Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Bende eşime galiba şuan onu hissettim fln diyince bende hissetmek istiyorum bakim diyor yuh diyorum ben zor Anlıyorum sana daha çok var diyorum bozuluyor

canım prolaktin,tsh,b12,toxo opudan sonra benden de istemişti. benim temmuzda prolaktin 80di.haftada 2 sefer dostinex kullanıyordum. şimdi normal seviyenin alt sınırının da az altına inmiş. bu sefer de düşük yani. merkeze sonuçları gönderdim Kaan Bey dostinexi bırakmamı istemiş. Okuduklarımdan anladığım kısa süreli çıkışları oluyomuş prolaktinin.. stres ruh hali falan..oynakmış..yani geçici olabilir..rahat ol canım. Görüş istersen kendisiyle.. Bizim içinde geç de olsa çoğunu atlattık.

oy oy oyyy nasıl yükseliyor o öyle yaa( ben yarın tekrar yaptırayım diyorum canım, eğer gene yüksek çıkarsa kullanırım artık ilaç napalım... evet bana ordaki kadın doğum dr.da demişti, ruh hali çok etkiler diye, umarım öyledir hakkaten.. bugün izinliymiş sanırım Kaan Hoca, yarın değerim çıkınca arayıp görüşücem bakalım... ilaç transfere kadar kullanılır, tedavi sürecini etkilemez dedi hemşireler bana, umarım etkilemez hakkaten... ay hayırlısı yaa, zormuş valla bu işler...

canim benim oncelikle sakin uzulme .Gec olsun guc olmasin .Birsuru ilac igne kullandik stres de cabasi belki ondan farkli cikmistir .Bana gore tabiki yine sen bilirsin testleri tekrarlamanin mantigi yok Ama sen yinede Kaan hocaya bi danis bakalim .Kendi kendine de eziyet etmeyi birak.Yarin kaan hocayla gorus.O zaten sana nasil ilerleyeceksiniz soyler ve bence araya birsey girmeden histon ve transferin gerceklesecek

Canım ben de bıraktım vallahi. Şu an tamamen dinleniyorum anlayacağın. Bana histoya kadar bir şey içme demişti.

evet canım çok haklısın. bu ara aslında epey stresliyim, sanırım iğne-ilaçların etkisi, moralsizlik had safhada, sanırım ondan da bu kadar yüksek çıktı dediğin gibi. Kaan Hoca izinliymiş bugün artık yarına sorarım inşallah... valla haklısın sabahtan beri acayip canım sıkıldı, strese girdim. inşallah herşey yolunda gider yine de...

Canım ben de bıraktım vallahi. Şu an tamamen dinleniyorum anlayacağın. Bana histoya kadar bir şey içme demişti.
aynen canım aynen, vücut dinlensin biraz di mi çok yükleniyoruz sonuçta... dinleneyim ben de bakalım...

Canım iyi olmaya calisiyorum ama biraz zor geçiyor son günler tansiyonum yüksek çıkıyor ve 15-10nun altına inmiyor tansiyo ilacina başladık doğum tarihim daha belli değil ben öyle birsey duymadım tetanos aşısı konusunda. Ama ben oldum

kızlar Kaan Hoca'ya yazdım, sağolsun cevap verdi, 3 günde 1, 1 adet dostinex iç dedi. tekrar yaptırmıyorum o zaman dedim, bişey demediyaptırmadan başlıyorum yarın kullanmaya o zaman.. transfere kadar mı sürer acaba bu ilaç, yoksa devam eder mi acaba..

iyi hadi canım bana mesela şimdilik dostinexi bıraktırdı histodan sonra ve transfer öncesi hemşirenin demesine göre tekrar prolaktine fln bakılcak..bakalım.

gider canim gider ...sen o guzel kalbini ferah tut ...hic birsey cozumsuz degildir

Canim 31 inde zaten histon var ayrintili sorarsin az kaldi :)))

Kizlar Pazartesi Histo oldum biliyorsunuz hala kasiklarimda batmalar var ve siskinligim var .Sizde de boyle olmusmuydu ?

iyi hadi canım bana mesela şimdilik dostinexi bıraktırdı histodan sonra ve transfer öncesi hemşirenin demesine göre tekrar prolaktine fln bakılcak..bakalım.
anladim canim, ben yarin aldiricam basliyim bakalim, histo gunu de daha ayrintili konusur ogrenirim artik. transfer oncesi bidaha mi bakiliyo canim, yuksek cikarsa peki? ay ne pimpirikli oldum
ben yarabbi... insallah yuksek olmaz senin de canimm
gider canim gider ...sen o guzel kalbini ferah tut ...hic birsey cozumsuz degildir

Canim 31 inde zaten histon var ayrintili sorarsin az kaldi :)))
insallah canim benim orasi oyle ilacla cozulcek seyler sukur ki. evet bakalim adetim bitcek gibi degil gerci, sanirim bikac gun aticak histom da, sorarim gittigimde herseyi:)

Kahverengilikleri kafana takma bende de vardi ama yaptirlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…