Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

insallah canim cabamiz bebisler icin :) su anda kullandigimiz duphastonun keyfini cikaralim :) igne ve diger ilaclar baslayinca
aynen canım aynen:)) bu arada bişiy sorucam ya, bu kullandığımız milyon tane ilaç, bütün dengemizi alt üst ediyo olabilir mi? yani durduk yere moral bozuklukları, asabiyet falan... bende sebepsiz yere oluyo ara sıra, hatta bugün modum fena düşük...

yapmazmi canim .ben normalinde civil civil yerinde durmayan eglenceli biriyimdir ama bu ignelere basladigimdan beri ozellikle deca cok degistim .sikiliyorum sebepsiz yere bi bikkinlik bircok sey daha var ama beni yoran birde uykusuzluk durumu ki deca bunu yaparmis .yani bu kadar sikinti cekiyoruz allah hepimizin dilegini yerine getirsin saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin .

Merhaba kızlar..cuma kontrole gittim.son iğnelerimi bugün yapıcam..tam 6 tanecik!.. 1 menopur 2 cetrotide ve 3 tane gonapeptyl..3 gona aynı anda 22:30 da..siz de böyle mi çatlatma iğnesi kullandınız merak ettim??? pazar da iğnesizim:)) pazartesi 9 bucukta opum var..heyecanlıyım biraz..bana dua edin..

canim oncekikle hayirlisi olsun guzel guzel yumislerin olsun .bende pazartesi gunu 23.00 de 2 gonapeptyl ayni anda vurulmustum birde ovitrolle .sali dinlenmistim carsamba da opu oldu :)

B berlin74 canım bana 3tane gonaoepty verdi aynı anda..otrivel vermedi..bir de aynı gün 2 tane cetrotide..o kafamı karıstırdı biraz
herkese farkli seyler veriyor sanirim .bana irenbede gunduz 150 lik menopur ve cetrotide yapildi sonra 17.00 de tekrar cetrotide yaptim kendime sonra 23.00 de dedigim gibi 3 tane ayni anda igne yaptim .

canım valla aynen beni anlattın şu anda bıkkınlık huzursuzluk üst sınırında resmen. valla amin canım çok sıkıntı çekiyoruz hakkaten, Allahım emeklerimizin karşılığını verir inşallah.....

canım o 6 iğne herkeste bi etkisi yarattı sanırım. dr. bana da ilk yazdığında dudağım uçukladı resmen:)) ay hadi bakalım kaliteli ve bol yumurtaların olsun canımm:)) haber ver mutlaka

B berlin74 canım bana 3tane gonaoepty verdi aynı anda..otrivel vermedi..bir de aynı gün 2 tane cetrotide..o kafamı karıstırdı biraz
canım iğneye ilaca hiç takılma, herkeste farklı olması Kaan Bey'in standart bir tedavi ile değil, herkese özel tedavi yöntemi uyguladığını gösteriyor

Çok şükür. Canım bebeklerin iyiymiş. Sen ağır hareketlere devam et. Evet canım benimde bugün kontrolüm vardı. Çok şükür iyiyiz. 2 hafta sonra tekrar kontrol. Bende ağır yaşamima devam edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…