Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Aynen öyle canım.Amin âmin..

igne profu olduk artik :) kimse bizi durduramaz

evettt teşekkür ederimmm..hayırlısı diyorum.Aşama aşama ilerliyoruz bakalım. İnşallah.

merhaba, hoşgeldin. kaan bey doğru tercih. tüp bebekte en zorlu gruba giren beni gebe bıraktı. hiç yılmadı. vazgeçmedi. umarım hakkında hayırlısı olur. kaan bey genellikle gonal f veriyor. ama bazen kişinin durumuna göre farklı iğne de olabiliyor. sen kaan beye söylersin elimde gonal f var diye. o da uygun görürse onu verir. zaten pahalı en azından masrafın düşer.

D Difrenbahya canım nasılsın? ben haftaya cumartesi.ye randevu aldım. ama danışmadaki kız kaan bey cumartesi günleri zorunlu sebepler olmadıkça gebelik takibi yapmak istemiyormuş. sende sormuştun ya haftaiçi zor oluyor haftasonu alırım diye. durum böyle.

Himm iste demek ondan bizi ertelediler öyle:) neyse yine kısmet değilmiş görüşmek

hahahah aynen valla yaa... herkes kendi hemşiresi oldu resmen:)) Allahım emeklerimizin karşılığını verir inşallahh...
Âmin canım Aynen:) bu yaşıma kadar bilmediğim bütün jinekolojik bilgileri öğrendim,saf saf gezmişim 34 yılinsan az bir okur dimi rezerv nedir histo nedir marula evresi nedir

Âmin canım Aynen:) bu yaşıma kadar bilmediğim bütün jinekolojik bilgileri öğrendim,saf saf gezmişim 34 yılinsan az bir okur dimi rezerv nedir histo nedir marula evresi nedir
hahahah ay canım sorma valla eşime anlatıyorum bazen böyle böyle olması gerek falan, yazık boş boş bakıyo suratıma amma araştırmışsın diyo bi bilse prof. olcaz yakında hakkaten

hahahah ay canım sorma valla eşime anlatıyorum bazen böyle böyle olması gerek falan, yazık boş boş bakıyo suratıma amma araştırmışsın diyo bi bilse prof. olcaz yakında hakkaten
Evet bende Her akşam ders veriyorum resmen yeni edindiğim bilgilerleBenim eşimde bence hiçbirşey anlamıyor,anlamış gibi yapıyor kızmayayım hormonlarım atağa geçmesin diye

Evet bende Her akşam ders veriyorum resmen yeni edindiğim bilgilerleBenim eşimde bence hiçbirşey anlamıyor,anlamış gibi yapıyor kızmayayım hormonlarım atağa geçmesin diye
bizimkide oyle :) mesela acaba su nasil olur diye bazen sesli dusunuyorum cevap su : profesor sen internetine girip bakasana

bizimkide oyle :) mesela acaba su nasil olur diye bazen sesli dusunuyorum cevap su : profesor sen internetine girip bakasana
heheh aynen bizimki de anlamış gibi yapıyor çok gülüyorum bi "hıı" diyişi var ki akla ziyan

hayırlı uğurlu olsun çok sevindim hem bebişinize hemde kaan bey için yazdıklarınıza :) evet görüşmeye gidince bahsediyim iğnelerden belki dediğiniz gibi azda olsa masrafımız düşer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…