- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #13.981
Canım şeker testi hariç diğerlerinde aç olmaya gerek yok diye biliyorum ama istersen herhangi bir hastaneyi arayıp sorArkadaşlar acil bilgiye ihtiyacım var kan pıhtılaşma testleri aç veya tok farkediyor mu??
Kızlar merhaba birşey soracam yumurta toplama sonrasi kaan bey duphaston ve estrofem vermişti tatile gideceğimiz için duphastonu 31 ağustosa kadar kullanacaktim ama ikinci kutu bu gün bitiyor tatil de bitiyor nasılsa diye ben tekrar almayı düşünmüyorum yani 2 gün önceden bırakmış oluyorum estrofeme devam edecekmiyim acaba ne işe yarıyor bu ilaç prespektusu okudum ama hiç anlamadım siz hu ilacı kullanmışmiydiniz kullandiysaniz ne zamana kadar kullandınız?
canımm hadi hayırlısı olsun bebişlerini al da gel bakalım:)) ay çok heyecanlı Allahım hayırlısıyla nasip etsin inşallah:))Arkadaşlar bu Pazartesi sonunda transferim yapılıyor... :) Heyecan dorukta ...
Sagol canim yeni geldim eve çok yoğundu bugün kaan bey sadece vajinal muayene yapilacakmia hatta bana hemşire yanlışlıkla diğer odaya aldida bebekleride gördük:) gebelikte kabuslar normalmis hemşire öyle dedicanım çok geçmiş olsundikkat et kendine eve dönünce mis gibi dinlen gecenin acısını çıkar. hamilelikte bilmem zararı olur mu ama papatya çayı sakinleştirir bilgin olsun:)
Gecen gun aklima geldin cutetwins ne yapti acaba diye . Cok sevindim canim simdiden hayirlisi olsun guzel haberlerini bekliyoruzArkadaşlar bu Pazartesi sonunda transferim yapılıyor... :) Heyecan dorukta ...
Canim o ilaç önemli transfer sonrasida devam ediyor hatta hamileliğinin onikinci haftasi falan bırakacaksinKızlar merhaba birşey soracam yumurta toplama sonrasi kaan bey duphaston ve estrofem vermişti tatile gideceğimiz için duphastonu 31 ağustosa kadar kullanacaktim ama ikinci kutu bu gün bitiyor tatil de bitiyor nasılsa diye ben tekrar almayı düşünmüyorum yani 2 gün önceden bırakmış oluyorum estrofeme devam edecekmiyim acaba ne işe yarıyor bu ilaç prespektusu okudum ama hiç anlamadım siz hu ilacı kullanmışmiydiniz kullandiysaniz ne zamana kadar kullandınız?
:)hayırlısı olsun mutlu sona az kalmışArkadaşlar bu Pazartesi sonunda transferim yapılıyor... :) Heyecan dorukta ...
Allah yardımcın olsun canım!Arkadaşlar bu Pazartesi sonunda transferim yapılıyor... :) Heyecan dorukta ...
Merhaba... Duphaston sana adet gördürmek için kullanılan bir ilaç... Normalde max 7 gün veriyorlar... Estrofem ise ostrojen takviyesi... Transfere kadar da devam ediliyor... Transferden sonrasını ben de bilmiyorum :)
12 de canım ya ben kaan beye sormayı unuttum rahime çizik attımı acaba sadece rahim tertemiz dedi başkada bişey demedi sana bu konuda bişey dediler mi merak ediyor insanAaa ayni gune denk geliyoruz .Sabah 09.30 da benim randevum senin ?
