Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Ay ne guzelll arka arkaya transferler var..

:))))) ilk iğneleri duyunca hiç sevinemedim bile ta ki vurulana kadar , baktım ki çok acımadı ondan sonra başladı heyecanım :) mutluyum birazcıkta korkum var bu benim ikinci transferim.. İnşallah hepimizin transferi hayırlısıyla tutar

Bişey daha sormak istiyorum iğneyle beraber başka hangi ilaçları kullanıyorsunuz

Selamlar canim 14.00 de hayirlisiyla transferim var :) 13.30 da ordayim .Allah hepimize bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah Sanada hayirli histolar olsun canim :)

Selamlar canim 14.00 de hayirlisiyla transferim var :) 13.30 da ordayim .Allah hepimize bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah Sanada hayirli histolar olsun canim :)
Bol şans canım. Inşallah 10 gün sonra hamile haberini alacağız dualarımız seninle

bu hafta bol bol transferimiz var:)) Bayram önü inşallah bol bebiş haberleriyle dolucak burası kızlar:)
B berlin74 canımm dualarım seninle, hadi sağlıkla al gel bebişlerini bugün!:))
daisyp , G greeneyes34 , S sitare35 , M MorPisii kızlar siz de sırayla alın gelin inşallah 12 gün sonra güzel güzel haberlerinizle şenlenelim

Ayyyy canim onlugumu giymis kurbanlik koyun gibi bekliyorum insallah arka arkaya guzel haberler aliriz :))))

Sağol canım inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız :)) B berlin74 ay alemsin canım ya çok güldüm o halde mesaj mi yazdin :))))))

Transferi olan arkadaslar oncelikle hayirli olsun insallah guzel haberlerle senlendirirsiniz buralari. Ben de haziranin 29unda transfer olup negatifle sureci tamamlamistim. Kalan embriyolari agustos sonu eylul basi gibi transfer edecektik ama kendimi hazir hissedemedigim icin simdilik erteledim bu sureci bir sure ilacsiz ve stressiz bir hayat yasamak istiyorum cunku. Bu arada benim bir sorum olacak ben transferden once decapeptyldepot kullandim bir tane sanirim haziran 12siydi. Negatiften sonra yogun bir regl gordum sonraki ay ise adet duzenleyici ile hafif bir adet gordum. Bu ay hic ilac kullanmadim ama adete dair bir belirtim yok. Decapeptyl etkisi ne kadar suruyor kac gun gecince kaan beyi arayayim kararsizim bilenler ya da fikri olanlar yardimci olursa sevinirim. Ben isin icinden cikamadim cunku

Brnde başladım hissetmeye çok farklı biseymis cidden:) hatta dün eşime bile hissettirdi benim kuzucuklardan biri, oda şoka girdi ne diyeceğini ne yapacağını şaşırdı:) Allahım bekleyen herkese yasatsin, bizede hayirli sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah.Ayy çok az kalmış ne guzel:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…