- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #14.101
evet canım süreçler yakın bakalım transfer aşamasında nasıl olur hakkımızda hayırlısı olsun allah herkese gönlündekini versin!kızlar ben de aradım az önce merkezi.. histo için 7 eylül Pazartesi 10:30 a randevu verdiler.. Histodan sonra kaç gün sonra transfer oluyor? yani yaklaşık olarak..( her şey yolunda giderse)
A arslan33 canım senle de yakın gidiyor sürecimiz..:) hakkımızda hayırlısı olsun..bu işlem de güzel sonuçlansın..
yaaa benim aklıma şimdiden ne takılıyor biz histodan sonra transfere hazırlanacağız yaaa rahim kalınlaştırma sürecinde araya bayram tatili falan girecek nasıl olcak şimdiden onu düşünüyorum!!!kızlar ben de aradım az önce merkezi.. histo için 7 eylül Pazartesi 10:30 a randevu verdiler.. Histodan sonra kaç gün sonra transfer oluyor? yani yaklaşık olarak..( her şey yolunda giderse)
A arslan33 canım senle de yakın gidiyor sürecimiz..:) hakkımızda hayırlısı olsun..bu işlem de güzel sonuçlansın..
Ohh hadi gözün aydın nasil gecti rahatmiydin?şimdi iki üç gün yat sonrada yorulmadan gez bol bol.ama hareketler hep yawas on güns onraada gelsin bebisler Allahın izniyle
Canim jinekolji ve gebelik diye br site var orda hesaplamasi yapılıyor tup bebek transfer tarihi besinci gün embriyisu hepsi ayrı auri varkızlar arkadaşıma 5. gün embriyosu tarnsfer edilmişti başka bir merkezde kaç günlük hamile olduğunu merak ediyor gittiği doktorlar farklı söylüyormuş da ben de bizim uzmanlara bir sorayım dedim :) bilgisi olanlar varsa cevaplayabilir mi ???
ben de merakla bekliyorum canım:) 7 eylül histo olacak benım , transfer de bayram öncesi olabilir..(her şey yolunda giderse) tahminim böyle benım. .senin de yakın olur ya..çünkü merkezi aradığımda histodan ne zaman sonra transfer gerçekleşir diye sordum.. yaklaşık 2 hafta dediler..yaaa benim aklıma şimdiden ne takılıyor biz histodan sonra transfere hazırlanacağız yaaa rahim kalınlaştırma sürecinde araya bayram tatili falan girecek nasıl olcak şimdiden onu düşünüyorum!!!
Canim cuma kacta ordasin?Sağol canım :) bu cuma randevum var o gun belli olacak hayırlısıyla. Heyecanla bekliyorum.
saol canım inşallah sıkıntısız atlatırız..ve mutlu sonuca ulaşırız..
Evet canim 11 de benim de.. bende kalinlastirma surcindeyim... cuma kontrolum vardaisyp 17.30 da canım senin de mi o gün
Denk gelebilseydik güzel olurmuş ama baya saat farkı varmış aramizda. Demek senin de transfer günü belli olacak. Bi aksilik çıkmaz umarım da transferlerimizde bi an önce olur.Evet canim 11 de benim de.. bende kalinlastirma surcindeyim... cuma kontrolum var
Hayirlisi canim.. hakkinizda hayirlisini versin allah..Denk gelebilseydik güzel olurmuş ama baya saat farkı varmış aramizda. Demek senin de transfer günü belli olacak. Bi aksilik çıkmaz umarım da transferlerimizde bi an önce olur.
Benim ikinci yumurta toplama sonrasi icerde kanama olmustu pihti seklinde onu kontrol etmek icin gitmistim daha kahverengilikler vardi zaten 2 gun sonra sokuldu .Kaan hocayla hesap yaptik oyle histo tarihini verdi .Bana sorarsan sokulsun oyle ara cunku kahverengilikler biraz uzun suruyor .Ben de bugün oldum sayılır..4. Günümde yani..ama az az..histo için sen ilk akıntı gibi gelince mi randevu almıstın?? Kaç gün sonraya randevu verdiler?
Benim ikinci yumurta toplama sonrasi icerde kanama olmustu pihti seklinde onu kontrol etmek icin gitmistim daha kahverengilikler vardi zaten 2 gun sonra sokuldu .Kaan hocayla hesap yaptik oyle histo tarihini verdi .Bana sorarsan sokulsun oyle ara cunku kahverengilikler biraz uzun suruyor .
canım baya gelmeye başladı adetim..ben de aradım ve tarih aldım..pazartesiye histom var.. sen yarın gidiyorsun kontrole , inşallah her şey yolundadır ve transfer günün belli olur :) bebeğine kavuşmana az kaldı B berlin74 canımm...
hadi hayirlisi tatlim iyi sanslar sana da :))) Ay evet yarin icin heyecanliyim sonrasini sorma insallah bebisim tutunur annesine .Allah hepimize bebislerimize kavusmayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?