- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #14.281
Saol tatlim darisi sizlerin basina :)))Çok tebrik ederim canım.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..
İnsallah canim :)))))Hadi hayırlısı olsun inşallah Bebislerin sımsıkı tutunsun sana
:) aynen canım ya müthiş birşey o hareketleri içinde birşey sürekli hareket halinde, daha sonra o hareketleri daha belirgin ve daha güçlü oluyo :)) karnını dışarıdan izleyebilceksin . Allahım herkese göstersin bugünlerimizi. Amin canım inşallah Rabbim cümlemize sağlıklı doğumlar nasip etsin.Brnde başladım hissetmeye çok farklı biseymis cidden:) hatta dün eşime bile hissettirdi benim kuzucuklardan biri, oda şoka girdi ne diyeceğini ne yapacağını şaşırdı:) Allahım bekleyen herkese yasatsin, bizede hayirli sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah.Ayy çok az kalmış ne guzel:)
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz :)) bol şanslar canımAyyyy canim onlugumu giymis kurbanlik koyun gibi bekliyoruminsallah arka arkaya guzel haberler aliriz :))))
Tesekkurler canimmmm :)))İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz :)) bol şanslar canım
Âmin Amin âmin...Saol tatlim darisi sizlerin basina :)))
Hayırlı olsun inşallah berlincim, bol bol dinlen, kabak çekirdeği ve dut kurusunu ihmal etme :))Geldim yatagimdayim bebislerimi aldim 1 saat sonra gidecegim eve :))))) Darisi senin ve diger arkadaslarin basina
Ayyy saol canim yaaa :))) Dun kabak cekirdekleri stokladim zaten dut kurusunu da aliriz birazdan :) Baska onerebilecegin birsey varmi canim ?Hayırlı olsun inşallah berlincim, bol bol dinlen, kabak çekirdeği ve dut kurusunu ihmal etme :))
Cqnım hareketlerin yavaş olsun. Ağır ağır kalk otur, merdiven inip çıkarken de yavaş ol, uzanma yukarıya aşağıya şimdilik aklıma gelen bu kadar başka eklemek isteyen varsa arkadaşlar yazarAyyy saol canim yaaa :))) Dun kabak cekirdekleri stokladim zaten dut kurusunu da aliriz birazdan :) Baska onerebilecegin birsey varmi canim ?
Hadi hayırlısı canım benimGeldim yatagimdayim bebislerimi aldim 1 saat sonra gidecegim eve :))))) Darisi senin ve diger arkadaslarin basina
Hadi hayırlı olsun güzel haberlerini alırız inşallah :))Geldim yatagimdayim bebislerimi aldim 1 saat sonra gidecegim eve :))))) Darisi senin ve diger arkadaslarin basina
Cok tesekkur ederim canim :)Cqnım hareketlerin yavaş olsun. Ağır ağır kalk otur, merdiven inip çıkarken de yavaş ol, uzanma yukarıya aşağıya şimdilik aklıma gelen bu kadar başka eklemek isteyen varsa arkadaşlar yazar
amin canıım gözün aydınn hadi bakalım geri sayım başladı:)))Geldim yatagimdayim bebislerimi aldim 1 saat sonra gidecegim eve :))))) Darisi senin ve diger arkadaslarin basina
Canım ben de tanıştığımıza çok memnun oldum..inşallah 3 meleğinde sana sıkı sıkı tutunurlar♡♡Canim tekrardan cok tesekkur ederim ayaklarina saglik coook mutlu oldum ziyaretine:) Cok da guzel bir sohbet oldu
Dualarimiz seninle canim benimKızlar Merhaba,
Perşembe günü kısmetse opum olacak,sizden dua istiyorum..Benim için dua edin hayırlısıyla mutlu sona yaklaşayım..
ayyy evet canim cok heyecanli :) darisi senin ve diger arkadaslarin basina :)canıım gözün aydınn hadi bakalım geri sayım başladı:)))
dualarımız seninle canım:) adım adım ilerliyorsun sen de mutlu sona inşallah:)))Kızlar Merhaba,
Perşembe günü kısmetse opum olacak,sizden dua istiyorum..Benim için dua edin hayırlısıyla mutlu sona yaklaşayım..
Canım ben de tanıştığımıza çok memnun oldum..inşallah 3 meleğinde sana sıkı sıkı tutunurlar♡♡[/QUOTE
ha ha cok yasa sen .3 uz biraz fazla olmazmi sence:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?