Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

hadi hayırlısı olsun hakkında .. 1 hafta sonra güzel haberlerle gelirsin inşallah :)

Hayirlisi olsun arkadasim insallah hayirli haberler alirsin :) Bende Pazartesi transfer olacagim heyecan dorukta :)

aa tamam canım anladım, ben zırt pırt izin alıp duruyorum ya derdim o:)) neyse iyi bakalım az kaldı valla senin de canımm:))

@dstn gün kurusu yemeni tavsiye ederim yemeklerden önce. Hatta istersen bi çaybardağına 2 tane ıslat suya. Yumuşayınca Kayısıyı ye suyunu da iç. Gün kurusu olsun ama.

D dstn24 benimde aynı problemim vardı ne yapsam olmuyordu Kaan hoca bi şurup yazdı dupbalac adı , aynı zamanda düzene de girmesini sağlıyo, ama önce Kaan hocaya bi watsaptan sor bence

Hayirlisi olsun arkadasim insallah hayirli haberler alirsin :) Bende Pazartesi transfer olacagim heyecan dorukta :)

Transfere gittiğimde de çok heyecanlıydım ama Kaan Bey o kadar rahatlatıyor, herkes o kadar güleryüzlü ki.. Embriyolar yerleştirilirken bile güldürdüler beni kikirdeyerek aldım embriyoları :)) ama herkesin söylediği gibi en zoru beklemek.. Günler saatler geçmiyor... Dışarı çıkıp dolaşmaya da korkuyorum zaman geçirmek için.. Minimum hareketlerle gün iyice yavaşlıyor.. Ama sabrın sonu selamet demişler bakalım inşallah bi hafta sonra güzel bir sonuçla size de buradan yazarım :)

D dstn24 benimde aynı problemim vardı ne yapsam olmuyordu Kaan hoca bi şurup yazdı dupbalac adı , aynı zamanda düzene de girmesini sağlıyo, ama önce Kaan hocaya bi watsaptan sor bence
Ben de aldim i surubu cnm ama emin olamadim kullanayimmi kullanmayim mi diye merkezi de aramistim hatta kullanabilirsin Dediler ama o zmn daha 8 haftalik hamileydim simdi ise daha da zorlaniyorum basladigimi hissediyorum.kullansam Iyi olacak artik bu sabah kuru kayisi ve incir yedim ama pek ise yaramadi yine.sen nasil kullaniyorsun surubu cnm yazarmisin ne zmn kullanilmasi lazim demisti sana kaan bey ????

Canım biraz kullan rahat edersin kahvaltıdan sonra bir kapak içiyordum. Hemen etki etmeyebilir ikinci günden sonra rahatlarsın. Umarım iyi gelir

Canım biraz kullan rahat edersin kahvaltıdan sonra bir kapak içiyordum. Hemen etki etmeyebilir ikinci günden sonra rahatlarsın. Umarım iyi gelir
Anladim cnm peki kabizlik hamilelik boyunca sürüyormu hep cnm Ya korkuyorum bebegimle bsy olmasin die Dua ediyorum . Kabizlik ne kadar zor bsymis hamileyken

Anladim cnm peki kabizlik hamilelik boyunca sürüyormu hep cnm Ya korkuyorum bebegimle bsy olmasin die Dua ediyorum . Kabizlik ne kadar zor bsymis hamileyken
Korkma canım Kabızlıktan birşey olmaz ama zorlama kendini. Bak şurup çok iyi gelcek sana. Benimde ilk üç ay sorunum oldu ve sonra normale geçti. Aynen çok zor bir durum gerçekten de

Korkma canım Kabızlıktan birşey olmaz ama zorlama kendini. Bak şurup çok iyi gelcek sana. Benimde ilk üç ay sorunum oldu ve sonra normale geçti. Aynen çok zor bir durum gerçekten de
Canim ne guzel 36.haftadasin az kaldı.belli mi dogum tarihi? Allahım sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah darısı başımıza:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…