- 3 Aralık 2012
- 1.270
- 1.219
- 133
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #13.721
canım bak ben de geçen hafta aynı endişeleri yaşıyodum. ama hep bundan sonrası Allah'a kalmış, ben elimden geleni yaptım dedim. çok düşünmedim (hiç düşünmemek elde değil ama kendimi de yemedim demek istiyorum). o yüzden üzülme hiç. hepsi gider inşallah sıkma hiç canınıGmat inşallah canım..insan endişeleniyor.. ya 4 tane de 3. güne gidemezse diye..beklemekten dua etmekten başka çaremiz yok.
Anlıyorum seni canım endişelenmemek mümkün değil süreçte. 4embriyo benim durumum için imkansız biliyormusunevet canım durumun farkındayım 4 tane iyi bir sayı ama insan endişeleniyor yine de..
Allah hakkımızda hayırlısini nasip etsin canım tedavinde kolaylık versin!tatlim gunaydin hic kendini rahatsiz hissetme bende ayni seyi yaptimtatile gidecegim diye duphastonu biraz gec aldim ve 10 gun kullandim .deniz hem ruhuma hemde bedenime iyi geldi .bugun regl de oldum pazartesi de hayirlisiyla histo :) ayrica bu uyanmalar ilac ve ignelerin etkisi en azindan benim oyle .deca uykusuzluk ve huzursuzluk yapiyor
canım bak ben de geçen hafta aynı endişeleri yaşıyodum. ama hep bundan sonrası Allah'a kalmış, ben elimden geleni yaptım dedim. çok düşünmedim (hiç düşünmemek elde değil ama kendimi de yemedim demek istiyorum). o yüzden üzülme hiç. hepsi gider inşallah sıkma hiç canını
canım bak ben de geçen hafta aynı endişeleri yaşıyodum. ama hep bundan sonrası Allah'a kalmış, ben elimden geleni yaptım dedim. çok düşünmedim (hiç düşünmemek elde değil ama kendimi de yemedim demek istiyorum). o yüzden üzülme hiç. hepsi gider inşallah sıkma hiç canın
Herkes aynı duyguları bu aşamalarda yaşıyordur eminim ..benim ki de gelip geçici işte..Rahatım canım..sonuçta elimizden geleni yaptık..Allahın isterse vereceğine yürekten inanıyorum..canım bak ben de geçen hafta aynı endişeleri yaşıyodum. ama hep bundan sonrası Allah'a kalmış, ben elimden geleni yaptım dedim. çok düşünmedim (hiç düşünmemek elde değil ama kendimi de yemedim demek istiyorum). o yüzden üzülme hiç. hepsi gider inşallah sıkma hiç canını
Yok hiç üzülmedim canım..benimki sadece ilk duyduğumdaki heyecanla karışık endişe..Sonuçta 1 tane olsun bizim olsun dimi..sen de hiç üzülme Allah 1 tane yumurta veriyor o da tutacaksa tutuyor. Ama diğer taraftan başkasına 30 tane yumurta veriyor hiç birisi tutmuyor..Olacağı varsa olacak ...Hepimizin hakkında hayırlısı olsun..Anlıyorum seni canım endişelenmemek mümkün değil süreçte. 4embriyo benim durumum için imkansız biliyormusunAllah tan Ümit kesilmez tabii.O Yüzden bence hiç üzülme..
Hahhahaha:)))) alemsin cnm ya mevzuyu nerelere getirmissin cok yasa emiCanımD dstn24 sanırım çok şanslı hem eli hafif birine denk gelmiş hemde popuşuda sağlammış ki arkadaşlara moral vermiş. bu arada bende abartildigi kadar değil gerçekten bacağımı kaldırıp diğerinin üstüne atamadım. Yani benimde başıma geldi neden olay oldu bu anlamadım. Zaten o zamanlar gelince acisa da yaksa da yaptıracaksiniz kızlar. Biz korkutmak için demedik tabi size ama böyle etkileri de var maalesef.
ahh kuzum ya beni arayıp dört tane den ucu dolledi dediklerinde ben havalara ucmustum hiçte aklıma kötü birşey getirmedim.sayı çok iyi sakin takılma gider hepsi onların inşallahevet canım durumun farkındayım 4 tane iyi bir sayı ama insan endişeleniyor yine de..
aha ahaHahhahaha:)))) alemsin cnm ya mevzuyu nerelere getirmissin cok yasa emipoposum sikiysa saglam olmasin yapcak bsy yok :)))) o igne ya girecek ya girecek varmi baska sözü olan ??? :))))
Cnm benim böyle konusup bizide üzme .ne güzel demissin allahtan ümit kesilmez. Ben yasadiklarimdan sonra anladimki kesilmiyormus gercekten.evet hic kolay degil sürec.ama kolay olan ne varki su dünyada. Allah yeterki herseyin hayirlisini nasip Etsin . Birde ben Suna cok inaniyorum ; Eger vakti geldiyse 1 embrioyla bile olur hatta 2 . 3. kalite . Ama helmediyse blast olsa bile olmuyor atastirdigim ve edindigim tecrübeye dayanarak söYlüyorum. Sen elinden geleni yap ve gerisini allaha birak. Pozitif ol kalbini bozan herseyden uzak durAnlıyorum seni canım endişelenmemek mümkün değil süreçte. 4embriyo benim durumum için imkansız biliyormusunAllah tan Ümit kesilmez tabii.O Yüzden bence hiç üzülme..
