Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

anladım kızlar çok sağolun içim biraz rahatladı..ne biliyim böle 6 iğne..3ü aynı ve aynı anda olunca bi garip geldi..son iğnelerim batmamaya başladı..canım çok yandı..inşallah çektiğimiz sıkıntılara değer. Allah hepimize yardım etsin,hakkımızda hayırlısını versin..

Kızlar hepimiz kucağımıza meleklerimizi aldığımızda geçecek tüm sıkıntılarımız,acılarımız..inanıyorum buna..şimdi olmazsa da bi gün olacak diyorum..zamanı vardır diyorum..bol bol hayal kurup motive etmeye çalışıyorum kendimi..yoksa umutsuzluk alıp götürüyo beni...''Benim en ziyanda olan kulum benden ümidini kesendir''demiş Allah..en dipte olduğum zamanlarda içimde bi ses bunu söylüyor bana...siliyorum gözümün yaşını..Allah bizimle birlikte..umudumuzu hiç bir zaman kaybetmememiz dileğiyle...

sevindim tatlım sizinde iyi olmanıza.devamlı yatiyormusun? Ben hafta sonları çıkıyorum söyledim kaan beye git canm arabayla yarım saat bir saatten bişey olmaz ama uzak yola gitme çok yürüme dedi.yinede gidoyorum ama hep huzursuzum.

Canım ya ne güzel yazmışsın bak şimdi bende ağlamaya başladım..Bende bir ayette okudum;Allah buyurmuş"benim ilmim olmadan hiçbir Dişi hamile kalamaz,kalsada doğuramaz." Beni çok etkiler bu ayet..Herşey Allah tan ve sabır dua çok önemli..Allah'ım Herşeyin bir hayırlı zamanı var,inşallah bizleri çok aratmadan evlat sahibi yapsın..

H hayado canim ped gotur, opu sonrasi camasirina koyarsin cikarken. onun disinda hicbisiye gerek yok. bi de son igneler artik canindan bezdiriyor insani, ben de durmadan kanatiyordum sonlarda. uzme kendini sakin. ben de buraya yazip sordukca sagolsun arkadaslarim o kadar rahatlatti ki beni her seferinde.. demek ki dedim hepimiz ayni yollardan geciyoruz... o yuzden yalniz degilsin hicbir asamada merak etme

Evet canım bu hafta sürekli yattım. Lavabo dışında kalkmadım. Ağır hareketlerle yaşamına devam edebilirsin dedi ama ben biraz daha yatayım diyorum. bu arada sen 2 hafta sonraki randevunu aldın mi? Belki ayni güne denk gelir canım huzursuz olmakta haklisin yatsak bir dert kalksak bir dert. Ama sen yine de dikkatli ol. Plesenta tamamen yukarı çıkana kadar. Sanırım 20. Haftadan sonra biraz daha bu anlamda rahat oluruz diye düşünüyorum.

Bende cuma günü irenbede olacağım ama kimsenin randevusu yol sanırım :))) canım plasenta 20.haftadan sonra çıkacak ya ozamanda Allah korusun ama erken doğum riskinden yatcaz. Yani hep tetikte olcaz. Yeterki sağsalim doğsunlar. Bende bazen fazla geziyorum dışarda sonra Vicdanım nasıl sızlıyor iki gün yatıyorum evde. Böyle böyle geçiyor. Asıl alışveriş zorlayacak bizi

canim sen irenbeyede devam ediyormusun hala, sanki yeni gitmistin diye hatirliyorum. Birakamadin heralde kaan beyi. Sizin ikiz oldugu icin tabi hep takip edilmesi gerekiyor iyi yapiosun.

canim sen irenbeyede devam ediyormusun hala, sanki yeni gitmistin diye hatirliyorum. Birakamadin heralde kaan beyi. Sizin ikiz oldugu icin tabi hep takip edilmesi gerekiyor iyi yapiosun.
Canım Ücret iki haftayı kapsayınca Hakkımı kullanmak istedim :))) Orçun hocayla devam arada Sırada Kaan hoca da baksın bi dedim. Ama sağolsun Orçun hoca da son muaynem de kendini bana çok fena kanıtladı. Onunla da emin ellerdeyiz. Hatta haftaya Salı Orçun hoca da var muaynem. Ayrıntılı için Namık hoca Görsün değil mi diye soracağım tabi Namık hocanın ikiz bebek ayrıntılısı ne kadar onuda sormak Lazım :)

Inşallah oyle olur.dikkat ediyorum bende ama bu ara eskisi gibi sürekli yatmiyorum.Allah yardımcımız olsun inşallah.en ayin28ine aldım cumaya geliyor saat 9.30da

Ayn
AynEn bende öyleyim iste dışarı çıkıyorum bir saart kaliyosam hemen rve gelip yatıyorum.öyle öyle dengelmeye çalışıyorum.senin bu cumami randevun?alışveriş konusu çok sıkıntı ikizler icin altı aydan sonra yapın alışverişi diyorlar ama nasil yapicaz hangi araya denk getiricez bilmiyorum

Canım 6.aydan sonra ben pek çıkmayı düşünmüyorum malum çok ağırlaşıcaz eller ayaklar fena olcak. Artık Kıyafet olayına yavaştan başlamayı düşünüyorum.
16.haftadayız 5.aya girmeye az kaldı. Azaltmak Lazım işleri. 6.aydan itibaren puset oda vs onlara girmek Lazım.

Ya bu ay alicakmisin kıyafetleri falan Ayy Bende bi alayım diyorum bi vazgeciyorum bide hala göstermedi birisi cinsiyetini:)ben dün ilk defa önlük aldım:) bidr halaları yağmurluk almış bir kız bir erkek için o kadar başka birseyimiz yok henüz.çok heyecanlı islermis bunlarda her gördüğümü almak istiyorum ben frenliyorum kendimi sonra.halbuki yeğenim olacağı zaman ucuncu ayda başlamıştık alışverişe.

Iyi yapmissin canim o zaman :) ne güzel sık sık bebisleri görüyon. Ben o kadar sık gitmedigim icin merak ediyorum. Bende bir daha ki randevuma ayrintili icin gitcem 19. Hafta da gel dedi. Gerek görürse namik hocayada baktirirsin tabi. Ben de memnunum orcun beyden cok ayrintili guzel anlatiyor. Sen suan hangi ilaclari kullaniyorsun cnm. Bana imom verdi bide demir ilaci surup gibi. Progestani biraktirdi kullanmanin bi faydasi yok artik dedi.

Progestanı bıraktırdı kısmını Kaan hoca Duymasın aman :)))) ama ne mutlu sana bu Sıcaklarda gerçekten çok zor oluyor Progestan çamaşırım sürekli Islak günde iki kere değişiyorum ama nafile. Şimdi gittiğimde yazacak bana da muhtemel kan ilaçlarını. Namık Hoca'yı bebişler ikiz olduğu için istiyorum malum perinatolog olması önemli.
Bende Orçun hocanın usg de bakarken her adımı bizede anlatmasını seviyorum Öncesinde bi Konuşuyoruz sonra usg sonra tekrar görüşme toplam yarım saat. Doyuyoruz yani :)
Previt positive,b12plus,diasporal(magnezyum) ve Progestan kullanıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…