- 5 Mayıs 2015
- 444
- 519
- 53
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #14.301
Sağol canım Inşallah inşallah bu sefer güzel sonuç alacağımı düşünüyorum ve çok istiyorum hayırlısıyla hamile kalmayı,hayırlısıyla bebeğimin Olmasını.Hepimiz çok istiyoruz tatbiki..Allah'ım dualarımızı kabul etsin..dualarımız seninle canım:) adım adım ilerliyorsun sen de mutlu sona inşallah:)))
Evet canim Kaan hocanin karariydi .Yasim , cikolata kistim sebebiyle sanirim .Birde 1 nci kalite embriyom yoktu hepsi 2 nci kaliteydi .
Hadi Hayırlısı canım,rızkında Allah ne yazdıysa o olacaktır..Evet canim Kaan hocanin karariydi .Yasim , cikolata kistim sebebiyle sanirim .Birde 1 nci kalite embriyom yoktu hepsi 2 nci kaliteydi .
anladım canım benim. hadi inşallah sağlıkla gelsin bebişlerin:)))Evet canim Kaan hocanin karariydi .Yasim , cikolata kistim sebebiyle sanirim .Birde 1 nci kalite embriyom yoktu hepsi 2 nci kaliteydi .
Allah kurtarsin cnm, bizde gorelim o gunleri insallah. Hareketlerini bende henuz hissetmiyorum o yuzden endiseleniyorum. Arada sanki gaz hareketleri gibi birsey oluyor ama anlayamiyorum daha. Sezeryani kendin mi istedin yoksa tibbi bi gereklilik mi?Amin canım hepimiz sağsalim kavuşalım bebeklerimize. Evet ya az kaldı geri sayımdayım :). Allah yardımcımız olsun hepimizin. Bilmez miyim canım ya aynen kalbim deli gibi atıyodu ultrasona giricem zaman, korkularımız hiç bitmiyo, sanırım doğuma kadar da böyle gider. Ama bebeğinin hareketlerini anlamaya başladığında baya bi rahatlarsın, korkunda azalır, işte o çok güzel birşey. Allahım herkese yaşatsın .Ben 22. Haftadan sonra hissetmiştim ilk hareketlerini, daha erken farkedenlerde oluyo :)
Canim merhaba, nerelerdesin sen bayadir yoktun. Seninle ayni zamanda transferimiz olmustu hatirlarsin belki ilk transferimizdi. Ikimizde olumsuz sonuc almistik. Basladin mi tedaviye ne asamadasin. Sanirim pruloton vuruluyorsun rahim kalinlastirma mi yapiliyor. 3 gunde bir se yarin olmasi lazim.Arkadaşlar saçma bir sorum var :) Kaan bey bana da iğne verdi aynı şekilde bende üç günde bir vurulcam. İlk iğnemi cumartesi vuruldum. Üçüncü gün bugün mü yarın mı ?
Canim hayirli olsun. Insallah melegin yada meleklerin sana tutunur. Bana da 3 embriyo transfer edilmisti. Ucude 2.kaliteydi.Ama biri tutundu icinden cok sukur. Hic umudum yokken geldi bebegim. Insallah seninde gonlune gore olur. Dikkat et kendine guzel beslen. Insallah olumlu sonuclarini aliriz burdan. Transferi yapilacak olanlarada allah yardim etsin. Emeklerinizin karsiligini hayirlisiyla alirsiniz insallah. Masallah sayfa baya bereketli insallah herkesin olumlu sonuclarini okuruz burdanEvet canim Kaan hocanin karariydi .Yasim , cikolata kistim sebebiyle sanirim .Birde 1 nci kalite embriyom yoktu hepsi 2 nci kaliteydi .
