Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

saol bitanem :) hamilelerin dualari kabul olur derler :) allah sana da hayirli dogumlar nasip etsin saglikli ve hayirli evlatlarin olsun .
Inşallah canim walla ben hamile kalmadan önce doğuma giren bütün arkadaşlarıma demiştim doğum masasında hep dua ettilerr Alah razı olsun. Bende hep ediyorum kendinede sizede

Ne guzel söz o öyle.inşallah sırada siz varsınız.bu haberleri sizden duycaz yakında sizde bizden dogurduk sağlıkla diye alcaksiniz inşallah

biraz once eczaci arkadasima ugradim o sureci biliyor anlattim igneler ve ilaclar var dedim sirada suratini bi eksitti gormen lazim :) en zoru o igneler demezmi :) bi moral verdi inanamazsin
haydaaa... o kadar mı yaa( ama sadece kalçadan 3 gnde 1 değil mi o iğneler neden zormuş((

haydaaa... o kadar mı yaa( ama sadece kalçadan 3 gnde 1 değil mi o iğneler neden zormuş((
Kızlar o iğneler konusunda ben çok şanslıydım o kadar iğne oldum sadece bir kez ağlattı beni üç gün yqtamadim o tarafıma onun dışında hiç acımadı.evi egepole yakın olan varsa ben oranın aciline gidin orda guzel yapiyolar hele bi kapalı kız var ona denk geldinizmi süper.orası yakın değilse deneyerek acitmayan yeri bulun ve hep oraya gidin aynı saatte

canım cumartesi 4e kadar yanılmıyorsam. haber veririm mutlaka. bu arada paşalar hayırlı olsun. gözünaydın canım.

agrin olur dikkat etmezsen bezen olusabilor dedi
ağrıysa tek dert çekicez gerçi az da değil 3 günde 1, 10 hafta bitene kadar.. aman tutsun da yeter ki...
ay artık bakıcaz canım ya, deneye deneye bulucaz düzgün iğne yapanını bir tek bu iğne olcak di mi, başka iğne yok, hap ve bant diğerleri?

canım yağlı bir iğne olduğu için ve yapanında eli ağırsa birkaç gün sıkıntı olur. ben vurulmaya devam ediyorum iğneyi 5 günde 1 tane. bacak bacak üstüne atamıyordum bacağım kalkmıyordu dediğim gibi eli hafif biri bunları yaşamana sebep olmaz.

ya artık katlanıcaz canım benim eli hafif birini bulmak lazım dediğin gibi. bacağın kalkmıyor muydu anam neyse sakin olmalıyım, tutsun da olayım iğne yaa razıyım valla herşey yolunda gider inşallahhhh

Ewet bir o iğne onun dışında fitil bant bide haplar

çok sağol canımm bu azcık rahatlattı beni... en azından 3 günde 1:))
Bu kadar korkmayin kizlar. Kisiden kisiye degisiyor galiba igne acisi. Ben hic sıkıntı cekmedim cok sükür. Yagli bir igne oldugu icin biraz yakiyor vurulurken tabi. Ama sonrasinda hic agri cekmedim ben. Siz bi hamile kalinda kosa kosa gidersiniz igne vurulmaya ) D Difrenbahya demek gosterdi sonunda senin sıpa bu sene oglan senesi heralde hep oglan duyuyorum bu aralar. Sag saglim dogsunlarda hic farketmez.

B berlin74 canım evet gelmişssin..notunu aldım..çok teşekkür ederim.❤❤ keşke tanışabilseydik..inşallah başka bi zamana karşılaşır,konuşuruz.opumuzu da olduk sonunda.. 11yumurtam toplandı.inşallah kaliteleri iyidir ve döllenirler..sen neler yaptın?? histo için randevu mu alacaktın yanlış hatırlamıyorsam?

Aynen canim ya herkes diyo Ayy keşke biri kız olsaydı bende üzülüyorum öyle dediklerinde sağlıkla gelsin bizim minnaklarimizda inşallah. biz ne cok emek verdik onlar için kız erkek diye ayırt edecek kadar bencil olamayız ki şimdi:)

Ne diyim söylemeseler iyi tabii:) bu zorlukları yaşayıp hamile kalmış ve Allah'ın mucizesiyle hem de ikizlere hamile yani bu sen oluyorsun canım:) Allah sağlıklı sıhhatli versin kız olsun erkek olsun eli ayağı düzgün olsun hiç farketmez..Tabiki bizi anlayamazlar herzaman söylüyorum sadece bunu yaşayan bilir etrafımızdaki herkes ailemiz dahil sadece tahmin edebilirler..2prens herkese nasip olmaz de gül geç

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…