini araştırdılar bir sürü test falan yapıldı sonra vücut embriyoyu mikrop gibi algılıyormus o yüzden dışarı atıyormus bu senin söyledigin bağışıklık sisteminin güçlü olması heralde şimdi hamile hem de ikiz... Seninkinin nedeni de tez zamanda anlaşılır umarım!!!
Hayırlı Cuma lar hepimize,Allah dualarımızı kabul etsin,bana ve benim gibi el açmış tüm Arkadaşlarımı evlat sahibi yapsın..Hayırlı cumalar herkeze , yeni bir güne daha merhaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?