Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Mrh benim ilk degerim 473 iki gun soranra 1280 di ,acaba ikiz olirmu diye dusunduk sizin degerler kacti

Mrh benim ilk degerim 473 iki gun soranra 1280 di ,acaba ikiz olirmu diye dusunduk sizin degerler kacti
Canim benim onikinci gün 1400du ama burda 200çıkanlarında ikizi varyada çok yüksek çıkanların tek.senin yüksek bide fazla katlamış ikiz olasılığı çok yüksek.Allah gönlüne göre versin inşallah keseyi ne zaman
Gorceniz

muhesra tebrik ederim. Buraya yazmıştım bi arkadaş vardı ne oldu diye. Seni kastetmiştim aslında :) çok sevindim. Inşallah Herkes alır bu güzel haberi.
D Difrenbahya gözünaydın canım kuzular sakin sakin devam etsinler inşallah. Benimki de seninki De saklıyor hadi bakalım ne olacak :) iyi olsunda sıpalar.
A arslan33 biliyorum daha çok embryo olsun istiyorsun ama sonuçta seni bir embryo anne yapacak değil mi canım. Biz diğer duruma üzülmek yerine bu embryomuz için dua edelim de annesini bırakmasın hiç. Umutlu ol lütfen

Evet canım bazen dua etmekten başka yapacak birşey kalmıyor siz hamilelerin duaları hem bizim için hem allahın katında çok değerli lütfen dualarınızi eksik etmeyin Allah hepimizin yardımcısı olsun

Cok tesekkurler canim ,burda herkes cevremizdekilerden aha cik seviniyo ,cunku cektiklerimizi anliyoruz birbirimizin

Evet canım bazen dua etmekten başka yapacak birşey kalmıyor siz hamilelerin duaları hem bizim için hem allahın katında çok değerli lütfen dualarınızi eksik etmeyin Allah hepimizin yardımcısı olsun
Canim hayirlisi olsun. 4 tane embrion oldu.. bu da 4 tane bebis demek.. bende cok uzulmustum. Ama allah bize guzel bi supriz yapacak ben inaniyorum..sakin uzulme..

Canım maalesef başka döllenen olmamış 1 tane o da orta kalitedeymis
canım benim biliyosun bebişler için 1 embriyo yeterli. tabi ki gönül daha bol olsun istiyor hep, ama Allah nasip edecekse o 1 taneden edecek. ben hep tedirginim, garantisi yok ki bu işin.. Allahım inşallah bu üzüntülerimizi unutturacak güzel haberleri biran evvel vermeyi nasip etsin... üzülüp kendini strese sokma hiç

A arslan33 ün 3 embryosu olmadı mı totalde? Ben 2.toplama diye biliyorum hatta ondan da ikiz bekliyorum yani :))

A arslan33 ün 3 embryosu olmadı mı totalde? Ben 2.toplama diye biliyorum hatta ondan da ikiz bekliyorum yani :))
aa evet canım ben de şimdi baktım öyleymiş:)) A arslan33 canım maaşallah bence o zaman canını sıkacak bişi yok inşallah sağlıkla tutunurlar annelerine ben de 1 tane sanmıştımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…