- 21 Haziran 2014
- 1.151
- 2.124
- 208
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #13.841
canım inşallah hayırlısı olur. herşey yolunda gider. haberlerini bekliyoruz.. arkadaşımız sorularını cevaplamış. ben tekrar etmeyeyim aynılarınıcanim simdi benim yarin 09.30 da histom var .Dogru mu anladim .Once kan alacaklar .Sonra histo .Kan degerlerinde ve Histoda da problem yoksa ilac ve ignelere mi basliyoruz ? Ve bu bilgi bize eve gittikten sonra mi veriliyor ? Yoksa ordayken yetisiyormu bu sonuclar ? iyyy ne kadar soru sordum
saol tatlim insallah heyecan yapmaya basladim :)))senin yavrular nasilcanım inşallah hayırlısı olur. herşey yolunda gider. haberlerini bekliyoruz.. arkadaşımız sorularını cevaplamış. ben tekrar etmeyeyim aynılarınısadece beni eve vardığım da aramışlardı. ama histo günü mutlaka aranıyorsun.
en son iyiydiler teyzesi.saol tatlim insallah heyecan yapmaya basladim :)))senin yavrular nasil
masallah biciriklara allah nazardan korusun sag salim kucagina almayi nasip etsin :)))en son iyiydiler teyzesi.bu arada aç tok fark etmez. istediğin zaman içebilirsin canım
amin inşallah. rabbim sana da en güzelinden hayırlısıysa nasip etsin inşallah. ve bekleyen, çabalayan tüm arkadaşlarımızamasallah biciriklara allah nazardan korusun sag salim kucagina almayi nasip etsin :)))
amiiiiinnnnn canim hamislerin duasi kabul olurmus bizede bol bol dua etamin inşallah. rabbim sana da en güzelinden hayırlısıysa nasip etsin inşallah. ve bekleyen, çabalayan tüm arkadaşlarımıza
Canikom ciktim acikmisim tikiniyorum disarda :)histo guzel gecti .Kan tahlilim de iyi cikti ve ilaclara basladik .Rahim kalinlasma surecine basladik :) 2 Eylulde kontrol var .Bakalim hayirlisi artik :) Darisi senin ve diger arkadaslarin basina
ay hadi bakalım canım gelmiş geçmiş olsun:) hadi bakalım az kaldı valla yaa inşallah hayırlısıyla gelsin güzel günler heyecanlandımCanikom ciktim acikmisim tikiniyorum disarda :)histo guzel gecti .Kan tahlilim de iyi cikti ve ilaclara basladik .Rahim kalinlasma surecine basladik :) 2 Eylulde kontrol var .Bakalim hayirlisi artik :) Darisi senin ve diger arkadaslarin basina
saol tatlim :) wallahi bende heyecanlanmaya basladim esim guluyor sen sakindin hep hic heyecan olmazdin diyoray hadi bakalım canım gelmiş geçmiş olsun:) hadi bakalım az kaldı valla yaa inşallah hayırlısıyla gelsin güzel günler heyecanlandım
ay olmaz mı heyecan yaa hele ki senin aşamanda:) ben de genel olarak sakinim ama bakalım histodan sonra nasıl olucam merak ediyorum:))saol tatlim :) wallahi bende heyecanlanmaya basladim esim guluyor sen sakindin hep hic heyecan olmazdin diyor
selam canim bugun sabah bende histo oldum sonuclar temiz cikti ve ilaclara basladim .Bundan sonrasi icin hem ikimize hemde diger arkadaslara sans diliyorum :)))Herkese mrb bayadır yazamıyordum anca izmire gelebildim bugün histo mu oldum ilaclarima da başladım çok şükür hersey temiz ve yolunda benimle birlikte bir kaç arkadaş daha var sanırım aynı asamalardayiz inslh hep birlikte güzel sonuçlara ulasiriz
Canım hadi gözünaydın inşallah rahmin Güzelce kalınlaşır ve bebişlerini sıkı sıkı tutar. Nar konusuna gelince madem öyle birşey duydun ve sende de varsa kist durumu dikkatli olmanda fayda var. Hersey herkese iyi gelmeyebilir. Benim abim aylarca Keçiboynuzu tüketti kendisi azospermi meğer onun değerleri için tüketmesi hiç doğru değilmiş. Yani önden Araştırıp kullanmakta fayda var. Sana bol şans diliyorum.Kizlar biraz once saracoglunun videosunu seyrettim.Rahim kalinlasmasi ile ilgili nar suyu oneriyordu .Ancak en son miyomu ve cikolata kisti olanlar nar suyundan uzak dursunlar dedi .Ayrica ciddi tansiyon dusuklugu yapiyormus .Tansiyon sorunu yasayaniniz oldumu acaba ? Ayrica cikolata kisti olup nar suyu kullanan varmi aranizda ? Malum benim nur topu gibi iki tane cikolata kistim var da :))))
Saol tatlimCanım hadi gözünaydın inşallah rahmin Güzelce kalınlaşır ve bebişlerini sıkı sıkı tutar. Nar konusuna gelince madem öyle birşey duydun ve sende de varsa kist durumu dikkatli olmanda fayda var. Hersey herkese iyi gelmeyebilir. Benim abim aylarca Keçiboynuzu tüketti kendisi azospermi meğer onun değerleri için tüketmesi hiç doğru değilmiş. Yani önden Araştırıp kullanmakta fayda var. Sana bol şans diliyorum.
Kızlar hadi bakalım süreç başladı inşallah heraey çok guzel sonuçlanır. B berlin74 G greeneyes34selam canim bugun sabah bende histo oldum sonuclar temiz cikti ve ilaclara basladim .Bundan sonrasi icin hem ikimize hemde diger arkadaslara sans diliyorum :)))
İnsallah canimmmKız
Kızlar hadi bakalım süreç başladı inşallah heraey çok guzel sonuçlanır. B berlin74 G greeneyes34
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?