Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Bu arada hiç okuyamadım yazdıklarınızı,direk kendi sorunumu paylaştım kusura bakmayın lütfen Akşamada misafirlerim gelecek ara ara okuyacağım bir haftayı,iyi haber Alanları tebrik ediyorum,sorun yaşayanlarda geçmiş olsun diyorum şimdilik.Moralim bozuldu ama Allah tan hayırlısını istiyorum vardır bir hayırlı zamanı diyorum..

Canım üzülme kendini Bırakma. Hiç yumurta olmasa daha kötü. En azından küçük olan yumurta büyüyor ilaçla iyiki yumurta var ilaçla büyür inşallah moralleri yerinde tutmak Lazım bu da çok önemli.

Âmin canım çok Sağol.İnşallah Kaan Bey de aynen senin dediğini söyledi.

tatlim beni biliyorsun daha oncede anlatmistim ilk igneli yumurta takibimde yumurtam vardi ama buyumemislerdi yarida kesmistik .Tatile gidip 1/2 ay ara vermistim sonra tekrar basladik ve digerinde zor da olsa buyuduler .Yani moralini bozma aydan aya degisebiliyor .

Evet canım Hatırlıyorum.Ara vermek istemiyorum inşallah kendiliğinden büyürler.Nisanda başladık tedaviye Sabırlı olmak zorundayım tabii Ama artık biranönce hamile kalmayı ve bebeğimi kucağıma almayı istiyorum Allah'ım yardım etsin bana ve hepimize..Kuluz neticede zaman zaman isyan değil asla da istiyorum yani hem de çok..

Kiyamam ben sana o buyumuyor dediginde yasadiklarini cok iyi anliyorum bende subatta basladim tedaviye .Gerci igne vs Nisan ayiydi senin gibi .Ama yilmadim .Yedigim ignenin haddi hesabi yok ama sonunda zor da olsa embriyom oldu .Umudunu kaybetme .Hep ayni olacak diye birsey yok

Canım çok Sağol moralin için.İlk seferde hemen büyümüştü ama embriyo bile oluşmadı,bu seferde inşallah geç büyümesine rağmen daha hayırlı olur.Kaan Bey de öyle dedi kadınlar gibi yumurtalarda gün ve gün değişebiliyor dedi ben ağlarken güldürdü:) Dua et benim için lütfen inşallah büyürler,çok üzgünüm keyifsizim.Annemler geliyor bu akşam Bursa dan onun yanındada ağlamak istemiyorum çok üzülüyor oda..

Arkadaşlar merhaba benim de salı günü histom yapıldı haftaya randevum var transfer tarihi belli olacak inşallah

Ca

Oyle canim anneler hep bizi dusunuyor bizimle guluyor bizimle agliyor .Butun dualarim senin icin insallah bir sonraki kontrolde cok guzel haberler alirsin .

Canim ben onu sormayi unuttum yarın kalbiminozu soracak.aynen bende tercih ederim ama kaan bey inatla ben bakcam diyo:) bide kaan beyin öyle iki saat falan ayiracagini sanmiyorum.bakalım gorcez artık olmadı bide başka yere gidicez

günaydınlar herkese,
benim pzartesi histo randevum vardı ama kanamam devam ediyor kızar (adetimin 8.günündeyim). aradım iptal etmek için merkezi, adetin en geç 10. gününe kadar yapılmalıymış bu işlem, pzt. gelin kontrol edelim, devam etmezse alalım işleme, ediyorsa dr.umuz kara versin dediler.
kanama devam ederse diğer aya mı kalır acaba... bitemedi pis adet...

Canim Gunaydin .Bir sonraki aya atarmi bilmiyorum ama senin kanamanin bitmemesi strese baglidir .Bu aralar Stresim cok dedin ya .Dur bakalim daha hafta sonu var belki azalir .Biraz kahverengililerle yaparlar islemi birsey olmaz .Sen biraz rahat olmaya calis Pazartesi olacakmis gibi moda gir

canım işte çok ağrım sızım vardı, ağrı kesiciler kullanmak zorunda kalınca adetim kesildi, sonra gene arttı böyle uzadı. dediğin gibi stresten de olabilir tabii çok sıkıntılıydım. ama olur diye düşünüyorum inşallah yolunda gider herşey canım

krc05 ben de aynı senin gibi adette diş tedavim için antibiyotik kullanmak zorunda kaldım 2.gunu kesildi adetim 5. gün tekrar başladı 7 gunde biterdi hep 8. gün de devam edince stres oldum baya. 9. gün histoya gittim sabah bişe yoktu Allahtan sıkıntı çıkmadı sorunsuz oldu. Sen de içini ferah tut hayırlısıyla atlatırsın inşallah.

canım ya senin de aynı olmuş benimle! gidiyorum geliyorum devam, yarın gelmesin de pazartesi hallolsun hayırlısıyla şu iş inşallah. çok sevindim senin için de:) inşallah canım aminnn

canım ya senin de aynı olmuş benimle! gidiyorum geliyorum devam, yarın gelmesin de pazartesi hallolsun hayırlısıyla şu iş inşallah. çok sevindim senin için de:) inşallah canım aminnn
Canım benimde 3gün sürdü birden bitti hatta merkezi Aradım bitti 10 gün sonra çok geç Öne alalım tarihi diye alamayız Kaan bey yok dediler. Iyiki de öyle dediler sonra tekrar başladı :)) leke şeklinde devam etti. 10.gün histoya giderken temizdim öncesi hep leke.

canım benim ya herkesin adeti bi sapıtıyo demek ki:)) benim bugün baya baya kanama vardı yani leke olsa can kurban:) bakalım yarına iyice azalır pazartesi biter diye tahmin ediyorum. kontrol ediceklermiş gittiğimde. inşallah, hayırlısıyla olurum da biter bu da:))

Canim ben histoyu onceden oldum.. simdi rahim kalinlastirma asamasindayim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…