- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #13.681
tatlim gunaydin hic kendini rahatsiz hissetme bende ayni seyi yaptimKızlar tatile çıktık olduğumuz yerde internet çekmiyordu mesajlarınizi yeni okuyorum hepinize teşekkür ederim size güzel bir haber vereyim bizim gibi tüp bebek tedavisi yaptıran bir arkadaşim hamile bu aralar etrafımdan böyle güzel haberler alıyorum darısı diger bekleyenlerin başına :)
yumurta toplamadan sonra doktora söylemistim tatile gitmek istiyoruz histodan önce biraz adet geciktirici kullansam diye doktorda çok iyi olur hem vücudun dinlenir hem de kafan rahatlar dedi o yüzden duphastonu 15 gün kullanacağım aslında ben söylerken tedirgin olmustum önceliğin bu iş olmalı ne tatili dermi diye ama gayet sıcak yaklaştı ilaçlarımı ona göre ayarladi sağolsun bu döllenme olayı da baya canımı sıkmıştı iyi oldu kafam dağıldi biraz aslında kafa dağılmıyor da günlerin yoğun geçmesinden fırsat bulamıyorum ama bazı geceler uyanıyorum sonra bu tedaviyi düşün düşün uyuyamiyorum Allah güzel sonuçlar almayı nasip etsin hepimize!!!
Gunaydin canimKızlar günaydın. Hepinize mutlu umutlu birgün diliyorum. Ben yarın 12:30 da irenbedeyim)
canim benim insallah hayirli dogumlarin olur bebislerin hep beraber buyur insallah .nasil bir mucize yaratiyor allahim bazen inanasim gelmiyor ....Ewet cnm yoruldu totosunu dönmekten gösterdi nihayet.ama dokttor çok ugrasti kac kere başa döndü bebekleri karıştırdı Ayy buna bakmistik diyo falan komiktik yani:) yarın seninkide gösterir belki artık:) benim kahve çizgide baya yukarı kadar çıktı artık, insanın hoşuna gidiyor gördükçe:)bide dün çok duygulandim ultrasonda bebisler ayaklarını birbirlerine dayamislar arada bir zar var sadece doktor gösterdi.Ayyy dedim Allahım onları ne bizden ne birbirlerinden hiç ayırmasın ömür boyu
tatlim gunaydin :) ya cok guzel bir bilgi verdin canim .demek sinem cok guzel yapiyor igneleri gerci ben bostanli tarafinda oturuyorum ama onemli degil gider gelirim artik irenbeye igneler icin yeterki aglamayayimKızlar günaydın. Hepinize mutlu umutlu birgün diliyorum. Ben yarın 12:30 da irenbedeyim)
Ya Ewet keşke cekebilseydi ama o an ölçüm yapiyodu onun aklına gelnedi bende heyecandan atladımAyy duygulandırdın beni. Çok güzel dua ettin ne onları birbirinden ne de bizden ayırmasın Rabbim. Daha karnımızda başlıyorlar birbirlerine dokunmayakıyamam onlara biz de öyle bi an görürüz inşallah unutmazsam çikolata yiyip gitcem. Keşke o anı fotoğraflasaydı doktor.
Canim Allah hepimize o minik mucizelerimizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Hepimize hepimize .....canim benim insallah hayirli dogumlarin olur bebislerin hep beraber buyur insallah .nasil bir mucize yaratiyor allahim bazen inanasim gelmiyor ....
kizlar cikolata ne yapiyor ki ? merak ettimYa Ewet keşke cekebilseydi ama o an ölçüm yapiyodu onun aklına gelnedi bende heyecandan atladımneyse bi dahakine inşallah.çikolata ye kesin çok etkili oluyor
oncelikle hosgeldiniz tedaviniz hayirli ugurlu olsun .saizen ve testojel i ben buzdolabi yumurta gozunde muhafaza etmistim .diger vitaminler ve ilaclari ise normal odamda bulundurdum .ama siz isterseniz yinede bir hemsire hanimlari arayip bu durumu netlestirin cunku belki soguk gerektirecek baska ilaclariniz veya igneniz de vardir .Merhaba Arkadaşlar yorumlarinizi uzun süredir okuyorum ve yorumlariniz sayesinde ben de Kaan beye gitmeye karar verdim iki hafta önce ben de vitamin hapları kullanmaya basladim iki farklı reçete yazdı birinde çeşitli vitaminler diğerinde ise estrofem saizen duphaston ve testojel var bana vitamin ilaclarini kullan diğerlerini de kontrole gelmeden onbeş gün önce beni arayarak başliyacaksin dedi arkadaşlar sizlere sorum olacaktı şu an malum havalar çok sıcak elimde vitamin ilaçları ve testojel var acaba bunları buzdolabinda mi saklasama.diyorum sıcaktan zarar görürler.mi
Çikolata yiyince çok hareket ediyolarmis.Ben geçen sefer yedim cidden kipirdaklardi çokkizlar cikolata ne yapiyor ki ? merak ettim
ayyy ben bayilirim zaten cikolataya .hayatimin vazgecilmezi :)))) bazen kendi kendime espiri yapiyorum cikolata yiye yiye nur topu gibi bir cikolata kistim olustuÇikolata yiyince çok hareket ediyolarmis.Ben geçen sefer yedim cidden kipirdaklardi çok
Cbm ilk hareketleri kacinci haftalarda hissettin acabaÇikolata yiyince çok hareket ediyolarmis.Ben geçen sefer yedim cidden kipirdaklardi çok
o zaman eve yakin bir merkezde denemek lazim once eger sikinti cikarsa giderim irenbeye .bazi insanlarin eli cok agir .bir kackez denk geldim 2-3 gun ayagimin kasilmasindan canimdan bezdim yaniMerhaba arkadaslar.öncelikle herkesin tedavisi hayirli olsun. Arkadaslar moral olsun diye söylemiyorum gercek bu. Pruloton Depot yani kalcadan vurdurdugumuz igne bahsedildigi kadar can yakan bir igne degil.yani caniniz tatliysa ilk 2 3 ignede yanma hissedersiniz yapildigi esnada Ama hemen gecio. Öyle büyütülecek kadar bir yanmada degil yagli bir igne oldugu Icin hafif bir kramp giriomus gibi oluo Ama hemen geciyor.ben Öyle bahsedildigi gibi falcliymis gibi durumla hic karsilasmadim beze falanda olmadi iyi bastirip hafifte ovun bsycik olmaz. 1,5 ay gecti hele simdi nerdeyse hissetmiyorum diyebilirim o kadar rahat. Bu igneleri yaptirmak Icin taa irembeye gitmenize gerek de yok herhangi bir hastanede yaptirabilirsiniz. Demek istedigim bahsedildigi kadar yok bu igneler icinizi ferah tutun 5 sn ye bsy en fazla. Ben kac farkli hemsireye yaptirdim hepside ayni aci hissetmedim. Hemen gecio yani. Abartilacak bsy yok .
