Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Sevimlicim tek Gebeliği olan 2 arkadaşımıza daha doğuma kadar devam dedi Progestan için. Ama kendi doktorları bıraktırdı sanırım.ben olsam bırakmazdım galiba. Yani sadece ikizlerde devam durumu yok.

B berlin74 canım naptın canım muayene oldun mu? belli oldu mu transfer tarihin:))
ay çok heyecanlı, benden 1 hafta önde gidiyorsun, seni sıkı takipteyim hehee:))

B berlin74 canım naptın canım muayene oldun mu? belli oldu mu transfer tarihin:))
ay çok heyecanlı, benden 1 hafta önde gidiyorsun, seni sıkı takipteyim hehee:))
Takip et tabi :) Rahim guzel kalinlasmis canim s .Cumartesi son bir kontrol yapilacak .Aksilik olmazsa Pazartesi saat 14.00 de transfer yapilacak :))) Ayyyy acaip heyecanlandim yahuuu

Takip et tabi :) Rahim guzel kalinlasmis canim s .Cumartesi son bir kontrol yapilacak .Aksilik olmazsa Pazartesi saat 14.00 de transfer yapilacak :))) Ayyyy acaip heyecanlandim yahuuu
Bende çok heyecanlıyım birazdan muayene olcam bakalım bana ne diyecek doktor bey sayısal olarak kalınlığını söyledimi merak ettim

Bende çok heyecanlıyım birazdan muayene olcam bakalım bana ne diyecek doktor bey sayısal olarak kalınlığını söyledimi merak ettim
Hadi canim sana da insallah guzel seyler soyler kaan hoca .Benim 11 mm mis .Kan alindi progesterona bakilacak .Cumartesi son kontrol .Pazartesi transfer .Seninle ayni gun transfer oluruz herhalde .

Hadi bakalım hayırlısı :) ben de senden bir gun sonra histo oldum ama bana cumaya verdi randevuyu. Bana ne diyecek acaba gercekten de çok heyecanlı :)))

Hadi bakalım hayırlısı :) ben de senden bir gun sonra histo oldum ama bana cumaya verdi randevuyu. Bana ne diyecek acaba gercekten de çok heyecanlı :)))
Persembe kaan hoca olmuyor ya ondan Cuma yi vermisler .Hayirlisi olsun canim insallah guzel haberler alirsin ardimdan transfer olur bebisini veya bebislerini kucagina alirsin :)

Persembe kaan hoca olmuyor ya ondan Cuma yi vermisler .Hayirlisi olsun canim insallah guzel haberler alirsin ardimdan transfer olur bebisini veya bebislerini kucagina alirsin :)
Aaa kaan hocanın persembeleri olmadığını ilk defa duydum ben de merak ediyodum niye cumaya attı diye demek ondanmış. Güzel dileklerin hepimiz için olsun amin canım :)))

ayy canım hadi hayırlısı olsun inşallahhh:)) pazartesi büyük gün yani? ay Allahım emeklerinin karşılığını versin canım benim yaa

haber ver canım mutlaka güzel haberlerle dolsun burası:) bekliyoruz senden de:))

Merhaba kızlar. Ben de son durumlardan haber vereyim size ben de geçen hafta cuma son menapoz ignemi oldum aslında sonuncusunu ben istediğim için oldum çünkü transferimin bayrama denk gelmesini istemedim ve yoğun iş temposundan sonra biraz tatile ihtiyaç duydum. Su an senelik izindeyim . Bu durumda 16 sı histo ve kalinlastirmaya baslama bayramdan hemen sonra kontrol ve sonra transfer inşallah.

Saol bitanem Allah hicbirimizin emegini bosa cikarmasin .O kadar zor bir surecten geciyoruz ki inan icimden herkes icin dua ediyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…