- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #13.561
birdahaki sefere insallah :))Benim randevum 16.30 da canım
ayni ben :) gona yerine deca oldum :)evet şu an duphaston kullanıyorum adet olup bitince olucam inşallah histo. bi de opu'dan 3-4 gün sonra gonapeptyl depot iğne vuruldum 1 kere
işe yarar inşallah da gelir bebişlerimiz sağlıkla inşallah canımmm:)ayni ben :) gona yerine deca oldum :)
canim canini sikma bak 3 tane olmus .olacagi varsa 1 tane ile de olurCanım maalesef başka döllenen olmamış 1 tane o da orta kalitedeymis
insallah canim cabamiz bebisler icin :) su anda kullandigimiz duphastonun keyfini cikaralim :) igne ve diger ilaclar baslayincaişe yarar inşallah da gelir bebişlerimiz sağlıkla inşallah canımmm:)
aynen canım aynen:)) bu arada bişiy sorucam ya, bu kullandığımız milyon tane ilaç, bütün dengemizi alt üst ediyo olabilir mi? yani durduk yere moral bozuklukları, asabiyet falan... bende sebepsiz yere oluyo ara sıra, hatta bugün modum fena düşük...insallah canim cabamiz bebisler icin :) su anda kullandigimiz duphastonun keyfini cikaralim :) igne ve diger ilaclar baslayinca
Teşekkür ederim evet allahın izniyle bayağı yaklastik doğuma rabbim nasip ettiyse oğlan olacaklar sana da hayırlı ve kolay hamilelikler diliyorumAmin ,seninde dogum yakin herhalde kizin mi olacak oglun mu ? Allah sagliklla kucagina almayi nasip etsin.
yapmazmi canim .ben normalinde civil civil yerinde durmayan eglenceli biriyimdir ama bu ignelere basladigimdan beri ozellikle deca cok degistim .sikiliyorum sebepsiz yere bi bikkinlik bircok sey daha var ama beni yoran birde uykusuzluk durumu ki deca bunu yaparmis .yani bu kadar sikinti cekiyoruz allah hepimizin dilegini yerine getirsin saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin .aynen canım aynen:)) bu arada bişiy sorucam ya, bu kullandığımız milyon tane ilaç, bütün dengemizi alt üst ediyo olabilir mi? yani durduk yere moral bozuklukları, asabiyet falan... bende sebepsiz yere oluyo ara sıra, hatta bugün modum fena düşük...
Ammn insallah ,isimleri bellimi kiz ismi alternatif var ama oglan ismi hic aklima gelmiyo benimdeTeşekkür ederim evet allahın izniyle bayağı yaklastik doğuma rabbim nasip ettiyse oğlan olacaklar sana da hayırlı ve kolay hamilelikler diliyorum
canim oncekikle hayirlisi olsun guzel guzel yumislerin olsun .bende pazartesi gunu 23.00 de 2 gonapeptyl ayni anda vurulmustum birde ovitrolle .sali dinlenmistim carsamba da opu oldu :)Merhaba kızlar..cuma kontrole gittim.son iğnelerimi bugün yapıcam..tam 6 tanecik!.. 1 menopur 2 cetrotide ve 3 tane gonapeptyl..3 gona aynı anda 22:30 da..siz de böyle mi çatlatma iğnesi kullandınız merak ettim??? pazar da iğnesizim:)) pazartesi 9 bucukta opum var..heyecanlıyım biraz..bana dua edin..
herkese farkli seyler veriyor sanirim .bana irenbede gunduz 150 lik menopur ve cetrotide yapildi sonra 17.00 de tekrar cetrotide yaptim kendime sonra 23.00 de dedigim gibi 3 tane ayni anda igne yaptim .
canım valla aynen beni anlattın şu anda bıkkınlık huzursuzluk üst sınırında resmen. valla amin canım çok sıkıntı çekiyoruz hakkaten, Allahım emeklerimizin karşılığını verir inşallah.....yapmazmi canim .ben normalinde civil civil yerinde durmayan eglenceli biriyimdir ama bu ignelere basladigimdan beri ozellikle deca cok degistim .sikiliyorum sebepsiz yere bi bikkinlik bircok sey daha var ama beni yoran birde uykusuzluk durumu ki deca bunu yaparmis .yani bu kadar sikinti cekiyoruz allah hepimizin dilegini yerine getirsin saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin .
canım o 6 iğne herkeste biMerhaba kızlar..cuma kontrole gittim.son iğnelerimi bugün yapıcam..tam 6 tanecik!.. 1 menopur 2 cetrotide ve 3 tane gonapeptyl..3 gona aynı anda 22:30 da..siz de böyle mi çatlatma iğnesi kullandınız merak ettim??? pazar da iğnesizim:)) pazartesi 9 bucukta opum var..heyecanlıyım biraz..bana dua edin..
hahahh canım yaa aynen beni bu kötü havalar mahvetti
ayni ben :) gona yerine deca oldum :)
Bende kızlar gona yerine deca oldum herkese farklu ilaç uyguluyor sanırımişe yarar inşallah da gelir bebişlerimiz sağlıkla inşallah canımmm:)
Çok şükür. Canım bebeklerin iyiymiş. Sen ağır hareketlere devam et. Evet canım benimde bugün kontrolüm vardı. Çok şükür iyiyiz. 2 hafta sonra tekrar kontrol. Bende ağır yaşamima devam edeceğimkalbiminozu ve @Gmat bugün kontrolum vardı çok şükür bebrkler gayet sağlıklı biri hala göstermiyor inatla cinsiyetini:) plesentam hala asagidaymis ağır çekim yaşamaya dewam dedi kaan bey.kalbiminözü sen yarın gitcen dimi insallah duzelmistir seninki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?