Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

canım inşallah hayırlısı olur. herşey yolunda gider. haberlerini bekliyoruz.. arkadaşımız sorularını cevaplamış. ben tekrar etmeyeyim aynılarını sadece beni eve vardığım da aramışlardı. ama histo günü mutlaka aranıyorsun.

saol tatlim insallah heyecan yapmaya basladim :)))senin yavrular nasil

Kizlar biraz once saracoglunun videosunu seyrettim.Rahim kalinlasmasi ile ilgili nar suyu oneriyordu .Ancak en son miyomu ve cikolata kisti olanlar nar suyundan uzak dursunlar dedi .Ayrica ciddi tansiyon dusuklugu yapiyormus .Tansiyon sorunu yasayaniniz oldumu acaba ? Ayrica cikolata kisti olup nar suyu kullanan varmi aranizda ? Malum benim nur topu gibi iki tane cikolata kistim var da :))))

herkese günaydın kızlarrr,
musmutlu, güzel haberlerle dolu bir hafta diliyorum herkese
B berlin74 canım senden de hayırlı haberler bekliyruz inşallah bir çırpıda bitiverir histon:) bizi habersiz bırakma

herkese günaydın kızlarrr,
musmutlu, güzel haberlerle dolu bir hafta diliyorum herkese
B berlin74 canım senden de hayırlı haberler bekliyruz inşallah bir çırpıda bitiverir histon:) bizi habersiz bırakma
Canikom ciktim acikmisim tikiniyorum disarda :)histo guzel gecti .Kan tahlilim de iyi cikti ve ilaclara basladik .Rahim kalinlasma surecine basladik :) 2 Eylulde kontrol var .Bakalim hayirlisi artik :) Darisi senin ve diger arkadaslarin basina

Canikom ciktim acikmisim tikiniyorum disarda :)histo guzel gecti .Kan tahlilim de iyi cikti ve ilaclara basladik .Rahim kalinlasma surecine basladik :) 2 Eylulde kontrol var .Bakalim hayirlisi artik :) Darisi senin ve diger arkadaslarin basina
ay hadi bakalım canım gelmiş geçmiş olsun:) hadi bakalım az kaldı valla yaa inşallah hayırlısıyla gelsin güzel günler heyecanlandım

selam canim bugun sabah bende histo oldum sonuclar temiz cikti ve ilaclara basladim .Bundan sonrasi icin hem ikimize hemde diger arkadaslara sans diliyorum :)))

Canım hadi gözünaydın inşallah rahmin Güzelce kalınlaşır ve bebişlerini sıkı sıkı tutar. Nar konusuna gelince madem öyle birşey duydun ve sende de varsa kist durumu dikkatli olmanda fayda var. Hersey herkese iyi gelmeyebilir. Benim abim aylarca Keçiboynuzu tüketti kendisi azospermi meğer onun değerleri için tüketmesi hiç doğru değilmiş. Yani önden Araştırıp kullanmakta fayda var. Sana bol şans diliyorum.

Saol tatlim İnsallah bundan sonrada hersey guzel gelismeye devam eder heyecan basti Huyum kurusun prof gibi arastirma yaparim hep onden :) Bazen ise yariyor :) O yuzden nar suyundan vazgectim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…