Dstn cım şanslıymışsın ve acı eşiğin yüksekmiş demekki. Ben kızları korkutmak için söylemiyorum tabiki herkeste aynı şey olmaz. Sana şu kadarını söyleyebilirim bezeden dolayı Sinem iğneyi kalçadan batırıp içeri girmediği oldu. Eğer sağlık Ocağında devam etsem yaptıramazdım mümkün değil bunu eşim de gördüğü için Karşıyaka'dan Alsancağa her defasında götürdü beni. Bunlar abartı değil Yaşadığım Şeyler. Ama Sinem yapmaya Başladıktan sonra hafif sızıdan başka birşey hissetmiyordum ve rahat etmiştim. Tabi beze olan kalçama iki hafta iğne sokamadık. Yani benim taaa irenbeye gitmeme gerek vardı inşallah başka Arkadaşlara gerek kalmaz. Ama tabiki en önemli şey hamile kalabilmek bu Acılar vız gelir tırıs gider.Merhaba arkadaslar.öncelikle herkesin tedavisi hayirli olsun. Arkadaslar moral olsun diye söylemiyorum gercek bu. Pruloton Depot yani kalcadan vurdurdugumuz igne bahsedildigi kadar can yakan bir igne degil.yani caniniz tatliysa ilk 2 3 ignede yanma hissedersiniz yapildigi esnada Ama hemen gecio. Öyle büyütülecek kadar bir yanmada degil yagli bir igne oldugu Icin hafif bir kramp giriomus gibi oluo Ama hemen geciyor.ben Öyle bahsedildigi gibi falcliymis gibi durumla hic karsilasmadim beze falanda olmadi iyi bastirip hafifte ovun bsycik olmaz. 1,5 ay gecti hele simdi nerdeyse hissetmiyorum diyebilirim o kadar rahat. Bu igneleri yaptirmak Icin taa irembeye gitmenize gerek de yok herhangi bir hastanede yaptirabilirsiniz. Demek istedigim bahsedildigi kadar yok bu igneler icinizi ferah tutun 5 sn ye bsy en fazla. Ben kac farkli hemsireye yaptirdim hepside ayni aci hissetmedim. Hemen gecio yani. Abartilacak bsy yok .
Çaktırma burdan duyduğunu tatlım :))) ama sağolsun zevkle yapıyordu. Sen de oradayken ona vurdur başkası acıtırsa gidersin hep.tatlim gunaydin :) ya cok guzel bir bilgi verdin canim .demek sinem cok guzel yapiyor igneleri gerci ben bostanli tarafinda oturuyorum ama onemli degil gider gelirim artik irenbeye igneler icin yeterki aglamayayim
caktirmam tatlim :)oyle yaparim :)Çaktırma burdan duyduğunu tatlım :))) ama sağolsun zevkle yapıyordu. Sen de oradayken ona vurdur başkası acıtırsa gidersin hep.
Aynen dedigin gibi cnm herkes de ayni Sey olmaz.yani kisiden kisiye degisiyor . Benim ilk ignemi yapan hemsire haric hepsi de acitmadan yaptilar . Yani batma acisi haric bsy hissetmedim.ben evime yakin ssk da yaptiriyorum ignemi 3 günde bir. Kim denk geliosa o hemsire yapio ignemi. Bu arada ilk defa duydum beze oldugunu. Neden dolayi beze olusmus sende ????Dstn cım şanslıymışsın ve acı eşiğin yüksekmiş demekki. Ben kızları korkutmak için söylemiyorum tabiki herkeste aynı şey olmaz. Sana şu kadarını söyleyebilirim bezeden dolayı Sinem iğneyi kalçadan batırıp içeri girmediği oldu. Eğer sağlık Ocağında devam etsem yaptıramazdım mümkün değil bunu eşim de gördüğü için Karşıyaka'dan Alsancağa her defasında götürdü beni. Bunlar abartı değil Yaşadığım Şeyler. Ama Sinem yapmaya Başladıktan sonra hafif sızıdan başka birşey hissetmiyordum ve rahat etmiştim. Tabi beze olan kalçama iki hafta iğne sokamadık. Yani benim taaa irenbeye gitmeme gerek vardı inşallah başka Arkadaşlara gerek kalmaz. Ama tabiki en önemli şey hamile kalabilmek bu Acılar vız gelir tırıs gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?