Amin âmin canım aynen öyle.Allah çok aratmasın hiçbirimizi,en kısa zamanda bizi evlat sahibi yapsın inşallah.Çok zor ve güç isteyen bir süreç..Yok hiç üzülmedim canım..benimki sadece ilk duyduğumdaki heyecanla karışık endişe..Sonuçta 1 tane olsun bizim olsun dimi..sen de hiç üzülme Allah 1 tane yumurta veriyor o da tutacaksa tutuyor. Ama diğer taraftan başkasına 30 tane yumurta veriyor hiç birisi tutmuyor..Olacağı varsa olacak ...Hepimizin hakkında hayırlısı olsun..
Ne bileyim bazen çok üzülüyorum kendimi garip hissediyorum ve yine yazarken bile ağlıyorum.Çok Sağol dualarımız karşılıklı.Allahım yardım etsin hepimize.Allahım ne zaman isterse o zaman olacak.Çevremden soranlarada aynen böyle diyorum.Cnm benim böyle konusup bizide üzme .ne güzel demissin allahtan ümit kesilmez. Ben yasadiklarimdan sonra anladimki kesilmiyormus gercekten.evet hic kolay degil sürec.ama kolay olan ne varki su dünyada. Allah yeterki herseyin hayirlisini nasip Etsin . Birde ben Suna cok inaniyorum ; Eger vakti geldiyse 1 embrioyla bile olur hatta 2 . 3. kalite . Ama helmediyse blast olsa bile olmuyor atastirdigim ve edindigim tecrübeye dayanarak söYlüyorum. Sen elinden geleni yap ve gerisini allaha birak. Pozitif ol kalbini bozan herseyden uzak dur
Ben razıyımaha aha
Süpersin yaHahhahaha:)))) alemsin cnm ya mevzuyu nerelere getirmissin cok yasa emipoposum sikiysa saglam olmasin yapcak bsy yok :)))) o igne ya girecek ya girecek varmi baska sözü olan ??? :))))
gunaydin canim sakin umudunu kaybetme bebisin gelecek zamani vardir onu bekliyordur .en kisa zamanda hersey yoluna girer ve hamile haberinini aliriz insallah .kızlar günaydınnn...dün kaan beyle görüştük.korka korka gittim ama..dediğimiz testten yapıcaz bakalım bunda da bişey çıkmazsa yapacak bişey yok artık dedi.bende ne yapacağımı şaşırdım bir sorun bulamıyoruz herşey iyi gidiyo ama niye olmuyo gene beceremedim dedi..kıyamam ya adam elinden geleni yapıyo ama olmuyo işte..yapcaz dedi aynen olana kadar devam dedim.bakalım hayırlısı artık son umudum bu test..bana öyle geliyo ki bu testtede sorun çıkmayacak..kafayı yicem artık yaa
Günaydın canım.Sebepsiz inrtilite Anladığım ama yaşın çok küçük önünde uzun zaman var.Bence biraz stresi at kafandan(biliyorum demesi kolay yapması zor hepimiz için) .Hayırlı zamanı vardır muhakkak onu bekliyordur minik:)kızlar günaydınnn...dün kaan beyle görüştük.korka korka gittim ama..dediğimiz testten yapıcaz bakalım bunda da bişey çıkmazsa yapacak bişey yok artık dedi.bende ne yapacağımı şaşırdım bir sorun bulamıyoruz herşey iyi gidiyo ama niye olmuyo gene beceremedim dedi..kıyamam ya adam elinden geleni yapıyo ama olmuyo işte..yapcaz dedi aynen olana kadar devam dedim.bakalım hayırlısı artık son umudum bu test..bana öyle geliyo ki bu testtede sorun çıkmayacak..kafayı yicem artık yaa
canım Histodan sonra neredeyse 1 hafta leke olacak tatil Plan'ı yapıyorsan aklında bulunsun. Ve ben girmezdim sanırım enfeksiyondan korkardım belki. Denizde zor ama riske atmazdım.deneyimli arkadaslar histo sonrasi transfere kadar denize gireniniz oldumu ?
Merhaba Gmat, Ben şu an opu ya hazırlanıyorum ama tatile gitmedim bu yaz hatta hiç denize de girmedim sırf bu sebepten dolayı.Normalde Yazları evde durmayız eşimle:) Ne bileyim dedim şimdi bu aşamada riske atmayayım.Ama ben biraz fazla evhamlıyım,rahat olmak en güzelide yapabileneC
canım Histodan sonra neredeyse 1 hafta leke olacak tatil Plan'ı yapıyorsan aklında bulunsun. Ve ben girmezdim sanırım enfeksiyondan korkardım belki. Denizde zor ama riske atmazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?