- 3 Aralık 2012
- 1.270
- 1.219
- 133
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #13.621
canım hadi bakalım az kalmış valla mutlu sona:))Kizlar haftaya pazartesi 09.30 da benim icin histo zamani :)))
Ah bebitom ah Allah dualarımızı kabul etsin bizlere hayırlı sağlıklı Doğumlar sizlere öncelikle bu duyguyu yaşamayı nasip etsin. Bu halimize bin şükür ama gerçekten stres bitmiyor. Ağrılarım var bugün belki çok normal bi durumdur bebekler büyüdüğü içindir ama gel Bendeki tedirginliği gör birde.Kızlar ya nasıl bir süreç bu.Hamile kalmak en mutlu durumdur fakat biz o durumda bile hep bir Yürek çarpıntısıAlışveriş için bile son ana kadar almama düşüncesi,çok iyi Anlıyorum sizleri..Güzel Düşünelim güzel olsun.Biliçaltımıza hep olumlu msj verelim,sizlerde bizde.Ben daha çok başındayım inşallah bende o günleri en kısa zamanda görürüm.Sizlerde Hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız Allah'ın izniyle..
saol tatlim evet yaa igne ilac opu derken yavas yavas sona yaklasiyoruz :)))Hadi Hayırlısı olsun canım,mutlu sona 1adım daha:)
evet tatlim ya :) ben tatile ciktim o yuzden yuzden duphastonu biraz daha uzun kullandim :)canım hadi bakalım az kalmış valla mutlu sona:))
Âmin âmin.Allah tan başka ve bizden başka kimse bizi anlayamaz.Rahat ve olumlu olmamız Şart ama insanız yani biryerden sonra evham yapıyoruz.Halimize bin şükür tabikii,insanlar ne dertlerle uğraşıyor,Allah'ım beterinden saklasın.Seneye inşallah hepimiz anne olup sağlıkla evlatlarımıza kavuşuruz.Hergece rüyamda bebek görüyorum sürekli sarılıyorum öpüyorum,ya doğuma giriyorum ya irenbeden telefon alıyorum embriyolarınız tuttu diye..Bilinçaltına strese bakarmısınAh bebitom ah Allah dualarımızı kabul etsin bizlere hayırlı sağlıklı Doğumlar sizlere öncelikle bu duyguyu yaşamayı nasip etsin. Bu halimize bin şükür ama gerçekten stres bitmiyor. Ağrılarım var bugün belki çok normal bi durumdur bebekler büyüdüğü içindir ama gel Bendeki tedirginliği gör birde.
Ne güzel işte bu arada ganopeptly 3 gün kullancam buakşam son hatta fakat beni çok yakıyor.Eşim iğneyi vurduktan sonra katıla katıla ağlıyorum.Sonra geçiyor hemen,sizdede Yaktı mı böyle?saol tatlim evet yaa igne ilac opu derken yavas yavas sona yaklasiyoruz :)))
iyi yapmışsın canım:) ilaç bittikten kaç gün sonra oldun adet sen? ben geçen sefer 3 gün sonra olmuştum bu sefer nasıl olur acaba... adet olunca arıyosun gün mü veriyolar, yoksa bitince mi arıyosun? benim geçen ay 10-11 gün kadar sürdü deevet tatlim ya :) ben tatile ciktim o yuzden yuzden duphastonu biraz daha uzun kullandim :)
yakıyo canım evet yaparken, ama iğne bitince acısı da geçiyor hemen. sık dişini az kalmışNe güzel işte bu arada ganopeptly 3 gün kullancam buakşam son hatta fakat beni çok yakıyor.Eşim iğneyi vurduktan sonra katıla katıla ağlıyorum.Sonra geçiyor hemen,sizdede Yaktı mı böyle?
Nazli kuzu :) aglamak yok bizler guclu olacagiz. Güclu anneler :)Ne güzel işte bu arada ganopeptly 3 gün kullancam buakşam son hatta fakat beni çok yakıyor.Eşim iğneyi vurduktan sonra katıla katıla ağlıyorum.Sonra geçiyor hemen,sizdede Yaktı mı böyle?
evet canim hem yakiyordu hemde artik igne girerken zorlaniyordu .cikarirkende takiliyordu .allah sanada yardim etsin canim .Ne güzel işte bu arada ganopeptly 3 gün kullancam buakşam son hatta fakat beni çok yakıyor.Eşim iğneyi vurduktan sonra katıla katıla ağlıyorum.Sonra geçiyor hemen,sizdede Yaktı mı böyle?
canim benimde oyle 2-3 gun sonra oluyorum .ikincide de oyle olacak gibi :))) sana bahsetmistim ikinci opudan sonra icerde bi kanama olmustu pihti seklinde duruyor orda onu gormek istedi .bugun yarin adet olacagim o yuzden kaan hoca pazartesi histo dedi .iyi yapmışsın canım:) ilaç bittikten kaç gün sonra oldun adet sen? ben geçen sefer 3 gün sonra olmuştum bu sefer nasıl olur acaba... adet olunca arıyosun gün mü veriyolar, yoksa bitince mi arıyosun? benim geçen ay 10-11 gün kadar sürdü debi de adet bitince kaç gün sonra alıyolar histo'ya? ay bitmiyor sorular
kiyamam ben hepinizeAh bebitom ah Allah dualarımızı kabul etsin bizlere hayırlı sağlıklı Doğumlar sizlere öncelikle bu duyguyu yaşamayı nasip etsin. Bu halimize bin şükür ama gerçekten stres bitmiyor. Ağrılarım var bugün belki çok normal bi durumdur bebekler büyüdüğü içindir ama gel Bendeki tedirginliği gör birde.
