- 27 Temmuz 2014
- 521
- 479
- 23
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #13.861
:) ağzına hiç degdirmeden tam boğazına doğru koy arkasından bi şişe su iç:)kalbiminozu @Gmat kizlar biraz once prednol ictim anammm ne igrenc bisiii bu yaaaa hafifletecek yontem varmi yahu bu ilacin
aha aha o tuyo yu daha once almistim ama bogazdan ilac inmeye basladigi anda butun acilik sariyor heryeri :))) ben hic boyle bir ilac gormedim :) bu ne zehir yahu :))) bu ilac ne kadar kullaniliyor peki ? insallah gebelikte de kullanilmiuordur yoksa simdik duser bayilirim wallahi:) ağzına hiç degdirmeden tam boğazına doğru koy arkasından bi şişe su iç:)
Yok yok kullanılmıyor:)aha aha o tuyo yu daha once almistim ama bogazdan ilac inmeye basladigi anda butun acilik sariyor heryeri :))) ben hic boyle bir ilac gormedim :) bu ne zehir yahu :))) bu ilac ne kadar kullaniliyor peki ? insallah gebelikte de kullanilmiuordur yoksa simdik duser bayilirim wallahi
kalbiminozu @Gmat kizlar biraz once prednol ictim anammm ne igrenc bisiii bu yaaaa hafifletecek yontem varmi yahu bu ilacin
Canım kötü haber gebelikte de kullanılıyor. 8. Haftaya kadar tam kullandım 8 den sonra yarıma düşürdü kaan bey bu hafta Son artık çok şükür. Ben dilimin alt tarafina koyuyorum hemen şu içiyorum tadını almıyorum artık öyle yapabilirsin canim :)aha aha o tuyo yu daha once almistim ama bogazdan ilac inmeye basladigi anda butun acilik sariyor heryeri :))) ben hic boyle bir ilac gormedim :) bu ne zehir yahu :))) bu ilac ne kadar kullaniliyor peki ? insallah gebelikte de kullanilmiuordur yoksa simdik duser bayilirim wallahi
yandik desene :)))) evet canim histom iyi gecti ilaclara basladik heyecan dorukta insallah hersey yolunda gider minigim tutunur annesinecanım bir yöntemi yok. değdirmeden bir yere içebiliyorsan iç yada arkasından birşeyler atıştır. bı arada bizim zamanımızda kısa süreli kullanılıyordu. ama şimdi öğrendiğim kadarıyla kaan bey bırak diyene kadar içeceksiniz. herhalde 10. haftada bıraktırır. bir de histonda hayırlısı olsun canım. herşey yolunda geçmiş. 14-15 gün sonra miniklerin seninle.
tamam canim tesekkurler bilgi icin .iiiiyyyy bildigin gozlerim portlediCanım kötü haber gebelikte de kullanılıyor. 8. Haftaya kadar tam kullandım 8 den sonra yarıma düşürdü kaan bey bu hafta Son artık çok şükür. Ben dilimin alt tarafina koyuyorum hemen şu içiyorum tadını almıyorum artık öyle yapabilirsin canim :)
sona gelmişsin artık canım sonuç da güzel olur inşallah..o kadar uğraşıyoruz mutlu sona ulaşmak için.rabbim emeklerimizin karşılığını verir inşallah en kısa zamanda..güzel haberlerini bekliyoruz canımyandik desene :)))) evet canim histom iyi gecti ilaclara basladik heyecan dorukta insallah hersey yolunda gider minigim tutunur annesine
insallah canim .allah hepimize tez zamanda guzel haberler nasip etsin .sona gelmişsin artık canım sonuç da güzel olur inşallah..o kadar uğraşıyoruz mutlu sona ulaşmak için.rabbim emeklerimizin karşılığını verir inşallah en kısa zamanda..güzel haberlerini bekliyoruz canım
amin canım inşallahinsallah canim .allah hepimize tez zamanda guzel haberler nasip etsin .
ay biz ne kadan şanslıymışız bizim zamanımızda yoktu öyle prednol neymtamam canim tesekkurler bilgi icin .iiiiyyyy bildigin gozlerim portledikatlanicaz artik bebisler icin :))))
Canım benimkisini de rahim kalınlaştırma aşamasında diye günceller misinKızlar tablonun son hali aşağıda..
Güzel sona yaklaşan sayısı baya fazla. Allahım hepimize güzel sonuçlar görmeyi nasip etsin.
Eki Görüntüle 1614807
sorma aksam iceceksin dediler bugun ikinci gun resmen streç basti banaay biz ne kadan şanslıymışız bizim zamanımızda yoktu öyle prednol neymburalar hep dutluktu
canim hep ayni olacak diye birsey yok belki bu sefer cabuk kalinlasir .Kizlar rahim kalinlasmasi icin gunde iki bardak nar suyu demislerdi iciyormusun sen ?Kizceler cumartesi regly oldum... pazartesi kontrole basladim.. ben histeroskopiyi ipnceden olmustum. Direk basladik rahim kalinlastirmaya... dua edin bana.. cunku gec kalinlasiyor..
tabi canim yarin hemen guncellerimCanım benimkisini de rahim kalınlaştırma aşamasında diye günceller misin
canim olumsuz dusunup vucudunu etkileme sakkin. nar suyu diyor herkes biliyorsundur mutlaka ama denersin istersen canim. insallah bu sefer guzelce kalinlasir rahmin ve hersey yolunda gider. cok inaniyorum ben insallah guzelKizceler cumartesi regly oldum... pazartesi kontrole basladim.. ben histeroskopiyi ipnceden olmustum. Direk basladik rahim kalinlastirmaya... dua edin bana.. cunku gec kalinlasiyor..
canim neler istedi sizden? ben gitmeden epey bisi yaptirmistim, benden ek olarak amh testi istedi o da ozel hastanede yapiliyor yalnizca. prolaktin, pihtilasma suresi testi (adini hatirlayamadim), b12, toxoplazma, tsh falan yaptirmistim ben,(hatta hastanede yapilabilicek her testi yaptirdim desem yalan olmaz:)) hepsini devlet hast. de yaptirdim...Merhaba arkadaşlar kaan beye bugun ilk gorusmeye gittik esimden ve benden bazi tahliller istedi onlari nerde yaptirmistiniz? Hepsi ayni hastanede yapiliyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?