Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Arkadaşlar. İlk tüp bebek denememi ist.da özel bir merkezde yaptırdım maalesef olumlu sonuç alamadık. Şimdi İzmirde iyi bir merkez araştırıyorum. Dr. Kaan Bozkurt nasıl öneriyor musunuz? Çok yıprandım artık doğru seçim olsun istiyorum. Lütfen yardım edin. Ciddi Polikistik overim. Olumlu sonuç alanlar yazabilir mi? Ya da İzmirde başka iyi tüp bebek doktorları bilen?

Türkiye'yi bilmem ama izmirde gidebileceğiniz şüphesiz en iyi isim Kaan hoca.[/QUOTE]

hoşgeldin aramıza diyorum şimdiden.. dilerseniz önceki rapor,tahlil,belgelernizle ücretsiz ön görüşmeye merkeze gidebilirsiniz..Kaan Bey ile görüşür aklınızdaki tedirgnlikleri atarsınız ve bir yol çizersiniz..İzmir için söylüyorum kesinlikle en doğru adres.

igne profu olduk artik :) kimse bizi durduramaz

ben dün deca.yı eşime yaptırdım diğerlerinde olduğu gibi .. ve de hastaneye güvenemedik,yazlıktayız ve hastanedeki hemşire de bu iğnyle ilk kez karşılaşıyor olabilir ve yoğunlukta aceleyle yapar geçer diye düşündük..şükür ki sıkıntı yok...beklemedeyiz

geçmiş olsun canım... acımadı di mi? hadi bakalım...

kızlar selam,
adet oldum nihayet bugün. aradım merkezi, hastalığım 7 gün sürüyo normalde ama geçen ay lekelenmelerle 10 günü bulmuştu, şimdilik 31'ine gün verdiler, cumartesi takip edin devam ediyorsa tarih değiştiririz dediler...
inşallah herşey yolunda gider de hayırlısıyla hist.den sonra transfer de olur... ve güzel son...
zaman ilerliyor, heyecan sarıyor... Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah...

hadi hayırlısı canım.. maşallah peş peşeyiz.seni izliyorum süreçte duphastonun var mıydı senin ne zaman bitmişti ve de adetini oldun?

hadi hayırlısı canım.. maşallah peş peşeyiz.seni izliyorum süreçte duphastonun var mıydı senin ne zaman bitmişti ve de adetini oldun?
evet canım aynen çok yakın gidiyoruz:) vardı tabii canım salı öğlen son duphastonumu içtim 1 saat önce de adet oldum. yani bıraktıktan sonra 4. gün. önceki içişimde de bıraktıktan sonraki 3. gün olmuştum canım.
bakalım histereskopim ne gün olacak... ve transferim Allah kısmet ederse

kizlar onceden pek heyecanim yoktu ama pazartesi gunu histo olacagim ya sonra kismetse transfer heyecanmi sardi beni ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…