- 3 Aralık 2012
- 1.270
- 1.219
- 133
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #13.961
ya ben sordum gecen aradigimda, bitsin tamamen dediler gbi geliyo ama bende bunama basladi sanirim emin degilim ne dediginden:)) bi takip ediyim bakalimyok tatlim ya az olan kahverengilikler sorun olmuyor herhalde bana bisey demediklerine gore :)))))
Aynı sorunlar bende de var malesef biraz zorlanıyorum ek olarak kanama az az devam ediyor bakalım ne zaman transfer olucaz git gide heyecan artıyor hayırlısı diyelimKizlar Pazartesi Histo oldum biliyorsunuz hala kasiklarimda batmalar var ve siskinligim var .Sizde de boyle olmusmuydu ?
Canım benim histo adetin 11.gün oldu adetim bi türlü bitmedi az az kahveilkler geldi durdu hatta histo günü çok az gene geliyordu ama şükür histo mu oldum o gunanladim canim, ben yarin aldiricam basliyim bakalim, histo gunu de daha ayrintili konusur ogrenirim artik. transfer oncesi bidaha mi bakiliyo canim, yuksek cikarsa peki? ay ne pimpirikli oldum
ben yarabbi... insallah yuksek olmaz senin de canimm
insallah canim benim orasi oyle ilacla cozulcek seyler sukur ki. evet bakalim adetim bitcek gibi degil gerci, sanirim bikac gun aticak histom da, sorarim gittigimde herseyi:)
Ben bu sürece yeni başlayacağım Kaan hoca şu anda nerede çalışiyor acaba araştırdığıma göre iyi bir doktormuş önerir misinizkızlar Kaan Hoca'ya yazdım, sağolsun cevap verdi, 3 günde 1, 1 adet dostinex iç dedi. tekrar yaptırmıyorum o zaman dedim, bişey demediyaptırmadan başlıyorum yarın kullanmaya o zaman.. transfere kadar mı sürer acaba bu ilaç, yoksa devam eder mi acaba..
Oyle gercekten .Herseyin hayirlisi arkadasim .Benim kontrolum 2 eylulde .Senin ne zaman ?Aynı sorunlar bende de var malesef biraz zorlanıyorum ek olarak kanama az az devam ediyor bakalım ne zaman transfer olucaz git gide heyecan artıyor hayırlısı diyelim
2 eylül inslhOyle gercekten .Herseyin hayirlisi arkadasim .Benim kontrolum 2 eylulde .Senin ne zaman ?
Aynen bende de çok heyecan var :) Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla doğururuz. Rabbim yardımcımız olsun hepimizin.Ayy Ben heyecanlanıyorum sizi dusunuce Allahım sağlıkla doğurmak nasip etsin hepimize Inşallah.bende daha şimdiden var o ayak sismeleri.şeker yuklemesinede kimi zararlı falan diyo ya ondan sordum demekki sıkıntı yok.
Hayırlısı olsun Kaan bey irenbedeBen bu sürece yeni başlayacağım Kaan hoca şu anda nerede çalışiyor acaba araştırdığıma göre iyi bir doktormuş önerir misiniz
C
Canım ben de çok araştırmıştım 3 tane olumsuz tedavi olunca istanbul ankara mersin izmir... Araştırma aşamasında bile bir tüp bebek tedavisi parası harcadık heralde sonra kaan beyin ismini çok duydum internetten araştırirken irenbenin sayfadan kaan beye sorunumu özetler şekilde mail atmıştim 1 hafta sonra beni özel tel.inden aramışti sonra ilk görüşmede de orda tedaviye başlamaya karar verdik çok şükür şu ana kadar aldığımız sonuçlar iyi doğru yerde. Doğru kişilerle olmak bu tedavi sürecinde çok önemli
kaan bey mutlaka yönlendirir canım. bize de bilgi verirsin.Aynen canim yarın yönlendirir zaten kaan bey bende muhtemelen onun yonlendirdigine giderim.ben namık beyi duydum çok ama ondan randevu almak bile sikintiymis.hissetmek istiyorum bende artık tekme falan atsınlar:)
yaa canım düşündükçe gerçekten bu zamana kadar toplasak muayenelerimizi bu kadar süre etmez. uzun uzun bakıp doyacağız her noktasını ezberleyeceğiz.kalbiminozu canım düşünsene 2 saat boyunca bebeklerle olucaz. Ayrıntılı ulturasonum tek cazip yönü bu galiba. Iyce doyarız )
D Difrenbahya fuat Akercan fiyatı öğrenince yazar mısın? Merak ettim :) Namık hoca dan randevu alırken sordum daha 1 ay var iki hafta sonra alsam olur mu diye olmaz şimdi dediler.son günlere kalırsa almak evet zor olabilir.
