- 20 Eylül 2014
- 1.340
- 1.170
- 158
- 44
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #14.261
Ay ne guzelll arka arkaya transferler var..Sağol canım.. Evet çarşamba saat ikide orda olcaç
Ay ne guzelll arka arkaya transferler var..
Selamlar canim 14.00 de hayirlisiyla transferim var :) 13.30 da ordayim .Allah hepimize bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallahÇoktandır giremedim foruma..ne güzel haberler geliyo günler geçtikçe..transfer bekleyen arkadaşlar inşallah bebişlerinizi bu hafta alıp geliyorsunuz ..@berlin74 ile başlıyor sanırımm bu zincir..hadi hayırlısı..ben de histoya giriyorum bugün 10 bucukta inşallah ben de görürüm o aşamayı.. ♡♡ kardan bebişler sıkı sıkı tutunsunlar annelerine..güzel,hayırlı bi hafta olsun hepimizeee...♡♡♡ buarada B berlin74 canım bugün dualarımız seninle...
Bol şans canım. Inşallah 10 gün sonra hamile haberini alacağız dualarımız seninleSelamlar canim 14.00 de hayirlisiyla transferim var :) 13.30 da ordayim .Allah hepimize bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallahSanada hayirli histolar olsun canim :)
Bol şans canım. Inşallah 10 gün sonra hamile haberini alacağız dualarımız seninle[/QUOTE
Guzel dileklerin icin tesekkurler canimmm
Ayyyy canim onlugumu giymis kurbanlik koyun gibi bekliyorumbu hafta bol bol transferimiz var:)) Bayram önü inşallah bol bebiş haberleriyle dolucak burası kızlar:)
B berlin74 canımm dualarım seninle, hadi sağlıkla al gel bebişlerini bugün!:))
daisyp , G greeneyes34 , S sitare35 , M MorPisii kızlar siz de sırayla alın gelin inşallah 12 gün sonra güzel güzel haberlerinizle şenlenelim
Sağol canım inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız :)) B berlin74 ay alemsin canım ya çok güldüm o halde mesaj mi yazdin :))))))bu hafta bol bol transferimiz var:)) Bayram önü inşallah bol bebiş haberleriyle dolucak burası kızlar:)
B berlin74 canımm dualarım seninle, hadi sağlıkla al gel bebişlerini bugün!:))
daisyp , G greeneyes34 , S sitare35 , M MorPisii kızlar siz de sırayla alın gelin inşallah 12 gün sonra güzel güzel haberlerinizle şenlenelim
hahahh ay canım benim yaa o önlüğü giyince bende de hep aynı hisler uyanıyoAyyyy canim onlugumu giymis kurbanlik koyun gibi bekliyoruminsallah arka arkaya guzel haberler aliriz :))))
Brnde başladım hissetmeye çok farklı biseymis cidden:) hatta dün eşime bile hissettirdi benim kuzucuklardan biri, oda şoka girdi ne diyeceğini ne yapacağını şaşırdı:) Allahım bekleyen herkese yasatsin, bizede hayirli sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah.Ayy çok az kalmış ne guzel:)Amin canım hepimiz sağsalim kavuşalım bebeklerimize. Evet ya az kaldı geri sayımdayım :). Allah yardımcımız olsun hepimizin. Bilmez miyim canım ya aynen kalbim deli gibi atıyodu ultrasona giricem zaman, korkularımız hiç bitmiyo, sanırım doğuma kadar da böyle gider. Ama bebeğinin hareketlerini anlamaya başladığında baya bi rahatlarsın, korkunda azalır, işte o çok güzel birşey. Allahım herkese yaşatsın .Ben 22. Haftadan sonra hissetmiştim ilk hareketlerini, daha erken farkedenlerde oluyo :)
Geldim yatagimdayim bebislerimi aldim 1 saat sonra gidecegim eve :))))) Darisi senin ve diger arkadaslarin basinahahahh ay canım benim yaa o önlüğü giyince bende de hep aynı hisler uyanıyokıyamam sana az kaldı bebişlerini almana çok heyecanlı yaa
Çok tebrik ederim canım.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..Geldim yatagimdayim bebislerimi aldim 1 saat sonra gidecegim eve :))))) Darisi senin ve diger arkadaslarin basina
Hadi hayırlısı olsun inşallah Bebislerin sımsıkı tutunsun sanaGeldim yatagimdayim bebislerimi aldim 1 saat sonra gidecegim eve :))))) Darisi senin ve diger arkadaslarin basina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?