- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #14.161
canım histo edet bitiminde olmalıymış heralde ama histodan sonra kalınlaştırma tedavisi-ilaçlarına belki biraz geç başlanabilir onu da gidince sorucam ama bi taraftan da bakalım histo nasıl geçecek herhangi bir sorun olmazsa başlanıyor ilaçlara hemen heralde bende daha önce rahimde perde vardı düzeltilmişti ama sonra muayne olduğum bazı doktorlar yine bozukluk var demişti bi tarftan da o aklıma takılıyor bakalım kaan bey bir sorun görecek mi???Canım eğer sıkıntı olmayacaksa fiziksel açıdan histoyu 1 hafta ertelemek işini görecektir. Doktora danışsana uygun mu?
Tabi benim hepinizden farkım menapozda olduğumdan adet olmayı beklemiyorum.Benim günlerim adetten bağımsız yani.canım histo edet bitiminde olmalıymış heralde ama histodan sonra kalınlaştırma tedavisi-ilaçlarına belki biraz geç başlanabilir onu da gidince sorucam ama bi taraftan da bakalım histo nasıl geçecek herhangi bir sorun olmazsa başlanıyor ilaçlara hemen heralde bende daha önce rahimde perde vardı düzeltilmişti ama sonra muayne olduğum bazı doktorlar yine bozukluk var demişti bi tarftan da o aklıma takılıyor bakalım kaan bey bir sorun görecek mi???
Tek hamile kalan Arkadaşlara da doğuma kadar devam dedi canım.Haklisin cnm ikiz gebeliklerde daha temkinli olmakta fayda var.böylesi daha Iyi senin icin demek.dedigin gibi tek gebelik yasayan arkadaslar 10. haftada birakiyor diye biliyordum Bende. En azindan acaba Bende Günde iki kez kullanicamda unuttumu söylemeyi bana diye kafamda soru isareti kaldi.ztn Ben ne zmn arasam hemsirelerle görüsyrm direk baglamiyorlar ama önemli degil.soruyorlar cünkü.evet gidene kadar kullanmamin da bi sakincasi yok Cnm haklisin bakalim yarin yazarim.bebislerini saglikla al ins kucagina cnm .cok güzel heyecanlar.allah isteyen herkese nasip Etsin :)
naptin idarar meselesini :))))) gelsin bislerrrrrr insallahhhh
Canım gözünaydın 10 gün su gibi geçer inşallah ve sonunda sende burdan bebiş haberleri verirsin bize :)))
Canım verdiğin pozitif enerji için teşekkürler... Bakalım artık... Allah hayırlı yazılar yazsın inşallah... Neyi nasip ederse o sonuçta... Tevekkül ediyorum...
Ohh hadi gözün aydın nasil gecti rahatmiydin?şimdi iki üç gün yat sonrada yorulmadan gez bol bol.ama hareketler hep yawas on güns onraada gelsin bebisler Allahın izniyle
Canım transfer çok güzeldi embriyoların rahme bırakılışlarını görmek güzel bir Tecrübe... Pazartesi 15:00 de oldu transferim. 2 saate yakın orada yattım... Eve gelince de yemek ve tuvalet dışında hep yattım.. Ikinci günü de aynı geçirdim... 3. Güne gelince beni kimse tutamaz içim bayıldı yatmaktan... Eşimle Oğlumu okula götürdük... Kapıda onu 2-3 saate genelde oturarak bekledim. Ordan bir iki kapı daha yapıp Akşamı evde uzanarak geçirdim... Bu gün de şimdi eşimle atladık arabaya Alaçatı yapalım dedik
Bu arada zaten çok severim, bol bol kabak çekirdeği çitliyorum... Bu arada kasıklarımda zaman zaman batma ve adet ağrıları var 1-2 gündür... Dikkatimi çeken diğer şey bugün avuçlarımın içi çok sıcaktı. Ateşimi ölçtüm 36.5 Şimdilik benden bu kadar arkadaşlar... Takipteyim sizleri.... Hepinize güzellikler diliyorum.
