- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #14.061
Canim hadi bakalım hayırlısı olsun. Walla ben strese girip surguye yapamamistim hemşireler yirmibesinci dk.da kaldırıp tuvalete götürdüler tutmak daha zararlı diye.ben çok üzülmüştüm erkenden kalktım diye ama bak çok şükür bişey olmadı.kasma kendini yani hiç kalkamicam diye
hayırlısı olsun. inşallah bebeklerin tutunur annelerine ve hiç bırakmaz. tuvalet konusunu kafana takma. ben mesanemi çok doldurmuştumHayır tatlış, 15:00'de yapılacak... Kızlar şu sonrasındaki tuvalete gitme işi endişelendiriyor beni. Tecrubeli arkadaşlar ne yapmıştınız?
Sevindim canim rahatlamana:) hiiic stres yapma bak gerçekten çok kolay geçecek sen ne kadar rahat olursan o kadar iyi.ben bide ağladım tuvalete gittikten sonra neden kaldırdılar beni diye:)Canım arkadaşım içime su serptin... :) Ben de yapamam sürgüye muhtemelen, çok iyi geldi senin de tuvalete gittiğini bilmek.... :)
hayırlısı olsun. inşallah bebeklerin tutunur annelerine ve hiç bırakmaz. tuvalet konusunu kafana takma. ben mesanemi çok doldurmuştum2.5 lt su içmiştim ve transfer sonrası 25 dk zor durdum. kalkmak istiyor kalkamıyordum o kadar baskı yapıyordu mesanem ve sürgüye yaptım. benim gibi suyu fazla içmezsen çok daha rahat edersin. hiç endişelenme.
kizlar hepinize cok tesekkur ederim:) ertelenme ihtimali endiselendirdi beni cok, ama gercekten hersey olacagina variyor. keske daha az stresle gecirebilsek ama insan biran once olsa da bitse diyor... cok sukur bu da bitti.. az kaldi dediginiz gibi mutlu sonun baslangici insallah:)
C cutetwins canim bebislerini al hayirlisiyla gel, insallah hayirli haberlerini alicaz 12 gun sonra:))
Arkadaşlar işlem tamam. 1 saattir yatıyorum :) eve gidip kabak çekirdeği çitliycem... :)
Ayy canım hayırlı olsun heyecanlı bekleyiş başladı desene :) inşallah bizimkiler de böyle sorunsuz hallolur.
Canım gözünaydın 10 gün su gibi geçer inşallah ve sonunda sende burdan bebiş haberleri verirsin bize :)))
Progesteron derken Progestan fitilden bahsediyorsan canım eskiden 10.hafta sonu onu da bıraktırıyordu Kaan hoca ama artık doğuma kadar devam. 8 saat yerine 12 saatte bir koyuyorsun okadar.Arkadaslar progesteron ilacini kacinci haftada biraktiniz Ben 9. haftamin icindeyim devam ediyorum progesterona. 2 hafta sonra kontrolüm var.devamli kullanilmiyor diye okumustum dogrumu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?