- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #14.021
Hemsireler kurek kemigine yapistirin demislerdi ben hep oyle yaptim. Belimede yapistiriyorudum birini. Cok kaymicak bir yere yapistirman lazim.Kızlar rahim kalınlaştırma için olan bu bantları nereye takıyorsunuz
.Sagolasin canım benim baslarda az almıştım ama sona doğru bayağı hızlı kilo artışı oldu suana kadar 15 kilo aldım ins bundan sonra almam o da dikkat ettigim haldeAllah kurtarsın Esma'cım. Insallah yoluna girer tansiyonun.kaç kilo aldın bu sürede? Son günlerin zorluğunu tahmin edebiliyorum. Inşallah sağsalim alırsın kucağına azıcık kaldı.
Çok teşekkürler canım sanki kalkıyormuş gibi geliyorHemsireler kurek kemigine yapistirin demislerdi ben hep oyle yaptim. Belimede yapistiriyorudum birini. Cok kaymicak bir yere yapistirman lazim.
ben ilk seferinde kürek kemiğime yapıştırdım. hem kaşınma çok fazla oldu hemde oynar olduğu için biraz açılma olmuştu. sonra devamlı belimin üstüne sırtıma doğru yapıştırdım 10. haftaya kadar. çok rahat ettim. vArlığını hissetmedim bile. kalçaya da yapıştıranlar var. hangisi daha uygun daha rahat olursa öyle devam edersin. hayırlısı olsun hakkında.Kızlar rahim kalınlaştırma için olan bu bantları nereye takıyorsunuz
Kızlar rahim kalınlaştırma için olan bu bantları nereye takıyorsunuz
Ben sormustum kullanmadan önce kürek kemigine yapistiricaksiniz dedi hemsire.bende öyle yaptim. Ilk bir iki hafta degilde sonra kasinio tatli tatli:) bide sicaklardan ve dustan sonra hafif kalkio su girdigi icin bazen . Bende burdan duymustum kalcaya ve sirtada yapistirilabiliyormus ama icime sinmedi ben hep kürek kemigine yapistirdim o yüzden.iki gün öncede biRaktirdi kaan bey:)Ah bu bantlar benim için büyük sıkıntı daha önce kullandığımda kürek kemiğinin oraya yapıştırmıştım şimdi ise kağıdında tercihen kalçaya dediği için oraya yapıştırdım ama olmadı gibi sanki içim pek rahat değil. ben de merak ediyorum kullananlar nasıl yapıyor.
Evet biraz kalkiyor. Hele sicaklarla daha cok kalkiyor. Cok rahatsiz olursan yenisiyle degistirebilirsin oyle soylemisti kaan bey.Çok teşekkürler canım sanki kalkıyormuş gibi geliyor
Kısmet olursa hamile kaldıktan sonra da kulllanılıyor yani başka hangi ilaçlara devam ediyoruzBen sormustum kullanmadan önce kürek kemigine yapistiricaksiniz dedi hemsire.bende öyle yaptim. Ilk bir iki hafta degilde sonra kasinio tatli tatli:) bide sicaklardan ve dustan sonra hafif kalkio su girdigi icin bazen . Bende burdan duymustum kalcaya ve sirtada yapistirilabiliyormus ama icime sinmedi ben hep kürek kemigine yapistirdim o yüzden.iki gün öncede biRaktirdi kaan bey:)
Anladim canim cok ilginc morfoloji normal spermiyogramda bile belli oluyor sizin onceki testlerinizde normal mi gorunuyordu da bu ayrintili olanda sorun belli oldu peki?Evet c
