- 3 Aralık 2012
- 1.270
- 1.219
- 133
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #14.221
çarşamba canım kontrolüm kısmetse.. sanırım o gün belli olur transferim... kontrolden sonra, transfer öncesi bidaha kontrole çağırıyor mu herkesi kızlar bu arada?Evettt canim kontrol ne zaman senin?
hadi hayırlısı olsun hakkında .. 1 hafta sonra güzel haberlerle gelirsin inşallah :)Merhaba arkadaşlar benim Çarşamba günü transferim yapıldı ve o gıcık bekleme sürecindeyimsürekli kendimi dinliyorum belirti olacak mı diye her hareketime dikkat ediyorum ve çok korkuyorum bu Süreci daha önce yaşayan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum :) bir haftam var daha tahlile :)
Hayirlisi olsun arkadasim insallah hayirli haberler alirsin :) Bende Pazartesi transfer olacagim heyecan dorukta :)Merhaba arkadaşlar benim Çarşamba günü transferim yapıldı ve o gıcık bekleme sürecindeyimsürekli kendimi dinliyorum belirti olacak mı diye her hareketime dikkat ediyorum ve çok korkuyorum bu Süreci daha önce yaşayan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum :) bir haftam var daha tahlile :)
çarşamba canım kontrolüm kısmetse.. sanırım o gün belli olur transferim... kontrolden sonra, transfer öncesi bidaha kontrole çağırıyor mu herkesi kızlar bu arada?[/QUOTE
Hadi bakalim az kalmis canim :) Benim pihti icin bugun tekrar cagirdi ancak diger arkadaslardan oyle birsey duymadim :)
Amin canım benim inşallah hepimizin kucakları dolsunsüper canım hadi hayırlısı olsun inşallah :)) şu an transfer aşamasında 6 kişiyiz sanırım. Allah emeklerimizin karşılığını versin inşallahh
Teşekkürler canım bu süreçte ilaçlar haricinde yediğiniz özel bir şey var mıHadi senin de gözün aydın canım :))
D dstn24 benimde aynı problemim vardı ne yapsam olmuyordu Kaan hoca bi şurup yazdı dupbalac adı , aynı zamanda düzene de girmesini sağlıyo, ama önce Kaan hocaya bi watsaptan sor benceHamile arkadaslar lütfen yardim!!!!!! 10. haftamin icindeyim Günde 3 lt su tüketiyorum yaklasik 2 bardak kayisi suyu ve 1 bardakta süt iciyorum.kati seyler de nerdeyse hic tüketmiyorum ama Buna Ragmen tuvalete rahat cikamiOrum cok zorlaniyorum.ayni durumla karsilasan varmi benim gibi.? Kabiz olmamak icin neler yapiyorsunuz?
Hayirlisi olsun arkadasim insallah hayirli haberler alirsin :) Bende Pazartesi transfer olacagim heyecan dorukta :)
Ben de aldim i surubu cnm ama emin olamadim kullanayimmi kullanmayim mi diye merkezi de aramistim hatta kullanabilirsin Dediler ama o zmn daha 8 haftalik hamileydim simdi ise daha da zorlaniyorum basladigimi hissediyorum.kullansam Iyi olacak artik bu sabah kuru kayisi ve incir yedim ama pek ise yaramadi yine.sen nasil kullaniyorsun surubu cnm yazarmisin ne zmn kullanilmasi lazim demisti sana kaan bey ????
Canım biraz kullan rahat edersin kahvaltıdan sonra bir kapak içiyordum. Hemen etki etmeyebilir ikinci günden sonra rahatlarsın. Umarım iyi gelirBen de aldim i surubu cnm ama emin olamadim kullanayimmi kullanmayim mi diye merkezi de aramistim hatta kullanabilirsin Dediler ama o zmn daha 8 haftalik hamileydim simdi ise daha da zorlaniyorum basladigimi hissediyorum.kullansam Iyi olacak artik bu sabah kuru kayisi ve incir yedim ama pek ise yaramadi yine.sen nasil kullaniyorsun surubu cnm yazarmisin ne zmn kullanilmasi lazim demisti sana kaan bey ????
Anladim cnm peki kabizlik hamilelik boyunca sürüyormu hep cnm Ya korkuyorum bebegimle bsy olmasin die Dua ediyorum . Kabizlik ne kadar zor bsymis hamileykenCanım biraz kullan rahat edersin kahvaltıdan sonra bir kapak içiyordum. Hemen etki etmeyebilir ikinci günden sonra rahatlarsın. Umarım iyi gelir
tesekkurler canim :)Transfer yapılacak tüm arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun, inşallah yavrularınız sizlere sıkıca tutunur.
Korkma canım Kabızlıktan birşey olmaz ama zorlama kendini. Bak şurup çok iyi gelcek sana. Benimde ilk üç ay sorunum oldu ve sonra normale geçti. Aynen çok zor bir durum gerçekten deAnladim cnm peki kabizlik hamilelik boyunca sürüyormu hep cnm Ya korkuyorum bebegimle bsy olmasin die Dua ediyorum . Kabizlik ne kadar zor bsymis hamileyken
Canim ne guzel 36.haftadasin az kaldı.belli mi dogum tarihi? Allahım sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah darısı başımıza:)Korkma canım Kabızlıktan birşey olmaz ama zorlama kendini. Bak şurup çok iyi gelcek sana. Benimde ilk üç ay sorunum oldu ve sonra normale geçti. Aynen çok zor bir durum gerçekten de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?