Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Darısı tez zamanda hepinizin başına INSALLAH canim. Aynen dediğin gibi anlamiyorlar anlayamazlarda.kocalarimiz bile anlamıyor ki başkası nasil anlasın

Merak etme yalniz degilsin. Bana da soyleyen oluyor bende cok üzülüyorum. Erkek mi olsun ikincisi kız olur falan filan. Biz ne emeklerle sahip olduk onlara kizmis erkekmis ne farkeder diyorum. Dogsun sevdirmicem oglumu kimseye diyorum

Darısı tez zamanda hepinizin başına INSALLAH canim. Aynen dediğin gibi anlamiyorlar anlayamazlarda.kocalarimiz bile anlamıyor ki başkası nasil anlasın
Aynen öyle! Hormonlarımız farklı yaratılıştan:) Erkekler güçlü olmak ve yönetmek için,kadınlarda erkekleri mutlu etmek için yaratılmış benceYani dünya erkeklere güzel!!!

Merak etme yalniz degilsin. Bana da soyleyen oluyor bende cok üzülüyorum. Erkek mi olsun ikincisi kız olur falan filan. Biz ne emeklerle sahip olduk onlara kizmis erkekmis ne farkeder diyorum. Dogsun sevdirmicem oglumu kimseye diyorum
Ayy evet süper fikirmis bende öyle yapayım hatta bana öyle diyenlerede direk soyliyim sevdirmicem size diye:)

Aynen öyle! Hormonlarımız farklı yaratılıştan:) Erkekler güçlü olmak ve yönetmek için,kadınlarda erkekleri mutlu etmek için yaratılmış benceYani dünya erkeklere güzel!!!
Ahh sorma walla bizdeki mutluda olmuyi hep huysuz hep huysuz, çok yoruldu yazık evde çalış iste çalış. Biz çalışırken iyiydi :)

rica ederim canim .ben ugradigimda yeni inmissin fazla zamanim yoktu bekleyemedim kusura bakma.insallah baska bir sefere gorusuruz .sen kalbini ferah tut kaliteli kaliteli yumislerin olacak :)haftaya pazartesi 09.30 da histo sonrasi ise transfere hazirlik hayirlisiyla :)

Ahh sorma walla bizdeki mutluda olmuyi hep huysuz hep huysuz, çok yoruldu yazık evde çalış iste çalış. Biz çalışırken iyiydi :)
:))) iğneleri biz yiyoruz,onların hormonlar etkileniyor benceama evet kıyamamda canım kocacım iğnelerimi yaparken nasıl heyecanlanıyor adeta acımı hissediyor..

Gözün aydın canım. Ne güzel aslan gibi iki oğlun olacak annelerine hayranlıkla bakan... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

A arslan33 ün 3 embryosu olmadı mı totalde? Ben 2.toplama diye biliyorum hatta ondan da ikiz bekliyorum yani :))
Ayyy inşallah canım öncekinden 3 tane var toplamda 4 oldu allahım nasip etsin inşallah en kısa zamanda dualarını bekliyorum bu benimle birebir aynı sorunları yaşayan arkadaşim hamile şimdi sıra sende diyor hayırlısıyla!!!

Kızlar tatile çıktık olduğumuz yerde internet çekmiyordu mesajlarınizi yeni okuyorum hepinize teşekkür ederim size güzel bir haber vereyim bizim gibi tüp bebek tedavisi yaptıran bir arkadaşim hamile bu aralar etrafımdan böyle güzel haberler alıyorum darısı diger bekleyenlerin başına :)
yumurta toplamadan sonra doktora söylemistim tatile gitmek istiyoruz histodan önce biraz adet geciktirici kullansam diye doktorda çok iyi olur hem vücudun dinlenir hem de kafan rahatlar dedi o yüzden duphastonu 15 gün kullanacağım aslında ben söylerken tedirgin olmustum önceliğin bu iş olmalı ne tatili dermi diye ama gayet sıcak yaklaştı ilaçlarımı ona göre ayarladi sağolsun bu döllenme olayı da baya canımı sıkmıştı iyi oldu kafam dağıldi biraz aslında kafa dağılmıyor da günlerin yoğun geçmesinden fırsat bulamıyorum ama bazı geceler uyanıyorum sonra bu tedaviyi düşün düşün uyuyamiyorum Allah güzel sonuçlar almayı nasip etsin hepimize!!!

