Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canım eğer sıkıntı olmayacaksa fiziksel açıdan histoyu 1 hafta ertelemek işini görecektir. Doktora danışsana uygun mu?
canım histo edet bitiminde olmalıymış heralde ama histodan sonra kalınlaştırma tedavisi-ilaçlarına belki biraz geç başlanabilir onu da gidince sorucam ama bi taraftan da bakalım histo nasıl geçecek herhangi bir sorun olmazsa başlanıyor ilaçlara hemen heralde bende daha önce rahimde perde vardı düzeltilmişti ama sonra muayne olduğum bazı doktorlar yine bozukluk var demişti bi tarftan da o aklıma takılıyor bakalım kaan bey bir sorun görecek mi???

Tabi benim hepinizden farkım menapozda olduğumdan adet olmayı beklemiyorum.Benim günlerim adetten bağımsız yani.

Tek hamile kalan Arkadaşlara da doğuma kadar devam dedi canım.

naptin idarar meselesini :))))) gelsin bislerrrrrr insallahhhh

Merhaba şekerler,,,,
Transfer Gününü saymazsak bugün 3. Günüm... Transferden çıkar çıkmaz hemşire hanım dayadı sürgüyü :))) ben de çok sıkışmıştım... :)))

Merhaba şekerler,,,,
Transfer Gününü saymazsak bugün 3. Günüm... Transferden çıkar çıkmaz hemşire hanım dayadı sürgüyü :))) ben de çok sıkışmıştım... :)))
Benimde kısmetse salı günü transfer şu idrar olayı benide çok dusunduruyo daha önce aşılamada baya kötü olmuştum o geliyo aklıma 25 dakka zor dayanmistim

Merhaba şekerler,,,,
transferin rahat geçtiyse hiç korkma inşallah ttutunacak bebislerin, sende rahatsin kasmiyosun en önemlisi bu:) bide bişey sorcam oglumu demissin senin oglunmi var Kardeşmi gelecek ona inşallah:)

transferin rahat geçtiyse hiç korkma inşallah ttutunacak bebislerin, sende rahatsin kasmiyosun en önemlisi bu:) bide bişey sorcam oglumu demissin senin oglunmi var Kardeşmi gelecek ona inşallah:)

Evet canım Allah'a bin şükür 4 yaşında bir oğlum var. Balayının ilk gününde hamile kaldım. Sonra yaklaşık 9-10 ay önce menapoza girmek üzere olduğumu öğrendim. Ve şansımızı kaybetmeden Oğluma bir kardeş denemek istedik. Allah'ım bütün kadınlara, bu yolda emek verenlere nasip etsin inşallah.

Benimde kısmetse salı günü transfer şu idrar olayı benide çok dusunduruyo daha önce aşılamada baya kötü olmuştum o geliyo aklıma 25 dakka zor dayanmistim

Tatlım hiç kafana takma biliyorsun ben de takıntılıydım o konuya. Orda zaten karnındaki bebişleri düşündüğün için yapman gerekeni yapıyorsun. Bu arada işlem 10 dk. Sürüyor. Odaya beni alır almaz da hemşire hanım sürgüyü getirdi Sağolsun. Çok uzun beklemene gerek yok. Mesele işlemden sonra ayağa kalkmamak. Yoksa tuvaletini yapmanda bir sakınca yok. Bir de tavsiyem kendini perişan edecek kadar su içme. Ben gitmeden 1-2 bardak su içtim 1-2 bardak da transferden yarım saat önce orda olmanı istiyorlar ya o zaman içtim. Yeterli oldu... 2 lt falan içme Sakın çok rahat ol lütfen...

kızlar bir şey soracağım benim pazartesi histom oldu kanamam hala devam ediyor sizce normal mi? azalıyor sandım ama bugün baya olmuş sanki..

Ayy ne guzel Allah bağışlasın inşallah kardeste gelir hemen:)

Canımın Senin normal kanamaların da uzun Sürüyor... Bence normal... Zaten 4-5 gün bekleniyor.
evet canim normal kanamalarimin da maasallahi var dedigin gibi.. yani artinca birden endiselendim ama normal heralde dedigin gbi..

C cutetwins ne güzel geçmiş transferin hayırlı haberlerini alırız inşallah canım. krc05 benim de 7. gününe kadar azar azar kanamalarim oldu canım normaldir diye düşünüyorum.
ay canim valla normal adetimi de sayarsak araliksiz nerdeyse 15 gundur kanamam var... artik bitse diyorum ama herkesin suruyor sanirim..
son sorularim da hep kanamam bitmedi diye.. ay valla kizlar kusura bakmayin ya

Arkadaslar birsey sorucam
gecenlerde kaan bey e muayene oldum ilk kez. Bana biraz soguk, gergin ve sen sormadan cevaplamayan birisi gibi geldi.
acaba genelde boyle mi yoksa o gun mu boyleydi sizin izleniminiz ne?
Bir de kaan bey le kamerali hsg cekilen var mi aranizda?
Yardimci olursaniz cok sevinirim

şimdiden hayırlı olsun transferiniz ins güzel haberlerinizi en kısa zamanda aliriz tuvalet olayını da kafanızda buyutmeyin herşey yolunda olur ins

canım Kaan Hoca çok yoğun ve aslında çaktırmasa da stresli. düşünsene her gün ama her gün bir sürü muayenesi var, histereskopi, opu cabası... ordan oraya koşturuyor (histo için beklerken geçen hafta baktım bir aşağı kata iniyor, bir yukarı kata çıkıyor, devamlı koşturuyordu mesela). bi de ilk izlenimi öyle gibi ama zaman geçtikçe seni gördüğünde kocaman kocaman gülümser mutlaka:) sen o kısmına hiç takılma, çok ince hesaplıyor her birimizin durumlarını... işinde son derece profesyonel olması yetiyor zaten:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…