Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Merhaba hayirli olsun sizinde inşallah sonucunuz.Biz çok şükür kaan bey gibi bir doktora sahip oldugimuz için gerçekten kendimizi şanslı hissediyoruz:) canim kaan bey herkese farklı tedavi uyguladığı için hepimizin kullandığı ilaçlar ve aşamalar farklı.ama genelde iki aya yakın tahlil sonuçlarına göre eslere vitamin desteği, sonra iğneler ve yumurta geliştirici bir kac ilaç (ama dediğim gibi hastaya göre ilaçlardan dozlarida değişiyor) , sonra yumurta toplama sonra adetten hemen sonra bir sıkıntı yoksa Histo-rahmin içine kamerayla girip tutunmayı engelleyici herhangi bir sıkıntı varmı diye bakılıyor ve rahime tutunmayı kolaylaştırmak için çizik atiliyor. Histodan sonrada transfer ve Allahin izniyle bebis:)Atladığını bişey varsa arkadaşlar ekler:)

Hayır tatlış, 15:00'de yapılacak... Kızlar şu sonrasındaki tuvalete gitme işi endişelendiriyor beni. Tecrubeli arkadaşlar ne yapmıştınız?
Cok heyecanli :)))) Tedavinin sonuna geldin gecmis olsun diyelim transferin icinde bol sans insallah 12 gun sonra guzel haberlerini aliriz :)

krc05 histonu olmussundur insallah :)
gunaydin kizlar:)
butun adet muhalefetine ragmen histomu oldum, hasta yatagimdan ve kafam hafif guzel bildiriyorum:) op. oncesi kaan hocaya hocam kanamam devam ediyo dedim, "keseriiizz" dedi, o mutlulukla aninda gitmisim zaten:) bakalim goruseyim bi Kaan Hocayla, insallah hersey yolundadir, bildiricem size son durumu:)

hadin gecmis olsun canikom :))))

Hayır tatlış, 15:00'de yapılacak... Kızlar şu sonrasındaki tuvalete gitme işi endişelendiriyor beni. Tecrubeli arkadaşlar ne yapmıştınız?
C cutetwins öncelikle hayırlı olsun güzel sonuçlansın inşallah. Bir saat sonra tuvalete gidebiliyosun, ama ben ne yaptım söyleyeyim ilginç belki ama hasta külodu kullandım 3 adet, ama yetmedi az az yaptım eşim değiştirdi. Biraz komik durumdaydım ama olsun kalkmak istemediğim için böyle birşey yapmıştım. Sana bol şanslar.Allah yardımcın olsun

Son düzenleme:
Transfer sonrasi yarim saat sonra kalkabilirsin demisti kaan bey tuvalet icin. Ama benim icim rahat etmedi surguye yaptim yarim saat sonra. 2 saatte yattiktan sonra eve gittim. Hakkinda hayirlisi olsun cnm melegin sıkı sıkı tutunsun insallah.

Hadi bakalım geçmiş olsun canım :)

Gecmis olsun cnm bunu da atlattin. Insallah hersey yolunda gider. Transfere sayili gun kaldi

Herkese Günaydın hepimiz için hayırlı bir hafta olur inşallah. Canım sana da çok geçmiş olsun demek ki neymiş biz kendi kendimize boşuna stres yapıyomuşuz her şey olacağına varıyomuş :)

canım geçmiş olsun. adetti kanamaydı olacak olmayacak diye diye histonu oldun finale 1 adım kaldı. inşallah hayırlısı olur canım.

Hadi gözün aydın:)

Cok heyecanli :)))) Tedavinin sonuna geldin gecmis olsun diyelim transferin icinde bol sans insallah 12 gun sonra guzel haberlerini aliriz :)

Çok teşekkür ederim, gerçekten de artık bütün aşamaları bitirmiş olmanın huzuru var içimde. Allah nasip etmişse olur diyorum... Hep birlikte bu zorlu süreci, güzel haberlerle atlatmak dileğiyle...

Canım bak bu işte insan nasıl da kuruntularlar yıpratabiliyor kendini... İşte histon da oldu da bitti :) Ben histoya mutlu sonun başlangıcı diyorum. :) Su gibi geçsin bu zaman... Çok az kaldı :)

Çok teşekkür ederim yazdığın için. Bu tedavide hangi halimiz komik değil ki zaten :)) Bakalım ben ne kadar tutabilirim...

Ohhh, sefan olsun, çok iyi yapmışsın sen de.... Bu kadar aşamada hep soğuk kanlıydımmm. Tuvalet işi gerdi beni...
Teşekkürler bilgilendirme için...

Canim hadi bakalım hayırlısı olsun. Walla ben strese girip surguye yapamamistim hemşireler yirmibesinci dk.da kaldırıp tuvalete götürdüler tutmak daha zararlı diye.ben çok üzülmüştüm erkenden kalktım diye ama bak çok şükür bişey olmadı.kasma kendini yani hiç kalkamicam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…