- 3 Aralık 2012
- 1.270
- 1.219
- 133
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #13.801
aynen valla onlar stresten strese giriyolar... zor bir süreçmiş vesselam... :)adamlar napsin anacim oyle kisa bir surec degilki vitamin yok igne ilac opu histo transfer bayginlik geciriyorlar
aynen oyle :))))) sen listeyi revize edecekmisin ?aynen valla onlar stresten strese giriyolar... zor bir süreçmiş vesselam... :)
aynen oyle :))))) sen listeyi revize edecekmisin ?
aha aha kalbim ne temiz sen revize etmissin bilemaynen oyle :))))) sen listeyi revize edecekmisin ?
ay hakkaten:)) içine doğmuş resmen canım:)aha aha kalbim ne temiz sen revize etmissin bilem
histo bekleyen var baya transferde yakin olur arka arkaya insallah pozitif sonuclar alir :)ay hakkaten:)) içine doğmuş resmen canım:)
Aynen kızlar benim eşimde ne zaman olacak transfer diye sabırsızlıkla bekliyor Bir sorum olacaktı size transfer işleminde adetle birlikte ilaçlara başlanıp ortalama kaç gün sonra oluyoraynen valla onlar stresten strese giriyolar... zor bir süreçmiş vesselam... :)
Türkiye'yi bilmem ama izmirde gidebileceğiniz şüphesiz en iyi isim Kaan hoca.[/QUOTE]Arkadaşlar. İlk tüp bebek denememi ist.da özel bir merkezde yaptırdım maalesef olumlu sonuç alamadık. Şimdi İzmirde iyi bir merkez araştırıyorum. Dr. Kaan Bozkurt nasıl öneriyor musunuz? Çok yıprandım artık doğru seçim olsun istiyorum. Lütfen yardım edin. Ciddi Polikistik overim. Olumlu sonuç alanlar yazabilir mi? Ya da İzmirde başka iyi tüp bebek doktorları bilen?
Arkadaşlar. İlk tüp bebek denememi ist.da özel bir merkezde yaptırdım maalesef olumlu sonuç alamadık. Şimdi İzmirde iyi bir merkez araştırıyorum. Dr. Kaan Bozkurt nasıl öneriyor musunuz? Çok yıprandım artık doğru seçim olsun istiyorum. Lütfen yardım edin. Ciddi Polikistik overim. Olumlu sonuç alanlar yazabilir mi? Ya da İzmirde başka iyi tüp bebek doktorları bilen?
igne profu olduk artik :) kimse bizi durduramaz
geçmiş olsun canım... acımadı di mi? hadi bakalım...ben dün deca.yı eşime yaptırdım diğerlerinde olduğu gibi .. ve de hastaneye güvenemedik,yazlıktayız ve hastanedeki hemşire de bu iğnyle ilk kez karşılaşıyor olabilir ve yoğunlukta aceleyle yapar geçer diye düşündük..şükür ki sıkıntı yok...beklemedeyiz
geçmiş olsun canım... acımadı di mi? hadi bakalım...
di mi insanın gözünün korktuğu gibi değil acısı:) hissetmezsin de canım bişiy inşallah...yok canım en kolay, en acısız iğnelerimden biriydi diyebilirim.Sonrasında da bariz bir yan etki hissetmedim.
kızlar selam,
adet oldum nihayet bugün. aradım merkezi, hastalığım 7 gün sürüyo normalde ama geçen ay lekelenmelerle 10 günü bulmuştu, şimdilik 31'ine gün verdiler, cumartesi takip edin devam ediyorsa tarih değiştiririz dediler...
inşallah herşey yolunda gider de hayırlısıyla hist.den sonra transfer de olur... ve güzel son...
zaman ilerliyor, heyecan sarıyor... Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah...
evet canım aynen çok yakın gidiyoruz:) vardı tabii canım salı öğlen son duphastonumu içtim 1 saat önce de adet oldum. yani bıraktıktan sonra 4. gün. önceki içişimde de bıraktıktan sonraki 3. gün olmuştum canım.hadi hayırlısı canım.. maşallah peş peşeyiz.seni izliyorum süreçte duphastonun var mıydı senin ne zaman bitmişti ve de adetini oldun?
kizlar onceden pek heyecanim yoktu ama pazartesi gunu histo olacagim ya sonra kismetse transfer heyecanmi sardi beni neevet canım aynen çok yakın gidiyoruz:) vardı tabii canım salı öğlen son duphastonumu içtim 1 saat önce de adet oldum. yani bıraktıktan sonra 4. gün. önceki içişimde de bıraktıktan sonraki 3. gün olmuştum canım.
bakalım histereskopim ne gün olacak... ve transferim Allah kısmet ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?