- 2 Ocak 2013
- 777
- 1.430
- 208
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #14.121
Teşekkür ederiz amin canım senin durumun ne transferi mi bekliyosun sen deSlm kızlar transfere hazırlanan arkadaslara kolay gelsin transferi olanlara hayırlı haberler diliyorum...
Sevimlicim tek Gebeliği olan 2 arkadaşımıza daha doğuma kadar devam dedi Progestan için. Ama kendi doktorları bıraktırdı sanırım.ben olsam bırakmazdım galiba. Yani sadece ikizlerde devam durumu yok.Canım arayip sordun mu merak ettimkaan beye en son 8. Haftada gitmiştim ben de, 10. Haftada bütün hormon ilaclarini bırak doğal hamile kalmissin gibi devam et dedi. 10. Haftada tekrar yazdım kaan beye hepsini birakayim mi diye sadece previt positive,b12, ecoprin devam digerlerini kes dedi yine kestim ben de. İkiz gebeliklerde devam ettiriyor diye biliyordum sana devam deyince şaşırdım şimdi ben de
Takip et tabi :) Rahim guzel kalinlasmis canim s .Cumartesi son bir kontrol yapilacak .Aksilik olmazsa Pazartesi saat 14.00 de transfer yapilacak :))) Ayyyy acaip heyecanlandim yahuuu
Bende çok heyecanlıyım birazdan muayene olcam bakalım bana ne diyecek doktor bey sayısal olarak kalınlığını söyledimi merak ettimTakip et tabi :) Rahim guzel kalinlasmis canim s .Cumartesi son bir kontrol yapilacak .Aksilik olmazsa Pazartesi saat 14.00 de transfer yapilacak :))) Ayyyy acaip heyecanlandim yahuuu
Hadi canim sana da insallah guzel seyler soyler kaan hoca .Benim 11 mm mis .Kan alindi progesterona bakilacak .Cumartesi son kontrol .Pazartesi transfer .Seninle ayni gun transfer oluruz herhalde .Bende çok heyecanlıyım birazdan muayene olcam bakalım bana ne diyecek doktor bey sayısal olarak kalınlığını söyledimi merak ettim
Hadi bakalım hayırlısı :) ben de senden bir gun sonra histo oldum ama bana cumaya verdi randevuyu. Bana ne diyecek acaba gercekten de çok heyecanlı :)))Takip et tabi :) Rahim guzel kalinlasmis canim s .Cumartesi son bir kontrol yapilacak .Aksilik olmazsa Pazartesi saat 14.00 de transfer yapilacak :))) Ayyyy acaip heyecanlandim yahuuu
Persembe kaan hoca olmuyor ya ondan Cuma yi vermisler .Hayirlisi olsun canim insallah guzel haberler alirsin ardimdan transfer olur bebisini veya bebislerini kucagina alirsin :)Hadi bakalım hayırlısı :) ben de senden bir gun sonra histo oldum ama bana cumaya verdi randevuyu. Bana ne diyecek acaba gercekten de çok heyecanlı :)))
Aaa kaan hocanın persembeleri olmadığını ilk defa duydum ben de merak ediyodum niye cumaya attı diye demek ondanmış. Güzel dileklerin hepimiz için olsun amin canım :)))Persembe kaan hoca olmuyor ya ondan Cuma yi vermisler .Hayirlisi olsun canim insallah guzel haberler alirsin ardimdan transfer olur bebisini veya bebislerini kucagina alirsin :)
ayy canım hadi hayırlısı olsun inşallahhh:)) pazartesi büyük gün yani? ay Allahım emeklerinin karşılığını versin canım benim yaaTakip et tabi :) Rahim guzel kalinlasmis canim s .Cumartesi son bir kontrol yapilacak .Aksilik olmazsa Pazartesi saat 14.00 de transfer yapilacak :))) Ayyyy acaip heyecanlandim yahuuu
haber ver canım mutlaka güzel haberlerle dolsun burası:) bekliyoruz senden de:))Bende çok heyecanlıyım birazdan muayene olcam bakalım bana ne diyecek doktor bey sayısal olarak kalınlığını söyledimi merak ettim
Saol tatlim .Arka arkaya transfer olacaklar cok .Insallah emeklerimizin karsiligini aliriz hepimizAyy kızlar arka arkaya guzel guzel haberler gelecek bizede hadi bakalım. inşallah hepinizin sonuçlar istediğiniz gibi olur, tekiz, ikiz, ucuz....nasil istiyosanoz:)
Saol bitanemayy canım hadi hayırlısı olsun inşallahhh:)) pazartesi büyük gün yani? ay Allahım emeklerinin karşılığını versin canım benim yaa
haber ver canım mutlaka güzel haberlerle dolsun burası:) bekliyoruz senden de:))
Kalbini ferah tut ve bize guzel haberler ver canim :)))Kızlar benimde cumartesi rahim kalınlığı için kontrolüm var bende çok heyecanlandım şimdi hepimiz inşallah hayırlı haberler alırız
Canım senin histo ne zaman olmuştuTakip et tabi :) Rahim guzel kalinlasmis canim s .Cumartesi son bir kontrol yapilacak .Aksilik olmazsa Pazartesi saat 14.00 de transfer yapilacak :))) Ayyyy acaip heyecanlandim yahuuu
24 Agustosta canimCanım senin histo ne zaman olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?