Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Hoşgeldin K kahve_delisi :) bizde de aynı sorun vardı sperm yetersizliği ve yumurta rezervinde azalma. Kaan Hoca doğru bir karar, İnşallah olumlu sonuç alırsın, şimdiden tedavin hayırlı olsun.

[Qkumsall35, post: 42255035, member: 672158"]Hoşgeldin K kahve_delisi :) bizde de aynı sorun vardı sperm yetersizliği ve yumurta rezervinde azalma. Kaan Hoca doğru bir karar, İnşallah olumlu sonuç alırsın, şimdiden tedavin hayırlı olsun.[/QUOTE]
Cok teşekkür ederim canim umut oldun bana :)

TE="cinarada, post: 42251736, member: 430833"]tedaviniz hayırlı olsun :) hoşgeldiniz aramıza:)[/QUOTE]
Teşekkür ederim canım :)

merhaba kızlar,bugün merkezle görüştük ve 4 tane 1.kalite embriyonuzu donduruyoruz denildi.İnş.devamı da güzel olur..yarın decapeptyl depot iğnem ve duphaston tabletim beni bekliyor..iğnenin vurulma saati fln yok değil mi,ilaç içinde günde 3 defa olmak üzere 1 hafta kullanmamı söyledi Kaan Bey. Son gelişmeler bunlar..

gozun aydin canim cok sevindim insallah sonrasida cok guzel olur .benim deca yi merkzde yapmislardi saati yoktu .

hadi bakalım harika bence canım:) iğne için saat vermediler, ben sabah vurdum, göbekten.

Hayırlı olsun tedavin,en kısa zamanda inşallah bebeğine kavuşursun..Kaan Bey i tercih etmende çok iyi olmuş,en doğru seçimi yapmışsın bencede.

hadi bakalım harika bence canım:) iğne için saat vermediler, ben sabah vurdum, göbekten.

ben şuan İzmir'de değilim hastaneye mi gitsem yoksa diğerlerinde olduğu gibi eşime mi yaptırsam iğneyi acaba..iğne biraz büyük,donuyo...vsvs farklı bir iğne gibi yorumlar okuyunca arada kaldım canım.

ben şuan İzmir'de değilim hastaneye mi gitsem yoksa diğerlerinde olduğu gibi eşime mi yaptırsam iğneyi acaba..iğne biraz büyük,donuyo...vsvs farklı bir iğne gibi yorumlar okuyunca arada kaldım canım.
canım evet iğne ucu diğerlerine göre büyük ama inan hiç acımıyor. bi de ben mesela çok heyecanlandım bi türlü üstümü sıyıramadım heyecandan ve doncak korkusundan:)) ama öyle pat diye donmuyor zaten ilacı hazırlayıp hemen yaptırıverirsin bişiycik olmaz. eşin yapabilir bence, ben pek güvenemedim hastaneye falan konu tüp bebek olunca..

Teşekkürler canım rahatlattın beni. Öncekiler gibi 3 parmak sağ sol civarı değil mi bi de iğne ucu da uzun yine sonuna kadar batcak mı ☺

Teşekkürler canım rahatlattın beni. Öncekiler gibi 3 parmak sağ sol civarı değil mi bi de iğne ucu da uzun yine sonuna kadar batcak mı ☺
ne demek canım ben de sorup durmuştum burda kızlar anlattı hep sağolsunlar:)) evet canım aynen 3 parmak mesafede, ve iğne sonuna kadar batıcak. hiç sıkıntı etme valla ben zangır zangır titremiştim yapamicam diye hiç farketmedi diğerlerine göre

Hayırlı olsun tedavin,en kısa zamanda inşallah bebeğine kavuşursun..Kaan Bey i tercih etmende çok iyi olmuş,en doğru seçimi yapmışsın bencede.
yaaaa gerçekten böyle kaan bey hakkında iyi seçim yaptığımı duydukça sabırsızlanıyorum biran önce tedaviye başlamak istiyorum.şükürler olsun izmirde bu kadar övgüyle bahsedilen bir doktor var ve şükürler olsun imkanlarımız yeterli.allahım imkanı olmayanlara yardım etsin bol kazançlar versin çaresizlikten bebek sahibi tedavisi olamayanların yardımcısı olsun....

Canım iğnenin Görüntüsü ürkütücü olsada yaparken acımamıştı hiç. Bende merkezde yaptırmıştım. Yaptırmadan önce YouTube dan videosunu izle önce sen anla sonra yapacak kişiye anlat. Hazırlamasıda biraz değişik. Bu arada gözünaydın bak 4üde 1.kalite demiştim sana. Inşallah istediğin kadarı Bebeğin olur.

arkadaşlar size birşey sormak istiyorum.biz haziran ayında aşılama yaptırmıştık.doktor bana gonal f 450 vermişti 3 kutu bir tanesi açıldı diğer ikisi kapalı bir şekilde buzdolabında bekliyor acaba diyorum kaan bey o ilaçtan verirmi?işeme yararmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…