Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Ah bu bantlar benim için büyük sıkıntı daha önce kullandığımda kürek kemiğinin oraya yapıştırmıştım şimdi ise kağıdında tercihen kalçaya dediği için oraya yapıştırdım ama olmadı gibi sanki içim pek rahat değil. ben de merak ediyorum kullananlar nasıl yapıyor.

Allah kurtarsın Esma'cım. Insallah yoluna girer tansiyonun.kaç kilo aldın bu sürede? Son günlerin zorluğunu tahmin edebiliyorum. Inşallah sağsalim alırsın kucağına azıcık kaldı.
.Sagolasin canım benim baslarda az almıştım ama sona doğru bayağı hızlı kilo artışı oldu suana kadar 15 kilo aldım ins bundan sonra almam o da dikkat ettigim halde

Kızlar rahim kalınlaştırma için olan bu bantları nereye takıyorsunuz
ben ilk seferinde kürek kemiğime yapıştırdım. hem kaşınma çok fazla oldu hemde oynar olduğu için biraz açılma olmuştu. sonra devamlı belimin üstüne sırtıma doğru yapıştırdım 10. haftaya kadar. çok rahat ettim. vArlığını hissetmedim bile. kalçaya da yapıştıranlar var. hangisi daha uygun daha rahat olursa öyle devam edersin. hayırlısı olsun hakkında.

Kızlar rahim kalınlaştırma için olan bu bantları nereye takıyorsunuz
Ben sormustum kullanmadan önce kürek kemigine yapistiricaksiniz dedi hemsire.bende öyle yaptim. Ilk bir iki hafta degilde sonra kasinio tatli tatli:) bide sicaklardan ve dustan sonra hafif kalkio su girdigi icin bazen . Bende burdan duymustum kalcaya ve sirtada yapistirilabiliyormus ama icime sinmedi ben hep kürek kemigine yapistirdim o yüzden.iki gün öncede biRaktirdi kaan bey:)

Kısmet olursa hamile kaldıktan sonra da kulllanılıyor yani başka hangi ilaçlara devam ediyoruz

Anladim canim cok ilginc morfoloji normal spermiyogramda bile belli oluyor sizin onceki testlerinizde normal mi gorunuyordu da bu ayrintili olanda sorun belli oldu peki?
Millet icin siradan hastalariz tabi ama bizim icin nasil bir durum oldugunu ne doktorlar ne calisanlar anlamak istiyorbazi merhametli olanlar haric.
insallah mutlu haberi alirsin hersey yolunda gider ve saglikla hayirli evlatlar dogurursun canim :)

S sitare35 bende 10. haftanin basindayim ztn cnm 2 gün önce biraktim bandi, pruloton depotu, estrofemi ve prednolü.bunlarin disinda clexane igne, b12 plus, previt pozitive, progesteron ilaclarini kullaniyorum hala..
Arkadaslar bu arada benim merak ettigim; kaan bey progesteron ilacini 10. haftada biraktirmiyormuydu? Ben muayeneye gittim bazilarini biraktim bazilarina devAm ediyorum.izmir disindan geliyorum ve ayin 15 inde dönmem lazim.bana "kendi doktorun sana söyler ne zmn birakacagini "dedi.benimde bildigim kadariyla eger kanama yada düsük tehlikesi yoksa ilac 10. haftada kesilio diye biliyorum.ayni sekilde kan sulandirici igneyede devam ediyorum(clexane).acaba devamlimi kullanicam bu ilaclari ?

herkese iyi pazarlar,
adetimin 9. gunu.. adetim kirmizi kanama seklinee haaala devam ediyor... yarin da devam ederse nolcak bakalim sabah histo olcaktim sozde.hayirlisi bakalim..

Canim yarin icin bol sans .İnsallah ertlenmez de histonu olursun :) Kacta orda olacaksin ?
sagol canimm. 9.30 da kismetse. insallah olurum hayirlisi bakalim:))
Hayırlısı olsun canim ya inşallah biter yarına ama bitmesede üzülme:)
insallah biter canim sagol:) bitmese de kismet artik adetimi engelleyemeyecegim icin hayirli degilmis derim artik:) haber veririm yarina havadisleri:)

Desenize iğne ve ilaçlara devam Bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alalım da

Merhabalar insallah evlat isteyen herkes annelik duygusunu bir an önce tadar
bende son tedavimi Eylül sonu yapicam Istanbul Semra Kahraman biraz arastirirken Dr.Kaan beyin mutlu ne cok hastasi varmis dedim ,herkese kolay gelsin
Kizlar cok merak etim bahsetiginiz bu histo nedir asamalarini biriniz anlatabilir mi ? ve hangi vitamin ilaclarini aliyosunuz bilgi verirseniz cok sevinirim cok sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…