Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

yok tatlim ya az olan kahverengilikler sorun olmuyor herhalde bana bisey demediklerine gore :)))))
ya ben sordum gecen aradigimda, bitsin tamamen dediler gbi geliyo ama bende bunama basladi sanirim emin degilim ne dediginden:)) bi takip ediyim bakalim
hala kanamam var, agri kesici icmek zorunda kaldim bikac gun, kesildi bidaha artti cunku adetim. bakalim bitsin de artik haftaya bi gun olur heralde:)

Canım benim histo adetin 11.gün oldu adetim bi türlü bitmedi az az kahveilkler geldi durdu hatta histo günü çok az gene geliyordu ama şükür histo mu oldum o gun

Ben bu sürece yeni başlayacağım Kaan hoca şu anda nerede çalışiyor acaba araştırdığıma göre iyi bir doktormuş önerir misiniz

Aynen bende de çok heyecan var :) Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla doğururuz. Rabbim yardımcımız olsun hepimizin.

Kızlar korkunç bir gece geçiriyorum Allah beterinden korusun.Eşimin babası rahatsiz hastanede o yüzden ben üç gecedir annemde kaliyorum.bu gece birturlu uyku tutmadı iki gibi tam daldım bir gumburtuyle uyandım Ananemde burda yazık ayağı takılmış düşmemiş Allahtan ama baya bi ses çıktı. Sonra ben kalktım lavaboya gittim.daha tam dalmamistim yatakta yanımdan bi ses geldi bi döndüm kedinin biri bir fırladı yanımdan anlatamam nasil korktum.önce çığlık attım sonra anneme seslendim koşup geldiler Bütün evi aradık taradik kedi falan yok.ev dükkan üstü daha öncede iki kez kedi girdi eve Ama o zaman evde bulduk kediyi.annem kabus gördüğümü iddia ediyor ben inatla kedi diyorum saat kac oldu hala gram uyku yok bende fenalık geldi

Canim peki kaan bey diger doktorlarin farkedemedigi bir seyi mi farketti. Diger olumsuz denemelerine bir aciklama getirdi mi peki?

Aynen canim yarın yönlendirir zaten kaan bey bende muhtemelen onun yonlendirdigine giderim.ben namık beyi duydum çok ama ondan randevu almak bile sikintiymis.hissetmek istiyorum bende artık tekme falan atsınlar:)
kaan bey mutlaka yönlendirir canım. bize de bilgi verirsin. yaa evet hiç isteklerimiz bitmiyor. hamile kalalım, bebekleri görelim, cinsiyetini bilelim, kız olsun erkek olsun diye düşünelim, tekmesini işitelim, yeni ciciler alalım, bir an önce doğsun ahhh ahhh. sonu hayırlısı olsun hepimiz için.

yaa canım düşündükçe gerçekten bu zamana kadar toplasak muayenelerimizi bu kadar süre etmez. uzun uzun bakıp doyacağız her noktasını ezberleyeceğiz. düşündükçe heyecan artıyor

canım tahmin edebiliyorum Allah yardımcın olsun. yüzn yüzdün kuyruğuna geldin neyseki tansiyon son zamanlarında çıkmış. tam tarih belli olmasa da prenslerin gelecek yakında. düşününce bile kucağında olduğunu heyecan mutluluk veriyor. bende daha ilk aylarda hortladı. şimdilik kontrol altında yattığım hareket halinde olmadığım için ama ilaca başlatırlar. yaa ne bileyim duydum öyle. herkes birşey diyor. zamanı gelince olurm bende kaan bey aksini demezse.

canım geçmiş olsun. ya bende bir kere yatağımda yılan görmüştüm pencereden kaçmıştı. eşimde yoktu yanımda. 1 kata tırmanıp gelecek değil ya. belki rüyadır hamilelik bu tarz rüyalar görmemize sebep oluyor. ama daha öncede girdi diyorsun. inşallah bir daha olmaz. bugün kontrolden sonra bol bol uyursun canım inşallah.

