Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Anladim cnm peki kabizlik hamilelik boyunca sürüyormu hep cnm Ya korkuyorum bebegimle bsy olmasin die Dua ediyorum . Kabizlik ne kadar zor bsymis hamileyken
Öncelikle geçmiş olsun canım. Bende kronik kabızlık var. Transferden sonra Kaan Bey benden bu şurubu hergün düzenli olarak içmemi istemişti. Sonuç alana kadar her gece yatmadan bir ölçek içtim. Ertesi gün sabah rahatlıyordum. Hiçbir zararı yok, içebilirsin

Canim ne guzel 36.haftadasin az kaldı.belli mi dogum tarihi? Allahım sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah darısı başımıza:)
Canım amin inşallah darısı sizin başınıza olsun, günler azaldıkça bende telaşlanıyorum . Belli gibi 22 eylül yada 21'de bu hafta kesinleşir artık. Sezeryan olcak 38. Haftada.

Korkma canım Kabızlıktan birşey olmaz ama zorlama kendini. Bak şurup çok iyi gelcek sana. Benimde ilk üç ay sorunum oldu ve sonra normale geçti. Aynen çok zor bir durum gerçekten de
Ins cnm ya. Senin dogumuna da Az kalmis cnm ne güzel sglicakla alirsin ins bebegini kucagina.allah sagsalim nasip Etsin bizlere ve isteyen tüm arkadaslrima da ins.hamile kalmakla bitmiyormus gercekten .her ultrasonda yüregim agzimda oluyorum.cok güzel bir o kadar da korka korka ilerleyen bir sürec benim icin su dönem.özellikle doluluk ve sislik hissi cok rahatsiz edici.onun disinda ne bulantim ne de asermem var .iste tek Problem kabizlik

Amin canım hepimiz sağsalim kavuşalım bebeklerimize. Evet ya az kaldı geri sayımdayım :). Allah yardımcımız olsun hepimizin. Bilmez miyim canım ya aynen kalbim deli gibi atıyodu ultrasona giricem zaman, korkularımız hiç bitmiyo, sanırım doğuma kadar da böyle gider. Ama bebeğinin hareketlerini anlamaya başladığında baya bi rahatlarsın, korkunda azalır, işte o çok güzel birşey. Allahım herkese yaşatsın .Ben 22. Haftadan sonra hissetmiştim ilk hareketlerini, daha erken farkedenlerde oluyo :)

Ins Allah o günleri görmeyide nasip Etsin bana da ins:) Merakla bekliyorum göbegimin cikacagi ve bebegimin "Ben burdayim annecim merak etme" diye atacagi kücük tekmelerini hissetmeyi:))) gercekten Annelik allahin kadina Verdigi en güzel lütuf en güzel hediye .allah isteyen herkese nasip etsin ... Müthis bir his

Kızlar sanırım bayramda adetin gelicek. 2.günü gel dedi kaan bey bayramda ordamıkı acaba kendisi bilen varmı? Buarada transfer aşamasında olan herkese sesleniyorum : inşallah Allah im bebisler inize kavusturur
Hiç sanmıyorum bayramda orda olacağını çünkü benim de adetim bayrama denk geliyodu bunu kaan beye söylemiştim o da bana adet geciktirici ilaç vermişti onu kullanmıştım bayramdan sonra adet olup öyle gitmiştim sen de bi sor istersen.

Teşekkür ederim canım. Sen hangi aşamadasin?

Çoktandır giremedim foruma..ne güzel haberler geliyo günler geçtikçe..transfer bekleyen arkadaşlar inşallah bebişlerinizi bu hafta alıp geliyorsunuz ..@berlin74 ile başlıyor sanırımm bu zincir..hadi hayırlısı..ben de histoya giriyorum bugün 10 bucukta inşallah ben de görürüm o aşamayı.. ♡♡ kardan bebişler sıkı sıkı tutunsunlar annelerine..güzel,hayırlı bi hafta olsun hepimizeee...♡♡♡ buarada B berlin74 canım bugün dualarımız seninle...

Amin canım inşallah, burdaki bütün arkadaşlara Allahım nasip etsin bu mucizeyi. Zaten karnın kocaman olcak :) bebeğinde içinde bir o tarafa bir bu tarafa isyankar tekmelerini savuracak :) O hareket ettikçe mutlu olacaksın güvende olacaksın , birazcık sabret, keyfini çıkar bu günlerinin karnın büyüyünce yürümekte zorlanacaksın eğilip kalkmak büyük sorun, çabuk yorulacaksın :)) ayakların şişebilir, benim kocaman oldu tabanlarım acıyo artık, dört gözle doğumu bekliyorum

Arkadaşlar saçma bir sorum var :) Kaan bey bana da iğne verdi aynı şekilde bende üç günde bir vurulcam. İlk iğnemi cumartesi vuruldum. Üçüncü gün bugün mü yarın mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…