Nazli kuzu :) aglamak yok bizler guclu olacagiz. Güclu anneler :)
aa evet canım görün bakalım bence de ne dicek Kaan Hoca..canim benimde oyle 2-3 gun sonra oluyorum .ikincide de oyle olacak gibi :))) sana bahsetmistim ikinci opudan sonra icerde bi kanama olmustu pihti seklinde duruyor orda onu gormek istedi .bugun yarin adet olacagim o yuzden kaan hoca pazartesi histo dedi .
adetin baslayinca ariyorsun gun veriyorlar .adet bitiminden 1-2 gun sonra histo yapiliyormus .
zaten adet 2-3 gun sonrasinda kahverengilikler geliyor muhtemelen seninde oyledir onun onemi yoktur bence .sen adet olunca ara konus randevu versinler sana .ben geciktim biraz tatil yuzunden senin adetin ne zaman tahmini olarak ?
aaaa canım tebrik ederim sağlıkla gelsin inşallah Prenslerin:)))Kızlar bugün diğer doktorumda kontrolümüz vardı iki tane prens geliyomus Allahın izniyle. Kızlar hepimize çok dua ettim orda beklerken. Inşallah hamileler sağlıkla doğum yapsın bekleyenlerde hemen guzel haber versin bize diye:)Gmat canim bu arada benimde kasik ağrım oluyo doktora söyledim "Aaaa acaba ikizmi senin bebekler ondanmi agriyor" diye guldu bana:) dediki herkesin çektiği agridan iki kat fazla cekceksiniz yapacak bişey yok icerdekiler kendilerine yer aciyolar dedi.onlarda hakkaten bacakları bi uzatiyolar ohhh:) rahat etsin benim tosunlarimda agrisin varsın.yani korkma tatlım agrimasindan.bide bizim haftalarda çok hızlı buyuyolarmis.bundan sonra çok hızlı kilo alcaksin karnında hızlı büyüyecek dedi.
Harika bir haber,2 tane prensKızlar bugün diğer doktorumda kontrolümüz vardı iki tane prens geliyomus Allahın izniyle. Kızlar hepimize çok dua ettim orda beklerken. Inşallah hamileler sağlıkla doğum yapsın bekleyenlerde hemen guzel haber versin bize diye:)Gmat canim bu arada benimde kasik ağrım oluyo doktora söyledim "Aaaa acaba ikizmi senin bebekler ondanmi agriyor" diye guldu bana:) dediki herkesin çektiği agridan iki kat fazla cekceksiniz yapacak bişey yok icerdekiler kendilerine yer aciyolar dedi.onlarda hakkaten bacakları bi uzatiyolar ohhh:) rahat etsin benim tosunlarimda agrisin varsın.yani korkma tatlım agrimasindan.bide bizim haftalarda çok hızlı buyuyolarmis.bundan sonra çok hızlı kilo alcaksin karnında hızlı büyüyecek dedi.
igneleri unutmaaa evet canım görün bakalım bence de ne dicek Kaan Hoca..
hıı tamam, benim duphaston yarın öğlen son, cuma falan da adet olurum diye düşünüyorum. 7 gün sürüyor benim o zaman ağustos sonu histom olur sanırım, yani senden aşağı yukarı 1 hafta sonra falan:) sonra da en heyecanlı bekleyiş, transfer herşey yolunda giderse:)
ahahahhh işte en sevdiğim kısmı... iğnelerigneleri unutmaasil eglence onlarla basliyor
saol bitanem :) hamilelerin dualari kabul olur derler :) allah sana da hayirli dogumlar nasip etsin saglikli ve hayirli evlatlarin olsun .Kızlar bugün diğer doktorumda kontrolümüz vardı iki tane prens geliyomus Allahın izniyle. Kızlar hepimize çok dua ettim orda beklerken. Inşallah hamileler sağlıkla doğum yapsın bekleyenlerde hemen guzel haber versin bize diye:)Gmat canim bu arada benimde kasik ağrım oluyo doktora söyledim "Aaaa acaba ikizmi senin bebekler ondanmi agriyor" diye guldu bana:) dediki herkesin çektiği agridan iki kat fazla cekceksiniz yapacak bişey yok icerdekiler kendilerine yer aciyolar dedi.onlarda hakkaten bacakları bi uzatiyolar ohhh:) rahat etsin benim tosunlarimda agrisin varsın.yani korkma tatlım agrimasindan.bide bizim haftalarda çok hızlı buyuyolarmis.bundan sonra çok hızlı kilo alcaksin karnında hızlı büyüyecek dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?