Gunaydin canim .Gercekten kotu bir gece gecirmissin kiyamam sana .Bazen oyle ust uste seyler olabiliyor .Sen yorgun da dusmussundur guzelcene dinlen bebislerinj dusun mutlu ol

Ay yilan dahda kotuymus canim ya.walla inşallah bi daha olmaz gerçek yada kabus çok korktum öyle böyle değil

Gunaydin canim .Gercekten kotu bir gece gecirmissin kiyamam sana .Bazen oyle ust uste seyler olabiliyor .Sen yorgun da dusmussundur guzelcene dinlen bebislerinj dusun mutlu ol

Irenbedeyim şimdi kontrol var bi döneyim eve hemen uyuycam inşallah:)

Canım benim histo adetin 11.gün oldu adetim bi türlü bitmedi az az kahveilkler geldi durdu hatta histo günü çok az gene geliyordu ama şükür histo mu oldum o gun
canım o zaman ben gene söylerim k.rengi akıntım var diye, belki de gel derler, sizinki olmuş benimki de olur belki de. ay o da olsun bitsin hayırlısıyla artık beklemek zormuş valla

Ben bu sürece yeni başlayacağım Kaan hoca şu anda nerede çalışiyor acaba araştırdığıma göre iyi bir doktormuş önerir misiniz
merhaba hoşgeldin aramıza. Kaan Hoca İrenbe Tüp Bebek Merkezi'nde çalışıyor. Kaan Hoca işinde uzman, sağlam adımlarla ilerliyor. ben memnunum ilk denemem, ancak daha önce başarısız deneme geçirip Kaan Hoca'da ilk seferinde hamile kalan arkadaşlar var epey, onlar daha iyi yorum yaparlar bir ön görüşme yapın, içinize sinecektir eminim, ona göre karar verin:) hayırlısı olsun hakkınızda

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine eve dönünce mis gibi dinlen gecenin acısını çıkar. hamilelikte bilmem zararı olur mu ama papatya çayı sakinleştirir bilgin olsun:)

Evet c
Canim peki kaan bey diger doktorlarin farkedemedigi bir seyi mi farketti. Diger olumsuz denemelerine bir aciklama getirdi mi peki?
Evet canım eşimde morfoloji varmış zaten döllenme olmuyordu o yüzden transfer aşamasina gelemiyorduk ama hep ben de kist olduğu için sorunu hep ona bağlıyorlardi ama hicbir test inceleme falan da yapılmadi bunu direk Kistten dolayı diye söylüyorlardi sonra en son ben de anlamadım öyle de diyemem böyle de diyemem Allah tan ümit kesilmez gibi bir konuşma yapınca ben bir daha oraya gitmeyi düşünmedim sözüm oba çok iyi diye bilinen bir merkez internette tüp bebek yazın ilk onların ismi çıkar sonra istanbulda gittiğimiz bir merkez eşime ayrıntılı sperm testi istedi ama orası para odaklı bir merkez izlenimi uyandırdığı için testin sonucunu bile göstermeye gitmedik sonra o testi kaan beye gösterdik testte çelişen durumlar olduğunu söyledi aynı testi irenbede yaptırdık eşimde hareket ve sayıda sorun varmıs ayrıca şekil bozuklugu varmış spermde yani sadece yumurtalardan ve Kistten kaynaklı sorun yokmuş ve kaan beyde benim içime sinen durum bizim elimizde genetik testte dahil bütün testler olmasına rağmen kendisi için lazım olacak sorunu tespit etmeye yönelik tüm testleri önceden yaptırdık yani sonradan acaba sundanmiydi bundanmiydi diyecek bir ihtimal bırakmadi bu sayede çok şükür ki şu an 4 tane dondurulmuş embriyomuz var hayırlısıyla transferimizi bekliyoruz allahım inşallah hu sefer yüzümüzü güldürür ve isteyen herkesinkini güldürsun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…