Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Bizdende esim ve benden birsuru test istedi devlette hemen oluyormuki seker falanda var ac gidilecekmis oyle dedi bide adetimin ilk gunumu gitcem kaan beye 2.gunumu onu tam anlamamisim ne sorsam telasindan :)

Arkadaslar merhaba
ardimci olursaniz cok sevinirim
1,5 yildir bebek istiyoruz olmuyor ve gecen gun tinaztepede erdal beyle ilk kez gorustum gorunurde bir sorun olmadigimi ama netlestirmek icin histereskopi ve laparoskopi gerektigini soyledi.
ama kaan bey i de duydum.
merak ettigim irenbe hastanesinin sgk anlasmasi var mi
ilk gorusme ucretli mi
ve tinaztepeden vazgecip kaan bey e tedavi olup olumlu somuc alan var mi?
Yeni basladim bu yola yardimci olursaniz cok sevinirim

canım hoşgeldin.ilk görüşmede ücret istememişlerdi bizden.erdal beyi bilmiyorum ama ben hiç zaman kaybetmeden kaan beye gidin derim..şuana kadar çok doktor çok hastahane gezdim inan kaan bey bir numara işini çok iyi yapan ne yaptığını bilen bir doktor..ben irenbeye gitmeden önce aramıştım kann beye gitmek istediğimi söylemiştim.birkaç gün sonra kaan bey beni aradı.sende ara hastaneyi ordan doktorla görüştürürler sanırım.yada direk randevu al git bir görüş bişey kaybetmezsin canım

Cok tesekkur ederim
Insanin kafasi allak bullak oluyor bi doktorun dedigi digerini tutmuyor.
ama kaan bey i cok duyuyorum
paylastigin icin tekrar sagol canim

Gmat naber tatlım nasil gisiyo. Ben maşallah inanılmaz derecede iyi hissediyorum.yeni yeni anladım hamileligimi:)sen gittinmi bi daha kontrole
Canım merhaba çok şükür iyi gidiyoruz. Bende bir iki gündür daha iyi hissediyorum kendimi. Gün geçtikçe inancım artıyor.inşallah böyle devam ederiz. Dün kontrolüm vardı Orçun hocada herşey yolunda çok şükür. Ayrıntılı içinde 17 Eylül'e Namık demirden Randevumu aldım. Perinatoloğa gitmemi önerdiler. Senin bebişler nasıl az kaldı kontrole galiba Birde sen bazen 3 haftada bir gidiyorsun değil mi Kaan hocaya?

@kalbiminozu Gmat kizlar biraz once prednol ictim anammm ne igrenc bisiii bu yaaaa hafifletecek yontem varmi yahu bu ilacin
Canım iğneden sonra en kötü ilaç o. Ben ilk içerken koydum ağzıma suyu öyle doldurdum dilime yapıştı resmen unutamam o çirkinliği :))) neyseki biz 5/7 gün kullandık siz 10. Haftaya kadarmış alışmak Lazım :)
Kızlar tablonun son hali aşağıda..
Güzel sona yaklaşan sayısı baya fazla. Allahım hepimize güzel sonuçlar görmeyi nasip etsin.
Eki Görüntüle 1614807
Canım merhaba. Benide güncelleyebilirsin iki oğluş geliyor kısmetse inşallah

Bizdende esim ve benden birsuru test istedi devlette hemen oluyormuki seker falanda var ac gidilecekmis oyle dedi bide adetimin ilk gunumu gitcem kaan beye 2.gunumu onu tam anlamamisim ne sorsam telasindan :)
canım valla ben hepsni yaptırdım devlette, aynı gün de çıkıyor sonuçlar. adetin ilk değil 2. günüdür canım o:)

Dun akrobat gibi sekilden sekile girdim nasil icerim diye .Neyse ki tam bogazima dogru ittim ve bol bol su ictim .Uzerine elma yedim yirttim

Buarada kaan bey gercekten anlattiginiz gibiymis arkadaslar cooookkk teşekkür ederim herbirinize yorumlariniz icin :) insallah sonucclarimizda mukemmel olur :)

Ayy çok sevindim hadi hayırlısı olsun seninde iki yakışıklı geliyor inşallah. Benim iki haftada bir randevu veriyor kaan bey cuma ordayim kismetse. Kacinci haftaya geliyor ayrıntılı ultrason

Merhaba arkadaşlar kaan beye bugun ilk gorusmeye gittik esimden ve benden bazi tahliller istedi onlari nerde yaptirmistiniz? Hepsi ayni hastanede yapiliyormu?
Hepsi aynı hastanede yaptırılabiliyor hatta sağlık ocağında bile birkaç tanesi hariç yaptırılıyordu ben ayrı ayrı kan vermemek için hepsini özel hastanede yaptırmıştım çalıştığımız kurumla hastanenin anlaşması vardı ucuza yaptırdık değilse çok pahalı olurdu ama devlet hastanesinde hepsi yaptırılır belki sonuçlar biraz uzayabilir

C
Cok tesekkur ederim
Insanin kafasi allak bullak oluyor bi doktorun dedigi digerini tutmuyor.
ama kaan bey i cok duyuyorum
paylastigin icin tekrar sagol canim
Canım ben de çok araştırmıştım 3 tane olumsuz tedavi olunca istanbul ankara mersin izmir... Araştırma aşamasında bile bir tüp bebek tedavisi parası harcadık heralde sonra kaan beyin ismini çok duydum internetten araştırirken irenbenin sayfadan kaan beye sorunumu özetler şekilde mail atmıştim 1 hafta sonra beni özel tel.inden aramışti sonra ilk görüşmede de orda tedaviye başlamaya karar verdik çok şükür şu ana kadar aldığımız sonuçlar iyi doğru yerde. Doğru kişilerle olmak bu tedavi sürecinde çok önemli

Sevgili Gmat oğluşların hayırlısıyla gelsin inşallah. Bende perinatolağa gitmiştim 12. Haftada Kaan hoca göndermişti arkadaşı Fuat Hocaya gitmiştim. Ayrıntılı olarak bakmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…