Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

tatlim gunaydin hic kendini rahatsiz hissetme bende ayni seyi yaptim tatile gidecegim diye duphastonu biraz gec aldim ve 10 gun kullandim .deniz hem ruhuma hemde bedenime iyi geldi .bugun regl de oldum pazartesi de hayirlisiyla histo :) ayrica bu uyanmalar ilac ve ignelerin etkisi en azindan benim oyle .deca uykusuzluk ve huzursuzluk yapiyor

canim benim insallah hayirli dogumlarin olur bebislerin hep beraber buyur insallah .nasil bir mucize yaratiyor allahim bazen inanasim gelmiyor ....

Kızlar günaydın. Hepinize mutlu umutlu birgün diliyorum. Ben yarın 12:30 da irenbedeyim )
tatlim gunaydin :) ya cok guzel bir bilgi verdin canim .demek sinem cok guzel yapiyor igneleri gerci ben bostanli tarafinda oturuyorum ama onemli degil gider gelirim artik irenbeye igneler icin yeterki aglamayayim

Ya Ewet keşke cekebilseydi ama o an ölçüm yapiyodu onun aklına gelnedi bende heyecandan atladım neyse bi dahakine inşallah.çikolata ye kesin çok etkili oluyor

Merhaba Arkadaşlar yorumlarinizi uzun süredir okuyorum ve yorumlariniz sayesinde ben de Kaan beye gitmeye karar verdim iki hafta önce ben de vitamin hapları kullanmaya basladim iki farklı reçete yazdı birinde çeşitli vitaminler diğerinde ise estrofem saizen duphaston ve testojel var bana vitamin ilaclarini kullan diğerlerini de kontrole gelmeden onbeş gün önce beni arayarak başliyacaksin dedi arkadaşlar sizlere sorum olacaktı şu an malum havalar çok sıcak elimde vitamin ilaçları ve testojel var acaba bunları buzdolabinda mi saklasama.diyorum sıcaktan zarar görürler.mi

oncelikle hosgeldiniz tedaviniz hayirli ugurlu olsun .saizen ve testojel i ben buzdolabi yumurta gozunde muhafaza etmistim .diger vitaminler ve ilaclari ise normal odamda bulundurdum .ama siz isterseniz yinede bir hemsire hanimlari arayip bu durumu netlestirin cunku belki soguk gerektirecek baska ilaclariniz veya igneniz de vardir .

Merhaba arkadaslar.öncelikle herkesin tedavisi hayirli olsun. Arkadaslar moral olsun diye söylemiyorum gercek bu. Pruloton Depot yani kalcadan vurdurdugumuz igne bahsedildigi kadar can yakan bir igne degil.yani caniniz tatliysa ilk 2 3 ignede yanma hissedersiniz yapildigi esnada Ama hemen gecio. Öyle büyütülecek kadar bir yanmada degil yagli bir igne oldugu Icin hafif bir kramp giriomus gibi oluo Ama hemen geciyor.ben Öyle bahsedildigi gibi falcliymis gibi durumla hic karsilasmadim beze falanda olmadi iyi bastirip hafifte ovun bsycik olmaz. 1,5 ay gecti hele simdi nerdeyse hissetmiyorum diyebilirim o kadar rahat. Bu igneleri yaptirmak Icin taa irembeye gitmenize gerek de yok herhangi bir hastanede yaptirabilirsiniz. Demek istedigim bahsedildigi kadar yok bu igneler icinizi ferah tutun 5 sn ye bsy en fazla. Ben kac farkli hemsireye yaptirdim hepside ayni aci hissetmedim. Hemen gecio yani. Abartilacak bsy yok .

o zaman eve yakin bir merkezde denemek lazim once eger sikinti cikarsa giderim irenbeye .bazi insanlarin eli cok agir .bir kackez denk geldim 2-3 gun ayagimin kasilmasindan canimdan bezdim yani

Arkadaşlar dün kontrolüm vardı şu anda test için rahim kalınlaştırma aşamasındayız dr viyagra fitil verdi ne işe yarıyor bilen varmı dr a sormayı unuttum ama merak ettim eşim viyagra ismini duyunca çok güldü , birde şu bantlatdan verdi onlarla denize giriliyormuki acaba

Dstn cım şanslıymışsın ve acı eşiğin yüksekmiş demekki. Ben kızları korkutmak için söylemiyorum tabiki herkeste aynı şey olmaz. Sana şu kadarını söyleyebilirim bezeden dolayı Sinem iğneyi kalçadan batırıp içeri girmediği oldu. Eğer sağlık Ocağında devam etsem yaptıramazdım mümkün değil bunu eşim de gördüğü için Karşıyaka'dan Alsancağa her defasında götürdü beni. Bunlar abartı değil Yaşadığım Şeyler. Ama Sinem yapmaya Başladıktan sonra hafif sızıdan başka birşey hissetmiyordum ve rahat etmiştim. Tabi beze olan kalçama iki hafta iğne sokamadık. Yani benim taaa irenbeye gitmeme gerek vardı inşallah başka Arkadaşlara gerek kalmaz. Ama tabiki en önemli şey hamile kalabilmek bu Acılar vız gelir tırıs gider.

tatlim gunaydin :) ya cok guzel bir bilgi verdin canim .demek sinem cok guzel yapiyor igneleri gerci ben bostanli tarafinda oturuyorum ama onemli degil gider gelirim artik irenbeye igneler icin yeterki aglamayayim
Çaktırma burdan duyduğunu tatlım :))) ama sağolsun zevkle yapıyordu. Sen de oradayken ona vurdur başkası acıtırsa gidersin hep.

Aynen dedigin gibi cnm herkes de ayni Sey olmaz.yani kisiden kisiye degisiyor . Benim ilk ignemi yapan hemsire haric hepsi de acitmadan yaptilar . Yani batma acisi haric bsy hissetmedim.ben evime yakin ssk da yaptiriyorum ignemi 3 günde bir. Kim denk geliosa o hemsire yapio ignemi. Bu arada ilk defa duydum beze oldugunu. Neden dolayi beze olusmus sende ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…