Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

kızlar bu arada bişiy sorucam.
ben yum. toplamadan sonra hiçbir vitamine devam etmedim. siz içtiniz mi ya da içiyor musunuz herhangi bi ilaç, decavit, coenzimq falan?
Canim ben arayıp sormuştum hemsireye oda sağolsun tek tek hepsini saydirim bunu iç bunu içme diye cevaplamisti bazıları devam ediyor yani ara konus sende. Bu arada yarın 9.30da IRENBEDEYMI işlemi yada muayenesi olan varmı???

anladım canım çok sağol. Kaan Bey ara ara içersin demişti sanki, ama opu'dan sonra bişey demedi ben de hepten bıraktım. yanlış mı yaptım bilmiyorum şu an haftaya histo var olmadı o zaman sorarım ya da ararım dediğin gibi canım...

Canım opudan sonra bana da bırak demişti kaan bey icmemistim ben de. Transfer oncesi b12 plus ve Decavit adında bir vitamine başlattı. B12 plus i biraktirdi şimdi ama decavit e devam ediyorum hala. Opu öncesi kullandığım vitaminler kaldı yani öyle baslamadim tekrar.

D Difrenbahya cım namik hoca tek gebelik 1 saat sürüyormuş 508 TL ikiz gebelik iki saati geçebiliyormuş ama Ücret 620 TL en fazla dedi. 580 de olabilir dedi. Bana iyi geldi.piyasayı bilmediğim için 750 TL leri fln duymuştum.

Ara sor bence canim belki içmen gerekiyordur.Hatta bende birakmistim kafama göre sonra dedim bi sorayım.ama iki tane falan devam etmişti çok değil yani

anladım canım, Kaan hoca sanki bana histodan sonra devam ediceksin dedi, tam anımsayamadım, aynen dediğin gibi B12 ve decavit'e devam ediceksin demişti gibi. sağol canımm
Ara sor bence canim belki içmen gerekiyordur.Hatta bende birakmistim kafama göre sonra dedim bi sorayım.ama iki tane falan devam etmişti çok değil yani
öğleden sonra bi arayıp sorayım bari o zaman ya. evet evet 2 tane benim de hatırladığım. neyse aramak lazım en güzeli çok sağolun kızlar:)

ya o konuda çok kararsızım:) böyle düzenli değil ama bir iki günde bir bazen günde iki kez falan özelliklede Yatinca biseyler oluyo içerde ama tam anlam veremiyorum bebislermi gazmi:)sende varmı hareket??
bebişlerdir inşallah... bende birşey yok henüz. 20. haftada tam olarak hissederiz gibi geliyor.

kızlar bu arada bişiy sorucam.
ben yum. toplamadan sonra hiçbir vitamine devam etmedim. siz içtiniz mi ya da içiyor musunuz herhangi bi ilaç, decavit, coenzimq falan?
canım histodan sonra kaan bey kullanman gerekenleri yazar. bana da histoya kadar bütün ilaçları bıraktırmıştı vücudun dinlensin demişti.daha sonra decavit ve b12 plus verdi ve hala kullanıyorum. 2 hafta öncede başka ilaveler oldu.

Ne yazacağımı bilemedim birden:) Yapilcak bişey yok vericez bebislerimize feda olsun:)
benimde ayrıntılıda araştırdığım bir kaç doktor vardı. yeşim baydur, fuat akercan ve Gmat ın randevu aldığı namık demir. bu 3 perinatolog için iyi yorumlar var. ama fuat bey kaan beyin arkadaşıymış galiba. o da alsancakta. sanırım ona yönlendirir... 3üde çok iyi hangisi uygunsa bende onu düşüneceğim.

tamam canım kullanmasam daha iyi belki bi süre. öğleden sonra belki arar sorarım artık..

Aynen canim yarın yönlendirir zaten kaan bey bende muhtemelen onun yonlendirdigine giderim.ben namık beyi duydum çok ama ondan randevu almak bile sikintiymis.hissetmek istiyorum bende artık tekme falan atsınlar:)

kızlar Kaan Hoca benden gelmeden önce bazı tahliller yaptırmamı istemişti. şimdi sonuçlar çıktı, prolaktinim 50 çıkmış!önceki tahlillerimde normaldi hep, bu çok yüksek çıktı aradım merkezi, ilaca başlatır Kaan Bey muhtemelen dediler ama bu tedavi sürecimi olumsuz etkiler mi sizce? çok üzüldüm ya hep normaldi sonuçlarım halbuki

Bence yarın başka biyerde tekrar et testi. Korkma canım birşey olmaz inşallah.

kalbiminozu canım düşünsene 2 saat boyunca bebeklerle olucaz. Ayrıntılı ulturasonum tek cazip yönü bu galiba. Iyce doyarız )
D Difrenbahya fuat Akercan fiyatı öğrenince yazar mısın? Merak ettim :) Namık hoca dan randevu alırken sordum daha 1 ay var iki hafta sonra alsam olur mu diye olmaz şimdi dediler.son günlere kalırsa almak evet zor olabilir.

Bence yarın başka biyerde tekrar et testi. Korkma canım birşey olmaz inşallah.
öyle mi dersin canım yaa? gideyim baktırayım olmadı yarın, bu devlet hast. idi, özele gidiyim olmadı bidaha baktırayım inşallah olmaz bişiy

C
Canım bencede tekrar ettir.ama üzülme bişey olmaz ilaçla düşer zaten tedavi süreci uzasada takma kafana geç olsun güç olmasın Sonu guzel olsun..

Tamam canim yarın ararım zaten hber veririm burdan.inşallah sağlıkla görürüz bebeklerimizi.Ayy bende usttekini daha çok hissediyorum çok değişik bişey ama hala emin olamıyorum iste bilmedigim için nasil bişey olduginu.eşim diyor bir iki ay sonra bir bi yerden vurcak öteki bi yerden yikacakalar seni yere:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…