- 20 Eylül 2014
- 1.340
- 1.170
- 158
- 44
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #14.181
Hayirlisi olsun canim.. siki siki tutunsun bir daha birakmasin insallah bebisleerr..Merhaba şekerler,,,,
Transfer Gününü saymazsak bugün 3. Günüm... Transferden çıkar çıkmaz hemşire hanım dayadı sürgüyü :))) ben de çok sıkışmıştım... :)))
Canim sen stresli zamanına denk gelmissindir bazen öyle oluyor.bazende tam tersi pür neşe olup sen sormadan anlatıyor herşeyi.ben kötü haline bir kez denk geldim ondada adam yazık benim beş dk lik muayene aramda iki kez yukarı çıkıp geldiArkadaslar birsey sorucam
gecenlerde kaan bey e muayene oldum ilk kez. Bana biraz soguk, gergin ve sen sormadan cevaplamayan birisi gibi geldi.
acaba genelde boyle mi yoksa o gun mu boyleydi sizin izleniminiz ne?
Bir de kaan bey le kamerali hsg cekilen var mi aranizda?
Yardimci olursaniz cok sevinirim
canım hadi hayırlı haberlerle gel inşallahhhKizceler bekliyorum irenbede bakalim ne diyecek cokk heyecanliyim..
canım Kaan Hoca çok yoğun ve aslında çaktırmasa da stresli. düşünsene her gün ama her gün bir sürü muayenesi var, histereskopi, opu cabası... ordan oraya koşturuyor (histo için beklerken geçen hafta baktım bir aşağı kata iniyor, bir yukarı kata çıkıyor, devamlı koşturuyordu mesela). bi de ilk izlenimi öyle gibi ama zaman geçtikçe seni gördüğünde kocaman kocaman gülümser mutlaka:) sen o kısmına hiç takılma, çok ince hesaplıyor her birimizin durumlarını... işinde son derece profesyonel olması yetiyor zaten:))
Canim sen stresli zamanına denk gelmissindir bazen öyle oluyor.bazende tam tersi pür neşe olup sen sormadan anlatıyor herşeyi.ben kötü haline bir kez denk geldim ondada adam yazık benim beş dk lik muayene aramda iki kez yukarı çıkıp geldi
rica ederim canım ne demek:)Cevap icin cok tesekkurler canim
ben acaba aramizda bir iletisimsizlik bir hosnutsuzluk mu oldu diye tereddut ettim ama haklisin tabi ilk gorusme ve yogundur mutlaka
Takipcim benimkızlar bir şey soracağım benim pazartesi histom oldu kanamam hala devam ediyor sizce normal mi? azalıyor sandım ama bugün baya olmuş sanki..
Guzel haberlerini bekliyoruz canim :)))Kizceler bekliyorum irenbede bakalim ne diyecek cokk heyecanliyim..
Ohh hadi gozun aydin canim .Arka arkaya transferler olacak herkes bebislerine kavusur insallah :)Kizlar ciktim carsamba gunu transver var:)) klinlik 7.5 olmuss..
ay canım ya hatırlıyorum sen şişliğim var da demiştin. benim devam ediyo ama çok sürerse ararım zaten Kaan Hoca'yı. hehe takipteyim valla seni gözüm üstündeTakipcim benimMerak etme bende de kanama olmustu hatta acaip bir sislik ve karin bolgesinde sertlik vardi .Denize girdim rahatladim .Sonucta birsuru ilac igne opu histo vucudun dengesi kalmiyor .Uzun surecek olursa kaan hocaya bir sorarsin .
aaa süper canım hadi bakalım hayırlısı olsun çok sevindim gözün aydın:))Kizlar ciktim carsamba gunu transver var:)) klinlik 7.5 olmuss..
Canım gözün aydın saat kaçta olacak transferin? Bu arada ben de daha gidicem bakalım bana ne diyecek çok heyecanlıyım .Kizlar ciktim carsamba gunu transver var:)) klinlik 7.5 olmuss..
oohhh hadi hayırlısı bakalım!!!!Kizlar ciktim carsamba gunu transver var:)) klinlik 7.5 olmuss..
Benim icin sakincasi yok canikom takibe devamay canım ya hatırlıyorum sen şişliğim var da demiştin. benim devam ediyo ama çok sürerse ararım zaten Kaan Hoca'yı. hehe takipteyim valla seni gözüm üstünde
aaa süper canım hadi bakalım hayırlısı olsun çok sevindim gözün aydın:))
Hadi bakalim senden de guzel haberler geldi insallah hepimizdenKızlar muayeneden çıktım bi sorun olacak diye çok korktum ama Allahtan her şey iyi çarşambaya transferim var :))))
Çok saol cevabın için biraz olsun rahatladım şu sürece kadar neler atlattık umarım buda şu gibi geçer giderTatlım hiç kafana takma biliyorsun ben de takıntılıydım o konuya. Orda zaten karnındaki bebişleri düşündüğün için yapman gerekeni yapıyorsun. Bu arada işlem 10 dk. Sürüyor. Odaya beni alır almaz da hemşire hanım sürgüyü getirdi Sağolsun. Çok uzun beklemene gerek yok. Mesele işlemden sonra ayağa kalkmamak. Yoksa tuvaletini yapmanda bir sakınca yok. Bir de tavsiyem kendini perişan edecek kadar su içme. Ben gitmeden 1-2 bardak su içtim 1-2 bardak da transferden yarım saat önce orda olmanı istiyorlar ya o zaman içtim. Yeterli oldu... 2 lt falan içme Sakın çok rahat ol lütfen...
Kizlar ciktim carsamba gunu transver var:)) klinlik 7.5 olmuss..
Benim kanamam 1 hafta sürdü hemşire hanım o kadar sürebilir demişti zaten bide şişlik çöktü karnım gaz doluydu endişe etme canim@cutetwins canım senden hayırlı haberler gelecek hissediyorum inşallah :))
G greeneyes34 canım ne güzel senin de belli olmuş günün hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah :))
Hadi hayırlısı sizin histo ne zaman olmuştuKızlar muayeneden çıktım bi sorun olacak diye çok korktum ama Allahtan her şey iyi çarşambaya transferim var :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?