- 19 Temmuz 2015
- 211
- 222
- 18
- 39
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #14.201
İnşallah canım hersey yolunda geçer bakalım artık hayırlısı olsun hepimiz icinşimdiden hayırlı olsun transferiniz ins güzel haberlerinizi en kısa zamanda aliriz tuvalet olayını da kafanızda buyutmeyin herşey yolunda olur ins
Teşekkür ederim benim histom salı günü yapılmıştı.Hadi hayırlısı sizin histo ne zaman olmuştu
Canım iğne ne oldu çok acıdımi bu aksam bende yaptıracam da korku var icimdeBenim icin sakincasi yok canikom takibe devam
Canım gözün aydın saat kaçta olacak transferin? Bu arada ben de daha gidicem bakalım bana ne diyecek çok heyecanlıyım .
Tesekkurler..daisyp hadi gözün aydın hayırlısıyla inşallah :)
Canim benim carsamba 2.30 da senin kacta transferin? Ve rahim kalinligin kac?Teşekkür ederim benim histom salı günü yapılmıştı.
Benim de yrn kontrolüm var bakalım bana ne diyecek transfer tarihi içinTeşekkür ederim benim histom salı günü yapılmıştı.
Korktugum gibi olmadi canim .gece 22.00 de yaptirdim ben .Deneyimli eli hafif bir hemsireye denk geldim allahtan .Ben ovmadim hic eve gelince pamuga alkol koydum ve o bolgeye yerlestirip biraktim .Umarim sana da eli hafif bir hemsire denk gelir :)Canım iğne ne oldu çok acıdımi bu aksam bende yaptıracam da korku var icimde
Aaaa benim de 2.30 da daha dogrusu o saatte orada olucam 3 gibi alicaklar sanirim ayniymisiz :)))) kalinlik 8.8 gibi bise canım.Canim benim carsamba 2.30 da senin kacta transferin? Ve rahim kalinligin kac?
İğnemi yaptırdım şükür ağrı olmadı şimdilik benimki yarım doz belkide ondandır bilemiyorum senin iğnede 3 günde birmi bide ilk iğneden sonra diğerlerini gündüz vurulabilirsin demişti hemşire merak ettim bitek benim mi böyle diyeKorktugum gibi olmadi canim .gece 22.00 de yaptirdim ben .Deneyimli eli hafif bir hemsireye denk geldim allahtan .Ben ovmadim hic eve gelince pamuga alkol koydum ve o bolgeye yerlestirip biraktim .Umarim sana da eli hafif bir hemsire denk gelir :)
Canim benimde yarim yapildi .Diger ignem ise Pazar oda yarim .Yani 3 gunde bir olacagim bende .Diger igneler icin ayni seyi soylediler istedigin saatte yaptirabilirsin diye .I
İğnemi yaptırdım şükür ağrı olmadı şimdilik benimki yarım doz belkide ondandır bilemiyorum senin iğnede 3 günde birmi bide ilk iğneden sonra diğerlerini gündüz vurulabilirsin demişti hemşire merak ettim bitek benim mi böyle diye
süper canım hadi hayırlısı olsun inşallah :)) şu an transfer aşamasında 6 kişiyiz sanırım. Allah emeklerimizin karşılığını versin inşallahhKızlar kontrolümü oldum Çok şükür her şey iyi Transferim perşembe
Evettt canim kontrol ne zaman senin?inşallah herşey yolunda giderse arkanızdan da ben gelicem canım:))
Hadi senin de gözün aydın canım :))Kızlar kontrolümü oldum Çok şükür her şey iyi Transferim perşembe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?