Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canim sen stresli zamanına denk gelmissindir bazen öyle oluyor.bazende tam tersi pür neşe olup sen sormadan anlatıyor herşeyi.ben kötü haline bir kez denk geldim ondada adam yazık benim beş dk lik muayene aramda iki kez yukarı çıkıp geldi

Cevap icin cok tesekkurler canim
ben acaba aramizda bir iletisimsizlik bir hosnutsuzluk mu oldu diye tereddut ettim ama haklisin tabi ilk gorusme ve yogundur mutlaka

Anl

Anladim canim.
ben tabi ilk kez gittigim icin biraz aciklayici falan olmasini bekledim biraz tuhaf geldi ama herzaman boyle degilse normal tabi :)

Cevap icin cok tesekkurler canim
ben acaba aramizda bir iletisimsizlik bir hosnutsuzluk mu oldu diye tereddut ettim ama haklisin tabi ilk gorusme ve yogundur mutlaka
rica ederim canım ne demek:)
yok yok hiç öyle düşünme. ben her gelişimde daha sıcaktı, iletişimsizlik ya da hoşnutsuzluk diye düşünme hiç. zaman geçtikçe göreceksin sen de:))

kızlar bir şey soracağım benim pazartesi histom oldu kanamam hala devam ediyor sizce normal mi? azalıyor sandım ama bugün baya olmuş sanki..
Takipcim benim Merak etme bende de kanama olmustu hatta acaip bir sislik ve karin bolgesinde sertlik vardi .Denize girdim rahatladim .Sonucta birsuru ilac igne opu histo vucudun dengesi kalmiyor .Uzun surecek olursa kaan hocaya bir sorarsin .

Takipcim benim Merak etme bende de kanama olmustu hatta acaip bir sislik ve karin bolgesinde sertlik vardi .Denize girdim rahatladim .Sonucta birsuru ilac igne opu histo vucudun dengesi kalmiyor .Uzun surecek olursa kaan hocaya bir sorarsin .
ay canım ya hatırlıyorum sen şişliğim var da demiştin. benim devam ediyo ama çok sürerse ararım zaten Kaan Hoca'yı. hehe takipteyim valla seni gözüm üstünde

Kizlar ciktim carsamba gunu transver var:)) klinlik 7.5 olmuss..
aaa süper canım hadi bakalım hayırlısı olsun çok sevindim gözün aydın:))

Benim icin sakincasi yok canikom takibe devam

Çok saol cevabın için biraz olsun rahatladım şu sürece kadar neler atlattık umarım buda şu gibi geçer gider

@cutetwins canım senden hayırlı haberler gelecek hissediyorum inşallah :))
G greeneyes34 canım ne güzel senin de belli olmuş günün hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah :))
Benim kanamam 1 hafta sürdü hemşire hanım o kadar sürebilir demişti zaten bide şişlik çöktü karnım gaz doluydu endişe etme canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…