- 7 Nisan 2015
- 145
- 148
- 23
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #13.761
Hoşgeldin K kahve_delisi :) bizde de aynı sorun vardı sperm yetersizliği ve yumurta rezervinde azalma. Kaan Hoca doğru bir karar, İnşallah olumlu sonuç alırsın, şimdiden tedavin hayırlı olsun.merhaba arkadaşlar bizde tüp bebek yaptırmaya karar verdik şuan merkez/doktor araştırmasıyla meşgulüz Kaan beyin tavsiyesini netten çok duydum görüşmeye gittiğimiz ilk merkez kent hastanesi tüp bebek merkeziydi doktorla görüşmüyorsun koordinatör bilgi veriyor biz gittiğimizde içeride görüşmekte olan çift vardı ve yarım saat bekledik o sırada transferi yapılmış bir hastayla muhabbet ettim 2 gün önce yumurtaları toplanmış ve 2 gün sonra iki tane embriyosu transfer edilmiş bunu duyunca o merkezden birden bire soğudum birde üzerine 7500 dolar (21 bin tl) harcadıklarını duyunca dedim eşime boşuna beklemeyelim biz burda gidelim.şimdi görüşmeden videolarını izleyip yorumları okuyup içime sinen Kaan beyle salı günü için ön görüşme randevusu aldım.sorunumuz sperm hareketsizliği yani %5 hareketli sperm var bende görünürde birşey çıkmadı inşallah çıkmaz 1 tane aşılama denedik boşu boşuna denemişiz tutmadı...
Cok cok tesekkur ederim mutlu oldum dogru yerde oldugumu duymaktan :)Hayırlısı olsun guzel.eçim inşallah Kaan Bey ugurlu gelir:)
Amiiin canim cok tesekkur ederim dogru yerde oldugumu duymak cok guzel.umut oluyorsunuz bana :)Hayırlısı olsun doğru seçim inşallah Kaan Bey ugurlu gelir:)
gozun aydin canim cok sevindimmerhaba kızlar,bugün merkezle görüştük ve 4 tane 1.kalite embriyonuzu donduruyoruz denildi.İnş.devamı da güzel olur..yarın decapeptyl depot iğnem ve duphaston tabletim beni bekliyor..iğnenin vurulma saati fln yok değil mi,ilaç içinde günde 3 defa olmak üzere 1 hafta kullanmamı söyledi Kaan Bey. Son gelişmeler bunlar..
gobisten canimAmin canım.Hepimizin güzel sonuçlanır inşallah. karnından mı kalçadan mı vurunmuştun sen?
iyi yapan birini bulmaya calis canim .ben deca yi hep merkezde yaptiriyorum .hadi hayırlısı..hastaneye giderim sanırm..didimdeyim.umarım hemşireler biliodr bu iğneyi
hadi bakalım harika bence canım:) iğne için saat vermediler, ben sabah vurdum, göbekten.merhaba kızlar,bugün merkezle görüştük ve 4 tane 1.kalite embriyonuzu donduruyoruz denildi.İnş.devamı da güzel olur..yarın decapeptyl depot iğnem ve duphaston tabletim beni bekliyor..iğnenin vurulma saati fln yok değil mi,ilaç içinde günde 3 defa olmak üzere 1 hafta kullanmamı söyledi Kaan Bey. Son gelişmeler bunlar..
Hayırlı olsun tedavin,en kısa zamanda inşallah bebeğine kavuşursun..Kaan Bey i tercih etmende çok iyi olmuş,en doğru seçimi yapmışsın bencede.merhaba arkadaşlar bizde tüp bebek yaptırmaya karar verdik şuan merkez/doktor araştırmasıyla meşgulüz Kaan beyin tavsiyesini netten çok duydum görüşmeye gittiğimiz ilk merkez kent hastanesi tüp bebek merkeziydi doktorla görüşmüyorsun koordinatör bilgi veriyor biz gittiğimizde içeride görüşmekte olan çift vardı ve yarım saat bekledik o sırada transferi yapılmış bir hastayla muhabbet ettim 2 gün önce yumurtaları toplanmış ve 2 gün sonra iki tane embriyosu transfer edilmiş bunu duyunca o merkezden birden bire soğudum birde üzerine 7500 dolar (21 bin tl) harcadıklarını duyunca dedim eşime boşuna beklemeyelim biz burda gidelim.şimdi görüşmeden videolarını izleyip yorumları okuyup içime sinen Kaan beyle salı günü için ön görüşme randevusu aldım.sorunumuz sperm hareketsizliği yani %5 hareketli sperm var bende görünürde birşey çıkmadı inşallah çıkmaz 1 tane aşılama denedik boşu boşuna denemişiz tutmadı...
hadi bakalım harika bence canım:) iğne için saat vermediler, ben sabah vurdum, göbekten.
canım evet iğne ucu diğerlerine göre büyük ama inan hiç acımıyor. bi de ben mesela çok heyecanlandım bi türlü üstümü sıyıramadım heyecandan ve doncak korkusundan:)) ama öyle pat diye donmuyor zaten ilacı hazırlayıp hemen yaptırıverirsin bişiycik olmaz. eşin yapabilir bence, ben pek güvenemedim hastaneye falan konu tüp bebek olunca..ben şuan İzmir'de değilim hastaneye mi gitsem yoksa diğerlerinde olduğu gibi eşime mi yaptırsam iğneyi acaba..iğne biraz büyük,donuyo...vsvs farklı bir iğne gibi yorumlar okuyunca arada kaldım canım.
canım evet iğne ucu diğerlerine göre büyük ama inan hiç acımıyor. bi de ben mesela çok heyecanlandım bi türlü üstümü sıyıramadım heyecandan ve doncak korkusundan:)) ama öyle pat diye donmuyor zaten ilacı hazırlayıp hemen yaptırıverirsin bişiycik olmaz. eşin yapabilir bence, ben pek güvenemedim hastaneye falan konu tüp bebek olunca..
ne demek canım ben de sorup durmuştum burda kızlar anlattı hep sağolsunlar:)) evet canım aynen 3 parmak mesafede, ve iğne sonuna kadar batıcak. hiç sıkıntı etme valla ben zangır zangır titremiştim yapamicam diyeTeşekkürler canım rahatlattın beni. Öncekiler gibi 3 parmak sağ sol civarı değil mi bi de iğne ucu da uzun yine sonuna kadar batcak mı ☺
yaaaa gerçekten böyle kaan bey hakkında iyi seçim yaptığımı duydukça sabırsızlanıyorum biran önce tedaviye başlamak istiyorum.şükürler olsun izmirde bu kadar övgüyle bahsedilen bir doktor var ve şükürler olsun imkanlarımız yeterli.allahım imkanı olmayanlara yardım etsin bol kazançlar versin çaresizlikten bebek sahibi tedavisi olamayanların yardımcısı olsun....Hayırlı olsun tedavin,en kısa zamanda inşallah bebeğine kavuşursun..Kaan Bey i tercih etmende çok iyi olmuş,en doğru seçimi yapmışsın bencede.
Canım iğnenin Görüntüsü ürkütücü olsada yaparken acımamıştı hiç. Bende merkezde yaptırmıştım. Yaptırmadan önce YouTube dan videosunu izle önce sen anla sonra yapacak kişiye anlat. Hazırlamasıda biraz değişik. Bu arada gözünaydın bak 4üde 1.kalite demiştim sana. Inşallah istediğin kadarı Bebeğin olur.Teşekkürler canım rahatlattın beni. Öncekiler gibi 3 parmak sağ sol civarı değil mi bi de iğne ucu da uzun yine sonuna kadar batcak mı ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?