Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Hissettiğin durumu çok iyi Anlıyorum canım. Acaba çok mu erken ya bişey olursa durumu. Eşim bana çok kızıyor ben böyle diyince. Ona kalsa gidip Odayı alcaz ki aldıklarımızı içine koyalım. Pek bişeyimiz yok bizimde 3 erkek tulumu (kuzenden hediye) iki kız bebiş kıyafeti onuda ben almıştım. Ama bu ay alma 6. Ayda al hangi biri olcak? en azından 6.ayda doğum çantamızın olması gerekmez mi? Ki bunun içinde anne için de bir Sürü alışveriş var. Biyerden başlamak Lazım. Benim De kafam çok Karışık. Şimdiden 1 saat dolanınca pert oluyorum. Annelerde başka Şehirde başlamam Lazım anlayacağın. Allah sağsalim o günleri göstersin inşallah bu mutluluğumuz bozulmasın

Amin canın almak önemli değil aslında Allahım sağlıkla kullanmayı nasip etsin. ama niye böyleyiz niye atamoypruz bu psikoljiyi anlamıyorum bir türlü

Ya evet duymasinama internette de cok arastirdim tup bebek doktorlarina da sordum hep biraktirmislar 3 aydan sonra. Dusuk tehlikesi yoksa kanama falan kesiyorlarmis. Benim de cok sukur hersey yolunda. Allaha emanet artik bebeklerimiz. Evet yarim saat ilgileniyor icim rahat ediyor benimde.

Amin canın almak önemli değil aslında Allahım sağlıkla kullanmayı nasip etsin. ama niye böyleyiz niye atamoypruz bu psikoljiyi anlamıyorum bir türlü
Bu dusunceler cok normal canim, zor bulduk ya birsey olursa korkusu bende de hep var daha bir igne bile almadim. 6 aydan sonra baslicam. Cok hevesleniyorum ama daha erken biraz daha gecsin diyorum. Her kontrole gittigimde sanki goremicem ultrasonda diye korkuyla bakiyorum. Daha hareketlerini de hissetmeyince insan korkuyor. Allahim yasatmasin kotu seyler. Sag saglim kucagimiza alalim insallah.

Canim sanki beni anlattin.aynen öyle insan zor bulunca ister istemez heyecan merak endiseler devam edio artarak.bende öyleyim her ultrasona tabiri caizse kosa kosa gidiyorum heyecanli oluyor insan ama onu orda görünce icim bi rahatlio anlatamam tüm o gerginlik ucup gidio:)Ben cuma günü bebegimin kalp atisini duydum simdiye kadar duydugum en güzel sesti.onu duymak icin yillarca mücadele ettik.rabbim tamamina erdirir kucagimiza da aliriz ins tek düsüncemiz bu.allah tedavisi devam Eden arkadaslarima da nasip etsin ins

Hadi gozunaydin canim. Cok guzel ve endiseli gunler seni bekliyor ozaman :) endiselerimiz hic bitmicek galiba. Korku, heyecan hepsi bir arada. Sen bide hareketlensin ozaman gor. Ultrasonda ne hareketler yapcak size sasarsin cok garip gelmisti ilk gordugumde sana koca cocuk gibi hareketler yapiyor. Senin ki simdi birseye benzemiyo daha minicik fasulye o haftalar gectikce bebek goruntusu aldikca cok duygulaniyor insan. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bu arada tek kese mi gordunuz?

amin canim allah hamile olan tum arkadaslarin yardimcisi olsun .Rahat bir hamilelik gecirebilin ve insallah sag salim bebeklerinizi kucaginiza almak nasip olsun .

Amin canim inşallah.bende aynen oyleyim doktorun kapısında beklerken kalbim yerinden çıkıyor.off Allahım acılarını göstermesin bize

Evet cnm tek kese:) 7,5 haftalik oldu fasulyemiz .öyle deme teyzesi arada sinyal gönderior yavrum batmalarla hisaediYorum orda oldugunu :)))) ama inan icimde giderek büyümesini orda saglikli olmasini merakla mutlulukla takip ediOruz ve bekliyoruz:) rabbim kimsenin yuvasini cocuk sesinden mahrum etmesin ins...

Ay yerim ben o fasulyeyi :) gazdir o gazdirdaha ben bile hissetmiyorum. Ama sanci oluyor tabi adet sancisi gibi. Ben hep sol tarafimda agri hissediyordum. Sonra onlarda geciyor. Senin de benim gibi tek. Tek olsun bizim olsun saglikla dogsunlar insallah

Ağzın bal yesin bir iki haftacık rahat ederiz yahuu. Ben zaten yatmaya alıştım hiç kalkasim yok. Tabi şaka bir yana gerçekten sağsalim sağlıklı birşekilde doğsunlar. O zamana kadar ne gerekiyorsa yapılır. Sende dikkatli ol canım. İnşallah bu hafta cinsiyetleri netlesir alışverişe gelince bir an önce yapmak lazım. 5-6 aylarda tamamlamak istiyorum bende ama. İşte amasi var. Hayırlısı diyelim.

Inşallah oyle olur.dikkat ediyorum bende ama bu ara eskisi gibi sürekli yatmiyorum.Allah yardımcımız olsun inşallah.en ayin28ine aldım cumaya geliyor saat 9.30da
Ben daha almadım randevuyu. Cumartesi gününe alırım herhalde. Eşimin durumuna göre. Ama bir değişiklik olursa haber veririm canım.

Canım benim ya artık Amasız rahat günlerimiz olsun inşallahhhh

Ben daha almadım randevuyu. Cumartesi gününe alırım herhalde. Eşimin durumuna göre. Ama bir değişiklik olursa haber veririm canım.
Sen haber ver bana cumartesi kaça kadar orda kaan bey bizede haftata içi zor oluyor aslında cumartesi daha mantıklı ama bi kere aldık sonradan arayıp değiştirdiler Saçma sapan bir gün ve saate aldılar ondan sonra almadım hiç cumartesi.

Amin cnm ins saglikla aliriz bebislerimizi kucagimiza

Canım benim ya artık Amasız rahat günlerimiz olsun inşallahhhh
Kızlar ya nasıl bir süreç bu.Hamile kalmak en mutlu durumdur fakat biz o durumda bile hep bir Yürek çarpıntısı Alışveriş için bile son ana kadar almama düşüncesi,çok iyi Anlıyorum sizleri..Güzel Düşünelim güzel olsun.Biliçaltımıza hep olumlu msj verelim,sizlerde bizde.Ben daha çok başındayım inşallah bende o günleri en kısa zamanda görürüm.Sizlerde Hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız Allah'ın izniyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…