- 27 Temmuz 2014
- 521
- 479
- 23
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #14.041
Merhaba hayirli olsun sizinde inşallah sonucunuz.Biz çok şükür kaan bey gibi bir doktora sahip oldugimuz için gerçekten kendimizi şanslı hissediyoruz:) canim kaan bey herkese farklı tedavi uyguladığı için hepimizin kullandığı ilaçlar ve aşamalar farklı.ama genelde iki aya yakın tahlil sonuçlarına göre eslere vitamin desteği, sonra iğneler ve yumurta geliştirici bir kac ilaç (ama dediğim gibi hastaya göre ilaçlardan dozlarida değişiyor) , sonra yumurta toplama sonra adetten hemen sonra bir sıkıntı yoksa Histo-rahmin içine kamerayla girip tutunmayı engelleyici herhangi bir sıkıntı varmı diye bakılıyor ve rahime tutunmayı kolaylaştırmak için çizik atiliyor. Histodan sonrada transfer ve Allahin izniyle bebis:)Atladığını bişey varsa arkadaşlar ekler:)Merhabalar insallah evlat isteyen herkes annelik duygusunu bir an önce tadar
bende son tedavimi Eylül sonu yapicam Istanbul Semra Kahraman biraz arastirirken Dr.Kaan beyin mutlu ne cok hastasi varmis dedim ,herkese kolay gelsin
Kizlar cok merak etim bahsetiginiz bu histo nedir asamalarini biriniz anlatabilir mi ? ve hangi vitamin ilaclarini aliyosunuz bilgi verirseniz cok sevinirim cok sagolun
Cok heyecanli :)))) Tedavinin sonuna geldin gecmis olsun diyelim transferin icinde bol sans insallah 12 gun sonra guzel haberlerini aliriz :)Hayır tatlış, 15:00'de yapılacak... Kızlar şu sonrasındaki tuvalete gitme işi endişelendiriyor beni. Tecrubeli arkadaşlar ne yapmıştınız?
gunaydin kizlar:)krc05 histonu olmussundur insallah :)
Günaydın canım teşekkür ederiz :) hepimize inşallah..Kizlar herkese gunaydin :) Hamis arkadaslara bebisleriyle saglikli bir hafta olsun diger benim gibi tedavi asamasinda olanlara da guzel guzel haberler gelsin insallah :)
hadin gecmis olsun canikom :))))gunaydin kizlar:)
butun adet muhalefetine ragmen histomu oldum, hasta yatagimdan ve kafam hafif guzel bildiriyorum:) op. oncesi kaan hocaya hocam kanamam devam ediyo dedim, "keseriiizz" dedi, o mutlulukla aninda gitmisim zaten:) bakalim goruseyim bi Kaan Hocayla, insallah hersey yolundadir, bildiricem size son durumu:)
C cutetwins öncelikle hayırlı olsun güzel sonuçlansın inşallah. Bir saat sonra tuvalete gidebiliyosun, ama ben ne yaptım söyleyeyim ilginç belki ama hasta külodu kullandım 3 adet, ama yetmedi az az yaptım eşim değiştirdi. Biraz komik durumdaydım ama olsun kalkmak istemediğim için böyle birşey yapmıştım. Sana bol şanslar.Allah yardımcın olsunHayır tatlış, 15:00'de yapılacak... Kızlar şu sonrasındaki tuvalete gitme işi endişelendiriyor beni. Tecrubeli arkadaşlar ne yapmıştınız?
Transfer sonrasi yarim saat sonra kalkabilirsin demisti kaan bey tuvalet icin. Ama benim icim rahat etmedi surguye yaptim yarim saat sonra. 2 saatte yattiktan sonra eve gittim. Hakkinda hayirlisi olsun cnm melegin sıkı sıkı tutunsun insallah.Hayır tatlış, 15:00'de yapılacak... Kızlar şu sonrasındaki tuvalete gitme işi endişelendiriyor beni. Tecrubeli arkadaşlar ne yapmıştınız?
Hadi bakalım geçmiş olsun canım :)gunaydin kizlar:)
butun adet muhalefetine ragmen histomu oldum, hasta yatagimdan ve kafam hafif guzel bildiriyorum:) op. oncesi kaan hocaya hocam kanamam devam ediyo dedim, "keseriiizz" dedi, o mutlulukla aninda gitmisim zaten:) bakalim goruseyim bi Kaan Hocayla, insallah hersey yolundadir, bildiricem size son durumu:)
Canım çok Sağol inşallah hep dua ediyorum..Oyle canim anneler hep bizi dusunuyor bizimle guluyor bizimle agliyor .Butun dualarim senin icin insallah bir sonraki kontrolde cok guzel haberler alirsin .
Gecmis olsun cnm bunu da atlattin. Insallah hersey yolunda gider. Transfere sayili gun kaldigunaydin kizlar:)
Herkese Günaydın hepimiz için hayırlı bir hafta olur inşallah. Canım sana da çok geçmiş olsun demek ki neymiş biz kendi kendimize boşuna stres yapıyomuşuz her şey olacağına varıyomuş :)gunaydin kizlar:)
canım geçmiş olsun. adetti kanamaydı olacak olmayacak diye diye histonu oldungunaydin kizlar:)
Hadi gözün aydın:)gunaydin kizlar:)
Diger kontrolun ne zaman canim ?Canım çok Sağol inşallah hep dua ediyorum..
Cok heyecanli :)))) Tedavinin sonuna geldin gecmis olsun diyelim transferin icinde bol sans insallah 12 gun sonra guzel haberlerini aliriz :)
gunaydin kizlar:)
C cutetwins öncelikle hayırlı olsun güzel sonuçlansın inşallah. Bir saat sonra tuvalete gidebiliyosun, ama ben ne yaptım söyleyeyim ilginç belki ama hasta külodu kullandım 3 adet, ama yetmedi az az yaptım eşim değiştirdi. Biraz komik durumdaydım ama olsun kalkmak istemediğim için böyle birşey yapmıştım. Sana bol şanslar.Allah yardımcın olsun
Transfer sonrasi yarim saat sonra kalkabilirsin demisti kaan bey tuvalet icin. Ama benim icim rahat etmedi surguye yaptim yarim saat sonra. 2 saatte yattiktan sonra eve gittim. Hakkinda hayirlisi olsun cnm melegin sıkı sıkı tutunsun insallah.
Canim hadi bakalım hayırlısı olsun. Walla ben strese girip surguye yapamamistim hemşireler yirmibesinci dk.da kaldırıp tuvalete götürdüler tutmak daha zararlı diye.ben çok üzülmüştüm erkenden kalktım diye ama bak çok şükür bişey olmadı.kasma kendini yani hiç kalkamicam diyeHayır tatlış, 15:00'de yapılacak... Kızlar şu sonrasındaki tuvalete gitme işi endişelendiriyor beni. Tecrubeli arkadaşlar ne yapmıştınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?