Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Arkadaşlar işlem tamam. 1 saattir yatıyorum :) eve gidip kabak çekirdeği çitliycem... :)

B berlin74 10.gün kalınlığı 8 mm di benim ... 15-17 gün arası yapıyorlar transferi...
Ohh hadi gözün aydın nasil gecti rahatmiydin?şimdi iki üç gün yat sonrada yorulmadan gez bol bol.ama hareketler hep yawas on güns onraada gelsin bebisler Allahın izniyle

H hayado az kaldı canım gerçekten hayırlısı olsun inşallah her şey yolunda gitsin herkesin su gibi akıp geçsin inşallah bütün işlemleri :)) ağrım sızım hiç bir şeyim yok çok şükür histo daha kolaymış gerçekten canim
Gmat Âmin canım az kaldı vallahi ay inşallah inşallah içine doğmuştur umarım hehe:))

Gmat evet cnm progestan fitil.ben cuma günü muayeneye gittigimde 8+6 idim.bazi ilaclari biraktim ama progestan fitile devam edecekmisim.izmir disindayim ayin 15 inde dönmem gerekio. Doktorun söyler sana birakip birakmayacagini dedi kaan bey.ama 12 saatte bir demedi bana cnm ? Herkese öylemi diyor acaba.ben hala günde 3 kez aliyorum.

Allah Allah şaşırdım canım tek gebelik olan Arkadaşlara da doğuma kadar devam 3 ten 2 ye düşün dedi bizede de öyle. sen ara sor istersen diğer Arkadaşlara böyle söylenmiş ben nasıl Yapayım de. Ya da gittiğin yerde doktorun muhtemelen gerek görmeyip bırak diyecek sana bırak derse bırakmalı mıyım diye de sor.

Tamam cnm Ben en iyisi yarin arayip sorayim.ztn kaan bey kendisi degil hemsireye sen yaz ilaclari hangisi devam hangisi birakilacak dedi.belki eksik söylemistir.cok saol cnm cvp icin:)

Tamam cnm Ben en iyisi yarin arayip sorayim.ztn kaan bey kendisi degil hemsireye sen yaz ilaclari hangisi devam hangisi birakilacak dedi.belki eksik söylemistir.cok saol cnm cvp icin:)
Bizi de bilgilendir canım arayınca. Bu aralar ilaçlar ve Kullanım Sürelerini fln birazcık değiştirdi Kaan hoca.

OTE="Difrenbahya, post: 42398581, member: 613383"]Merhaba hayirli olsun sizinde inşallah sonucunuz.Biz çok şükür kaan bey gibi bir doktora sahip oldugimuz için gerçekten kendimizi şanslı hissediyoruz:) canim kaan bey herkese farklı tedavi uyguladığı için hepimizin kullandığı ilaçlar ve aşamalar farklı.ama genelde iki aya yakın tahlil sonuçlarına göre eslere vitamin desteği, sonra iğneler ve yumurta geliştirici bir kac ilaç (ama dediğim gibi hastaya göre ilaçlardan dozlarida değişiyor) , sonra yumurta toplama sonra adetten hemen sonra bir sıkıntı yoksa Histo-rahmin içine kamerayla girip tutunmayı engelleyici herhangi bir sıkıntı varmı diye bakılıyor ve rahime tutunmayı kolaylaştırmak için çizik atiliyor. Histodan sonrada transfer ve Allahin izniyle bebis:)Atladığını bişey varsa arkadaşlar ekler:)[/QUOTE]
Cok Tesekür ederim canim harika aciklamisin sagol hayirlisi olsun herkes iicin cabalarimiz bosa gitmesin Hayirli evlatlar bizleride bulsun herkese bolll şans dilerim

eğer kaan beye devam etmiyorsan kaan beyin tüm sorumluluğu 10. haftada bitiyor. uzaktan görmeden bazı şeylere müdahale etmek kendisine etik gelmiyor. o yüzden kendi doktoruna sor demişlerdir. ve kendi doktorun gerekli görürse devam eder zaten. bizler doğuma kadar kullanacağız. ama için rahat etsin diyorsan yine de bir ara sor.

Herkese merhaba kızlar bu gün tatilden döner dönmez adet oldum histereskobi için adet olur olmaz mı aranacak yoksa bitmeye yakın mı arayacam merkezi bi de deniz falan derken enfeksiyon kaptım heralde idrarda yanma var doktora gidecem bu süreçte antibiyotik kullanmanın bi sakıncası olur mü acaba?

A arslan33 sana da merhaba canım adetin ilk günü arayip randevunu al bence onlar ona göre hesaplayip veriyorlar tarihini bi aksilik olursa değiştirirler zaten. Ben de histo öncesinde adetin ikinci günü antibiyotige başlamıştım diş için. Sadece adetimi biraz düzensizleştirdi. Histoya gittigimde kullandigimi söyledim kaan hoca bise demedi hatta yine ayni antibiyotigi verdi yine kullandim.

Canım arayip sordun mu merak ettim kaan beye en son 8. Haftada gitmiştim ben de, 10. Haftada bütün hormon ilaclarini bırak doğal hamile kalmissin gibi devam et dedi. 10. Haftada tekrar yazdım kaan beye hepsini birakayim mi diye sadece previt positive,b12, ecoprin devam digerlerini kes dedi yine kestim ben de. İkiz gebeliklerde devam ettiriyor diye biliyordum sana devam deyince şaşırdım şimdi ben de

canim ben 4 gun oldum ama tam sokulmemisti 1-2 gun sonrasinda geldi .Yani belli olmuyor .Bir onceki kullanimimda biraktigim ertesi gunu gelmisti .
Ben de bugün oldum sayılır..4. Günümde yani..ama az az..histo için sen ilk akıntı gibi gelince mi randevu almıstın?? Kaç gün sonraya randevu verdiler?

merkezi arayıp randevuyu aldım canım 9 eylül çarşambaya hayırlısı bakalım inşallah o zamana da tamamen bitmiş olur da... aramışken ilaçları da sordum bi sakıncası olmaz dediler ama antibiyotik kullanmasam da bu gün çok fena karnım ağrıdı mecbur ağrı kesici kullanmak zorunda kaldım inşallah kesilmez aslında süreci etkilemek istemedim ama dayanamadım idrar yolları içinde doktor antibiyotik verdi şu idrar yollarından bıktım zaten sürekli ilaç kullanmak zorunda kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…