Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

ayyy ben bayilirim zaten cikolataya .hayatimin vazgecilmezi :)))) bazen kendi kendime espiri yapiyorum cikolata yiye yiye nur topu gibi bir cikolata kistim olustu
Ayy guldurdun beni ya:) Allah birde nuttopu gibi bir bebis nasip etsin inşallah kardeş kardeş buyusunler. Ama yok sadece bebis büyüsün

Cbm ilk hareketleri kacinci haftalarda hissettin acaba
Canim ben iki hafta önce hissettim saniyodum ama kaan bey gaz o dedi.iki gündür günde bir iki kere sanki içerden belli belirsiz bişey oluyor ama saniyelik Buda gaz değilse tabi:) çikolata yedigimde ultrasonda gördüm kipirdakliklarini:)

Canım D dstn24 sanırım çok şanslı hem eli hafif birine denk gelmiş hemde popuşuda sağlammış ki arkadaşlara moral vermiş. bu arada bende abartildigi kadar değil gerçekten bacağımı kaldırıp diğerinin üstüne atamadım. Yani benimde başıma geldi neden olay oldu bu anlamadım. Zaten o zamanlar gelince acisa da yaksa da yaptıracaksiniz kızlar. Biz korkutmak için demedik tabi size ama böyle etkileri de var maalesef.

ayyy ben bayilirim zaten cikolataya .hayatimin vazgecilmezi :)))) bazen kendi kendime espiri yapiyorum cikolata yiye yiye nur topu gibi bir cikolata kistim olustu
Canım ben netde okudum çikolata kisti nin dostu çikolata düşmanı balık yazıyordu.Ben 5 aydır birkere nefsimi köreltmek için yedim o kadar.Sende netde bak istersen görürsün.

Sağlık Ocağında yapan kadın sanırım hızlı verdi ilacı birde iğne içerde hareket ettiyse bilmiyorum neden oldu ama yapana bağlı oldu. Baya nohut oldu sert sert ve mor oldu. 3 haftada geçti. O kalçaya 2 hafta sokamadık iğne. Hep sağ kalça yapmamıza ramen Sinem hemşire öyle güzel yaptı ki noktalar bile belli olmadı. Bir de burda eskiler yazmıştı doğum yaklaştı bezeler yeni geçiyor diye. Çok kişi Yaşadı aynı sıkıntıyı. Inşallah başka arkadaşlar Yaşamaz. Bir de vücut yapın nasıl bilmiyorum ama bende pek yağ dokusu yok ondan daha çok acıtmış olabilir. Bi de Aklınızda olsun kızlar iğne olduktan sonra dağılsın diye sallarız ya kalçayı kesinlikle yanlışmış o Ağrı ve morluk yaparmış Sinem hemşire sadece sımsıkı bastır sallama sakın derdi.

yağ dokusuna bağlıysa sıkıntı olmaz bende hehe tabi canım yapana göre değişir bence de, yapanın eli ağırsa ve senin de vücudun hassassa yaşadığın sıkıntı normal canım tabi ama bendeki gibi popoluysan çok sıkıntı olmayabilir

Yağ dokusuna bağlı bende de sıkıntı olmaz. Alan geniş :) Keşke o aşamalara gelsem de paşa paşa vurulsam iğnemi. Nasipse o zaman ben de İrenbe'ye gider Sinem hemşireyi bulurum o zaman. Gerçi ben Nahide Hemşireyi çok seviyorum ikisinden birini bulur vurdururum . Ah ah o zamana bir gelem de :)

Kızlar merhaba..öğleden sonra irenbeden aradılar.. 11 yumurtamdan 4 ü ilk 24 saat içide döllenmiş. Kalan 7 taneyi bekliycez dedi..2. veya 3. gün döllenme olur mu ki ?? 11 yumurtanın hepsi işleme alınmış. Preşembe kaliteleri ve dondurulup dondurulmayacağı hakkkında bilgi vereceğiz dediler..Sizce sonradan döllenme olur mu?*??*

inşallah herşey yolunda gider de görürüz canımm

hayırlı uğurlu olsun canım benim. son dakka golü atan yumurtalar oluyormuş burdan okuduğum kadarıyla yanlış bilgilendirmiyim seni gene ama. inşallah kalan 7 tanesi de atak yapıp dölleniverirler de boll bol ve kaliteli embriyoların olur

Gözünaydın canım kalanlardan da Döllenen olabilir ama olmazsa bile sakın üzülme 4 te güzel bi sayı onlar kaliteli olsun yeter artar bile.

İnşallah canım.. önemli olan bir tane kaliteli ve bana sıkısıkı tutunan embriyo:) ama insan yine de ya döllenmezse,ya tutunmazsa, 3. güne gidemez de dondurulmazsa gibi deli endişelerle kapılıyor...

:). Insallah bende o aşamalara geleyimde şişlik morluk hepsine razıyım..İrenbede ki hemşirelerin gerçekten eli çok hafif,hiçbiri acıtmadı canımı sağolsunlar.Ama genel değerlendirmeyse Nahide Hemşire favorim :)

Çok güzel bir sonuç canım hiççç üzme kendini boşu boşuna.4 tanesi bile embriyo olsa harika önemli olan sana tutunmaları sağ salim Dünya'ya gelmeleri.Normal gebeliklerde 1 tane embriyo oluyor Ve Dünya'ya geliyor öyle düşün:)Aksi halde 11 embriyo tutunsa 11 bebek ederYanlış anlama moral vermek amacım keyiflen tadını çıkar diye.Benim ilk opum da hiç embriyom olmadı

evet canım durumun farkındayım 4 tane iyi bir sayı ama insan endişeleniyor yine de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…