Cok tesekkur ederim canim :) Ben zaten duzenli besleniyorum ve bol bol su iciyorum .Yapilacak hersey yapildi bundan sonrasi Allaha kalmis .Nasipte neyse o yasanacak :)Canim hayirli olsun. Insallah melegin yada meleklerin sana tutunur. Bana da 3 embriyo transfer edilmisti. Ucude 2.kaliteydi.Ama biri tutundu icinden cok sukur. Hic umudum yokken geldi bebegim. Insallah seninde gonlune gore olur. Dikkat et kendine guzel beslen. Insallah olumlu sonuclarini aliriz burdan. Transferi yapilacak olanlarada allah yardim etsin. Emeklerinizin karsiligini hayirlisiyla alirsiniz insallah. Masallah sayfa baya bereketli insallah herkesin olumlu sonuclarini okuruz burdan
Amin canım . Allahım hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah. Az kalmış iki üç hafta sonra anlarsın hareketlerini artık :) belki daha erken de olabilir :) iki yıl önce açık miyom ameliyatı geçirdim bu yüzden sezeryan oluyorum. Ama bizlerde normal doğum olup olmadığını bilmiyorum, hiç te sormadım dr'a. Şu ana kadar sezeryan duydum hep, riske atmamak için sanırımAllah kurtarsin cnm, bizde gorelim o gunleri insallah. Hareketlerini bende henuz hissetmiyorum o yuzden endiseleniyorum. Arada sanki gaz hareketleri gibi birsey oluyor ama anlayamiyorum daha. Sezeryani kendin mi istedin yoksa tibbi bi gereklilik mi?
Öncelikle bebişlerin hayırlı olsun cok sukur guzel sona ulaştın inşlh guzel haberler alırız hepimiz benımde yarın transfer bu gece uyku yok bana şu idrar olayıda beni cok tedirgin ediyor siz na aptınız inşlh kolay atlatmışsınızdırEvet canim Kaan hocanin karariydi .Yasim , cikolata kistim sebebiyle sanirim .Birde 1 nci kalite embriyom yoktu hepsi 2 nci kaliteydi .
Amin cnm insallah. Kaan bey de sezeryan dedi riske atmamak icin ama ben doktor degistirdim. Simdi ki doktorum bi sorun olmazsa hersey normalse normal dogum yapabilirsin dedi. O yuzden sormak istedim sana. Hayirlisi artik o zaman gelsinde bakariz duruma artik.Amin canım . Allahım hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah. Az kalmış iki üç hafta sonra anlarsın hareketlerini artık :) belki daha erken de olabilir :) iki yıl önce açık miyom ameliyatı geçirdim bu yüzden sezeryan oluyorum. Ama bizlerde normal doğum olup olmadığını bilmiyorum, hiç te sormadım dr'a. Şu ana kadar sezeryan duydum hep, riske atmamak için sanırım
Cok tesekkur ederim canim bundan sonrasi bekleme suresi artik :) En zor kisim bu bolum aslinda :) Hayirlisi diyelim .Hic tedirgin olma ben 2 saat once su icmeye baslamistim ve oyle catlayacak sekilde kasiklarimda baskiya izin vermedim.Tavsiyem bu yonde :)Öncelikle bebişlerin hayırlı olsun cok sukur guzel sona ulaştın inşlh guzel haberler alırız hepimiz benımde yarın transfer bu gece uyku yok bana şu idrar olayıda beni cok tedirgin ediyor siz na aptınız inşlh kolay atlatmışsınızdır
Ben dinleniyorum canım bir tane denedik bos gebelik ikincide rahime kalinlasmadi üçüncü için beklemedeyimTeşekkür ederiz amin canım senin durumun ne transferi mi bekliyosun sen de
Merhaba canım. Ben hala dinlenmedeyim. Herşeye en başından başlayacağım için biraz gözüm korkuyor açıkçası. Eşim de tedirgin bu konuda, hayal kırıklığı yaşar mıyız endişesi var. Şu an için Kasım ayını düşünüyorum ya nasip artık.Canım merhaba, sen neler yaptın en son dinlenmedeydin. Ne zaman başlıyorsun yeniden?
Hayırlı olsun canım. İnşallah bebişlerin sende can bulurlar. Güzel haberlerini paylaşırsın buradanCok tesekkur ederim canim bundan sonrasi bekleme suresi artik :) En zor kisim bu bolum aslinda :) Hayirlisi diyelim .Hic tedirgin olma ben 2 saat once su icmeye baslamistim ve oyle catlayacak sekilde kasiklarimda baskiya izin vermedim.Tavsiyem bu yonde :)
Hayırlısı olsun canım inşallah senin de güzel haberlerini alırızBen dinleniyorum canım bir tane denedik bos gebelik ikincide rahime kalinlasmadi üçüncü için beklemedeyim
Saol tatlim :) Hepimizin pozitif haberler almasi dilegi ile .Hayırlı olsun canım. İnşallah bebişlerin sende can bulurlar. Güzel haberlerini paylaşırsın buradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?