canım tahmin edebiliyorum Allah yardımcın olsun. yüzn yüzdün kuyruğuna geldin neyseki tansiyon son zamanlarında çıkmış. tam tarih belli olmasa da prenslerin gelecek yakında. düşününce bile kucağında olduğunu heyecan mutluluk veriyor. bende daha ilk aylarda hortladı. şimdilik kontrol altında yattığım hareket halinde olmadığım için ama ilaca başlatırlar. yaa ne bileyim duydum öyle. herkes birşey diyor. zamanı gelince olurm bende kaan bey aksini demezse.Canım iyi olmaya calisiyorum ama biraz zor geçiyor son günler tansiyonum yüksek çıkıyor ve 15-10nun altına inmiyor tansiyo ilacina başladık doğum tarihim daha belli değil ben öyle birsey duymadım tetanos aşısı konusunda. Ama ben oldum
canım geçmiş olsun. ya bende bir kere yatağımda yılan görmüştüm pencereden kaçmıştı. eşimde yoktu yanımda. 1 kata tırmanıp gelecek değil ya. belki rüyadır hamilelik bu tarz rüyalar görmemize sebep oluyor. ama daha öncede girdi diyorsun. inşallah bir daha olmaz. bugün kontrolden sonra bol bol uyursun canım inşallah.Kızlar korkunç bir gece geçiriyorum Allah beterinden korusun.Eşimin babası rahatsiz hastanede o yüzden ben üç gecedir annemde kaliyorum.bu gece birturlu uyku tutmadı iki gibi tam daldım bir gumburtuyle uyandım Ananemde burda yazık ayağı takılmış düşmemiş Allahtan ama baya bi ses çıktı. Sonra ben kalktım lavaboya gittim.daha tam dalmamistim yatakta yanımdan bi ses geldi bi döndüm kedinin biri bir fırladı yanımdan anlatamam nasil korktum.önce çığlık attım sonra anneme seslendim koşup geldiler Bütün evi aradık taradik kedi falan yok.ev dükkan üstü daha öncede iki kez kedi girdi eve Ama o zaman evde bulduk kediyi.annem kabus gördüğümü iddia ediyor ben inatla kedi diyorumsaat kac oldu hala gram uyku yok bende fenalık geldi
Aaa ayni gune denk geliyoruz .Sabah 09.30 da benim randevum senin ?2 eylül inslh
Gunaydin canim .Gercekten kotu bir gece gecirmissin kiyamam sana .Bazen oyle ust uste seyler olabiliyor .Sen yorgun da dusmussundur guzelcene dinlen bebislerinj dusun mutlu olKızlar korkunç bir gece geçiriyorum Allah beterinden korusun.Eşimin babası rahatsiz hastanede o yüzden ben üç gecedir annemde kaliyorum.bu gece birturlu uyku tutmadı iki gibi tam daldım bir gumburtuyle uyandım Ananemde burda yazık ayağı takılmış düşmemiş Allahtan ama baya bi ses çıktı. Sonra ben kalktım lavaboya gittim.daha tam dalmamistim yatakta yanımdan bi ses geldi bi döndüm kedinin biri bir fırladı yanımdan anlatamam nasil korktum.önce çığlık attım sonra anneme seslendim koşup geldiler Bütün evi aradık taradik kedi falan yok.ev dükkan üstü daha öncede iki kez kedi girdi eve Ama o zaman evde bulduk kediyi.annem kabus gördüğümü iddia ediyor ben inatla kedi diyorumsaat kac oldu hala gram uyku yok bende fenalık geldi
kaan bey mutlaka yönlendirir canım. bize de bilgi verirsin.yaa evet hiç isteklerimiz bitmiyor. hamile kalalım, bebekleri görelim, cinsiyetini bilelim, kız olsun erkek olsun diye düşünelim, tekmesini işitelim, yeni ciciler alalım, bir an önce doğsun ahhh ahhh. sonu hayırlısı olsun hepimiz için.
yaa canım düşündükçe gerçekten bu zamana kadar toplasak muayenelerimizi bu kadar süre etmez. uzun uzun bakıp doyacağız her noktasını ezberleyeceğiz.düşündükçe heyecan artıyor
canım tahmin edebiliyorum Allah yardımcın olsun. yüzn yüzdün kuyruğuna geldin neyseki tansiyon son zamanlarında çıkmış. tam tarih belli olmasa da prenslerin gelecek yakında. düşününce bile kucağında olduğunu heyecan mutluluk veriyor. bende daha ilk aylarda hortladı. şimdilik kontrol altında yattığım hareket halinde olmadığım için ama ilaca başlatırlar. yaa ne bileyim duydum öyle. herkes birşey diyor. zamanı gelince olurm bende kaan bey aksini demezse.
canım geçmiş olsun. ya bende bir kere yatağımda yılan görmüştüm pencereden kaçmıştı. eşimde yoktu yanımda. 1 kata tırmanıp gelecek değil ya. belki rüyadır hamilelik bu tarz rüyalar görmemize sebep oluyor. ama daha öncede girdi diyorsun. inşallah bir daha olmaz. bugün kontrolden sonra bol bol uyursun canım inşallah.
