Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

27 Ağustos'ta bitio benim duphaston :) hayırlısı canım ya..güzel devam ettiririz inşallah.
benim histonun olacağı gün sen de adet olursun belki:) inşallah canım amin:))
kizlar onceden pek heyecanim yoktu ama pazartesi gunu histo olacagim ya sonra kismetse transfer heyecanmi sardi beni ne
ayy evet senin çok az kaldı cnm valla:)) ben bile heyecanlanıyorum gün geçtikçe:))

B berlin74 canım senle de yakın gidiozz valla sonrasını bilmiyorum ama kendime istediklerimi sizlere de istiyorum.Allah kolaylık versin bizlere.☺
Evet tatlim yakin giden bircok arkadasimiz daha var .Allah hepimize pozitif sonuc almayi nasip etsin .Cok zor sureclerden geciyoruz cunki .Allah hepimizin yardimcisi olsun canim

benim histonun olacağı gün sen de adet olursun belki:) inşallah canım amin:))

ayy evet senin çok az kaldı cnm valla:)) ben bile heyecanlanıyorum gün geçtikçe:))
sorma :) ben gayet sogukkanli ilerledim hep tedavi boyunca .Tabiki uzuldugum zamanlarda oldu .İlk yumurta takibini yarida kesmek zorunda kalmistik .Sonradan az yumurta zor dollenen ve bolunen yumurtalar.Oyle boyle sona yaklasiyoruz .Allah hicbirimizin emegini bosa cikarmasin :)))

kızlar ne var ne yok artık maalesef takip edemiyorum bi ara 70 saya vardı gözümde büyüdü saldım gitti bende kimler ne durumda yumurta toplama işleminde olanların bol kaliteli embriyosu olsun transfer sonucu bekleyenler inşallah hayırlsı ile bizleri sevindirir hamile olan arkadaşlarımızda sağlıcakla kucaklarına alırlar minnak meleklerini inşallah

Arkadaşlar rahim duvarında kalınlaşma problemi olan ya da zor kalınlaşan var mı eğer varsa bu sorunu aşabildinizmi benim bu ay rahim kalınlaştırılıp parça alınıp test yapılacaktı ama rahim duvarı kalınlaşmıyor

Benim canim zor kalinlasiyor.. gunde 2 bardak nar suyu (organik olacak)

histereskopiden sonra rahim kalinlastirma mi olcak kizlar? hist. transfer arasi mi icmek lazim nar suyunu?

UOTE="daisyp, post: 42289183, member: 626869"]Benim canim zor kalinlasiyor.. gunde 2 bardak nar suyu (organik olacak)[/QUOTE]
Benim canim zor kalinlasiyor.. gunde 2 bardak nar suyu (organik olacak)
Ben günde bir bardak içtim nar suyu ama hiç fayda etmedi bidahaki ay 2 -3 bardak içeyim bari

histereskopiden sonra rahim kalinlastirma mi olcak kizlar? hist. transfer arasi mi icmek lazim nar suyunu?
canım histodan sonra telefonla arayacaklar yani histo günü. eğer herşey yolunda ilaçlara başlayabilirsiniz dediklerinde o günü içmeye başla. günde 2 bardak yeterli. %100 dimes nar suyu alabilirsin. büyük marketlerde bulunuyor. 2 bardaktan fazla içmeyin bence. birde ilaç kullanılacak bu sefer fazla kalınlaşır ve iptal olabilir.

anladim canim benim insallah hersey yolunda gider yaa... hemen aliyim o
gun canim bakalim insallah fayda eder.. aman Allah korusun iptal falan olmasin hayirlisiyla olsun insallah yaa..

anladim canim benim insallah hersey yolunda gider yaa... hemen aliyim o
gun canim bakalim insallah fayda eder.. aman Allah korusun iptal falan olmasin hayirlisiyla olsun insallah yaa..
yolunda gider canım inşallah. histodan önce kan alıyorlar. tahlilde herşey yolundaysa ilaçlara başlıyorsun. zaten 10-12 gün içsen yeterli. çünkü kaan bey histodan 10-12 gün sonra kontrole çağırıyor. rahimi görmek için. yeterli kalınlığa ulaştıysa o gün bırakabilirsin nar suyunu. ben 10 gün içtim 10.4 olmuştu kalınlık.

Allah Allah ben bunlari bilmiyodum canim kan alimi falan. hadi bakalim insallah gider valla. inceden bi gerginlik oluyo valla:) zaman azaliyo valla:))

canim simdi benim yarin 09.30 da histom var .Dogru mu anladim .Once kan alacaklar .Sonra histo .Kan degerlerinde ve Histoda da problem yoksa ilac ve ignelere mi basliyoruz ? Ve bu bilgi bize eve gittikten sonra mi veriliyor ? Yoksa ordayken yetisiyormu bu sonuclar ? iyyy ne kadar soru sordum

Benim sonucum ordayken yetismisti canim. Histo için damar yolu açtiklarinda hemen kan da alıyorlar. Histodan sonra uyaninca kaan beyin odasina gidiyorsun kaan bey histo hakkında bilgi veriyor ve ilaçlarını yazıyor. Ben ilaçları aldım tekrar merkeze geldiğimde kan sonucum da cikmisti. 10 gün sonra da rahim kalinlasmis mi diye kontrol için çağırıyor kaan bey. Problem yoksa 4 gün sonra da transfer oluyor. Her şey istediğin gibi problemsiz olur inş canım

aa tamam canim o zaman cok sagol. peki var mi onerebileceginiz marka falan, bi de baska bisey var mi dogal olarak kullanmamizin iyi olacagi?
Canım ben nazillideyim burda nar bol olduğu için kıstan suyunu dondurup yazın satan bir yer bulmuştum tamamen doğal ordan almıştım. Ama dimesin %100 doğal nar suyu da iyiymis bulamasam ondan icecektim.

cok tesekkur ederim tatlim harika aciklamissin her sey kafamda netlesti .Yuzduk yuzduk kuyruguna geldik .İnsallah hersey yolunda gider ve butun arkadaslarla birlikte pozitif sonuclarimizi aliriz.Seninde hamileligin hayirli ugurlu olsun canim .Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…