Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Kizlar korkulu ruyamiz Proluton Depot yarin yapilacak .Bostanli Karsiyaka tarafinda guzel igne yapabilen biri varmi ? Bu taraflarda yaptiran varmi ?

Merhaba arkadaşlar tupbebek ilaçlarımı satıyorum izmir de oturuyorum özel Tinaztepe de erdal bey yapacaktı tüp bebek takibini 7 yıllık evliyim 4 yıldır çocuk istiyoruz bir mol gebelik geçirdim sonra yumurta takibi ve aşılama yapıp olumlu sonuç alamayınca tüp bebege yönlendirildim rapor çıkardım hastane ücretini yatırdım tam tedaviye başlamak için adet olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim hala bunları yazdığıma inanamıyorum mucize işte ..... bu nedenle de ilaçlarımı satıyorum Soğuk zincire riayet ederek gözüm gibi baktım 575 liraya almıştım ilgilenen arkadaslara duyurulur

Canim gercekten mucize gibi .Allah evladini kucagina almaya nasip etsin .

Canim guzel haberlerinizi bekliyoruz..

Benim de cuma randevum.. cok heyecanliyim.. bakslim ne diyecek. Bende kalinlasma sikintisi var.. rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin..

aslında ben de bayramdan sonra olsun istiyorum tarnsferi bayram telaşını atlatmış olmak istiyorum ama önümüzdeki çarşamba histo var zaten tatile gidecez diye 2 hafta duphaston kullanmıştım bu aşamada yapılabilecek birşey var mı acaba bayramdan sonraya kalmak için

Ben yazana kadar sen guzel haberi almissin canim
cevabından korkuyorum ama 1 defa mı kullanıyoruz bu iğneyi yoksa sürekli mi ??? bu kış tükrük bezlerim iltihaplamıştı eşimin de ısrarıyla doktor iğne verdi sağolsun sağlık ocağındaki hemşiremiz öyle bir iğne yapıyordu ki kalçalarım mosmor olmuştu ne oturabiliyordum ne de yatabiliyordum sürekli kullanmam gerekirse hemşire aklıma geldide.....

Henuz izmirdeyim cnm gitmeden bir kez daha göreyim seni dedi kaan bey .daha bir muayenem var yani.o da 11. haftaya denk geliyor.dün aklima gelince aradim sormak istedim merkezi.fakat yoktu.bu gün de Gec aradim kimse bakmadi telefona yarin erkennen ariycam.emin olmak icin .okudum merak ettim birakmayanlar var Evet ama neden bazilari gün de 2 bazilari 3 onu merak ettim acaba bana söylemeyimi unuttu diye düsündüm.bana devam edeceksin dedi onu da kaan bey degil hemsire kagida yazarak söyledi.insan isteristemez merak edio.neyse yarin arar ögrenirim artik.bu arada sende mi devam ediyorsun progestan fitile ???

perşembe günleri kaan bey izinli. yine hemşire hanımla muhattap olursun. bence muayene zamanına kadar kullanmanın sana zararı yoktur. eskiden günde 3 defa 6 adet kullanıyordum. 10. haftada beri günde 2 defa 1.e düşürdük. doğuma kadar da kullanacağım. kaan bey rahim ağzını korumamız gerekir diyor. belki ikiz olduğu için böyle. ama eskiden tek gebelikte 10. haftada bıraktırıyor biliyordum, şimdi sistem değişmiş olabilir. muayene zamanında tekrar sorarsın.

Ayyy kiyamam ben sana :))) Canim 3 gunde bir yapiliyormus bu igne yarin aksam ilk denemem olacak .Bildigin tirsiyorum

Haklisin cnm ikiz gebeliklerde daha temkinli olmakta fayda var.böylesi daha Iyi senin icin demek.dedigin gibi tek gebelik yasayan arkadaslar 10. haftada birakiyor diye biliyordum Bende. En azindan acaba Bende Günde iki kez kullanicamda unuttumu söylemeyi bana diye kafamda soru isareti kaldi.ztn Ben ne zmn arasam hemsirelerle görüsyrm direk baglamiyorlar ama önemli degil.soruyorlar cünkü.evet gidene kadar kullanmamin da bi sakincasi yok Cnm haklisin bakalim yarin yazarim.bebislerini saglikla al ins kucagina cnm .cok güzel heyecanlar.allah isteyen herkese nasip Etsin :)

Canım eğer sıkıntı olmayacaksa fiziksel açıdan histoyu 1 hafta ertelemek işini görecektir. Doktora danışsana uygun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…