Gunaydin canim .Gercekten kotu bir gece gecirmissin kiyamam sana .Bazen oyle ust uste seyler olabiliyor .Sen yorgun da dusmussundur guzelcene dinlen bebislerinj dusun mutlu ol
canım o zaman ben gene söylerim k.rengi akıntım var diye, belki de gel derler, sizinki olmuş benimki de olur belki de. ay o da olsun bitsin hayırlısıyla artık beklemek zormuş vallaCanım benim histo adetin 11.gün oldu adetim bi türlü bitmedi az az kahveilkler geldi durdu hatta histo günü çok az gene geliyordu ama şükür histo mu oldum o gun
merhaba hoşgeldin aramıza. Kaan Hoca İrenbe Tüp Bebek Merkezi'nde çalışıyor. Kaan Hoca işinde uzman, sağlam adımlarla ilerliyor. ben memnunum ilk denemem, ancak daha önce başarısız deneme geçirip Kaan Hoca'da ilk seferinde hamile kalan arkadaşlar var epey, onlar daha iyi yorum yaparlarBen bu sürece yeni başlayacağım Kaan hoca şu anda nerede çalışiyor acaba araştırdığıma göre iyi bir doktormuş önerir misiniz
canım çok geçmiş olsunKızlar korkunç bir gece geçiriyorum Allah beterinden korusun.Eşimin babası rahatsiz hastanede o yüzden ben üç gecedir annemde kaliyorum.bu gece birturlu uyku tutmadı iki gibi tam daldım bir gumburtuyle uyandım Ananemde burda yazık ayağı takılmış düşmemiş Allahtan ama baya bi ses çıktı. Sonra ben kalktım lavaboya gittim.daha tam dalmamistim yatakta yanımdan bi ses geldi bi döndüm kedinin biri bir fırladı yanımdan anlatamam nasil korktum.önce çığlık attım sonra anneme seslendim koşup geldiler Bütün evi aradık taradik kedi falan yok.ev dükkan üstü daha öncede iki kez kedi girdi eve Ama o zaman evde bulduk kediyi.annem kabus gördüğümü iddia ediyor ben inatla kedi diyorumsaat kac oldu hala gram uyku yok bende fenalık geldi
canım farketmez diye düşünüyorum ama ben tahlillerime hep aç giderimArkadaşlar acil bilgiye ihtiyacım var kan pıhtılaşma testleri aç veya tok farkediyor mu??
Evet canım eşimde morfoloji varmış zaten döllenme olmuyordu o yüzden transfer aşamasina gelemiyorduk ama hep ben de kist olduğu için sorunu hep ona bağlıyorlardi ama hicbir test inceleme falan da yapılmadi bunu direk Kistten dolayı diye söylüyorlardi sonra en son ben de anlamadım öyle de diyemem böyle de diyemem Allah tan ümit kesilmez gibi bir konuşma yapınca ben bir daha oraya gitmeyi düşünmedim sözüm oba çok iyi diye bilinen bir merkez internette tüp bebek yazın ilk onların ismi çıkar sonra istanbulda gittiğimiz bir merkez eşime ayrıntılı sperm testi istedi ama orası para odaklı bir merkez izlenimi uyandırdığı için testin sonucunu bile göstermeye gitmedik sonra o testi kaan beye gösterdik testte çelişen durumlar olduğunu söyledi aynı testi irenbede yaptırdık eşimde hareket ve sayıda sorun varmıs ayrıca şekil bozuklugu varmış spermde yani sadece yumurtalardan ve Kistten kaynaklı sorun yokmuş ve kaan beyde benim içime sinen durum bizim elimizde genetik testte dahil bütün testler olmasına rağmen kendisi için lazım olacak sorunu tespit etmeye yönelik tüm testleri önceden yaptırdık yani sonradan acaba sundanmiydi bundanmiydi diyecek bir ihtimal bırakmadi bu sayede çok şükür ki şu an 4 tane dondurulmuş embriyomuz var hayırlısıyla transferimizi bekliyoruz allahım inşallah hu sefer yüzümüzü güldürür ve isteyen herkesinkini güldürsun!Canim peki kaan bey diger doktorlarin farkedemedigi bir seyi mi farketti. Diger olumsuz denemelerine bir aciklama getirdi mi peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?