Evet canım eşimde morfoloji varmış zaten döllenme olmuyordu o yüzden transfer aşamasina gelemiyorduk ama hep ben de kist olduğu için sorunu hep ona bağlıyorlardi ama hicbir test inceleme falan da yapılmadi bunu direk Kistten dolayı diye söylüyorlardi sonra en son ben de anlamadım öyle de diyemem böyle de diyemem Allah tan ümit kesilmez gibi bir konuşma yapınca ben bir daha oraya gitmeyi düşünmedim sözüm oba çok iyi diye bilinen bir merkez internette tüp bebek yazın ilk onların ismi çıkar sonra istanbulda gittiğimiz bir merkez eşime ayrıntılı sperm testi istedi ama orası para odaklı bir merkez izlenimi uyandırdığı için testin sonucunu bile göstermeye gitmedik sonra o testi kaan beye gösterdik testte çelişen durumlar olduğunu söyledi aynı testi irenbede yaptırdık eşimde hareket ve sayıda sorun varmıs ayrıca şekil bozuklugu varmış spermde yani sadece yumurtalardan ve Kistten kaynaklı sorun yokmuş ve kaan beyde benim içime sinen durum bizim elimizde genetik testte dahil bütün testler olmasına rağmen kendisi için lazım olacak sorunu tespit etmeye yönelik tüm testleri önceden yaptırdık yani sonradan acaba sundanmiydi bundanmiydi diyecek bir ihtimal bırakmadi bu sayede çok şükür ki şu an 4 tane dondurulmuş embriyomuz var hayırlısıyla transferimizi bekliyoruz allahım inşallah hu sefer yüzümüzü güldürür ve isteyen herkesinkini güldürsun!
tamam canim, tabloda duzenlemistim de eklememistiM ofise gittigimde duzeltirim...Canim ben histoyu onceden oldum.. simdi rahim kalinlastirma asamasindayim..
Canim yarin icin bol sans .İnsallah ertlenmez de histonu olursun :) Kacta orda olacaksin ?herkese iyi pazarlar,
adetimin 9. gunu.. adetim kirmizi kanama seklinee haaala devam ediyor... yarin da devam ederse nolcak bakalim sabah histo olcaktim sozde.hayirlisi bakalim..
Hayırlısı olsun canim ya inşallah biter yarına ama bitmesede üzülme:)herkese iyi pazarlar,
adetimin 9. gunu.. adetim kirmizi kanama seklinee haaala devam ediyor... yarin da devam ederse nolcak bakalim sabah histo olcaktim sozde.hayirlisi bakalim..
Saol canim benim..tamam canim, tabloda duzenlemistim de eklememistiM ofise gittigimde duzeltirim...
sagol canimm. 9.30 da kismetse. insallah olurum hayirlisi bakalim:))Canim yarin icin bol sans .İnsallah ertlenmez de histonu olursun :) Kacta orda olacaksin ?
insallah biter canim sagol:) bitmese de kismet artik adetimi engelleyemeyecegim icin hayirli degilmis derim artik:) haber veririm yarina havadisleri:)Hayırlısı olsun canim ya inşallah biter yarına ama bitmesede üzülme:)
Desenize iğne ve ilaçlara devam Bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alalım daS sitare35 bende 10. haftanin basindayim ztn cnm 2 gün önce biraktim bandi, pruloton depotu, estrofemi ve prednolü.bunlarin disinda clexane igne, b12 plus, previt pozitive, progesteron ilaclarini kullaniyorum hala..
Arkadaslar bu arada benim merak ettigim; kaan bey progesteron ilacini 10. haftada biraktirmiyormuydu? Ben muayeneye gittim bazilarini biraktim bazilarina devAm ediyorum.izmir disindan geliyorum ve ayin 15 inde dönmem lazim.bana "kendi doktorun sana söyler ne zmn birakacagini "dedi.benimde bildigim kadariyla eger kanama yada düsük tehlikesi yoksa ilac 10. haftada kesilio diye biliyorum.ayni sekilde kan sulandirici igneyede devam ediyorum(clexane).acaba devamlimi kullanicam bu ilaclari ?
guzel haberlerini bekliyoruz canim :))))sagol canimm. 9.30 da kismetse. insallah olurum hayirlisi bakalim:))
insallah biter canim sagol:) bitmese de kismet artik adetimi engelleyemeyecegim icin hayirli degilmis derim artik:) haber veririm yarina havadisleri:)
sagol canim aminnn:))guzel haberlerini bekliyoruz canim :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?