Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Gmat inşallah canım..insan endişeleniyor.. ya 4 tane de 3. güne gidemezse diye..beklemekten dua etmekten başka çaremiz yok.
canım bak ben de geçen hafta aynı endişeleri yaşıyodum. ama hep bundan sonrası Allah'a kalmış, ben elimden geleni yaptım dedim. çok düşünmedim (hiç düşünmemek elde değil ama kendimi de yemedim demek istiyorum). o yüzden üzülme hiç. hepsi gider inşallah sıkma hiç canını

Allah hakkımızda hayırlısini nasip etsin canım tedavinde kolaylık versin!

Anlıyorum seni canım endişelenmemek mümkün değil süreçte. 4embriyo benim durumum için imkansız biliyormusun Allah tan Ümit kesilmez tabii.O Yüzden bence hiç üzülme..
Yok hiç üzülmedim canım..benimki sadece ilk duyduğumdaki heyecanla karışık endişe..Sonuçta 1 tane olsun bizim olsun dimi..sen de hiç üzülme Allah 1 tane yumurta veriyor o da tutacaksa tutuyor. Ama diğer taraftan başkasına 30 tane yumurta veriyor hiç birisi tutmuyor..Olacağı varsa olacak ...Hepimizin hakkında hayırlısı olsun..

Hahhahaha:)))) alemsin cnm ya mevzuyu nerelere getirmissin cok yasa emi poposum sikiysa saglam olmasin yapcak bsy yok :)))) o igne ya girecek ya girecek varmi baska sözü olan ??? :))))

evet canım dediğim gibi benim hislerimin tam karşılığı endişe değil.. bir sonraki aşamanın sabırsız beklentisi..Allah hayırlısını versin hepimize.

Anlıyorum seni canım endişelenmemek mümkün değil süreçte. 4embriyo benim durumum için imkansız biliyormusun Allah tan Ümit kesilmez tabii.O Yüzden bence hiç üzülme..
Cnm benim böyle konusup bizide üzme .ne güzel demissin allahtan ümit kesilmez. Ben yasadiklarimdan sonra anladimki kesilmiyormus gercekten.evet hic kolay degil sürec.ama kolay olan ne varki su dünyada. Allah yeterki herseyin hayirlisini nasip Etsin . Birde ben Suna cok inaniyorum ; Eger vakti geldiyse 1 embrioyla bile olur hatta 2 . 3. kalite . Ama helmediyse blast olsa bile olmuyor atastirdigim ve edindigim tecrübeye dayanarak söYlüyorum. Sen elinden geleni yap ve gerisini allaha birak. Pozitif ol kalbini bozan herseyden uzak dur

Amin âmin canım aynen öyle.Allah çok aratmasın hiçbirimizi,en kısa zamanda bizi evlat sahibi yapsın inşallah.Çok zor ve güç isteyen bir süreç..

Ne bileyim bazen çok üzülüyorum kendimi garip hissediyorum ve yine yazarken bile ağlıyorum.Çok Sağol dualarımız karşılıklı.Allahım yardım etsin hepimize.Allahım ne zaman isterse o zaman olacak.Çevremden soranlarada aynen böyle diyorum.

kızlar günaydınnn...dün kaan beyle görüştük.korka korka gittim ama..dediğimiz testten yapıcaz bakalım bunda da bişey çıkmazsa yapacak bişey yok artık dedi.bende ne yapacağımı şaşırdım bir sorun bulamıyoruz herşey iyi gidiyo ama niye olmuyo gene beceremedim dedi..kıyamam ya adam elinden geleni yapıyo ama olmuyo işte..yapcaz dedi aynen olana kadar devam dedim.bakalım hayırlısı artık son umudum bu test..bana öyle geliyo ki bu testtede sorun çıkmayacak..kafayı yicem artık yaa

gunaydin canim sakin umudunu kaybetme bebisin gelecek zamani vardir onu bekliyordur .en kisa zamanda hersey yoluna girer ve hamile haberinini aliriz insallah .

Günaydın canım.Sebepsiz inrtilite Anladığım ama yaşın çok küçük önünde uzun zaman var.Bence biraz stresi at kafandan(biliyorum demesi kolay yapması zor hepimiz için) .Hayırlı zamanı vardır muhakkak onu bekliyordur minik:)

C
deneyimli arkadaslar histo sonrasi transfere kadar denize gireniniz oldumu ?
canım Histodan sonra neredeyse 1 hafta leke olacak tatil Plan'ı yapıyorsan aklında bulunsun. Ve ben girmezdim sanırım enfeksiyondan korkardım belki. Denizde zor ama riske atmazdım.

C

canım Histodan sonra neredeyse 1 hafta leke olacak tatil Plan'ı yapıyorsan aklında bulunsun. Ve ben girmezdim sanırım enfeksiyondan korkardım belki. Denizde zor ama riske atmazdım.
Merhaba Gmat, Ben şu an opu ya hazırlanıyorum ama tatile gitmedim bu yaz hatta hiç denize de girmedim sırf bu sebepten dolayı.Normalde Yazları evde durmayız eşimle:) Ne bileyim dedim şimdi bu aşamada riske atmayayım.Ama ben biraz fazla evhamlıyım,rahat olmak en güzelide yapabilene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…