Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Kızlar 2 gündür çok fena belim ve kasıklarim ağrıyor özellikle küçük çişimi yaparken dayanılmaz oluyor yumurta toplamadan mı kaynaklı acaba???
canim benimde ikinci opuda oyle olmustu idrar sikintisi disinda kasik agrisi ve bel agrisi .kan testi yaptirdi kaan hoca bana irenbede hani enfeksiyon felan varmi diye .istersen bir yaz kendisine bakalim ne diyecek .

anladım canım hoşgeldin aramıza. hepimiz aynı sıkıntıları yaşıyoruz, aynı yollardan geçiyoruz. aa çok az kalmış senin de inşallah güzel haber verrsin bize hsonu canım:)
Mrh ,test sonucum pozitif haftaya keseyi gormeye gidicez ,cok heyecanlitim ,darisi tum bekleyen arkadaslarin basina

gözünüz aydın darısı tüm bekleyenlere.. yarın son kontrolüm olabilir pazartesi gibi opu.. iğnelerim de bitiyo zaten yarın. inşallah güzel devam eder..

bende baktırcam ona..daha önce bu konuda görüştün mü canım kaan beyle
Evet önceki gidişimde ilaç başladı şimdi rahmi transfer yapıcakmış gibi hazırlıyor kalınlaşma problemi olup olmadığına bakıcak endimetriyumdan parça alıp patoloiye gödericek birde bağışıklık sistemim güçlü olabilirmiş bu durumdada rahim embriyoları kabul etmiyormuş

Canim
Canım eşimin kuzenininde 6 defa transfer yapılmasına rağmen tutmamışti sonra niye olabilecegini araştırdılar bir sürü test falan yapıldı sonra vücut embriyoyu mikrop gibi algılıyormus o yüzden dışarı atıyormus bu senin söyledigin bağışıklık sisteminin güçlü olması heralde şimdi hamile hem de ikiz... Seninkinin nedeni de tez zamanda anlaşılır umarım!!!

UOTE="arslan33, post: 42158484, member: 671878"]Canim

Canım eşimin kuzenininde 6 defa transfer yapılmasına rağmen tutmamışti sonra niye olabilecegini araştırdılar bir sürü test falan yapıldı sonra vücut embriyoyu mikrop gibi algılıyormus o yüzden dışarı atıyormus bu senin söyledigin bağışıklık sisteminin güçlü olması heralde şimdi hamile hem de ikiz... Seninkinin nedeni de tez zamanda anlaşılır umarım!!![/QUOTE]
İnşallah canım

Bunu bende okudum ve duydum bir tanıdığımdan.Bu durumda bağışık sistemini pasifleştirici ilaç tedavisi oluyormuş.Allah tedavisi olan dert varsın Herşeyin bir tedavisi var bu süreçte.Allahım yardım etsin hepimize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…