Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Ah bebitom ah Allah dualarımızı kabul etsin bizlere hayırlı sağlıklı Doğumlar sizlere öncelikle bu duyguyu yaşamayı nasip etsin. Bu halimize bin şükür ama gerçekten stres bitmiyor. Ağrılarım var bugün belki çok normal bi durumdur bebekler büyüdüğü içindir ama gel Bendeki tedirginliği gör birde.

Âmin âmin.Allah tan başka ve bizden başka kimse bizi anlayamaz.Rahat ve olumlu olmamız Şart ama insanız yani biryerden sonra evham yapıyoruz.Halimize bin şükür tabikii,insanlar ne dertlerle uğraşıyor,Allah'ım beterinden saklasın.Seneye inşallah hepimiz anne olup sağlıkla evlatlarımıza kavuşuruz.Hergece rüyamda bebek görüyorum sürekli sarılıyorum öpüyorum,ya doğuma giriyorum ya irenbeden telefon alıyorum embriyolarınız tuttu diye..Bilinçaltına strese bakarmısın

saol tatlim evet yaa igne ilac opu derken yavas yavas sona yaklasiyoruz :)))
Ne güzel işte bu arada ganopeptly 3 gün kullancam buakşam son hatta fakat beni çok yakıyor.Eşim iğneyi vurduktan sonra katıla katıla ağlıyorum.Sonra geçiyor hemen,sizdede Yaktı mı böyle?

evet tatlim ya :) ben tatile ciktim o yuzden yuzden duphastonu biraz daha uzun kullandim :)
iyi yapmışsın canım:) ilaç bittikten kaç gün sonra oldun adet sen? ben geçen sefer 3 gün sonra olmuştum bu sefer nasıl olur acaba... adet olunca arıyosun gün mü veriyolar, yoksa bitince mi arıyosun? benim geçen ay 10-11 gün kadar sürdü de bi de adet bitince kaç gün sonra alıyolar histo'ya? ay bitmiyor sorular

Ne güzel işte bu arada ganopeptly 3 gün kullancam buakşam son hatta fakat beni çok yakıyor.Eşim iğneyi vurduktan sonra katıla katıla ağlıyorum.Sonra geçiyor hemen,sizdede Yaktı mı böyle?
yakıyo canım evet yaparken, ama iğne bitince acısı da geçiyor hemen. sık dişini az kalmış

evet canim hem yakiyordu hemde artik igne girerken zorlaniyordu .cikarirkende takiliyordu .allah sanada yardim etsin canim .

canim benimde oyle 2-3 gun sonra oluyorum .ikincide de oyle olacak gibi :))) sana bahsetmistim ikinci opudan sonra icerde bi kanama olmustu pihti seklinde duruyor orda onu gormek istedi .bugun yarin adet olacagim o yuzden kaan hoca pazartesi histo dedi .
adetin baslayinca ariyorsun gun veriyorlar .adet bitiminden 1-2 gun sonra histo yapiliyormus .
zaten adet 2-3 gun sonrasinda kahverengilikler geliyor muhtemelen seninde oyledir onun onemi yoktur bence .sen adet olunca ara konus randevu versinler sana .ben geciktim biraz tatil yuzunden senin adetin ne zaman tahmini olarak ?

kiyamam ben hepinize verdigimiz mucadele o kadar buyuk ki ister istemez bilincaltinda hep bir tedirginlik yatiyor .cunku her surec bir soru isareti .hamile kalmakla da bitmiyor .onemli olan bebisleri sag salim kucaga almak .allah kimsenin emegini bosa cikarmasin .burda herkesin hamilelik haberini alalim insallah .hamile olan arkadaslarin da saglikli bir hamilelik gecirerek bebislerini kucaklarina almayi nasip etsin allahim ...bebisleriniz ve sizler allaha emanet olun .

Kızlar bugün diğer doktorumda kontrolümüz vardı iki tane prens geliyomus Allahın izniyle. Kızlar hepimize çok dua ettim orda beklerken. Inşallah hamileler sağlıkla doğum yapsın bekleyenlerde hemen guzel haber versin bize diye:) Gmat canim bu arada benimde kasik ağrım oluyo doktora söyledim "Aaaa acaba ikizmi senin bebekler ondanmi agriyor" diye guldu bana:) dediki herkesin çektiği agridan iki kat fazla cekceksiniz yapacak bişey yok icerdekiler kendilerine yer aciyolar dedi.onlarda hakkaten bacakları bi uzatiyolar ohhh:) rahat etsin benim tosunlarimda agrisin varsın.yani korkma tatlım agrimasindan.bide bizim haftalarda çok hızlı buyuyolarmis.bundan sonra çok hızlı kilo alcaksin karnında hızlı büyüyecek dedi.

aa evet canım görün bakalım bence de ne dicek Kaan Hoca..
hıı tamam, benim duphaston yarın öğlen son, cuma falan da adet olurum diye düşünüyorum. 7 gün sürüyor benim o zaman ağustos sonu histom olur sanırım, yani senden aşağı yukarı 1 hafta sonra falan:) sonra da en heyecanlı bekleyiş, transfer herşey yolunda giderse:)

aaaa canım tebrik ederim sağlıkla gelsin inşallah Prenslerin:)))

Harika bir haber,2 tane prenssağlıkla kucağına al inşallah.Bebek Arabası falan yavaştan alın benceMevlananın bir Sözünde okudum.Diyorki "kolun mu Kırıldı üzülme..Belki Allah sana kanat verecek".İkiz haberleri bana bunu anımsatır..Darısı Başıma inşallah.

igneleri unutma asil eglence onlarla basliyor

saol bitanem :) hamilelerin dualari kabul olur derler :) allah sana da hayirli dogumlar nasip etsin saglikli ve hayirli evlatlarin olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…