Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canım iğne ne oldu çok acıdımi bu aksam bende yaptıracam da korku var icimde
Korktugum gibi olmadi canim .gece 22.00 de yaptirdim ben .Deneyimli eli hafif bir hemsireye denk geldim allahtan .Ben ovmadim hic eve gelince pamuga alkol koydum ve o bolgeye yerlestirip biraktim .Umarim sana da eli hafif bir hemsire denk gelir :)

I
Korktugum gibi olmadi canim .gece 22.00 de yaptirdim ben .Deneyimli eli hafif bir hemsireye denk geldim allahtan .Ben ovmadim hic eve gelince pamuga alkol koydum ve o bolgeye yerlestirip biraktim .Umarim sana da eli hafif bir hemsire denk gelir :)
İğnemi yaptırdım şükür ağrı olmadı şimdilik benimki yarım doz belkide ondandır bilemiyorum senin iğnede 3 günde birmi bide ilk iğneden sonra diğerlerini gündüz vurulabilirsin demişti hemşire merak ettim bitek benim mi böyle diye

Canim benimde yarim yapildi .Diger ignem ise Pazar oda yarim .Yani 3 gunde bir olacagim bende .Diger igneler icin ayni seyi soylediler istedigin saatte yaptirabilirsin diye .

Hamile arkadaslar lütfen yardim!!!!!! 10. haftamin icindeyim Günde 3 lt su tüketiyorum yaklasik 2 bardak kayisi suyu ve 1 bardakta süt iciyorum.kati seyler de nerdeyse hic tüketmiyorum ama Buna Ragmen tuvalete rahat cikamiOrum cok zorlaniyorum.ayni durumla karsilasan varmi benim gibi.? Kabiz olmamak icin neler yapiyorsunuz?

Merhaba arkadaşlar benim Çarşamba günü transferim yapıldı ve o gıcık bekleme sürecindeyim sürekli kendimi dinliyorum belirti olacak mı diye her hareketime dikkat ediyorum ve çok korkuyorum bu Süreci daha önce yaşayan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum :) bir haftam var daha tahlile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…