Benimde kısmetse salı günü transfer şu idrar olayı benide çok dusunduruyo daha önce aşılamada baya kötü olmuştum o geliyo aklıma 25 dakka zor dayanmistimMerhaba şekerler,,,,
Transfer Gününü saymazsak bugün 3. Günüm... Transferden çıkar çıkmaz hemşire hanım dayadı sürgüyü :))) ben de çok sıkışmıştım... :)))
transferin rahat geçtiyse hiç korkma inşallah ttutunacak bebislerin, sende rahatsin kasmiyosun en önemlisi bu:) bide bişey sorcam oglumu demissin senin oglunmi var Kardeşmi gelecek ona inşallah:)Merhaba şekerler,,,,
Transfer Gününü saymazsak bugün 3. Günüm... Transferden çıkar çıkmaz hemşire hanım dayadı sürgüyü :))) ben de çok sıkışmıştım... :)))
transferin rahat geçtiyse hiç korkma inşallah ttutunacak bebislerin, sende rahatsin kasmiyosun en önemlisi bu:) bide bişey sorcam oglumu demissin senin oglunmi var Kardeşmi gelecek ona inşallah:)
Benimde kısmetse salı günü transfer şu idrar olayı benide çok dusunduruyo daha önce aşılamada baya kötü olmuştum o geliyo aklıma 25 dakka zor dayanmistim
kızlar bir şey soracağım benim pazartesi histom oldu kanamam hala devam ediyor sizce normal mi? azalıyor sandım ama bugün baya olmuş sanki..
Ayy ne guzel Allah bağışlasın inşallah kardeste gelir hemen:)Evet canım Allah'a bin şükür 4 yaşında bir oğlum var. Balayının ilk gününde hamile kaldım. Sonra yaklaşık 9-10 ay önce menapoza girmek üzere olduğumu öğrendim. Ve şansımızı kaybetmeden Oğluma bir kardeş denemek istedik. Allah'ım bütün kadınlara, bu yolda emek verenlere nasip etsin inşallah.
evet canim normal kanamalarimin da maasallahi var dedigin gibi.. yani artinca birden endiselendim ama normal heralde dedigin gbi..Canımın Senin normal kanamaların da uzun Sürüyor... Bence normal... Zaten 4-5 gün bekleniyor.
ay canim valla normal adetimi de sayarsak araliksiz nerdeyse 15 gundur kanamam var... artik bitse diyorum ama herkesin suruyor sanirim..
şimdiden hayırlı olsun transferiniz ins güzel haberlerinizi en kısa zamanda aliriz tuvalet olayını da kafanızda buyutmeyin herşey yolunda olur insBenimde kısmetse salı günü transfer şu idrar olayı benide çok dusunduruyo daha önce aşılamada baya kötü olmuştum o geliyo aklıma 25 dakka zor dayanmistim
canım benim ya sağolkrc05 olur mu öyle şey canım ne kusuru bi aksilik çıkmasın diye hepimiz tedirginiz için içini yiyeceğine sor gitsin :)))
canım Kaan Hoca çok yoğun ve aslında çaktırmasa da stresli. düşünsene her gün ama her gün bir sürü muayenesi var, histereskopi, opu cabası... ordan oraya koşturuyor (histo için beklerken geçen hafta baktım bir aşağı kata iniyor, bir yukarı kata çıkıyor, devamlı koşturuyordu meselaArkadaslar birsey sorucam
gecenlerde kaan bey e muayene oldum ilk kez. Bana biraz soguk, gergin ve sen sormadan cevaplamayan birisi gibi geldi.
acaba genelde boyle mi yoksa o gun mu boyleydi sizin izleniminiz ne?
Bir de kaan bey le kamerali hsg cekilen var mi aranizda?
Yardimci olursaniz cok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?