- 5 Mayıs 2015
- 444
- 519
- 53
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #13.781
Aynen öyle canım.Amin âmin..yaaaa gerçekten böyle kaan bey hakkında iyi seçim yaptığımı duydukça sabırsızlanıyorum biran önce tedaviye başlamak istiyorum.şükürler olsun izmirde bu kadar övgüyle bahsedilen bir doktor var ve şükürler olsun imkanlarımız yeterli.allahım imkanı olmayanlara yardım etsin bol kazançlar versin çaresizlikten bebek sahibi tedavisi olamayanların yardımcısı olsun....
igne profu olduk artik :) kimse bizi durduramazne demek canım ben de sorup durmuştum burda kızlar anlattı hep sağolsunlar:)) evet canım aynen 3 parmak mesafede, ve iğne sonuna kadar batıcak. hiç sıkıntı etme valla ben zangır zangır titremiştim yapamicam diyehiç farketmedi diğerlerine göre
hahahah aynen valla yaa... herkes kendi hemşiresi oldu resmen:)) Allahım emeklerimizin karşılığını verir inşallahh...igne profu olduk artik :) kimse bizi durduramaz
Canım iğnenin Görüntüsü ürkütücü olsada yaparken acımamıştı hiç. Bende merkezde yaptırmıştım. Yaptırmadan önce YouTube dan videosunu izle önce sen anla sonra yapacak kişiye anlat. Hazırlamasıda biraz değişik. Bu arada gözünaydın bak 4üde 1.kalite demiştim sana. Inşallah istediğin kadarı Bebeğin olur.
aminnn tatlim :) sen regl oldunmu ?hahahah aynen valla yaa... herkes kendi hemşiresi oldu resmen:)) Allahım emeklerimizin karşılığını verir inşallahh...
yok canım ya gözüm yolda:) bugün olursam haftaya cumt hist. olur muyum diye ince hesaplar peşindeyim:) pazar off günüm de, dinlenirim hem düşüncesi var:) ama gelemedi bi türlü adet efendiaminnn tatlim :) sen regl oldunmu ?
aha aha zaten oyle olur istedigin zaman gelmez tatile veya onemli islerine denk geliryok canım ya gözüm yolda:) bugün olursam haftaya cumt hist. olur muyum diye ince hesaplar peşindeyim:) pazar off günüm de, dinlenirim hem düşüncesi var:) ama gelemedi bi türlü adet efendi
merhaba, hoşgeldin. kaan bey doğru tercih. tüp bebekte en zorlu gruba giren beni gebe bıraktı. hiç yılmadı. vazgeçmedi. umarım hakkında hayırlısı olur. kaan bey genellikle gonal f veriyor. ama bazen kişinin durumuna göre farklı iğne de olabiliyor. sen kaan beye söylersin elimde gonal f var diye. o da uygun görürse onu verir. zaten pahalı en azından masrafın düşer.arkadaşlar size birşey sormak istiyorum.biz haziran ayında aşılama yaptırmıştık.doktor bana gonal f 450 vermişti 3 kutu bir tanesi açıldı diğer ikisi kapalı bir şekilde buzdolabında bekliyor acaba diyorum kaan bey o ilaçtan verirmi?işeme yararmı?
Himm iste demek ondan bizi ertelediler öyle:) neyse yine kısmet değilmiş görüşmekD Difrenbahya canım nasılsın? ben haftaya cumartesi.ye randevu aldım. ama danışmadaki kız kaan bey cumartesi günleri zorunlu sebepler olmadıkça gebelik takibi yapmak istemiyormuş. sende sormuştun ya haftaiçi zor oluyor haftasonu alırım diye. durum böyle.
Âmin canım Aynen:) bu yaşıma kadar bilmediğim bütün jinekolojik bilgileri öğrendim,saf saf gezmişim 34 yılhahahah aynen valla yaa... herkes kendi hemşiresi oldu resmen:)) Allahım emeklerimizin karşılığını verir inşallahh...
artık bir dahakine inşallah. zaten bundan sonra haftaiçine almak durumundayımHimm iste demek ondan bizi ertelediler öyle:) neyse yine kısmet değilmiş görüşmek
hahahah ay canım sorma valla eşime anlatıyorum bazen böyle böyle olması gerek falan, yazık boş boş bakıyo suratıma amma araştırmışsın diyoÂmin canım Aynen:) bu yaşıma kadar bilmediğim bütün jinekolojik bilgileri öğrendim,saf saf gezmişim 34 yılinsan az bir okur dimi rezerv nedir histo nedir marula evresi nedir
Evet bende Her akşam ders veriyorum resmen yeni edindiğim bilgilerlehahahah ay canım sorma valla eşime anlatıyorum bazen böyle böyle olması gerek falan, yazık boş boş bakıyo suratıma amma araştırmışsın diyobi bilse prof. olcaz yakında hakkaten
bizimkide oyle :) mesela acaba su nasil olur diye bazen sesli dusunuyorum cevap su : profesor sen internetine girip bakasanaEvet bende Her akşam ders veriyorum resmen yeni edindiğim bilgilerleBenim eşimde bence hiçbirşey anlamıyor,anlamış gibi yapıyor kızmayayım hormonlarım atağa geçmesin diye
Evet bende Her akşam ders veriyorum resmen yeni edindiğim bilgilerleBenim eşimde bence hiçbirşey anlamıyor,anlamış gibi yapıyor kızmayayım hormonlarım atağa geçmesin diye
heheh aynen bizimki de anlamış gibi yapıyor çok gülüyorum bi "hıı" diyişi var ki akla ziyanbizimkide oyle :) mesela acaba su nasil olur diye bazen sesli dusunuyorum cevap su : profesor sen internetine girip bakasana
tahmin ediyorum baymis bakislar he he demelerheheh aynen bizimki de anlamış gibi yapıyor çok gülüyorum bi "hıı" diyişi var ki akla ziyan
hayırlı uğurlu olsun çok sevindim hem bebişinize hemde kaan bey için yazdıklarınıza :) evet görüşmeye gidince bahsediyim iğnelerden belki dediğiniz gibi azda olsa masrafımız düşer :)merhaba, hoşgeldin. kaan bey doğru tercih. tüp bebekte en zorlu gruba giren beni gebe bıraktı. hiç yılmadı. vazgeçmedi. umarım hakkında hayırlısı olur. kaan bey genellikle gonal f veriyor. ama bazen kişinin durumuna göre farklı iğne de olabiliyor. sen kaan beye söylersin elimde gonal f var diye. o da uygun görürse onu verir. zaten pahalı en azından masrafın düşer.
Aynennnnn hı hı hımmm öylemiii v.stahmin ediyorum baymis bakislar he he demeler
adamlar napsin anacim oyle kisa bir surec degilki vitamin yok igne ilac opu histo transfer bayginlik geciriyorlartahmin ediyorum baymis bakislar he he demeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?