Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

C

canım Histodan sonra neredeyse 1 hafta leke olacak tatil Plan'ı yapıyorsan aklında bulunsun. Ve ben girmezdim sanırım enfeksiyondan korkardım belki. Denizde zor ama riske atmazdım.
anladim canim.igne ilac vitamin derken heryerim sis odem var firsat buldukca denize girmeye calisiyorum .birde histo sonrasi igneler e fayda eder diye dusundum ama haklisin dikkat etmek gerek transfer oncesi .

ben firsat buldukca girdim wallahi tabiki kaan hocaya sorarak .beni cok rahatlatti .

Tabii canım en güzelini yapmışsın.Kaan Bey bizede dedi tatile gidin diye ama ben bu fikrimi söylemedim takıntılı hurafeli sanmasın diye
aha aha ...bence gitmeliydiniz ama .inanki deniz o kadar iyi geliyor ki insana .hem vucudundaki odemleri de aliyor .bak ben tatildeydim 3-4 gun hep denize girdim super rahatlamistim .simdi izmirdeyim yine sislik var rahatsiz oluyorum .

Tabii canım en güzelini yapmışsın.Kaan Bey bizede dedi tatile gidin diye ama ben bu fikrimi söylemedim takıntılı hurafeli sanmasın diye
Ayy sen çok komik kizsin yahu:) walla bende girmedim bu sene hiç girmeyede niyetim yok.onlar sağlıklı olsunda ben girmeyivereyim napayim.geçen hafya bir heves gittik alacatiya Gircem dedim.kumda yuruyemiyom zaten Annemler yatırdı beni sezlonga hepsi gitti denize.Allahım ne kalkabiliyorum ne kimidayabiliyorum sezlongta.sonra arkamdan bir kadarına kızım ameliyatlimisin sen geçmiş olsun Noldu ded? dedim teyze hamileyim bak buda gobek:) kadın demiştir kesin bana salak hamile ama kendini hasta saniyo:) sonrada bi azarladı beni ne işin var hamileysen burda diye bide ikiz olduğunu öğrendi bi dovmedigi kaldı.

:)) süpermiş Boşver bu sene böyle geçsin inşallah seneye bebişlerle girersin.
Nelere katlanıyoruz bir sene denize girmesek bir şey olmaz ki:)

Sağol tatlım:) seninki daha eğlenceliymiş:) Güneşte yanmışsındır valla,teyze ben olsam bende sana kızar gönderirim evehele senin durumunda olsam wc ye bile konvoyla giderim eşim diyor zaten yandımki ne yandım diye

Va
Valla canım ben sordum gidelim mı diye bize gidin iyi olur dedi ben de geçen yıl tatilin 2. Günu kolumu kırdım hic denize giremedim bu yıl da bu tedaviler Beni baya strese soktu okullar açılmadan hazır doktor da git diyorken tatil hakkımı kullanmak istedim sadece yumurta toplandıktan sonra 3 gün denize girme dedi sonra girebilirsiniz gelecek yılda hamile olduğum için giremeyeceğim (!) dedim en iyisi bu yılguzel bir tatil yapayım yap 3 yıl denize girmeden olur mu dedim

Walla bende öyleyim ya ilk zamanlar eniştem bile durmadan dalga geciyodu ne bu ya hasta gibisin sürekli ne nazliymissin diye:) şimdi alıştı ayakta gordumu hemen kızım ne kalktın yat cabbuk sen diyo:) Heee bu arada plaja gittigimde akşamüstü saat yediydi

Evet süper bir fikir! Seneye bende hamilelikti,doğumdu,bebek mevlüdüydü zaman bulamayabilirim dimi inşallah Allah'ım.. Olumlu Düşünelim hep pozitif olalım..Haftasonu gideyim bari:)

gunaydin canim sakin umudunu kaybetme bebisin gelecek zamani vardir onu bekliyordur .en kisa zamanda hersey yoluna girer ve hamile haberinini aliriz insallah .
inşallah canım büyük bir sabırsızlıkla bebişin gelmesini bekliyorum.hayırlısı artık biz elimizden geleni yapıyoruz. gerisi allaha kalmış inşallah bizide güldürcek

bu da olmayaınca çok kötü oldum valla..kendimi anca toparladım..bekliyorum bakalım ne zaman gelecek bizim minik..hepimiz için en hayırlısı olsun canım

inşallah canım büyük bir sabırsızlıkla bebişin gelmesini bekliyorum.hayırlısı artık biz elimizden geleni yapıyoruz. gerisi allaha kalmış inşallah bizide güldürcek
Canım herşeyin hayirlisi ve vakti saati geldiğinde oluyor rabbim en kısa zamanda yüzünüzü güldürecek ınan buna dualarim seninle

merhaba arkadaşlar bizde tüp bebek yaptırmaya karar verdik şuan merkez/doktor araştırmasıyla meşgulüz Kaan beyin tavsiyesini netten çok duydum görüşmeye gittiğimiz ilk merkez kent hastanesi tüp bebek merkeziydi doktorla görüşmüyorsun koordinatör bilgi veriyor biz gittiğimizde içeride görüşmekte olan çift vardı ve yarım saat bekledik o sırada transferi yapılmış bir hastayla muhabbet ettim 2 gün önce yumurtaları toplanmış ve 2 gün sonra iki tane embriyosu transfer edilmiş bunu duyunca o merkezden birden bire soğudum birde üzerine 7500 dolar (21 bin tl) harcadıklarını duyunca dedim eşime boşuna beklemeyelim biz burda gidelim.şimdi görüşmeden videolarını izleyip yorumları okuyup içime sinen Kaan beyle salı günü için ön görüşme randevusu aldım.sorunumuz sperm hareketsizliği yani %5 hareketli sperm var bende görünürde birşey çıkmadı inşallah çıkmaz 1 tane aşılama denedik boşu boşuna denemişiz tutmadı...

Hayırlısı olsun doğru seçim inşallah Kaan Bey ugurlu gelir:)

tedaviniz hayırlı olsun :) hoşgeldiniz aramıza:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…