tuh denk gelemiyoruz :) yok canim bana da temiz sikinti yok dedi bende fazla sormadim .Embriyolar tutunsun diye atiyorlar sanirim kaan hocada atmistir .Birde benden smear aldilar onun sonucu da temiz cikti .Ama bu karnimda ki sislik ve hassasiyet cok rahatsiz ediyor beni12 de canım ya ben kaan beye sormayı unuttum rahime çizik attımı acaba sadece rahim tertemiz dedi başkada bişey demedi sana bu konuda bişey dediler mi merak ediyor insan
iyiyim canım:)) düne göre daha iyiyim, ilacıma başlicam bugün ama bu sefer de ya hormonlarda, yok progestanda yok bilmemnede sorun olur da transfer gecikir mi diye düşünmeye başladım. iyice paranoyak oldum heralde canım:)) bi de süreç uzun ya, bitsin artık istiyorum sanırım:)krc05 moral durumun nasil canim :)
sevindim :))) cok dusunmemeye calis ben oyle yaptim .Gerci dusunmeden yapamiyorsun ama .iyiyim canım:)) düne göre daha iyiyim, ilacıma başlicam bugün ama bu sefer de ya hormonlarda, yok progestanda yok bilmemnede sorun olur da transfer gecikir mi diye düşünmeye başladım. iyice paranoyak oldum heralde canım:)) bi de süreç uzun ya, bitsin artık istiyorum sanırım:)
senin karnın şiş mi hala? sanırım operasyonlar sonrası illa yaşıyoruz bu şişliği de biz
maalesef canım düşünmemek çok zor. hep kafamda belli tarihler, şu zaman olur transferim diyorum ama bazen bazı sebeplerden erteleniyo falan ya... ben de artık öyle bişiy olsun istemiyorum... hayırlısı hakkımızda diyorum artık, hayırlısıyla histo tarihim de belli olsun da, sonrasına bakıcz artık... yolunda gider inşallah herşey..sevindim :))) cok dusunmemeye calis ben oyle yaptim .Gerci dusunmeden yapamiyorsun ama .
İcini ferah tut ki hersey guzel ilerlesin stres iyi gelmezHaklisin canim uzun bir surec ve yipratici ama az kaldi biraz daha gayret :) Evet canim ya benim karnim hala sis sertlik var .İki toplama ve ardindan histo ondan oldu sanirim .Cok rahatsiz edici haftasonu denize gireyim diye dusundum belki odem ve sislikleri alir biraz olsun rahatlarim .
Allah kurtarsın Esma'cım. Insallah yoluna girer tansiyonun.kaç kilo aldın bu sürede? Son günlerin zorluğunu tahmin edebiliyorum. Inşallah sağsalim alırsın kucağına azıcık kaldı.Canım iyi olmaya calisiyorum ama biraz zor geçiyor son günler tansiyonum yüksek çıkıyor ve 15-10nun altına inmiyor tansiyo ilacina başladık doğum tarihim daha belli değil ben öyle birsey duymadım tetanos aşısı konusunda. Ama ben oldum
canım benim yaa:)) orası kesin canım, Kaan Hoca'ya tam teslim durumdayız, o ne derse o. izinli gününde bile sorularımıza cevap veriyor, seni stresli halinden kurtarıyor. aslında bebiş dışında stres olduğum şeyler oldu, sanırım ondan bu kadar etkilendi hormonlar. ama bugün biraz daha iyiyim, ne gelirse Allah'tan diyorum. herşey yolunda gidicek ona da çok inanıyorum. bi de iyi ki varsınız diyorum...krc05 cım lütfen üstündeki stresi bi kenara at tatlım. Derin bir nefes al herşey çok güzel olacak de. Kaan beye sonuna kadar güven ve o ne dediyse aklına başka hiçbirşey getirmeden yap. Sana verdiği ilaç başka bi hormonu tetikleyecek olsa asla vermezdi. O herşeyi farkında olarak yapıyor. Ama sana Düşen tek şey rahat olup inanmak sen onu yapamıyorsun. Kızıyorum bak sana lütfen rahatla. Okadar tatlı o kadar enerjisi olan o kız bu stresi yaşamamalı. Prolaktin çok anlık değişen birşey hiç takılma. Herşey yolunda ve zamanında gelişecek inan.
D Difrenbahya cım çok geçmiş olsun kediydi belki Girdiği yerden çıktı gitti. Biliyorsun çok hızlılar. Girdiği yerleri açmayın daha rahat uyursun.
Bebeklerini görmene sevindim. Bende son gittiğimde serviks baktı sadece diğer odaya Alıp ne yalan söyleyim bozuldum. Çok kalabalık ta değildi yani. Ikiz gebelik için ayda bir kere bebiş görmek haksızlık olsa gerek :))) ben dayanamıyorum 1 ay. Ayrıntılı için Kaan hoca aynı muayne ücretiyle mi BAKIYOR peki farklı mı Ücret alıyor. Ücret farkı varsa ben perinatoğa gitmeyi tercih ederdim sanırım ama Kaan ben bakcam dediği için birşeyde diyemezdim tabi) ama ikiz bebek 2 saatten fazla sürüyormuş fiyat farkı varsa da normaldir yani. Istersen arayıp sor merkeze. Inşallah turp gibi çıkar bebeklerimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?