- 5 Mayıs 2015
- 444
- 519
- 53
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #13.541
Canım hayırlı ugurlu olsun allah sağlıkla kucagına aldırmayı nasip etsin.. Bizler için de dua etMrh ,test sonucum pozitif haftaya keseyi gormeye gidicez ,cok heyecanlitim ,darisi tum bekleyen arkadaslarin basina
canım sağlıkla al kucağına inşallah:)Mrh ,test sonucum pozitif haftaya keseyi gormeye gidicez ,cok heyecanlitim ,darisi tum bekleyen arkadaslarin basina
Mrh benim ilk degerim 473 iki gun soranra 1280 di ,acaba ikiz olirmu diye dusunduk sizin degerler kactikalbiminozu ve Gmat bugün kontrolum vardı çok şükür bebrkler gayet sağlıklı biri hala göstermiyor inatla cinsiyetini:) plesentam hala asagidaymis ağır çekim yaşamaya dewam dedi kaan bey.kalbiminözü sen yarın gitcen dimi insallah duzelmistir seninki
Canim benim onikinci gün 1400du ama burda 200çıkanlarında ikizi varyada çok yüksek çıkanların tek.senin yüksek bide fazla katlamış ikiz olasılığı çok yüksek.Allah gönlüne göre versin inşallah keseyi ne zamanMrh benim ilk degerim 473 iki gun soranra 1280 di ,acaba ikiz olirmu diye dusunduk sizin degerler kacti
Canım maalesef başka döllenen olmamış 1 tane o da orta kalitedeymis
Bir tane olsun senin olsunn takma kafana hiç, Allahin izniyle o bir taneyi bebisin olarak alırsın kucağınaCanım maalesef başka döllenen olmamış 1 tane o da orta kalitedeymis
Hamile kalırsan inşallah 10.hafta bitene kadar devam hepsinebunlar ne böyle bir sürü bende seviniyordum bitti diye bunları histodan sonra kaç gün içiyoruz Birde histodan kaç gün sonra transfer oluyor ortalama olarak
İnşallah canımm ya yapacak birşey yok artık bundan sonraya bakacaz tedavinin sonun da yüzümüz güler inşallahBir tane olsun senin olsunn takma kafana hiç, Allahin izniyle o bir taneyi bebisin olarak alırsın kucağına
Evet canım bazen dua etmekten başka yapacak birşey kalmıyor siz hamilelerin duaları hem bizim için hem allahın katında çok değerli lütfen dualarınızi eksik etmeyin Allah hepimizin yardımcısı olsunmuhesra tebrik ederim. Buraya yazmıştım bi arkadaş vardı ne oldu diye. Seni kastetmiştim aslında :) çok sevindim. Inşallah Herkes alır bu güzel haberi.
D Difrenbahya gözünaydın canım kuzular sakin sakin devam etsinler inşallah. Benimki de seninki De saklıyor hadi bakalım ne olacak :) iyi olsunda sıpalar.
A arslan33 biliyorum daha çok embryo olsun istiyorsun ama sonuçta seni bir embryo anne yapacak değil mi canım. Biz diğer duruma üzülmek yerine bu embryomuz için dua edelim de annesini bırakmasın hiç. Umutlu ol lütfen
Amin cumlemizin ,carsamba gorucez keseyiCanim benim onikinci gün 1400du ama burda 200çıkanlarında ikizi varyada çok yüksek çıkanların tek.senin yüksek bide fazla katlamış ikiz olasılığı çok yüksek.Allah gönlüne göre versin inşallah keseyi ne zaman
Gorceniz
Cok tesekkurler canim ,burda herkes cevremizdekilerden aha cik seviniyo ,cunku cektiklerimizi anliyoruz birbirimizinmuhesra tebrik ederim. Buraya yazmıştım bi arkadaş vardı ne oldu diye. Seni kastetmiştim aslında :) çok sevindim. Inşallah Herkes alır bu güzel haberi.
D Difrenbahya gözünaydın canım kuzular sakin sakin devam etsinler inşallah. Benimki de seninki De saklıyor hadi bakalım ne olacak :) iyi olsunda sıpalar.
A arslan33 biliyorum daha çok embryo olsun istiyorsun ama sonuçta seni bir embryo anne yapacak değil mi canım. Biz diğer duruma üzülmek yerine bu embryomuz için dua edelim de annesini bırakmasın hiç. Umutlu ol lütfen
Canim hayirlisi olsun. 4 tane embrion oldu.. bu da 4 tane bebis demek.. bende cok uzulmustum. Ama allah bize guzel bi supriz yapacak ben inaniyorum..sakin uzulme..Evet canım bazen dua etmekten başka yapacak birşey kalmıyor siz hamilelerin duaları hem bizim için hem allahın katında çok değerli lütfen dualarınızi eksik etmeyin Allah hepimizin yardımcısı olsun
canım benim biliyosun bebişler için 1 embriyo yeterli. tabi ki gönül daha bol olsun istiyor hep, ama Allah nasip edecekse o 1 taneden edecek. ben hep tedirginim, garantisi yok ki bu işin.. Allahım inşallah bu üzüntülerimizi unutturacak güzel haberleri biran evvel vermeyi nasip etsin... üzülüp kendini strese sokma hiçCanım maalesef başka döllenen olmamış 1 tane o da orta kalitedeymis
A arslan33 ün 3 embryosu olmadı mı totalde? Ben 2.toplama diye biliyorum hatta ondan da ikiz bekliyorum yani :))canım benim biliyosun bebişler için 1 embriyo yeterli. tabi ki gönül daha bol olsun istiyor hep, ama Allah nasip edecekse o 1 taneden edecek. ben hep tedirginim, garantisi yok ki bu işin.. Allahım inşallah bu üzüntülerimizi unutturacak güzel haberleri biran evvel vermeyi nasip etsin... üzülüp kendini strese sokma hiç
evet şu an duphaston kullanıyorum adet olup bitince olucam inşallah histo. bi de opu'dan 3-4 gün sonra gonapeptyl depot iğne vuruldum 1 kereSiz şimdi histoyu bekliyorsunuz sanırım İlaç kullanıyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?