Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Sevgili Gmat oğluşların hayırlısıyla gelsin inşallah. Bende perinatolağa gitmiştim 12. Haftada Kaan hoca göndermişti arkadaşı Fuat Hocaya gitmiştim. Ayrıntılı olarak bakmıştı
Teşekkür ederim kumsalcım.
Fuat beyin soyismi ne kendi muaynanesi mi ve ücreti ne kadardı. Ama Ayrıntılı ulturason 18/22 haftalarda oluyor. Seni ense burun için mi gönderdi acaba ?

Teşekkür ederim kumsalcım.
Fuat beyin soyismi ne kendi muaynanesi mi ve ücreti ne kadardı. Ama Ayrıntılı ulturason 18/22 haftalarda oluyor. Seni ense burun için mi gönderdi acaba ?
Canım soyadı Akercan Prof. evet özel muynanesi ücret 300 dü martta gitmiştim hala aynı olabilir. Bebek bir hafta küçük olduğu için gönderdi. Aynen ense burun vs. ölçümleri yapıldı herşey normaldi ama bebek bir hafta küçük olduğu için cvs yaptı. Sonuçta normal çıktı. Seni de tedbir amaçlı gönderiyo sanırım, sadece görmesi için.

Canım tahmin ettim Akercan OLDUĞUNU. Beni Kaan hoca göndermedi ki ben kendim randevu aldım Namık demirden. Kentte devam ediyoruz biz. Iyi çok şükür Bebeğin tertemiz çıkmış.

Kizlar ben 9.haftanin icindeyim ama bulantim yok .sadece ayakta brz fazla kalinca halsizlik oluo, son bi kac gündür de uyku hali var kafami yastiga koysam uyuyasim gelio. Yemek kokulari da halsizlik yapio ama hic bulantim yok.netten Baktim bulanti olmasi Iyiymis bebegin saglikli oldugunu gösteriormus ama olmayanlarda var tabi ama Ben yinede Merak ettim bulanti olmamayip hamileligi yolunda giden arkadaslar varmi? Cok merak ediyorum yaa

D dstn24 Canım bulantın olmadığı için şükret ne güzel. Benim çok bulantım oldu ama kuzenlerimin hiç olmadı çok şükür doğum yaptılar herşey yolundaydı. Sen şanslısın keyfini çıkar :)

Gmat hayirli olsun cnm bu sene oglus senesi heralde bolluk var masallahbende iki hafta sonra gidicem orcun beye ayrintili icin. krc05 cnm benimde oglan beni de gunceller misin?@dstn24 cnm haline sukret bende senin gibi neden midem bulanmiyor diyip duruyordum taki 8. Hafta bitinceye kadar sonra bir basladi tam basladi. 4.ayim bitti daha bir kac gundur azaldi cok sukur. Ama hala istahim yok kilo alamiyorum herkesin farkli oluyor yani hic endise etme tadini cikar bu gunlerinin

Gmat 18. Haftada mısın ayrıntılı ultrason için mi gönderdi dr un
17.haftadayım ama ulturason tarihinde 20 olcaz inşallah. Doktorum kendi de yapıyor ama ikiz olduğu için aynı hastanede Namık demire gitmek istedim o da uygun GÖRDÜ. Namık hoca perinatolog olduğu için içim daha rahat edicek.ayrıntılı ulturason önemli.

Canim namık hocanın ne kadar muayenesi? Benimde cuma gunu yönlendirir muhtemelen kaan bey

Canim ne guzel iste tadını çıkar.benim ablaminda kuzeniminde hiç bulantilari olmadı geze toza geçirdiler hamileliklerini. Gayette sağlıkla dogurdular.sadece kuzenim kilo almadın diye yemedi duzgunce son iki ayinda bebek riske girdi ondan sonra bir başladı yemeye üç ogün et yedi çok şükür toparladı bebekte sağlıkla doğdu.ben hala araa ilaç içiyorum bulanti yüzünden ve inanılmaz mide yanması ve hazimsizlik var.ama çok şükür yine onceki halime göre çok iyi maşallah.

Bu arada benim gobek bu hafta bir atak yaptı anlatamam:) soklardayim resmen aldigim hamile kıyafetleri bile olmuyor suanda.

Anladım Gmatcım ben sandım dışarıda bi perinatoloğa gitceksin :)

Canim ne guzel sonlarına gelmissin srn darisi bizim basimiza insallah sag salim.nasil gidiyor seniN?sağlıkla dogurursun inşallah. Doğumu nerde yapacaksın? Bide bişey sorcam sen şeker yüklemesi yaptirmismiydin?

Bizdende esim ve benden birsuru test istedi devlette hemen oluyormuki seker falanda var ac gidilecekmis oyle dedi bide adetimin ilk gunumu gitcem kaan beye 2.gunumu onu tam anlamamisim ne sorsam telasindan :)
Canım devlet hastanesinde yapılıyor erken gidersen bir günde sonuçlarını alırsın yalnız bir tshlilimizi özel yaptırdık kaan beye 2. Veya3. Gün gidersen iyi olur

Canim ne guzel sonlarına gelmissin srn darisi bizim basimiza insallah sag salim.nasil gidiyor seniN?sağlıkla dogurursun inşallah. Doğumu nerde yapacaksın? Bide bişey sorcam sen şeker yüklemesi yaptirmismiydin?
Canım benim çok sağol, inşallah hepimiz sağlıkla doğuralım :). Doğumu egepolde yapıcam Allahın izniyle. Son iki aydır baya bi ayak şişmelerim var çok ta yürüyemiyorum aşağıya doğru ağırlık basıyo yürümemi engelliyo, zaten kocaman oldum. Şeker yüklemesi de yaptırmıştım normal çıktı. Darısı sizin başınıza inşallah.

Canım devlet hastanesinde yapılıyor erken gidersen bir günde sonuçlarını alırsın yalnız bir tshlilimizi özel yaptırdık kaan beye 2. Veya3. Gün gidersen iyi olur
esma canım nasılsın ? 34 haftalık olmuşsun maşallah senin doğum tarihi belli oldu mu? inşallah Allahım gönlüne göre verir. bu arada aklıma birşey geldi. bir yerde duymuştum. ikiz gebeliklerde tetanos aşısını önermiyorlarmış. sen olmuşmuydun acaba?

kızlar bu arada bişiy sorucam.
ben yum. toplamadan sonra hiçbir vitamine devam etmedim. siz içtiniz mi ya da içiyor musunuz herhangi bi ilaç, decavit, coenzimq falan?

Ayy Ben heyecanlanıyorum sizi dusunuce Allahım sağlıkla doğurmak nasip etsin hepimize Inşallah.bende daha şimdiden var o ayak sismeleri.şeker yuklemesinede kimi zararlı falan diyo ya ondan sordum demekki sıkıntı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…