- 27 Temmuz 2014
- 521
- 479
- 23
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #13.641
Amin canim darısı bekleyen herkese inşallah.aaaa canım tebrik ederim sağlıkla gelsin inşallah Prenslerin:)))
biraz once eczaci arkadasima ugradim o sureci biliyor anlattim igneler ve ilaclar var dedim sirada suratini bi eksitti gormen lazim :) en zoru o igneler demezmi :) bi moral verdi inanamazsinahahahhh işte en sevdiğim kısmı... iğneler
Inşallah canim walla ben hamile kalmadan önce doğuma giren bütün arkadaşlarıma demiştim doğum masasında hep dua ettilerr Alah razı olsun. Bende hep ediyorum kendinede sizedesaol bitanem :) hamilelerin dualari kabul olur derler :) allah sana da hayirli dogumlar nasip etsin saglikli ve hayirli evlatlarin olsun .
Ne guzel söz o öyle.inşallah sırada siz varsınız.bu haberleri sizden duycaz yakında sizde bizden dogurduk sağlıkla diye alcaksiniz inşallahHarika bir haber,2 tane prenssağlıkla kucağına al inşallah.Bebek Arabası falan yavaştan alın bence Mevlananın bir Sözünde okudum.Diyorki "kolun mu Kırıldı üzülme..Belki Allah sana kanat verecek".İkiz haberleri bana bunu anımsatır..Darısı Başıma inşallah.
Inşallah canim walla ben hamile kalmadan önce doğuma giren bütün arkadaşlarıma demiştim doğum masasında hep dua ettilerr Alah razı olsun. Bende hep ediyorum kendinede sizede
haydaaa... o kadar mı yaabiraz once eczaci arkadasima ugradim o sureci biliyor anlattim igneler ve ilaclar var dedim sirada suratini bi eksitti gormen lazim :) en zoru o igneler demezmi :) bi moral verdi inanamazsin
agrin olur dikkat etmezsen bezen olusabilor dedihaydaaa... o kadar mı yaa( ama sadece kalçadan 3 gnde 1 değil mi o iğneler neden zormuş ((
Kızlar o iğneler konusunda ben çok şanslıydım o kadar iğne oldum sadece bir kez ağlattı beni üç gün yqtamadim o tarafıma onun dışında hiç acımadı.evi egepole yakın olan varsa ben oranın aciline gidin orda guzel yapiyolar hele bi kapalı kız var ona denk geldinizmi süper.orası yakın değilse deneyerek acitmayan yeri bulun ve hep oraya gidin aynı saattehaydaaa... o kadar mı yaa( ama sadece kalçadan 3 gnde 1 değil mi o iğneler neden zormuş ((
canım cumartesi 4e kadar yanılmıyorsam. haber veririm mutlaka. bu arada paşalar hayırlı olsun. gözünaydın canım.Sen haber ver bana cumartesi kaça kadar orda kaan bey bizede haftata içi zor oluyor aslında cumartesi daha mantıklı ama bi kere aldık sonradan arayıp değiştirdiler Saçma sapan bir gün ve saate aldılar ondan sonra almadım hiç cumartesi.
ağrıysa tek dert çekicezagrin olur dikkat etmezsen bezen olusabilor dedi
ay artık bakıcaz canım ya, deneye deneye bulucaz düzgün iğne yapanınıKızlar o iğneler konusunda ben çok şanslıydım o kadar iğne oldum sadece bir kez ağlattı beni üç gün yqtamadim o tarafıma onun dışında hiç acımadı.evi egepole yakın olan varsa ben oranın aciline gidin orda guzel yapiyolar hele bi kapalı kız var ona denk geldinizmi süper.orası yakın değilse deneyerek acitmayan yeri bulun ve hep oraya gidin aynı saatte
canım yağlı bir iğne olduğu için ve yapanında eli ağırsa birkaç gün sıkıntı olur. ben vurulmaya devam ediyorum iğneyi 5 günde 1 tane. bacak bacak üstüne atamıyordum bacağım kalkmıyorduhaydaaa... o kadar mı yaa( ama sadece kalçadan 3 gnde 1 değil mi o iğneler neden zormuş ((
ya artık katlanıcaz canım benim eli hafif birini bulmak lazım dediğin gibi. bacağın kalkmıyor muydu anamcanım yağlı bir iğne olduğu için ve yapanında eli ağırsa birkaç gün sıkıntı olur. ben vurulmaya devam ediyorum iğneyi 5 günde 1 tane. bacak bacak üstüne atamıyordum bacağım kalkmıyordudediğim gibi eli hafif biri bunları yaşamana sebep olmaz.
Amin canim hayırlısı inşallah kız erkek sağlıklı olsundacanım cumartesi 4qe kadar yanılmıyorsam. haber veririm mutlaka. bu arada paşalar hayırlı olsun. gözünaydın canım.
Ewet bir o iğne onun dışında fitil bant bide haplarağrıysa tek dert çekicezgerçi az da değil 3 günde 1, 10 hafta bitene kadar.. aman tutsun da yeter ki...
ay artık bakıcaz canım ya, deneye deneye bulucaz düzgün iğne yapanınıbir tek bu iğne olcak di mi, başka iğne yok, hap ve bant diğerleri?
çok sağol canımm bu azcık rahatlattı beni... en azından 3 günde 1:))Ewet bir o iğne onun dışında fitil bant bide haplar
Bu kadar korkmayin kizlar. Kisiden kisiye degisiyor galiba igne acisi. Ben hic sıkıntı cekmedim cok sükür. Yagli bir igne oldugu icin biraz yakiyor vurulurken tabi. Ama sonrasinda hic agri cekmedim ben. Siz bi hamile kalinda kosa kosa gidersiniz igne vurulmayaçok sağol canımm bu azcık rahatlattı beni... en azından 3 günde 1:))
Aynen canim ya herkes diyo Ayy keşke biri kız olsaydı bende üzülüyorum öyle dediklerinde sağlıkla gelsin bizim minnaklarimizda inşallah. biz ne cok emek verdik onlar için kız erkek diye ayırt edecek kadar bencil olamayız ki şimdi:)Bu kadar korkmayin kizlar. Kisiden kisiye degisiyor galiba igne acisi. Ben hic sıkıntı cekmedim cok sükür. Yagli bir igne oldugu icin biraz yakiyor vurulurken tabi. Ama sonrasinda hic agri cekmedim ben. Siz bi hamile kalinda kosa kosa gidersiniz igne vurulmaya) D Difrenbahya demek gosterdi sonunda senin sıpa bu sene oglan senesi heralde hep oglan duyuyorum bu aralar. Sag saglim dogsunlarda hic farketmez.
Ne diyim söylemeseler iyi tabii:) bu zorlukları yaşayıp hamile kalmış ve Allah'ın mucizesiyle hem de ikizlere hamile yani bu sen oluyorsun canım:) Allah sağlıklı sıhhatli versin kız olsun erkek olsun eli ayağı düzgün olsun hiç farketmez..Tabiki bizi anlayamazlar herzaman söylüyorum sadece bunu yaşayan bilir etrafımızdaki herkes ailemiz dahil sadece tahmin edebilirler..2prens herkese nasip olmaz de gül geçAynen canim ya herkes diyo Ayy keşke biri kız olsaydı bende üzülüyorum öyle dediklerinde sağlıkla gelsin bizim minnaklarimizda inşallah. biz ne cok emek verdik onlar için kız erkek diye ayırt edecek kadar bencil olamayız ki şimdi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?