Canım benim ne güzel yazmışsın. Gerçekten Rabbim en yakın zamanda sizlerin de göbeklerini doldursun ve hepimiz sağsalim alalım kucaklarımıza.
Canım benim tebrik ederim saklamaktan Yorulan bebiş te erkekmiş demek ki :)) maşallah onlara yakışıklı prensler çoğalıyor bak kızlar dikkat etsin :)) ağrıları bende büyümeye bağladım çok şükür bugünümüze sorunsuz devam eder inşallah. Aşağıdan göbeğe doğru olan kahve çizgi olmaya başladı bende :)) hergün ona bakıyorum buna bile mutlu oluyorum. Doktor bey HAKLI 4.ayı bitiriyoruz artık top gibi olmaya başlarız canım.
haydaaa... o kadar mı yaa( ama sadece kalçadan 3 gnde 1 değil mi o iğneler neden zormuş((
Canım benim Sıkma Can'ını inanki yapan kişi çok önemli. Ben sağlıkocağına yaptırıyordum 3.iğnede pes ettim Kaan hoca ya dedim buna bi çözüm bulalım olmayacak. Nohut gibi beze olmuştu. Sonra irenbede Sinem yapmaya başladı Allah ondan Razı olsun bırak bezeyi Noktası bile belli olmuyordu. Ama 3günde 1 irenbedeydim iğne için :) neyseki geride kaldı o günler sizin içinde öyle olcak merak etme. Zaten hamileliği öğrendiğinde 4/5 haftalık oluyorsun 5/6 hafta kalıyor iğnelre.
Allah'ın izniyle olacak inşallah. Umudunu yitirmeden bol bol dua et. Ben hergün istiğfar çekmiştim. Lütfen önce sen inan. Tatil iyi gelmiştir dönüşün çok güzel olacak bak.

Kızlar günaydın. Hepinize mutlu umutlu birgün diliyorum. Ben yarın 12:30 da irenbedeyim )
Ewet cnm yoruldu totosunu dönmekten gösterdi nihayet.ama dokttor çok ugrasti kac kere başa döndü bebekleri karıştırdı Ayy buna bakmistik diyo falan komiktik yani:) yarın seninkide gösterir belki artık:) benim kahve çizgide baya yukarı kadar çıktı artık, insanın hoşuna gidiyor gördükçe:)bide dün çok duygulandim ultrasonda bebisler ayaklarını birbirlerine dayamislar arada bir zar var sadece doktor gösterdi.Ayyy dedim Allahım onları ne bizden ne birbirlerinden hiç ayırmasın ömür boyu

Ayy duygulandırdın beni. Çok güzel dua ettin ne onları birbirinden ne de bizden ayırmasın Rabbim. Daha karnımızda başlıyorlar birbirlerine dokunmaya kıyamam onlara biz de öyle bi an görürüz inşallah unutmazsam çikolata yiyip gitcem. Keşke o anı fotoğraflasaydı doktor.

misscaglayan canım aslında iğneden falan korkmam ben hiç ama nedense bi gözüm korktu böle felçli gibi kalıyosun falan diye okuyunca bi ara:)) olsun inan gözümde değil Allahım hamileliği nasip etsin hergün de vurdururuz noolcak:)
Gmat canım doğru söylüyosun düzgün birini bulurum inşallah devam ederim inşallah herşey yolunda gitsin de hamile kalalım yeter ki razıyım valla hepsine:) di mi o da doğru gebelik olursa çok kalmicak inşallah en kötü yarılamış olcaz.. ay bi olsun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…